Vikend – moja prva priča

Ova priča i ovi likovi su izmišljeni…
VIKEND
PETAK
Sat mi je zvonio u pola sedam ujutro. Prvo što sam ugledao kad sam otvorio oči je bila Maja, moja dvadesettrogodišnja djevojka s kojom živim već dvije i pol godine. Njena duga crna ravna kosa joj je visila do sredine leđa. Bila je potpuno gola. Klečala je pored kreveta na komadu grubog brusnog papira sa povezom preko očiju i selotejpom preko usta. Ruke si je sama vezala lisicama. Imala je štipaljke na bradavicama i usminama, a oko vrata joj je bila vezana poruka. Na njoj je pisalo ”Sretan Rođendan Gospodaru”.
Bez riječi i bez diranja sam otišao do zahoda i obavio nuždu. Kad sam se vratio u sobu našao sam je u istom položaju. Nije se pomaknula iako me čula da sam se ustao. Uzeo sam poruku, stavio ju na stol.
”Ustani”, rekao sam. Odmah je poslušala i nespretno se ustala. Koljena su joj bila crvena od klečanja na papiru.
”Raširi noge.” Isto je poslušala odmah. Prešao sam joj rukom između nogu i zadovoljno kimnuo. Obrijala se. Naučila je sve što je trebala. Skinuo sam joj selotejp sa usta i otkrio da je stavila svoje gacice unutra. Mirisale su po njenim sokovima. Izvadio sam i njih i poljubio ju.
”Gospodaru” rekla je.
”Što je?” otrasito sam odgovorio jer je progovorila bez dopuštenja.
”Molim vas da me odvedete u Sobu” nervozno je odgovorila.
Primio sam ju za rame i poveo u Sobu. Kad sam otvorio vrata nasmiješio sam se. U istom položaju kao i Maja u spavaćoj sobi je klečala mlada djevojka. Mogla je imati najviše dvadaset godina. Duga plava kosa joj je padala skroz do gornjeg ruba guzice.
”Tko je ovo” pitao sam Maju mazeći je rukom po kosi.
”Moja prijateljica Nina. Vaš rođendanski poklon” odgovorila je sa smješkom.
Prišao sam joj i rekao ”Ustani”. Odmah je poslušala. Skinuo sam joj selotejp sa usta i izvadio njene gacice. I one su lijepo mirisale po njenim sokovima. Postavio sam ih jednu pred drugu i naredio ”Ljubite se dok se ne vratim” i izašao iz Sobe.
Trebalo mi je oko dvadeset minuta da se otuširam i spremim za posao. Bio je petak i veselio sam se zanimljivom vikendu sa Majom i njenom neočekivanom prijateljicom. Kad sam bio spreman došuljao sam se do Sobe da vidim da li su me poslušale. I dalje su se ljubile. Ali ne samo to. Trljale su se grudima jedna od drugu. Čuo se zvuk sudaranja štipaljki. Gledao sam ih minutu-dvije i prišuljao im se i obje ih pljusnuo po guzici. Obje su ispustile lagani uzvik.
”Nastavite” rekao sam. Donio sam dvije stolice bez sjedalice, samo kostur. Odvezao sam Maji ruke i posjeo ju na prvu. Vezao sam joj ruke kod zglobova i laktova za naslon, a noge kod gležnjeva za stražnje noge stolice. Oko trbuha sam joj vezao uže i čvrsto vezao za naslon stolice. Sumnjam da će se moći micati imalo. Onda sam joj učvrstio koljena za rub stolice. Isto tako sam vezao i Ninu. Bile su jedna pored druge i dirale se koljenima. Vezao sam Majino lijevo koljeno za Ninino desno koljeno.
”Udobno?” pitao sam.
”Da Gospodaru” odgovorile su uglas.
Skinuo sam im stipaljke sa usmina i obje su jauknule. Mora da su bile gore neko vrijeme. Uzeo sam dva vibratora i dosao do njih. Prvo sam Maji procvrstio vibrator tocno na klitoris, pa onda Nini.
”Sad idem na posao i vraćam se oko dva popodne. Vama će vibratori praviti društvo dok se ne vratim. Ali zapamtite, ne smijete svršiti. Ako svršite, uslijediti će stroga kazna.”
Maja se na to ukipila jer je znala što to znači. Nina se samo nasmiješila. Ona nije znala. Imao sam osjećaj da će saznati danas popodne. Upalio sam oba vibratora na najslabije i ponovio ”nemojte svršiti” i izašao iz Sobe i zatvorio vrata za sobom.
Cijeli dan, od izlaska iz Sobe do dolaska na posao te cijeli dan na poslu sam razmišljao samo o jednoj stvari. Mojim robinjama kod kuće. Oko podne nisam mogao više izdržati i šefu sam rekao da mi nije dobro, da mislim da sam bolestan i da idem kući. Sva sreća da sam dobar sa šefom jer mi nije prigovarao. Samo mi je rekao da se nada kako ću ozdraviti do ponedjeljka, jer imamo puno posla sljedeći tjedan. U autu na putu doma sam se smješio cijelim putem. Samo sam razmišljao kako ću se zabavljati sa svojim mladim igračkicama. ”Bolje im je da nisu svršile” pomislio sam.
Kad sam došao doma namjerno sam glasno zatvorio vrata da me čuju, ali nisam odmah otišao k njima. Morao sam upotrijebiti svu svoju snagu i samokontrolu da ne otrčim k njima ali nisam. Nek se malo muče da znaju da sam došao doma a da još nisam došao k njima. Najeo sam se, otuširao i petnaestak minuta kasnije sam ušao u sobu. Nisam bio zadovoljan onime što me dočekalo.
Nina je točno svršavala i pod ispod nje je bio mokar. Ovo joj nije prvi orgazam. Maja je plakala. Svim snagama se pokušavala maknuti od vibratora. Maja je kroz suze pitala ”Smijem li svršiti Gospodaru?”
”Ne smiješ” odgovorio sam i ugasio oba vibratora. Maja je šapnula ”Nee” a Nina se i dalje tresla od zadnjeg orgazma.
”Nina, koliko si puta svršila?” Pitao sam.
Zadihano je odgovorila ”Ne znam Gospodaru. Barem triput”
”Jesam ja rekao da ne smiješ? Zašto si svršila?” Rekao sam ljutitim glasom.
”Nisam mogla izdržati Gospodaru” odgovorila je. Okrenuo sam se Maji i pitao ”Majo, jesi li ti svršila?”
”Nisam Gospodaru” odgovorila je.
”Bravo” rekao sam joj i poljubio je.
