Voditeljka RTS-a 2

Imajuci u vidu da cekate drugi deo moje price koja se desila izmedju mene i mog dragog kolege, evo nastavka vrlo kratkog i sazetog. Tog dana kada se zavrsila nasa cuvena jebacina koja mi je ostala u secanju, desilo se nesto sto ne mogu ni danas da shvati. Vracajuci se kuci, zastali smo pored cuvenog sexi shopa nase poznate striptizete i modela vesne Pocuce. Zaustavio je auto i kao iz katapulta izbacen uleteo je u shop. cekala sam i razmisljala cime ce me sada iznenadtiti.

Nakon par minuta vratio se sa umotanim poklonom, divnom masnicom i rekao otvorices kuci. Znatizeljna, jedva sam cekala da vidim o cemu se radi. Dok sam se zasuvala i svlacila da uletim u kadu kako bio se nakon vrelog dana rashladila, pocela sam da otvaram poklon. Bio je to jedinstven poklon o kome sam potajno sanjala ali nikada nisam imala hrabrosti da ga potrazim u shopu.

Bio je to divan crveni silikonski ROLV VIBRATOR 19-tica. Poznatiji kao ROMOSTAR. Nisam oklevala. Usla sam u vec napunjenu kadu i potrazila svoj ljubicasti otvor.

Bilo je predivno jebati se vibrom, uzgred osecati kao da je kraj mene. POCELA SAM DIVLJATI, bcati se sa jedne na drugu stranu kade i kada sam bila blizu vrhunca, zaustavio me je skripaj vrata. Bio je to ON, nag i spreman za akciju. Usao lagano u stan, video o cemu se radi i odmah se dao na posao.

Nije me zeleo zaustavljati u onome sto radim. Nastavio me je jebati vibrom, dok mi je u usnu duplju silovito gurao njegovu muskost. Osecala sam da se ceo soliter trese. Bacala sam guzove sa jedne na drugu stranu dok mi je on i dalje silovito gurao svoj tvrdi i poveci penis u moja malena usta.

Svrsavala sam dugo i pohotno a on je izbacio sve iz sebe u mene. Punio je moje grlo i istovremeno dok su mi se niz bokove slivale reke slasti, iz usana je izlazila njegova sperma. Nisam dala da sta ode u nepovrat vec sam se dala na skupljanje nasladjeg oporitog soka. Cedila sam sta sam mogla i sisala do poslednje kapi.

Sva umorna i ispunjena slascu, legla sam kasnije na krevetu u polozaju da sam ga mogla lagano ljubiti i milovati. Nije mu trebalo puno da se opet uzbudi, sto je dovelo do toga da u trecoj nesto duzoj prici procitate sta se sve odigralo tog divnog prolecnog dana. Vasa voditeljka RTS-a. Kiss.

gresne cica maca

1 comment on “Voditeljka RTS-a 2”

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *