Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Vidovnjak

10 min čitanja

Ovaj događaj se desio 1989 godine, u jednom selu u Šumadijskoj Kolubari kada sam imao 18 godina. U to vreme sam imao devojku, prvu ozbiljnu vezu, koja mi je tada predstavljala sve u životu. Takođe moram napomenuti da sam izrazito heterosexualne orjentacije, pa se i danas pitam kako sam dozvolio da mi se desi ovo što ću vam sada ispričati. Događaj je istinit a imena izmišljena.

Upoznavanje Hrvatska

U to vreme išao sam dosta po kafanama, upoznavao nove ljude jer sam se bavio poslom koji zahteva takav režim života. Ne mogu se požaliti jer se dobro zarađivalo, a uz to se i lepo živelo. Jedne večeri, sedeći tako sa drugarima u jednoj staroj kafanici, ugledah kako na vrata ulazi jedan moj stari poznanik, čije je ime Dragan, kojeg nisam video duže vreme.

On je iz okoline Aranđelovca. Bio je u društvu jednog starijeg gospodina koji je imao, po mojoj proceni, blizu 70 godina. Seli su za sto u uglu, koji je bio blizu peći. Pošto ga nisam jedno vreme viđao, poželeo sam da se malo ispričam sa njim. Ustao sam i prišao njihovom stolu.

Kada me spazio, Dragan se osmehnuo, i uzviknuo : „ ’Ej, pa gde si ti !? Odavno se ne videsmo. Pridruži nam se da malo ’džakamo’.“ Rukovah se sa njima i sedoh u nameri da se ispričamo. Dragan je prvo pedstavio svog vremešnog prijatelja gde sam saznao da se zove Petar. Kroz dalju priču sa njima, saznao sam da je Petar vidovnjak i da se bavi otklanjanjem čini, odnosno, kako se u našem narodu kaže, on je „vračar“.

„Baš zanimljivo“, pomislih u sebi, možda mi takav čovek nekada zatreba. U jednom momentu Petar me upita: „A ,kako si ti? Imaš li kakvih problema u životu?“ Rekao sam mu da nemam nikakvih problema i da sam srećan jer imam devojku koju mnogo volim. On mi reče da nebi bilo loše da ipak odem kod njega da vidimo da li i ona mene isto tako voli.

Meni se ideja učinila privlačnom, mada ne verujem mnogo u te nadrealne stvari, ali sam mu rekao da ću svakako doći da mi ispriča šta vidi u vezi moje devojke. Razmenili smo brojeve telefona. Zadržao sam se još neko vreme sa njima, a zatim sam se vratio mom društvu sa kojima sam kasnije napustio tu kafanicu.

Prošlo je nekih dvadesetak dana kada sam se setio vidovnjaka. Pozvao sam ga telefonom i pitao dali mogu doći u vezi devojke, našta mi je on odgovorio da mogu doći uveče oko 19h. Tako je i bilo. Uveče u dogovoreno vreme bio sam kod njega. Ušao sam u ogromno dvorište sa dosta zgrada. Bio je pravi seoski domaćin.

Dok smo prilazili jednoj od kuća u dvorištu, ukratko je ispričao da tu sa njim živi i njegov sin sa porodicom u drugoj kući, da mu je žena otišla kod ćerke u drugo selo itd. Ušli smo u kuću za koju mi je objasnio da je veoma stara i da su njegovi preci oduvek bili dobri domaćini. U kući se osećao miris nekih trava. Mnogo nekih drvenih skulptura, a na podu stari ćilimi. Skuvao je kafu.

Dok smo pili kafu, upita me: „Hoćeš li da me voziš večeras negde u kafanu? Ja mnogo volim kafanu i pevačice. Kada se vratimo videćemo tvoj slučaj i neću ti ništa naplatiti.“ Pristao sam jer i ja volim isto. Kada smo popili kafu seli smo u moja kola i krenuli u noćne avanture. Lutali smo po kafanama do duboko u noć i sve je on plaćao, čak i lumperaj. Nije dao ništa ja da platim jer sam pristao da budem njegov vozač to veče. Kada smo se umorili od provoda rešili smo da idemo kući.

Pročitajte i ...  Kinky party

Odvezao sam ga do kuće i rekao mu da je sada kasno za seansu i da ću doći drugi dan. On je na to odgovorio da to ne dolazi u obzir jer mi je obećao. Insistirao je da uđem u kuću da on pogleda dali je sve u redu između mene i moje devojke. Pomislio sam da je to u redu i pristao sam. Kada smo ušli u kuću pokazao mi je fotelju i rekao da sednem. On je seo na stari krevet koji se nalazio u suprotnom kraju sobe.

Pogledao je u plafon i počeo da izgovara neke nerazumljive reči. U jednom trenutku spustio je pogled i rekao mi da otkinem parče tkanine sa mog donjeg veša. To sam učinio. Uzeo je to parče tkanine i opet nastavio da izgovara te čudne reči. Nakon nekog vremena, počeo je da mi postavlja neka čudna pitanja. Pitanja su se odnosila na moj seksualni odnos sa devojkom. Kako to radimo, u kojim pozama, da li ona svršava i slično. Na ta pitanja sam mu odgovorio.

Tada mi je rekao da je izmedju moje devojke i mene sve u redu, ali da je devojka koja je bila ranije samnom bacila na mene neku magiju, pa je potrebno sada da se deluje protiv toga jer u suprotnom neću moći da opstanem sa sadašnjom devojkom.

Nisam verovao u to ali tog trenutka nisam hteo da uvredim Petra pa sam pristao na to. Rekao mi je da ustanem i pridjem njemu. Prišao sam. Tada je on obe ruke spustio na moj stomak i opet počeo da izgovara meni nepoznate reči.

Nije mi baš bilo prijatno u tim trenucima i osećao sam se nelagodno. Petar je to osetio i rekao mi da se opustim jer to tako treba da se uradi. Dok je opet izgovarao te reči, počeo je da pomera ruke po mom stomaku. Spuštao je ruke niže i došao do ruba majce koju sam nosio. Zatim je zavukao ruke ispod majice i podigao je. Počeo je rukama da prelazi preko mog golog stomaka, sve vreme izgovarajući te ritualne reči. U tim trenucima počeo sam da osećam neku toplinu u telu.

U jednom trenutku, Petar je rekao: „ Osećam jake čini, to mora obavezno da se skine. Ona kurva (bivša devojka), uzela je tvoju spermu kada ste se tucali i svašta je sa njom vračala. Ovo što ću ti uraditi moraš izdržati do kraja. Ne boj se neće boleti, ali će ti možda biti neprijatno. Samo se opusti.“ Nastavio je seansu, a ja sam se prepustio pa neka bude šta bude. Prislonio je usne na moj stomak i opet počeo da izgovara one reči. To je trajalo nekih minut-dva. Opet sam osetio neku toplinu u mom telu.

Pročitajte i ...  Posljednji dani Štrosa

Ćutao sam. Nedugo zatim krenuo je još niže sa usnama i počeo da prelazi preko moje trenerke. Zaustavio se u jednom trenutku i počeo da mi svlači trenerku i gaćice, sve vreme izgovarajući ritualne reči. U meni su bila pomešana osećanja. Jedan deo mene se opirao i mislio da treba to da prekinem, a drugi deo je uživao. Petar je osetio da se kolebam i tiho mi rekao da mi se neće dogoditi ništa loše i da tako mora.

Ne znam zbog čega, ali u tim trenucima mi je ulivao neko poverenje i prepustio sam se seansi. Moja trenerka i gaćice su već bile spuštene do kolena, a Petar je i dalje izgovarao one čudne reči. Glava mu je sada bila priljubljena tik iznad mog kurca koji je bio u opuštenoj fazi. Dok je izgovarao reči, usne su mu bile priljubljene na moju kožu tako da mi je lagano vlažio kožu, a osećao sam i vrelinu njegovog daha na mojoj koži.

Sada sam već stvarno počeo da uživam. Otpora u meni više nije bilo. Zatvorio sam oči. Tada je Petar spustio levu ruku i uhvatio moja jaja, blago ih stegnuo i ostao da ih drži tako. Osetio sam da kurac počinje da mi se diže neverovatnom brzinom i za nekoliko sekundi bio je u punoj erekciji. Petar je odvojio glavu od mog donjeg trbuha, ne puštajući moja jaja iz ruke. sisanje kurca matorac

Nekoliko trenutaka je posmatrao moj kurac koji je bio u punoj veličini, ne prestajući izgovarati magijske reči. Ponovo je spustio glavu na moj donji trbuh i ponavljao istu radnju, a stisak ruke na mojim jajima se blago pojačao. U mojoj glavi ludilo. Nisam znao šta da radim. Suviše mi je bilo lepo da bih nešto prekinuo. Moj kurac se sada nalazio ispod brade tog vremešnog čoveka kojeg vidim tek drugi put u životu. Nesvesno sam spustio ruke na Petrovu glavu. Kurac hoće da eksplodira od uzbuđenja.