Odvezao sam Maju i polegnuo je na pod. ”Ruke na glavu” naredio sam joj. ”Nemoj da vidim da se diraš.” Odmah je stavila ruke na glavu i ležala nepomično.
Okrenuo sam se Nini i rekao ”Sad kad si uživala unatoč mojoj zabrani, slijedi ti kazna”. Nasmiješila se i rekla ”Da Gospodaru, zaslužila sam je”. Odvezao sam je sa stolice i maknuo vibrator. Ruke sam joj ponovno vezao zajedno iznad glave, a noge rasirene za kuke u podu. Onda sam povukao uže i podignuo je u zrak. Zategnuo sam užad na nogama da su joj raširene i da se ne može micati. Bila je potpuno rastegnuta. Stavio sam joj njene i Majine gaćice u usta i pokrio ih selotejpom.
Onda sam joj naglo skinuo štipaljke s bradavica. Viknula je ali se skoro ništa nije čulo kroz selotejp. Primio sam joj bradavice, stisnuo ih i vrtio jako između prstiju. Sad je vrištala a ja sam joj nježno rekao ”Rekao sam ti da ću te kazniti. Ili si mislila da sam se šalio?” Plakala je dok sam joj masirao bradavice i pokušavala nešto reći. Vjerojatno moliti da je na kaznim. Počela je shvaćati što je čeka.
Pustio sam joj bradavice i otišao do stalka s bičevima. Uzeo sam gumenu lopaticu i došao iza nje. Okrenuo sam se Maji i rekao ”Broji Udarce.”
”Da Gospodaru” odgovorila je. Nasmiješio sam se i zamahnuo prema Nininoj guzici.
PLJAS! ”jedan”
PLJAS! ”dva”
PLJAS! ”tri”
PLJAS! ”četiri”
PLJAS! ”pet”
PLJAS! ”šest”
PLJAS! ”sedam”
PLJAS! ”osam”
PLJAS! ”devet”
PLJAS! ”deset”
Nina je vrištala iz petnih žila i trzala se. Pogladao sam joj guzicu i bila je lijepe crvene boje. Onda mi je sinula ideja. Otišao sam u kupaonu i uzeo ručnik. Smočio sam ga i dobro ožmikao. Vratio sam se u Sobu i stao iza Nine. ”Ne moraš brojati” rekao sam Maji. Primio sam ručnik kao djeca koja udaraju jedni druge na plaži i opalio je po lijevom guzu.
KLAP!
Trznula se tako jako da sam mislio da će si iščašiti ramena i strahovito vrisnula. Pojavio se plavi trag tamo gdje sam je pogodio. Čekao sam da se smiri i opalio je po desnom guzu.
KLAP!
Još jedan vrisak i trzaj. još jedan plavi trag. Nasmiješio sam se i čekao da se smiri. Onda sam naciljao i opalio je ravno po šupku.
KLAP!
Vrisak je trajao beskonačno. Trzala se kao luda. Pogledao sam Maju. Bila je blijeda. Kad se Nina napokon smirila i samo plakala, stao sam ispred nje. Prešao sam joj nježno dlanom od vrata preko prsa i trbuha do pičke, a ona je lagano kroz suze zastenjala. Prešao sam joj prstima preko grudi i opet je lagano zastenjala. Grudi su joj bile relativno male ali lijepo oblikovane. Čekao sam da se potpuno smiri i naciljao.
KLAP!
Uspio sam je opaliti točno po lijevoj bradavici. Rezultat je bio spektakularan. Trzala se i vrištala i plakala nekoliko minuta. Nije još prestala plakati kad sam naciljao i pogodio je točno po desnoj bradavici.
KLAP!
Još jedan krug vrištanja i trzanja. Kad se napokon smirila sam je pitao ”Si naučila lekciju?” Panično je klimala glavom da je. ”Znači ne trebam te pogoditi po klitu?” pitao sam dobro znajući kako će odgovoriti. Paničnim trasenjem glave da ne. ”U redu. Sad malo razmisli o tome što ti se dogodilo” rekao sam joj i uzeo dildo na štapu i izmjerio dužinu. Gurnuo sam joj ga u pikču i učvrstio na podu. Stavio sam joj štipaljke na bradavice i usmine i jednu na klit. Vrisnula je a ja sam prišao Maji.
Podignuo sam ju s poda i vezao joj ruke iza leđa kod zglobova i laktova i spojio joj laktove tako da su joj grudi bile izbočene naprijed. Još nakon dvije i pol godine sam se uvijek divio njenim grudima. Velike i savršeno oblikovane polulopte. Sagnuo sam se i polizao joj bradavice. Odmah se naježila. ”Klekni” naredio sam. Nisam stigao trepnuti i već je bila na koljenima.
Skinuo sam se gol i prišao joj. Bio mi je dignut kao nikad prije i naredio sam joj ”Uzmi ga u usta”. Uzela ga je u usta i počela polako i nježno pušiti, baš kako volim. Znao sam da neću dugo izdržati i primio sam je za glavu. Nježno sam joj vodio glavu dok mi ga je pušila kako samo ona zna i bio sam u raju. Vrlo brzo sam bio na rubu. Primio sam joj glavu čvrsto, gurnuo joj ga u grlo do kraja i svršio joj u grlo. Zagrcnula se na spermi ali je sve progutala. Odvezao sam joj ruke i maknuo povez sa očiju. Šminka joj je bila razmazana od plakanja.
”Odi se operi i očisti. Imaš 5 minuta. Onda je vrijeme za drugu rundu Ninine kazne” rekao sam i čuo jecaj od Nine.
”Da Gospodaru” rekla je i otišla u kupaonu. Prišao sam Nini i naglo joj skinuo štipaljke s bradavica. Vrisnula je a ja sam joj bez čekanja skinuo štipaljke s usmina. Još jedan vrisak. Nekoliko puta sam joj udario štipaljku na klitu prstom i onda ju brzo skinuo. Opet je počela plakati. Izvadio sam dildo iz nje i spustio ju na pod. Odvezao sam joj ruke i noge i masirao mjesta gdje je bilo uže.
Maja se nakon četiri minute vratila i izgledala je predivno. Skinula je šminku, počešljala kosu i stavila parfem. Zagrlili smo se i poljubili.
Podigao sam Ninu s poda i stavio uza zid gdje su utori za remenje. Vezao sam joj ruke, noge prsa i trbuh remenjem za zid. Noge su joj podignute i pričvršćene za zid da joj je međunožje potpuno otvoreno. Nije se mogla pomaknuti niti centimetra. S povezom na očima i sjećanjem na prošlu kaznu je sigurno preplašena. Maknuo sam selotejp i gacice iz njenih usta i odmah je počela moliti milost.
