Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Violetina Velika Jaja 1. Deo

10 min čitanja
sisa transicina jaja

Vreme nije moglo biti lepše. Denis se odlično zabavljao na odmoru. Vreme je bilo lepo, žene su bile lepše. To odmaralište je bilo apsolutni raj. Dogovorio je sastanak sa divnom meštankom za to veče.

Upoznavanje Hrvatska

Denis je pronašao osamljeno mesto na plaži i ležao je na peškiru, uživajući u suncu dok je nestrpljivo čekao da noć procveta i da njegov romantični sastanak počne. Ubrzo nakon što je stigao pojavila se još jedna gošća iz odmarališta sa istom idejom koju je imao Denis. Upoznali su se kada su se prvi put sreli i on se nejasno sećao da se zove Violeta.

Izdvajala se od ostalih gostiju u ovom dobrostojećem odmaralištu, delovala je skromnijeg budžeta. Denis je verovao da ona nije često odlazila na ovakav odmor. Bila je malo krupnija žena, sredovečna, ali čvrsta i utegnuta i činilo se da sa njom nema zezanja.

Jednodelni kupaći kostim koji je nosila nije bio baš provokativan previše, ali je pokazivao dosta dekoltea. Denis je bacio nekoliko tajnih pogleda. Ali sećanje na njegov sastanak ga je odvratio. Tako je ležao i čitao knjige dok je Violeta stavila naočare za sunce i zatvorila oči.

Prošlo je oko sat vremena pre nego što je Denis odlučio da se vrati u svoju sobu, ruča i počne da se priprema za dejt. Denis je pogledao Violetu usput. Tiho je hrkala. Pitao se da li treba da je probudi pre nego što ode. Ona bi mogla ostati predugo i izgoreti na suncu. Kakav je bio bonton na plaži za takvu priliku?

Na kraju je odlučio da bi bilo najbolje da je probudi. Denis je skupio svoje stvari i otišao do njene ležaljke. Hteo je nešto da kaže ili da je dodirne po ruci kada je stao skamenjen u mestu. Violeta je imala erekciju! Da biste imali erekciju morate imati penis, logično! Violeta je imala penis! I mora da je imala neki opasan san, ako je njen pulsirajući kurac veliki kurac bio ikakav pokazatelj!

I ne samo da je imala masivan penis, već je jedan od njenih ogromnih testisa nekako iskliznuo sa donjeg dela njenog kupaćeg kostima. Ta stvar je bila bez dlaka, mesnata i imala je niz svetlo obojenih vena. Denis sada nije mogao da je probudi, ne sa jednim od njenih velikih, debelih jaja koje visi.

Promeškoljio se u sandalama, pokušavajući da odluči šta dalje. Oklevajući je posegnuo i nežno počupao ivicu njenog bikinija u pokušaju da prikrije testis koji je pobegao. Ali time je stvar samo pogoršao. Ostala je samo jedna opcija. Morao je da ga dodirne da bi ga sklonio. Zaklonio je oči od njene impresivne izbočine dok je nežno uhvatio njenu vruću, meku vreću između vrhova prstiju i oprezno je vratio ispod tkanine.

Snažna ruka uhvatila je Denisov zglob pre nego što je uspeo da završi. „Dobar osećaj, perverznjaku?“ Violeta je bila budna. Odmah je pustio njenu vreću, pogledao u njene hladne oči i nelagodno zamuckan.

„N-n-ne… ja…“

„Video me kako spavam i hteo da zgrabi moj kurac.”

„Nije, nije onako kako izgleda“, uspeo je da prozbori Denis.

Stisak koji je održavala oko njegovog zgloba nije postajao ništa slabiji. Ni njena erekcija nije jenjavala. „Osim ako nisi želeo da vežbaš žongliranje, ali si zaboravio svoja jaja, ovo nema nevino objašnjenje.“

Pročitajte i ...  Uživanje na velikoj crnoj batini

„Žao mi je! Pokušavao sam da ih… vratim pod kupaći!“

Violeta mu je pustlai ruku prezrivim pogledom. „Vraćam se u svoju sobu, ali ovo još nije gotovo, dečko.“

Denis se vratio do svog peškira u pesku i pretvarao se da je zauzet, dok je Violeta nasilno spakovala svoje stvari i odjurila, hučeći kao uznemireni bik. Duboko je udahnuo i lagano se opustio kada je poslednji njen pogled nestao preko plaže.

Njegov sastanak je bio tek za nekoliko sati i nije imao nameru da se odmah vrati u odmaralište gde je znao da bi Violeta mogla da mu pravi probleme. Ponovo se smestio na svoj peškir i počeo da sanjari. Ubrzo je počeo stvarno da sanja nakon što je zaspao. Bio je to lep san. U njemu je otišao na sastanak sa lokalnom devojkom i prošlo je odlično.