Njegove usne su na centimetar od mog kurca. Blago sam počeo gurati njegovu glavu niže. Pošto je moj „aparat“ bio tik ispod njegove brade, odvojio je usne od mog trbuha i poslušno se spuštao niže, sve dok mu se moj glavić nije našao na usnama. Još uvek je izgovarao one reči, tako da mi je vlažio glavić koji je osećao toplinu njegovog daha. U glavi mi je tada bila samo jedna misao: gurnuti nabrekli kurac u nešto vlažno i toplo.

Više nisam mogao da se kontrolišem. On je to osetio i otvorio je usne tek toliko da počne vrh glavića da ulazi u njegova usta. Moje su ruke sada već držale njegovu glavu sa zadnje strane i počeo sam da mu navlačim glavu na kurac. Poslušno je počeo da ga prima u usta ne popuštajući stisak usnama oko mog, sada već prevelikog kurca i time stvorio kod mene osećaj da guram kurac u veoma usku i vlažnu pičkicu.

Taj osećaj je bio neopisiv jer mi do tada nijedna devojka nije pušila. Nije mi tada bilo bitno što mi to prvi put u životu radi jedan muškarac, već mi je bila želja da što dublje gurnem moju stvar u ta usta. Primio ga je celog a ja sam mu rukama stisnuo glavu ne puštajući ga da se odvoji od mene. Osećao sam da mu je kurac ušao u grlo, ali mu nisam dao da se odvoji i pokušavao sam da ga nabijem još dublje.

Pročitajte i ...  Želja za muškarcima

Nije se opirao i posle nekoliko trenutaka sam ga pustio. On je tada počeo da koristi ruku i počeo lagano da mi puši. Povremeno ga je nabijao do kraja navlačeći me od pozadi rukama kako bi ga osetio što dublje. Osećaj u meni bio je fenomenalan. Bilo je jasno da on to voli da radi i da to redovno radi sa drugim muškarcima. Posle nekog vremena počela, su da mi drhte kolena pa sam mu rekao da hoću da legnem.

Prestao je za trenutak i ja sam legao na krevet. Nastavio je sa pušenjem mog kurca, a ja sam ga opet uhvatio za glavu i počeo sve jače da ga nabijam na kurčinu. Osetio sam da se približava trenutak kada ću eksplodirati. To je i on osetio i počeo je brže da spušta i podiže glavu dirajući me jednom rukom za jaja. Potekao je potok sperme a ja sam bučno uzdisao. Nije ga vadio iz usta do poslednje kapi sperme.

To su bili neopisivi trenuci uživanja i jedan od najjačih orgazama koji sam doživeo u svom životu. Petar je ustao sa kreveta, pocepao neke novine i svu spermu koja mu je bila u ustima ispljunuo na novinski papir. Zamotao je to sa još nekoliko listova i rekao mi da ponesem i sa nekog mosta bacim niz reku, a čini će biti skinute. Ustao sam sa kreveta, navukao gaće i trenerku i pitao ga da li je i mom poznaniku Draganu skidao čini.

Odgovorio je: „Više puta, sinko. Možda ćeš i ti trebati još jednom. Idi sada pa ćemo videti.“ Ispratio me je do auta i rekao da ga nazovem ako budem imao nekih tegoba. Dok sam se vozio, sve vreme sam razmišljao kako je moguće da sam se prepustio jednom starom čoveku da mi to uradi i da mi je prvo pušenje bilo sa muškarcem.

Tako razmišljajući osetio sam opet snažnu erekciju. Stao sam pored puta i počeo da drkam, sećajući se događaja koji se zbio. Svršio sam za nepun minut. U isto vreme sam se stideo samog sebe zašto sam to dozvolio jer ja iznad svega volim žene, a sa druge strane, pomisao na ovaj događaj me jako uzbudi.

Poslušao sam Petra i bacio sa mosta niz reku moju spermu zamotanu u novinsku hartiju. Kasnije smo se čuli nekoliko puta. Pozivao me je da dođem kod njega, ali sam vešto to odbijao jer nisam želeo to više da radim smatrajući da je neprirodno.

Napomenuo bih da se uopšte ne kajem što sam to uradio tada, ali sam se vratio na ženske staze jer ih obožavam. Dok sam pisao ove redove imao sam erekciju sećajući se tog događaja. Petar odavno nije više među živima.

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Cigancica upoznavanje Beograd 1 min čitanja
tata me je tucao u usta 6 min čitanja
jebozovna seski milfara želi da razmenjuje fantazije 1 min čitanja
gleda baku kako drka pičku 6 min čitanja

Profi kurva uzivo

Don`t copy text!