”Tiho budi”, rekao sam nježno i odmah je prestala.
”Liži ju” rekao sam Maji a Nini sam rekao ”Moraš moliti za orgazam. Jasno?”
”Da Gospodaru” odgovorila je drhtavim glasom.
Maja joj je počela polagano lizati klit i Nina je odmah počela stenjati od užitka. Prošlo je možda dvije minute i već je hvatala dah. ”Smijem li svršiti Gospodaru?” Pitala je kroz stenjanje. Vidio sam da je bila na samom rubu. Maja stvarno zna izvrsno lizati.
”Ne smiješ. Majo prestani” Rekao sam. Maja se odmaknula a Nina je uzviknula ”Ne! Molim vas!” Nasmiješio sam se i uzeo dugački pleteni bič. Udario sam je nekoliko puta po grudima i vrisnula je. Na grudima joj se pojavilo nekoliko crvenih traka gdje ju je udario bič.
Maji sam rekao ”Nastavi” i odmah je poslušala. Lizala joj je klitoris polako i nježno, gurala jezik u nju i prelazila joj od pičke do šupka jezikom i nazad. Nina je začas preklinjala ”Molim vas Gospodaru, smijem li svršiti?”
”Ne” odgovorio sam joj i rekao Maji da se makne. Nina je počela moliti ”Nemojte me više, preklinjem vas!” Krenuo sam je udariti bičem po grudima ali sam onda dobio ideju. Spustio sam bič i krenuo ju škakljati po unutarnjoj strani bedara. Počela se bacati kao luda i vrištati ”Neeeeee! Molim vas!! Samo to ne!!!!” Nasmijao sam se i počeo joj škakljati pazuhe, a ona se počela trzati još više. ”Neee! Neee! Neee!” vikala je a ja sam je nastavio škakljati nekoliko minuta po raznim dijelovima tijela. Stopala sam odlučio ostaviti za poslije.
Kad sam prestao Nina je bila zadihana kao da je trčala maraton. Maji sam rekao da nastavi lizati i Nina je uskoro bila zadihana iz drugih razloga. Nakon vrlo kratkog vremena je opet molila da svrši.
”Ne” jednostavno sam rekao i uzeo opet bič. Ovaj put sam je udarao po bedrima i vrištala je na sav glas. Sreća što smo Sobu dali zvučno izolirati. Udarao sam je neko vrijeme po unutarnjoj strani bedara i začas su bila iscrtana crvenim trakama.
Maji sam šapnuo da počne ljubiti Ninu i maziti joj grudi jednom rukom a drugom joj maziti klit i rekao sam da joj nipošto ne dozvoli da svrši. Stala je ispred Nine i počela kako sam naredio, a ja sam stao iza Maje i namazao kitu lubrikantom. Primio sam Maju oko struka prislonio joj glavić na šupak. Zastenjala je a ja sam polako i nježno ušao u nju odostraga. Boljelo ju je i stiskala je šupak, a meni je to samo pasalo. Ušao sam do kraja i jauknula je, a ja sam joj polizao uho i rekao da je volim. Počela je strastveno ljubiti Ninu dok sa ju polako i nježno ševio u guzicu. ”Ni ti ne smiješ svršiti” rekao sam joj.
”Da Gospodaru” odgovorila je kroz stenjanje i nastavila maziti Ninu. Nina je krenula pitati da li smije svršiti a Maja je već maknula ruku s njenog klita i uštipnula ju za bradavice. Nina je jauknula a ja sam počeo Maju ševiti brže i jače. Nakon par sekundi je opet počela maziti Ninin klit i Nina je opet vrlo brzo bila na rubu. Sad je Maja samo maknula ruku s njenog klita i mazila joj grudi. Nina mora da je bila izluđena od želje, ali nije znala da je to samo početak.
Osjetio sam da se Maja bliži rubu i počeo jako i brzo nabijati u nju. Zaboravila je na Ninu i koncentrirala se da ne svrši. Kad je napokon pitala da svrši rekao sam ”Ne smiješ. Odupri se”.
”Da Gospodaru” rekla je kroz stenjanje. Spustio sam ruku dolje i počeo je prstima ševiti u pičku. Uhvatila je Ninu za kosu i povikala ”Molim vas Gospodaru! Smijem li svršiti?”
”Ne smiješ” odgovorio sam i maknuo ruku. Osjetio sam da se bližim orgazmu i izašao iz Maje. Pritisnuo sam joj ramena prema dolje i poslušno se spustila na koljena. Bez naredbe je počela pušiti. Vrlo brzo sam bio na rubu i gurnuo ga Maji do kraja u grlo i svršio. Ni ovaj put nije prolila ni kap.
”Odi u kupaonu i očisti se” rekao sam.
”Da Gospodaru” odgovorila je i krenula u kupaonu.
”Nemoj se žuriti” dobacio sam dok je zatvarala vrata. Uzeo sam iz ormarića mekano pero i prišao Nini. Sjeo sam na pod ispred nje i rekao ”Ovo bi ti trebalo biti zabavno” i počeo ju škakljati po klitorisu. Prva reakcija je bila kao da ju je stresla struja a onda se počela histerično smijati i pokušavala micati ruke i noge, bilo šta samo da se oslobodi. ”Neeeee! Preklinjem vas Gospodaru! Neeeeee! Neee! Neee!”
Nasmiješio sam se i prešao na šupak i počeo je vrlo brzim pokretima škakljati po šupku. Poludila je. Vrištala je nešto nerazumljivo pomiješano sa histeričnim smijehom i trzala se tako da sam mislio da će iščupati komad zida. Vidio sam odmah da sam našao pravo mjesto. Toliko se trzala da je udarila glavom nekoliko puta u zid i prestao sam. Nisam htio da se ozlijedi.
”Jesi dobro?” pitao sam.
”Jesam Gospodaru” odgovorila je kroz suze. Poljubio sam ju u usta i opalio šamar. Maja je izašla iz kupaone izgledajući predivno kao uvijek. Prišao sam joj, zagrlio ju i poljubio.
Otišao sam do Nine i počeo ju odvezivati. Kad sam skinuo zadnji remen s nje je skoro pala na pod od iscrpljenosti. Rekao sam Maji da ode napraviti nekakav ručak jer je bilo već kasno popodne i svi smo bili gladni. Otišla je u kuhinju a ja sam se uhvatio posla oko Nine. Vezao sam ju u istu stolicu kao kad sam išao ujutro na posao. Pričvrstio sam joj vibrator na klit ali ga nisam upalio. Natočio sam čašu hladne vode i stavio slamku. Dao sam joj da pije i popila je cijelu čašu u rekordnom vremenu. ”Želiš još?” pitao sam. ”Molim vas Gospodaru” odgovorila je i napunio sam još jednu čašu i dao joj. Pomazio sam ju po kosi i poljubila mi je ruku. Otišao sam se okupati i mora da sam zaspao u kadi jer kad sam izašao stan je bio pun predivnih mirisa hrane. Upalio sam vibrator na Nininom klitu na najslabije i rekao ”Bolje ti je da ovaj put ne svršiš. jasno?”
”Da Gospodaru” odgovorila je. Izašao sam iz Sobe i zatvorio vrata.
Kad sam došao u blagovaonu Maja je sjedila za stolom koji je bio pripremljen za romantičnu večeru za dvoje. Lijepo postavljen stol i svijeće. Nije postavila ništa za Ninu. Prišao sam joj, poljubio ju i vidio sam da je prekrila stolicu rižom i sjela na nju. Podignuo sam ju, bacio rižu na pod, uzeo jastučić, stavio ga na stolac i posjeo ju.
Pojeli smo bez riječi ali me je cijelo vrijeme gledala pogledom punim ljubavi. Nakon večere i sladoleda je kleknula pored mene. ”Reci” rekao sam.
Gledala me onako kako samo ona zna i rekla ”Gospodaru molim vas da odem nahraniti prijeteljicu.”
”Naravno, odi” rekao sam. Zahvalila mi je i izvadila iz pećnice porciju mesa i krumpira sa salatom. Iz frizera je uzela zdjelicu sladoleda i krenula u Sobu. ”Nemoj da svrši.” rekao sam.
”Da Gospodaru” odgovorila je i ušla u Sobu.
Pospremio sam ostatke večere i oprao suđe. Maja se vratila u kuhinju sa praznim tanjurem i zdjelicama u rukama. ”Idemo sad nazad” rekao sam i poveo ju za ruku u Sobu.
Bio sam vrlo ugodno iznenađen kad sam vidio da Nina nije svršila. Ali je bila vrlo blizu i plakala. Mislim da nije ni sanjala da će je ikad itko ovako mučiti. Prišao sam joj i pitao ”Želiš svršiti?”
”Više nego išta! molim vas Gospodaru!” rekla je kroz plač i skoro mi je je bilo žao.
”Ne smiješ” rekao sam i ugasio vibrator. ”Neeee!” viknula je a ja sam joj opalio šamar. Vrlo brzo se pribrala i prestala plakati. Odvezao sam ju i polegnuo na krevet na leđa.
Vezao sam joj ruke i noge za noge kreveta ali ih nisam jako stegnuo, da se može malo micati. Naredio sam Maji da se popne na krevet i sjedne Nini na lice.
”Niti jedna ne smije svršiti. Majo, kad si na rubu nemoj ni pitati da svršiš, jer nećeš smijeti. Samo odmakni pičku od Nine i počni lju lizati. kad je ona na rubu prestani i opet sjedni da te liže. Ja ću vas gledati,” rekao sam.
”Da Gospodaru” rekle su uglas. Sjeo sam u fotelju nasuprot kreveta i gledao ih. Bile su predivne. Radile su točno kako sam naredio. Uživao sam u prizoru i nisam bio svjestan koliko traje. Uskoro su se mijenjale svakih par sekundi. Pogledao sam kroz prozor i vani je bio mrak. Na satu je pisalo pola deset. ”Stanite” naredio sam. Prestale su i obje su izgledale iscrpljeno.
”Stani uza zid” rekao sam Maji pokazavši joj zid iza mene. Nini sam rekao ”Maja i ja sad idemo spavati. A ti ćeš imati zanimaciju po noći, da ti ne bude dosadno.”
Uzeo sam stalak za mikrofon i na njega zalijepio vibrator. Upalio sam vibrator na srednje i približio ga Nininom međunožju. Maknuo sam joj povez sa očiju i pogledao ju u oči. ”Ako želiš svršiti morati ćeš se potruditi.” rekao sam. Uzdigla je kuk sa kreveta i prislonila pičku na vibrator. Odmaknuo sam ga par centimetara i stavio na najjače. Propela se još jače i jedva uspjela prisloniti pičku na vibrator. Odmaknuo sam ga još pet centimetara i gledao kako pokušava doći do njega. Falilo joj je samo dva centimetra. Uperio sam lampu u njeno međunožje i ugasio svijetlo. Jedino što je vidjela su bili njena pička i vibrator. Mislim da su to bila jedine dvije stvari koje su za nju trenutno postojale.
Primio sam Maju za ruku i izveo ju iz sobe. Dok sam zatvarao vrata sam čuo očajni jecaj sa kreveta.
Podignuo sam Maju u narjučje i odnio ju u spavaću sobu. Već u hodniku smo se počeli stastveno ljubiti. Dok smo stigli do kreveta mi je bio dignut i tvrd kao kamen. Polegnuo sam ju na leđa i počeo joj ljubiti vrat. Uvijala se prema meni kao mačka. Ljubio sam joj bradavice i spuštao se dolje. Zadnje što sam rekao prije nego sam joj primio klitoris u usta je bilo ”Nemoj svršiti”.
”Neću Gospodaru” nekako je uspjela izustiti kroz valove užitka koji su ju prožimali. Lizao sam joj klit i gurao jezik u nju kao lud, a ona se tresla od užitka i koncentracije da me posluša. I nije svršila. Dignuo sam se i poljubio ju. Ljubila me kao da me je htjela progutati. Legao sam na nju i polako ušao u nju. Zagrlila me je i čvrsto stisnula. Počeo sam nježno pumpati u nju i nakon nekoliko trenutaka je izustila nešto ali sam ju prekinuo poljupcem i rekao ”Svrši ljubavi moja”.
Stisnula me je kao da želi iscijediti život iz mene i prvih nekoliko trenutaka se samo tresla. Onda je ispustila dugački vrisak orgazma i nabijala se na mene kao divlja mačka. Ubrzao sam tempo i ubrzo je svršila opet. I opet. I opet. Naposlijetku, nakon ne znam koliko njenih orgazama sam i ja došao do ruba. Nabio sam se u nju koliko god je išlo i svršio.
Legao sam pored nje i zagrlio ju. ”Volim te”.
”I ja tebe volim ljubavi” odgovorila je i ugnjezdila mi se još više u zagrljaj. Poljubio sam joj tjeme i rekao ”Laku noć”, ali ona je već spavala, u mom zagrljaju, dišući mi na prsa.
SUBOTA
Probudilo me je sunce. Sjalo je kroz razgrnute zavjese na krevet. Okrenuo sam se i Maja nije više bila pored mene. Pogledao sam po sobi i našao ju. Klečala je pored kreveta u istoj pozi kao i jučer ujutro. Štipaljke, lisice i brusni papir na podu. Ustao sam i otišao u kupaonu. Umio sam se i istuširao, a kad sam se vratio u spavaću sobu Maja je bila u istom položaju. Ostavio sam ju da kleči i otišao pogledati kako je Nina. Nisam se ni trudio oblačiti.
Duboko je spavala vezana na krevetu kako sam je sinoć ostavio. Vibrator je još uvijek bio upaljen a krevet je bio mokar od znoja. Na rukama je imala tragove zatezanja užeta. Sigurno je pola noći pokušavala doći do vibratora. Nije uspjela.
Maknuo sam vibrator, odvezao ju, vezao joj ruke lisicama iza leđa i polegnuo ju da spava još malo. Mora se odmoriti da bi imala snage za ostatak vikenda. Zatvorio sam vrata i vratio se u spavaću sobu.
Prišao sam Maji, skinuo joj selotejp sa usta i odvezao joj ruke. Skinuo sam štipaljke s nje i maknuo povez. Poveo sam je do stola u polegnuo na trbuh. Noge i ruke sam joj vezao za noge stola tako da je stajala na podu i glava joj je visila s druge strane. Stao sam iza nje i primio ju nježno za guzicu s obje ruke. Mazio sam ju nježno po guzici i leđima, prolazio joj prstima kroz kosu, ljubio joj vrat. Začas sam bio tvrd kao kamen.
Stao sam ispred nje i odmah ga je uzela u usta i počela pušiti. Počeo sam se nabijati sve dublje u njeno grlo, a ona ga je sve dublje primala. U jednom trenutku sam joj primio glavu i ušao u grlo do kraja i tako držao. Brojao sam u sebi.
”Jedan, dva, tri, četiri… …trinaest, četrnaest, petnaest.”
Pustio sam joj glavu i izašao van. Kašljala je i hvatala zrak a ja nisam gubio vrijeme. Ušao sam joj opet do kraja u grlo i ostao tako. Ovaj put sam brojao samo do deset. Kad sam izašao van hvatala je zrak kao da se utapa.
Uzeo sam vibrator i pričvrstio joj ga na klit. Upalio sam ga na najslabije i ušao u nju. Ubrzo je stenjala i duboko disala. Pitala me ”Smijem svršiti Gospodaru?”
”Danas ne moraš pitati. Samo svrši” odgovorio sam.
Odmah sam osjetio stezanje oko kite, čak i prije nego je počela glasno uzdisati i nabijati se na mene. Svršila je a ja sam ubrzao tempo. Kad je drugi put svršila ispustila je dugi vrisak. I treći. Ubrzo sam bio na rubu i izašao iz nje. Došao sam joj sprijeda i nabio joj se u usta. Ševio sam je u usta dok joj nisam svršio duboko u grlo. Uzeo sam njene gaćiće koje je srećom ostavila vani i stavio joj ih u usta. Zalijepio sam joj selotejp preko usta i stavio povez na oči.
”Danas imam malo drugačije planove za vas dvije” rekao sam joj. ”Nina ni danas neće svršiti, a ti nećeš prestati svršavati.” rekao sam joj i stavio vibrator na njenom klitu na najjače i izašao iz sobe.
Ušao sam u Sobu i probudio Ninu. Odvezao sam je i odveo do kupaone. Vezao sam ju u kadi u stojećem položaju, ruke iznad glave i raširene noge. Maknuo sam joj selotejp sa usta i poljubio ju. Natočio sam vrč hladne vode i stavio slamku. ”Pij” rekao sam. Počela je piti i brzo je došla do pola vrča. Bila je žedna. Pustila je slamku a ja sam rekao ”Pij još”.
Krenula je reći nešto i udario sam je jako bičem po grudima a ona je vrisnula.
”Pij” opet sam rekao. Počela je piti i došla skoro do kraja vrča.
”Još” rekao sam i udario je dvaput bičem po grudima. Kad je iskapila vrč ponovno sam ga napunio i dao joj da pije. kad je došla do pola je počela lagano stiskati noge.
”Trebaš pišati?” pitao sam.
”Da gospodaru” odgovorila je.
”E pa ne smiješ. Ako se popišaš bez dopuštenja kazniti ću te još gore nego do sad.” rekao sam joj i dao da još pije. Ubrzo je vrč bio prazan. Stavio sam joj povez preko očiju i rekao ”Igrati ćemo igru. Bičevati ću ti guzicu, a kad želiš da prestanem, imati ćeš dovoljno odmora da popiješ čašu vode. Zapamti, nema pišanja”.
”Da gospodaru” odgovorila je. Stao sam iza nje i počeo je udarati po guzici. Prvo lagano i počela je cviliti. Pojačao sam udarce i počela je vikati. ”Tiho budi” rekao sam. Prestala je vikati i držala je zvuk u sebi kao prava robinja. Još sam pojačao udarce i počeo je brže udarati. Nakon nekoliko udaraca je počela moliti da prestanem. Prestao sam ali sam napunio čašu vode i dao joj da popije. Malo je prolila po sebi. Sad je već pokušavala stiskati noge i vidjelo se da joj se već poprilično piša.
Počeo sam je udarati opet vrlo jako i nakon dva ili tri udarca je viknula ”Molim vas gospodaru, ne više.”
Dao sam joj opet da pije i jedva je popila čašu do kraja. Znao sam da neće moći još dugo izdržati da se ne popiša pa sam joj zaprijetio ”Sjeti se što sam rekao, nema pišanja”. Stiskala je luđački noge i poskakivala s noge na nogu.
”Mirna budi” viknuo sam. Počeo sam je udarati po cijelom tijelu bičem. Malo po guzici, malo po trbuhu, malo po grudima i nakon desetak udaraca je molila da prestanem. Prestao sam i natočio čašu.
”Ne mogu više gospodaru, smijem li molim vas pišati?” pitala je plačljivim glasom.
”ne smiješ” odgovorio sam i dao joj da pije. Znao sam da će svaki čas eksplodirati pa sam prešao na drugu taktiku. Došao sam pred nju i počeo je divlje škakljati. Za par sekundi je potekao zlatni mlaz u kadu a Nina je počela plakati. Činilo se kao da nikad neće prestati pišati. Kad je bila gotova rekao sam ”E sad si najebala”. Upali sam ledenu vodu na tušu i uperiu ga u nju. Ispustila je vrisak a ja sam izašao iz sobe.