Vratili su se u njegovu sobu i počeli da se ljube. Pozvala ga je u krevet. Njihova se odeća skida bez napora, kao što je to običaj u najboljim snovima. Zatvorio je oči i ljubio joj vrat i grudi. Denis ju je glatko ljubio niz stomak. Onda se zaprepastio kada je otvorio oči i pronašao Violetin ogroman, pulsirajući penis tamo gde je trebalo da bude devojkina pička.

Iz sna se iznenada probudio, glava mu je bila teška. Osetio se čudan miris kome nije mogao da pobegne. Denis je otkrio da jedva išta vidi.

„Mmmuhhhphhmmff!“ Nije mogao da priča! Nešto mu je pokrivalo lice. Kada je Denis pokušao da odmakne glavu i odgurne to nešto sa lica, osetio je kako mu zglobovi bivaju zatočeni u snažan, poznati stisak.

„Odlučila sam da se vratim po tebe. Mislim da je ovo ono što si stvarno želeo“, zarežala je Violeta odozgo, njeni mamutski testisi prebačeni preko Denisovog lica. „Došla sam do ovde sa bogatim derištem kao što si ti. Misliš da je sve tvoje i možeš da zgrabiš bilo koju ženu za njene ženske delove čim ona zadrema!“

Violeta mu je otresla svoje ogromne, naborane testise po licu. Tada je tek konačno shvatio da su se njeni testisi kotrljali po njegovom licu. Pokušao je da se odbije od nje, ali ona ga je očigledno uhvatila i bila je veoma jaka. Trenutno nije mogao čak ni da skine njene masivne, znojne testise sa lica, a kamoli da je u potpunosti otera.

Violeta je znala da je Denis previše gadljiv da bi pokušao da ih ugrize, ostavljajući mladića bespomoćnog ispod njenih velikih, natečenih jaja. „Gde su ti maniri, dečko? Dozvoliću ti da ih imaš ako ih baš toliko želiš. Lepi su, zar ne? Pokrivaju ti nozdrve, valjaju se preko tvojih usana. Da li voliš znojavu vreću?“

Violeta se nasmejala dok je podigla skrotum nekoliko cm od njegovog lica. Denis je iskoristio priliku da ukrade nekoliko dragocenih udisaja. Njene kugle bez dlaka izgledale su tako velike i preteće dok su visile, nežno se ljuljajući u Violetinoj ruci, na samo nekoliko centimetara od Denisovih očiju.

Iz njih je zračio neobičan, moćan miris, sa samo malom naznakom onoga što bi se moglo opisati kao ženski miris. Ovo zastrašujuće odlaganje pružilo je Denisu priliku da primeti da se podsvesno slaže sa ovim. Violetin kurac je bio tvrd.

Pročitajte i ...  Sve za Diplomu

„Skidaj se s mene bolesnice! Ja ću — MMFFHHHMMffhhhffhh!“

Spustila je svoje debele, teške testise nazad na Denisovo lice. „Ti si perverznjak i jedino što ćeš dobiti jesu moja jaja na tvojoj faci“, uveravala ga je Violeta.

Povukla je svoja ogromna jaja od njegove brade do linije kose, a zatim ponovo dole. „Ovo se dešava malim perverznjacima koji dodiruju stvari koje im ne pripadaju“, progunđa ona. Denis je na trenutak uspeo da skrene lice.

„Skidaj svoja jebena muda sa mog lica!“ on je plakao.

„Šta kažeš? Nisam te čula.“

„NOSI SVOJE mhhhffmmMHMFFHHHFMM!“

Violeta mu je brzo nabila svoju naboranu vreću nazad na lice. „Hoćeš da ih sklonim?“ upitala je Violeta. „Ha… bolje počni da ih ljubiš i ližeš, jer će to biti jedini način da ti skinem ove lepljive lepotice sa lica, dragi moj.“

Denis je izbacio noge i odmahnuo glavom, poskakujući. Ona se mirno zakikotala. „Onda ćemo biti ovde neko vreme, jer se ne pomeram dok se ne nabereš. Pustila sam te da udišeš previše vazduha do sada. Od sada ću morati da budem strožija u vezi sa tim.“

Denis nije mogao da zamisli da će biti zaglavljen i sekundu duže jer je već bilo dovoljno teško disati. „Mmok, okmmphmmhhmokai!“ povikao je ispod njenih golih kugli. Denis je nevoljno počeo da ljubi ogromne, znojne testise koji su ga držali kao zatvorenika. Violeta je zadovoljno stenjala, a oči su joj se okretale unazad dok je uživala u osećaju njegovih mekih usana koje nežno ljube njene velike dragulje. sisa transicina jaja

Poniženje je bilo najgori deo. Ovako ljubljenje nečijih testisa bio je krajnji čin potčinjavanja. Violeta je zgrabila svoju vreću i prinela sve različite strane svojih mesnatih orašastih plodova koje je želela da se poljube Denisovim ustima. Plaža je bila tiha, sa samo suptilnim šmrkanjem Denisovih usana da popuni prazninu. Pokušao je da ignoriše ogromnu, tvrdu osovinu Violetinog penisa, koja mu je virila iznad očiju.

„Hoćeš li me sada pustiti?“ upitao je Denis, nakon što je nežno položio posebno nežan poljubac na Violetinu natečenu vreću.

On se zgrčio usled samozadovoljnog zadovoljstva na njenom licu. „Ti si dobar mali izopačeni ljubimac mojih jaja. Daću ti ih.“ Violeta mu je lagano prebacila mokri skrotum preko lica. „Razgovaraćemo o tome da te pustim kada ih oližeš i posisaš.”

Denis je počeo da odmahuje glavom, ali pre nego što je uspeo da progovori, Violeta je pustila da joj testisi snažno padnu na njegovo lice. „Ako ti treba vremena da odlučiš, možeš ih još malo ljubiti dok čekamo.“

Violeta mu je protrljala svoju vreću preko njegovih usana. Denis je uzdahnuo, gurnuo jezik i dugo je lizao. Svojim jezikom je prao svaku njene tople kugle koje su postale glatke i sjajne od rada njegovog jezika, kao da joj je ustima glancao testise.

„Kakav je osećaj lizati so sa mojih jaja? Kakav je ukus?“

Denis je zastenjao i pričvrstio usne na jednu od Violetinih loptica, počevši da je nežno sisa i jezikom stimuliše njenu donju stranu. Kada je još čvršće obmotao usne oko vrućeg, mesnatog oraha u ustima, Violeta je zastenjala, a njen ukočeni penis je izbacivao pre-spermu.

Smenjivao se od testisa do testisa, jedan trenutak glasno cuckajući, a u sledećem ih zadirkujući jezikom. Denis se upustio u to, pokušao je da ne razmišlja o tome šta tačno radi, samo što je znao da će odugovlačenje ovog procesa samo dovesti do toga da mu se njena debela jaja vuku po licu duže nego što je potrebno.

Pročitajte i ...  Sa Tatom u Rimu

Denis je povukao jednu od njenih loptica onoliko duboko koliko bi mu ušla u usta, a da se on u njoj ne uguši. Na kraju je isto uradio i sa drugom, vodeći jezik u krug po ivicama u svojim prepunim ustima. Prošao je svaki centimetar njene vreće kroz svako zadovoljstvo koje su mu usta mogla pružiti pre nego što ih je Violeta konačno povukla iz nežnog zagrljaja njegovih usana.

„Ufff… To je bilo lepo.“ Tada je u vidik dovela svoj vrući kurac. Položila je dugačku, debelu osovinu na njegovo lice. Oči su mu poletele ka njemu dok je osetio kako mu snažno pulsira na obrazu. „Šta ćemo sada u vezi sa ovim?“ upita Violeta, udarivši ga po licu njime.

Denis je polako odmahnuo glavom. Ako je Violeta mislila da će ga ubediti da ga popuši, imala je pogrešnog tipa pod sobom. Neće dozvoliti da mu se veliki, debeli kurac ukrsti između usana dok je živ.

„Trebalo bi da uradiš nešto sa ovim, dečko. Tvoja perverzija je to izazvala. Spavala sam na plaži, gledajući svoja posla.“ Denis je nastavio da odmahuje glavom. „Pretpostavljam da mogu da se pobrinem za to. Neće mi trebati dugo, lizanje testisa tvojim jezikom me je već dovelo do osamdeset posto.“

Violeta je podigla svoju debelu osovinu sa Denisovog lica i počela da ga miluje pravo po licu. Ležao je tiho, zureći u veliki, ljuti vrh njenog penisa, a usne su mu se čvrsto zatvorile u slučaju da se predomisli i ponovo krene u njegova usta. Nekoliko desetina dobrih, dugih poteza i sklopljenih očiju, talas zadovoljstva zapljusnuo je njene crte lica. svršila mu transica na lice

Mlazovi vruće, lepljive sperme šiknuli su pravo na Denisovo lice. Violeta mu je okupala lice svojim kremastim desertom. Čak su mu i kosa i vrat bili poprskani debelim naletima sperme. Denis je u jednom trenutku pokrio oči, ali nije učinio ništa drugo tokom ponižavajućeg čina.

Denis je bio obložen spermom kada je Violeta konačno završila sa bljuvanjem. „Mislim da sam rekla svoje, dečko.“ Potapšala ga je po licu svojim mokrim penisom. „Nemoj više da hvataš žene dok spavaju. Mogla sam da te nateram da mi ga popušiš. Sledeća žena možda neće biti tako pažljiva kao ja. Možda će ti samo zabiti kurac u grlo i neće stati dok ne opterećenje ti ne napuni usta i grlo.“

Violeta je sišla sa Denisa i otišla da pokupi svoje stvari pre nego što se vratila u odmaralište.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Don`t copy text!