Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Vojvođanka za brak

3 min čitanja
Vojvođanka za brak srce

Dobar dan svima, pred vama sam ja – Vojvođanka za brak, žena plave kose i plavih očiju, gurman i domaćica. Osoba sam koja voli da priča o svemu a ponekada malo i o sebi. Ne brinite ja znam da stanem kad mi se kaže tako da ni ovo neće predugo trajati. Biću kratka, jasna, koncizna i direktna.

Kome se ja obraćam? Pa pre svega obraćam se onima koji traže ljubav i koji žele brak. Ali to ne mora da bude isključivo. Jeste da bih volela da pronađem svoju srodnu dušu, udam se i zapevam. Ali takođe volim da prosto ćaskam sa nekim, da razmenjujem mišljenja, da se jednostavno družimo. Tako da ako i nisi za nešto ozbiljno možeš me pozvati preko mog Oglasa.

Vojvođanka za brak traži diskreciju.

Kao što vidite ja sam prilično diskretna žena. Razlog je što su me savetovali da ne otkrivam sve jer je em sigurnije em zabavnije. Moje godine, ime, mesto u kom sam, sve neka bude kao neka zagonetka koju ćete rešiti kad se upoznamo. Misterija je nešto što sam oduvek volela. Čitam takve knjige, gledam takve filmove. Ali zar su godine i ime zaista toliko važni, ili je bitnije ko je kakva osoba? Vojvođanka za brak tajanstvena

Kada je to to – Čarolija je večna.

Ta priča kako ljubav izbledi kako se izgubi i nestane sa vremenom, to su gluposti. Kada je to zaista to, kad je iskreno, kada je iz srca, tada se nikada ne gubi. Odnosi i ponašanje eventualno mogu da se menjaju godinama, to je normalno, ali emocija je večna. E sad, neko će reći vidi ovu matoru što se nalupala i dalje veruje u bajke. Poštujem to. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ne ljutim se čak i kada me podcenjuju. Ja znam koliko vredim.

Pročitajte i ...  Tetana Ana

Vojvođanka za brak ili nešto drugo.

Lepota svega ovoga je da stvaramo čaroliju, kuda god nas ona odvela. Ne moraju da postoje jasni ciljevi, jasni zahtevi, zacrtane putanje. Čak i jedan topao razgovor je dovoljan da kažemo da smo nešto lepo uradili nešto pokrenuli i uživali. Moje iskustvo sa internet upoznavanjem je maleno, nedovoljno, ali sam veoma uzbuđena. I zato da li brak ili nešto drugo – bitno da uživamo i družimo se u dobroj atmosferi.

Sanjam čaroliju koju nisam osetila.

Prvo što sam sebi rekla jeste da vas neću gnjaviti tužnim pričama. Niko nije došao ovde da sluša žalopojke i patetiku. Ali ipak ću samo ovlaš spomenuti da čaroliju o kojoj pričam nisam u potpunosti osetila. I sada će neko opet postaviti pitanje – pa kako onda znaš da uopšte postoji? Pa znam jer je vidim među drugim ljudima, prijateljima, porodicom.

Vojvođanka za brak vas pozdravlja.

Sve što sam želela da kažem ja sam podelila sa vama. Obećala sam da će biti kratko i to sam ispunila. Nadam se da ste makar malo uživali u mom monologu i da ste me bolje upoznali. Za one kojima nije dovoljno, možete Ovde da kliknete i posetite moj Profil. Vrlo rado ću se javiti i uzbuđena sam na samu pomisao. Ko zna, možda ste baš vi moja srodna duša.
Vojvođanka.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

1 thoughts on “Vojvođanka za brak

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!