U spavaćoj sobi je Maja svršavala kao luda. Čuo sam je već u hodniku. Kad me čula da sam ušao u sobu je kroz selotejp na ustima počela moliti i preklinjati da ugasim vibrator. Nasmiješio sam se, došao do nje i jako joj pritisnuo vibrator na klit. Ispustila je dugački vrisak i ponovno svršila. Ugasio sam vibrator ali ga nisam maknuo. Drhtala je na stolu i duboko disala. Maknuo sam joj selotejp sa usta i izvadio gaćice. Pitao sam ju ”Da opet upalim vibrator?”
”Neeee! Molim vas Gospodaru! Ne mogu više!” zajecala je.
”Možeš i hoćeš” odgovorio sam i polizao joj uho. ”Što ćeš napraviti ako ga ne upalim?”
”Što god želite Gospodaru! Napraviti ću što god želite!”
”Povukao sam je za kosu i rekao ”Napraviti ćeš što god hoću u bilo kojem slučaju.”
”Hoću Gospodaru”
Uzeo sam svijeću i upalio ju. Kapao sam joj vosak po guzici i suzdržavala se da ne viče. Upalio sam vibrator na srednje i ušao u nju naglo, bez upozorenja i nabio se do kraja. Vrisnula je a ja sam je počeo žestoko ševiti. Za nekoliko minuta je bila na rubu i upalio sam vibrator na najjače. To ju je gurnulo preko ruba. Svršila je divljački i počela opet moliti da prestanem. Počeo sam joj kapati vosak po leđima i ponovno je svršila.
Izašao sam iz nje i ušao joj u guzicu i počeo je ševiti istim intenzitetom, znači divlje. Nakon samo nekoliko minuta sam joj svršio duboko u guzicu. Izašao sam iz nje i ugasio svijeću. Sperma joj je iz guzice curila po vibratoru i niz noge a ja sam krenuo van iz sobe. ”Vratit ću se poslije” rekao sam i zatvorio vrata.
U kupaoni je Nina plakala i tresla se od hladnoće. Ugasio sam tuš i odvezao ju. Bila je ledena. ”Sad ćemo mi tebe ugrijati” rekao sam i odnio ju u Sobu. Vezao sam je na stol na leđima. Ruke iznad glave, gležnjevi čvrsto vezani za bedra i noge raširene. Sa još par komada užeta sam ju osigurao da se ne može micati niti malo. Glava joj je visila sa jedne strane a guzica je bila na suprotnom rubu. Stavio sam joj gaćice u usta i prekrio selotejpom.
Uzeo sam kožni remen i počeo je jako udarati po grudima. Vrištala je ispod selotejpa a ja sam stalno pojačavao udarce. Ubrzo su joj grudi bile crvenkaste. Udarao sam ih dosta dugo, a kad sam prestao Nina je histerično plakala i tresla se. Više joj nije bilo hladno.
Prešao sam joj jagodicama prstiju po grudima i trznula se. Uzeo sam opet remen i nastavio po grudima. Nakon par minuta Nina je neprestano vrištala a grudi su joj bile žarko crvene i natečene.
Uzeo sam crvenu svijeću i upalio ju. Kad sam kapnuo prvu kap na njene sise vrisnula je i pokušala se izmaknuti. Sa smiješkom sam nastavio kapati vosak po njenim grudima. Toliko se trzala, izmicala i vrištala da sam mislio da će sama sebe polomiti. Kad su joj grudi i trbuh bili potpuno prekriveni voskom ugasio sam svijeću.
Plakala je i drhtala. Primio sam je za kosu i začepio joj nos i tako joj ukinuo dovod zraka u pluća. Rezultat je bio trenutačan. Pokušavala je tresti glavu lijevo-desno ali sam je čvrsto držao. Nakon dvadesetak sekundi sam joj pustio nos i počela je panično uvlačiti zrak u pluća.
Stao sam se ispred nje i remenom je počeo udarati po međunožju. Shvatile je što je čeka i počela odmah vrištati. Ja sam mirno nastavio udarati kao da me se njeno vrištanje ne tiče. Kad sam joj napokon prestao bičevati pičku bila je u istom stanju kao i grudi. Žarko crvena. Upalio sam svijeću i počeo kapati vosak na njen klit. Bila je kao da ju je netko spojio na struju. Pokušavala se bacati na sve strane ali ju je užad čvrsto držala. Vrištala je kao nikad do sad a ja sam mirno nastavio kapati vosak. Kad joj je međunožje bilo pokriveno voskom sam ugasio svijeću. Stao sam i pogledao ju. Imala je na sebi debeli pokrov voska koji se micao i pucao kad je duboko disala.
Uzeo sam dugački bič sa nekoliko niti i počeo udarati vosak da ga skinem s nje. Prvih par udaraca je nije jeko boljelo ali kad je vosak pao s nje i biče je udario u golu kožu njenih grudi nastavilo se vrištanje. Nakon nekih tridesetak udaraca nije više bilo voska na njoj ali ni ona nije bila pro sebi. Glava joj je visila sa stola, nije više imala snage niti da se pomakne, drhtala je i plakala.
Odvezao sam ju i pojegnuo na krevet. Ruke sam joj vezao iza leđa i maknuo povez sa očiju i selotejp. Zaspala je prije nego sam izašao iz sobe.
Maja je bila u sličnom stanju kao i Nina kad sam ušao u spavaću sobu. Plakala je i molila ”Preklinjem vas Gospodaru, ne više!”. Ugasio sam vibrator i odvezao ju. Nije imala sbage stajati pa sam ju odnio u Sobu, vezao joj ruke lisicama i polegnuo ju pored Nine. I Maja je zaspala u rekordnom roku. Izašao sam iz Sobe i otišao u spavaću sobu.
Pospremio sam sve što sam bio izvadio da vežem Maju i oprao kadu u kupaoni. Onda sam legao u spavaću sobu na krevet i ja zaspao.
Probudilo me zvono na vratima. Pogledao sam na sat i bilo je osam navečer. Obukao sam hlače i otvorio vrata. Bio je poštar. Primio sam paket, potpisao i zatvorio vrata. Otvorio sam paket i nasmiješio se. Bio je to kalup za ledeni dildo koji sam naručio. Bio je velik. Otišao sam u kuhinju, napunio ga vodom i stavio ga u frizer.
Onda sam skugao laganu večericu i pojeo. kad sam bio gotov složio sam dvije porcije i odnio ih u Sobu. Obje su još spavale. Bile su preslatke. Nina je nešto sanjala i pokušavala osloboditi ruke. Maja je nepomično ležala i duboko disala.
Obje sam probudio i posjeo ih na rub kreveta. Odvezao sam im ruke, stavio pladnjeve sa večerom na pod ispred njih i pokazao prstom na pod. Maja se odmah spustila na sve četiri i počela jesti. Nina je vrlo brzo napravila isto. Kad su pojele rekao sam im da odu u kuhinju počistiti ostatke od ručka. Ustale su se s poda, pokupile posuđe i krenule, a ja za njima.
Gledao sam ih kako čiste, ovako gole i pune tragova od prošlih dva dana i uživao. kad su bile gotove odveo sam ih u dnavnu sobu i sjeo u svoju najdražu fotelju. Skinuo sam hlače i pokazao na pod ispred sebe. Kleknule su i čekale.
”Ruke iza leđa i počnite pušiti” rekao sam i odmah su se bacile na posao. Jedna je pušila dok je druga lizala. Kad je druga počela pušiti prva je prešla na lizanje.
”Primi joj ruke od iza i drži ju” rekao sam Maji i poslušala me. Onda sam primio Ninu čvrsto sa obje ruke za kosu i nabio joj se u grlo do jaja.
”Broji do dvadeset” rekao sam Maji. Počela je brojati i bio sam zadovoljan što nije brojala prebrzo. Nina se panično pokušavala odmaknuti ali Maja ju je držala s jedne a ja s druge strane. Nije mogla nikamo. Kad je izbrojala do dvadeset izašao sam iz Nininih usta i hvatala je zrak i kašljala. Počeo sam je ševiti u grlo i opet je pokušavala pobjeći. Bio sam vrlo blizu kad sam joj se zabio u grlo do jaja i svršio. Maja je odmah počela brojati. Nina je pokušavala kašljati a moja sperma joj je curila niz bradu. Kad je Maja došla do dvadeset pričekao sam još par sekundi i tek onda izašao. Nina je krenula hvatati zrak ali joj nisam da i opet sam joj začepio grlo svojom kitom. Trzala se kao luda i suze su joj curile niz obraze.
Izašao sam van, pustio ju i Nina je pala na pod i kašljala. Pokazao sam Maji prstom na Ninu i kleknula je pored nje počela lizati ostatke sperme koja je iscurila. Kad je sve polizala kleknula je pored mene i gledala me. ”Reci” rekao sam.
”Molim vas Gospodaru, nemojte ju više, mučite mene umjesto nje” rekla je i nasmiješio sam se od uha do uha. ”Dogovoreno” rekao sam. Obje sam ih primio za ruke i odveo u Sobu.
Ninu sam vezao na stol u obliku slova X, rastegnuo ju i čvrsto vezao. Nisam joj stavio povez na oči da može gledati što radim Maji. Odveo sam ju na sredinu Sobe i vezao joj ruke iznad glave. Noge sam joj vezao za kuke u podu i jako raširio. Kad sam povukao uže kojim su joj bile vezane ruke podigao sam ju sa poda i rastegnuo. Stavio sam joj povez preko očiju i bez čekanja počeo škakljati divlje. ”Neeeee! Molim vas Gospodaru!” vikala je.
”Ako prestanem tebe onda ću mučiti nju. To želiš?” pitao sam strogim glasom a ona je tiho odgovorila ”Ne Gospodaru, mučite mene molim vas”.
Čuo sam kako je Nina odahnula i počeo opet škakljati Maju. Smijala se histerično ali nije više molila da prestanem. Škakljao sam je u komadu pet ili šest minuta po trbuhu, rebrima, rukama, nogama, guzici, leđima, vratu, pazusima, preponama. Naposlijetku je viknula ”Bičujte me molim vas Gospodaru”.
Prestao sam ju škakljati i maknuo se. Na licu sam joj vidio da se priprema za udarce ali ju nisam udarao. Uzeo sam dugački i debeli dildo na štapu i gurnuo ga u nju. Teško je ulaziop ali sam ga malo po malo uspio gurnuti dovoljno da štap stoji uspravno da ga ne može izbaciti. Oko dvadeset i pet centimetara gume je bilo u njoj i vidjelo se da joj je preveliko. Otišao sam u kuhinju i izvadio kalup iz frizera. otvorio sam ga i ledeni dildo je bio skroz smrznut. Predivno. Odnio sam ga u Sobu i njime dotaknuo Majinu bradavicu. Skočila je i ispustila uzvik iznenađenja. Znao sam da mrzi led.
”I dalje želiš da mučim tebe a nje nju?” pitao sam je.
”Da Gospodaru” odgovorila je.
Stao sam iza nje i prislonio joj dildo na šupak. Vrisnula je i počela moliti ”Ne, molim vas Gospodaru!” a ja sam samo odgovorio ”Da” i gurnuo joj debeli komad lega u guzicu. Vrisnula je i cijela se ukipila. Kad je dildo ušao do kraja asm stao i držao ga tako. Drhtala je od hladnoće. Nakon par sekundi sam je počeo jebati u guzicu ledenim dildom i počela je vrištati a ja sam je uštipnuo za bradavicu i rekao ”Tiho budi”. Zašutila je ali ne za dugo, jer je ubrzo počela plakati. Vidio sam da neće moći izdržati još dugo i počeo sam razmišljati što ću raditi Nini kad je Maja rekla kroz suze ”Molim vas Gospodaru, nemojte više”.
”Želiš da Ninu mučim?” pitao sam. Samo je spustila glavu a ja sam ponovno pitao ”Želiš li da Ninu mučim umjesto tebe?”
”Da” tiho je odgovorila.
”Ne čujem te” rekao sam a ona je ponovila glasno ”Da Gospodaru”
Skinuo sam joj povez s očiju, pogledao ju ravno u oči i rekao ”Onda reci to”
Pogledala je Ninu tužnim pogledom i rekla ”Molim vas mučite nju umjesto mene Gospodaru”. Sa smješkom sam rekao ”U redu ali ti ćeš mi pomoći”.
Odvezao sam Maju i doveo je do Nine. Nini sam stavio povez na oči i dao Maji vibrator. Rakao sam joj da ga upali na najjače i počne vibrirati Ninin klit i rekao ”Zapamti Nina, ne smiješ svršiti”
”Da Gospodaru” rekla je kroz valove užitka koji su je prožimali. Za to vrijeme sam uzeo tanki konop i Ninine nožne palčeve sam povukao nazad i vezao da ne može micati stopala. Onda sam propremio pero, šibu i svijeću.
Nina je nakon nekoliko minuta molila da svrši a ja sam samo Maji pokazao prstom da ugasi vibrator. Uzeo sam šibu i udario je po desnom tabanu.
PLJAS!
Vrisnula je a ja sam je bez upozorenja ili čekanja udario po lijevom tabanu.
PLJAS!
Još jedan vrisak. ”Nastavi” rekao sam Maji. Nastavila je i Nina je začas opet bila na rubu. Opet je molila da svrši. Maji sam pokazao da prestane i uzeo pero. Nježno sam prošao perom po Nininom tabanu a ona je odmah počela preklinjati ”Neeeee! Preklinjem vas! Samo ne stopala!” i nekontrolirano se smijala. Nakon nekoliko minuta škakljanja sam prestao i opet rekao Maji da nastavi.
Nastavila je i nakon manje od minute je Nina opet molila da svrši. Maji sam rekao da nastavi a Nini ”Ne smiješ. Suzdrži se”
Maja je shvatila da se neće moći suzdržati i maknula vibrator. Pomazio sam Maju po kosi i uzeo svijeću. Upalio sam je i počeo kapati Nini vosak po stopalima, ali ne dugo. Uzeo sam onda bič i skino vosak, što je iz Nine izvuklo nekoliko jakih vrisaka.
Odvezao sam Ninu i odnio ju na krevet. Opet sam ju vezao tako da je bila raširena. Noge i ruke za rubove kreveta. Maji sam naredio da joj opet sjedne na lice i rekao Nini da liže. ”Svrši koliko god puta želiš” rekao sam Maji. Ubrzo je svršila i prolila svoje sokove po Nininom licu. Uzeo sam remen i udario Ninu ravno po klitu. Vrisnula je a ja sam rekao ”Nastavi lizati”. nastavila je i Maja je ubrzo ponovno svršila. Još jedan udarac. Ovaj put je vrisnula malo slabije ali nije prestala lizati. Kad je Maja bila na rubu sam Nini rekao ”Prestani”.
Odveo sam Maju s kreveta i nagnuo preko stola. nabio sam se u nju i odmah je svršila. Izašao sam iz nje i otišao do Nine. Ušao sam odmah u nju i počeo ju ševiti jako i duboko. Bila je skoro odmah na rubu i rekao sam joj ”Nemoj svršiti”.
”Preklinjem vas Gospodaru, dajte mi da svršim” molila me plačljivim glasom.
”Ne” rekao sam, izašao iz nje i zajašio joj prsa. Ušao sam joj u usta i pušila ga je dok joj nisam opet ušao u grlo i svršio. Maja je krenula polizati spermu koja je iscurila a ja sam odvezao Ninu i rekao ”Nemoj, odite se obje otuširati. Nemojte se dirati jer ćete požaliti”
”Da Gospodaru” rekle su uglas i otišle u kupaonu. Dok su bile unutra pospremio sam Sobu i pripremio stolce kao prvi dan. Kad su izišle iz kupaone i vratile se u Sobu samo sam pokazao da sjednu i obje sam čvrsto vezao za stolice. Nini sam pričvrstio vibrator na klit i upalio ga na najslabije. ”Ne smiješ svršiti” rekao sam joj i pogledao Maju. ”Ti smiješ svršiti koliko god puta hoćeš” rekao sam joj i pričvrstio joj vibrator na klit. Onda sam uzeo još dva vibratora i gurnuo joj jedan u pičku a jedan u guzicu. Pričvrstio sam ih užetom i upalio sva tri na najjače. Objema sam im stavio poveze na oči. Krenuo sam izaći iz sobe a Maja je već svršavala.
Bilo je već deset navečer. Pogledao sam što ima na televiziji i desetak minuta kasnije sam se vratio u Sobu. Maja je bila na rubu nesvijesti i opet svršavala a Nina je plakala i čim me čula počela preklinjati da svrši.
”Ne smiješ” rekao sam i ugasio joj vibrator. Odvezao sam ju i polegnuo na krevet sa licem prema dolje. Vezao sam ju ali ju nisam zategnuo, da se ipak može malo micati i da može zaspati. Uzeo sam dva velika dilda i jedan joj gurnuo u pičku a drugi u guzicu. Onda sam joj obukao gaćice i vezao noge skupa.
Nakon toga sam odvezao Maju, ugasio vibratore, maknuo ih i odnio ju u spavaću sobu. Polegnuo sam ju na krevet i poljubio. ”Spavaj” rekao sam i zaspala je skoro odmah. Vratio sam se u Sobu, rekao Nini ”Sutra ću razmisliti da li ću ti dopustiti da svršiš” i zatvorio vrata ne čekajući reakciju.
Vratio sam se u spavaću sobu, legao pored Maje, zagrlio ju i zaspao.
NEDJELJA
Probudio sam se prije Maje. Otišao sam na WC i otuširati se. Kad sam se vratio Maja je stavljala štipaljke na sebe i već je klečala na brusnom papiru. ”Nemoj” rekao sam i podignuo ju. ”Idemo se malo zabavljati s Ninom”.
”Da Gospodaru” rekla je i pratila me do Sobe. Nina je još spavala a na satu je bilo podne. Rekao sam Maji da probudi i odveže Ninu. Probudila je Ninu i odvezala ju a ja sam ju odmah vezao nazad na zid sa rasirenim i podignutim nogama.
Dao sam Maji dva vibratora a treći sam pričvrstio Nini na klit. Maji sam rekao da upali vibratore koje sam joj dao i da ju počne jebati. Poslušala je a ja sam upali treći vibrator na najjače. Nina je u roku nekoliko sekundi bila na rubu i preklinjala da svrši. Maji sam rekao da prestane i makne vibratore i pritisne jako onaj na klitu.
Primio sam Ninu s obje ruke nježno za lice i rekao ”Smiješ svršiti”.
Nikad nisam vidio takav orgazam. Trajao je jako dugo. Prvo je stisnula sve mišiće u tijelu i nije disala desetak sekundi. Onda je počela ispuštati urlike užitka i dugi mlaz orgazma je štrcnuo po Maji. Sljedećih minutu se trzala svršila opet.
Maji sam rekao da ju odveže nakon još nekoliko orgazama, da se otuširaju, obuku i da dođu u dnevnu sobu. Izašao sam iz Sobe i krenuo u kuhinju. Spremio sam ručak i postavio stol za troje.
Kada su došle, izgledale su predivno. Nina je još uvijek drhtala. Pokazao sam im da sjednu za stol i servirao ručak. Pojeli smo u tišini i svo troje sjeli na kauč zagrljeni i jednostavno sjedili.
Par sati kasnije je Nina rekla ”Morala bih ići, radim sutra”.
Otpratili smo je do vrata i na izlasku sam rekao ”Nadam se da si uživala isto koliko i mi”.
Nasmješila se i na izlasku rekla ”Može opet sljedeći vikend?”

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *