Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija
lizanje picke

Doživlja s Vericom ohrabrio me da ponovo pokušam nagovoriti svoju djevojku Ninu da je jebem u šupak. Ali neke cure jednostavno nisu za to i ja sam otišao Verici. Međutim u njenoj studentskoj sobi dočekala me njena zgodna cimerica Olivera koja mi je ispričala sve o svojoj tajnoj vezi s Vericom, o njihovim orgijama u kojima je Olja upoznala žestoku lezbijsku ljubav, o orgijama u kojima po cijelu noće ne prestaje redaljka u Veričinom šupku, o njihovom karanju gumenim penisom i porodičnim orgijama u Veričinoj kući, o pravom tečaju analnog sexa koji joj je držala…

“Naglo je ustala i iz svog ormara izvukla nekakav zamotuljak i raspakovala onaj gumeni kurac sa kaiševima, pričala mi je Olja. Znaš, ono sa pornića čime se lezbače karaju. “Hajde stavi ovo”, reče mi Veky promuklim glasom pružajući mi “gumenjak”. Bila sam zbunjena, ali njen ton nije dozvoljavao pogovora. Vratila se na krevet četvoronoške i propisno se naguzila prema meni. Ja sam vezivala kurac na sebe i opčinjeno je posmatrala kako se prstima jedne ruke mazi po šupku utrljavajući nekakvo ulje, a drugom se već drka po klitorisu. “Hajde, požuri”, bila je nestrpljiva. “Ali pazi, stavi mi ga u šupak, jebi me u dupe, samo u dupe… shvataš. Ne diraj picu… znaš… ja sam jungferica i neću da mi ti skineš junf s “tim”. Hajde, polako… guzi me kao što tebe guze frajeri… polako, onako kako bi ti voljela da ga dobijaš u šupak…”
I stavila sam joj ga. Bilo je luđe nego što sam mislila. Po prvi put sam vidjela “odzgo” kako izgleda ženska guza dok joj kurac ulazi u šupak. Iz muške perspektive. O kako je to bilo super. Verica je tražila da je jebem sve žešće govoreći bljuvotine. Palilo me to pa sam se i ja napalila i navalila da je rasturim. Na kraju je vrisnula svršavajući i pružila se po krevetu, a ja sam se navalila na nju svom težinom i nastavila je guziti u šupak dok nije rekla “dosta, dosta… ljubavi, rasturila si me…”

Doživljaj s Vericom podgrijao mi je apetite i ohrabrio moje najsmjelije maštarije u sexu. Uvjerio sam se da u različitim pomalo prljavim željama nema ništa nenormalno, da nisam usamljen i da sad sve imam s kime provesti u djelo. Divlje karanje u guzu podsjetilo me na moju tadašnju djevojku koja je bila čista dosadna klasika u sexu. Tek dva-tri puta sam je uspio, i to dobro pijanu, nagovoriti da primi moj kurac u šupak i to je bilo sve.
Napaljen orgijom u studentskom domu pokušao sam već prvom prilikom zguziti na isti način tadašnju djevojku. Ne sluteći moje namjere, moja curica se s povjerenjem prepustila žestokom lizanju međunožje. Pa i kad sam jezikom prešao čmar nije se otimala. Samo se malo promeškoljila, valjda misleći da sam pogriješio i “preletio” sa pice na dole. Širila je noge koliko je mogla prepuštajući meni da ližem kako hoću uz poneko “uh.. oh”. Kako mi je samo nedostajalo Veričino divljanje i razvratno izvoljevanje… Ubrzo sam odustao od neshvaćenog truda i bez puno okolišanja zalegao Nini među noge gurajući joj kurac u poplavljenu picu. “Oh, to želim, tako… kako ti se ono ne gadi..?” Eh, moja Nina, neće to tako ići, pomislih sjećajući se njene preneraženosti i svađe kad sam joj prvi put svršio u ustima. A tek analni sex! Nina je bila strogo vaspitana i nakljukana moralističkim, konzervativnim pričama o braku i sexu, ali nije imala lekciju “što nije zabranjeno, dozvoljeno je” kao Verica. Pa je nekako žrtvovala himen, ali samo na tome je i ostalo. Tek u par prilika, na tulumima i nakon puno vina, dobro izjebana i zadovoljena, dopuštala je da joj zavučem kitu u guzu, da je “ubodem” nekoliko puta pa bi nalazila milion razloga za “nemoj više !”
Pokušao sam i sad. Osjećajući da se pod mojim naletima gubi i približava orgazmu zahvatio sam malo “solea” kreme iz već otvorene kutije, zavukao ruku ispod njenih guzova i prešao prstima preko šupka mažući ga kremom. Trznula se, ali je nastavila miješati nataknuta na tvrdu karinu. Žurila je da svrši. “Tako, to, još malo…” U momentu kad sam osjetio da počinje svršavati poklopio sam joj šupak prstima i počeo je maziti gurajući kremu unutra. To joj je moralo prijati jer je jeknula i počela još jače miješati. “Tako, tako dragi… oha, ah…” i onda se naglo smirila. Svršila. I to je bilo sve. Nastavio sam polako raditi naprijed nazad, a ona je očekujući moje brzo svršavanje upozoravala: “Izvadi ga, nemoj u mene… plodni su mi dani…”
“Čuj draga, kako bi tebi bilo da sam ga izvadio kad si počela svršavati? Ima sto načina da i ja svršim bez vađenja”, nagovarao sam je. “Neću ti pušiti i gutati spermu”, bila je neumoljiva. Ok, mislio sam u sebi, probaćemo još ovo pa onda idi u pizdu materinu. Zabacio sam joj noge visoko na moja ramena, odigao njeno dupe od kreveta i podbacio jastuk. Uhvati sam je jednom rukom za oba članka i savio noge prema njenoj glavi, koljenima je gotovo dodirnula čelo. Nastavio sam je još žešće karati da ne shvati moje namjere. A onda sam drugom rukom zahvatio još malo kreme, nanio je na šupak i brzo prislonio glavić. Lagano sam joj gurnuo kurac unutra držeći je sad rukama za obje široko raširene noge. Lako sam ga zavukao 5-6 centimetara, a zatim se cijelom težinom navalio na nju prebacujući joj noge iza svojih leđa.
Trznula se, ali nije imala kud ni da mrdne. “Evo draga, može li ovako svršavanje bez vađenja…? Sviđa ti se, jel da ? Ne boj se, polako ću te guziti, uživaćeš… hajde, svi ovo rade…” šaptao sam joj na uho i polako je ubadajući u šupak. Ali ne, nije joj se svidjelo. “Pusti me manijače nenormalni, izvadi ga pederu jedan, šta mi to radiš budalo bolesna…” bjesnila je Nina ispod mene vrdajući dupetom ne bi li se skinula s kurca. Mogao sam ga zabiti do jaja, do bola, guziti je do svog orgazma, ali sam pomislio na Vericu, izvadio ga i otišao i kupatilo bez riječi.
“Ova sranja iz pornića provodi na nekom drugom, na ludačama kao što si ti, manijače jedan,” dočekala me sikčući kad sam izašao iz njenog kupatila.
“A ti ovaj svoj penzionerski sex nudi šmokljanima kojima je dovoljno da ti ga malo provozaju i poslije svrše u maramicu! Jebi se Nina, dosadna si ko proljev!” te izađoh u zimsko popodne već riješen da odem Verici koja zna “sva sranja iz pornića”. Pa i više od toga.

Pročitajte i ...  Sa Dadiljom dok Supruga Spava

* * *

“Naprijed”, začulo se iz studentske sobe kad sam pokucao na vrata. Ali Verice nije bilo u sobi. “Na fakultetu je”, reče mi njena cimerica Olivera, jako zgodna studentica DIF-a koja se zvanično zabavljala sa sinom poznatog funkcionera, studenta medicine. “Guzonjin sin” je bio ružan kao lopov, ali s njim je Olja uživala standard i provode kakav joj ostali momci nisu mogli priuštiti. A veliki tata je mogao srediti sa profesorima i poneki ispit kad zapne. No. svi su znali da voli i šarati. “Hajde uđi, baš sam pri kraju”, pozva me radeći špagu i nekakve vježbe na podu sobe u vrlo pripijenoj elastičnoj trenerci. Bila je baš zgodna i sexi. “Ne znam kad će Verica stići, ali možeš je sačekati ako hoćeš”, rekla je prostodušno, a onda tajnovito dodala: “Bit će joj drago da je dočekaš. Čujem da ste se neki dan dobro proveli. Mmmm… da, da… Verica baš zna uživati. A zna i druge naučiti da uživaju…” i otišla u kupatilo pod tuš. Shvatio sam da je naš sex u detalje ispričala cimerici te da je i njihov odnos poseban. A to sam uskoro čuo i od nje.
“Verici si se izgleda svidio, cijeli dan je pričala kako si je napalio i kako brzo kužiš šta voli, kako treba i tako to… Hm, nema puno frajera koji hoće ugoditi curi na svaki način. Još ću postati ljubomorna, hoćeš li mi je preoteti ?” pričala je Olja izašavši iz kupatila ogrnuta frotirnim ogrtačem. Iznenadio sam se pitanjem, ali brzo shvatih. Olja je prava biseksualka, kako u raji kažu i na struju i na baterije. Ima dečka, tuca se i okolo, a noću je poklopi još i Verica.

“Oooo, pa vi ste vesele cimerice! Hoću li ja tu smetati ? Ili bih se mogao uključiti na zadovoljstvo svih ?”, trudio sam se da ne stvaram neprijatelja. Ko zna šta je kome bitno.
“Ma kakvi, dobra kita nikad nije na smetnji. Ali ne bih voljela izgubiti svoj dio kolača. Ma čuj, dobićeš što god hoćeš. No, ja ne želim propustiti najbolje jebačine u životu dosad. A to je s Vericom. Ona me izjebe i poliže da se onesvijestim od svršavanja. Kao ni jedan muškarac.” Pogledao sam je ljubopitljivo pa je nastavila.
“Uhvatila me jednom noću kako masturbiram pod pokrivačem, mislila sam da spava. Bez riječi je ustala, skinula se gola i zavukla pod pokrivač pored mojih nogu. Za sekundu sam osjetila njen jezik u među nogama. Sklonila je moju ruku i lagano počela lizati klit, a ja nisam mogla ni progovoriti. Prvi put da me dohvati ženska. A liz je bio izvrstan, pustila sam se. Viđala sam to u pornićima i priželjkivala… Bez greške mi je radila liz sve žešće. Raširivši moje nakvašene usmine prstima cijelim jezikom je prelazila preko otvora, usmina i klitorisa, gore-dole… pa zabijati mi jezik u pičku tako da sam na njemu počela miješati kao na kurcu. Fantastična je. Krajičkom oka vidjela sam da je sebi među noge zavukla jastuk i da se trljala pičkom od njega, ali mene nije popuštala. Kad sam lizanje pickeveć mislila da ću svršiti, prestala je lizati i malo se odmakla te mi zavukla dva prsta duboko u picu… sva sam se stresla, ali je radila tako polako da nisam mogla svršiti. Čula sam kako mi ispod deke govori da visoko dignem i raširim noge… pokrivač je pao na pod i ostale smo otkrivene i gole u mom krevetu. Pogledala me zavodljivo i obećavajući: “… a sad ćeš dobro svršiti”. Ponovo je zaronila među noge, ali sada mi je u pizdu zavukla nos i počela ga micati unutra-van-pa preko klitorisa… pa opet unutra-van. Hej, jebavala me nosom, a jezikom mi je šarala po šupku. Podigla sam se na laktove da vidim kako to izgleda… Verica je sklopljenih očiju nabijala svoj nos u pičku, a ukrućeni jezik u moj šupak. Poludjela sam i počela svršavati. “Tako, slatka moja Olja, tako… svrši mi na nos”, čula sam je kako dahće. Tako je i bilo. Eksplodirala sam svršavajući joj u lice stisnuvši njenu glavu butinama. Prvi put sa ženom. Bilo je tako fantastično da sam znala kako je to tek početak. “
Olivera je malo zastala s pričom, a meni je tu nešto falilo. “A ona, šta je bilo s njom? Nisi je valjda pustila tako napaljenu sa onim “draga ti ćeš drugi put”, upitah.
“Ma ne! Kao da bih mogla. Odmah se uspuzala uz mene i natakla mi se vrelom, vlažnom picom na butinu, a zažvalila me ustima još vlažnim od mojih sokova. Tad sam i prvi put probala okus picinog soka, i to vlastitog. U tri riječi je pogodila sve moje skrivene želje. “Drkaš mala, ha!?, prekori me. Zar nas dvije da čekamo neke seronje da nas dobro pojebu kad to možemo i same? (Šutila sam.) Vidiš da možemo, čula sam te… lijepo svršavaš. Pa lijepa moja Oljice, kad god te zasvrbi, Verica je tu, da znaš. A valjda i mene kad zasvrbi, a … ?” To se naravno ne odbija. A Verica se sve žešće trljala od moju nogu i znala sam da sam ja na redu. “Pa lijepa moja Verice, sad si ti na redu. Ali ne znam hoću li ja to znati tako dobro. Hej, skinula si mi “junf”, prva si mi ženska. Hajde šta voliš”, pitala sam je, a mom iznenađenju nije bilo kraja.
Naglo je ustala i iz svog ormara izvukla nekakav zamotuljak i raspakovala onaj gumeni kurac sa kaiševima. Znaš, ono sa pornića čime se lezbače karaju. “Hajde stavi ovo”, reče promuklim glasom pružajući mi “gumenjak”. Bila sam zbunjena, ali njen ton nije dozvoljavao pogovora. Vratila se na krevet četvoronoške i propisno se naguzila prema meni. Ja sam vezivala kurac na sebe i opčinjeno je posmatrala kako se prstima jedne ruke mazi po šupku untrljavajući nekakvo ulje, a drugom se već drka po klitorisu. “Hajde, požuri”, bila je nestrpljiva. “Ali pazi, stavi mi ga u šupak, jebi me u dupe, samo u dupe… shvataš. Ne diraj picu… znaš… ja sam jungferica i neću da mi ga ti skineš s “tim”. Hajde, polako… guzi me kao što tebe guze frajeri… polako, onako kako bi ti voljela da ga dobijaš u šupak…”
I stavila sam joj ga. Bilo je luđe nego što sam mislila. Po prvi put sam vidjela “odzgo” kako izgleda ženska guza dok joj kurac ulazi u šupak. Iz muške perspektive. O kako je to bilo super. Verica je tražila da je jebem sve žešće govoreći bljuvotine. Palilo me to pa sam se i ja napalila i navalila da je rasturim. Na kraju je vrisnula svršavajući i pružila se po krevetu, a ja sam se navalila na nju svom težinom i nastavila je guziti u šupak dok nije rekla “dosta, dosta… ljubavi, rasturila si me…” Zavidjela sam joj kako znalački uživa u analnom sexu. Ja sam to željela, ali nema puno frajera koji to kvalitetno odrade. Čujem da si ti talenat, a. Je li istina?”

Pročitajte i ...  PERVERZNE IGRE SA TATOM I UJAKOM BLUDNA TROJKA :)

“A valjda jesam, ako Verica tako kaže. Hoćeš probati ?”, uvaljivao sam se zgodnoj Oliveri čija me priča napalila. “A, ne. Bar ne sada. Šta je, napucala sam ti malog pa bi ga umočio. Možda drugi put, sad žurim. A ti izdrkaj u kupatilu ili sačekaj Vericu pa to riješi s njom”, dodala je smijući se i puštajući da joj iz razvezanog ogrtača ispadne velika čvrsta dojka. “Ali moraćeš se potruditi da me ne razočaraš poslije nje. Ona zapravo i jebe bolje od frajera. Kad sam je prvi put zguzila u šupak, uzela je poslije gumenu kitu i svezala je sebi pa me opalila kao ni jedan muškarac dosad. Hej, sve je odradila… fatačina, dobar liz, napaljivanje do ludila… Onda mi ga je stavila u pičku baš isto k’o dobar frajer i guslala mi među nogama više od sat vremena. U svim pozama koje znam. Sat i kusur bez prestanka… Pa koji frajer to može? Tri puta sam još svršila. A sad smo ti mi već uigran par. Češće me kara nego moj dečko, nekad i poslije njega da me dotuče. Ja nju derem u šupak jezikom, vibratorom, krastavcem, bananom, ližem je, a ona onda mene izjebe k’o kravu. Pa to nema kraja. Sad me navukla i na analni sex. Drži mi pravi tečaj “kako se stručno, kvalitetno i ugodno tucati u šupak”. Sviđa mi se pa me možda ti budeš ocjenjivao. Ako mi to moja mentorica dozvoli,” dodade smijući se grohotom.
Olivera je zatim skinula ogrtač i ostala u malim bijelim gaćicama. Bila je savršeno građena, izvajana i treninzima na fakultetu koji je pohađala i sportom kojim se stalno bavila. Velike, mesnate, teške sise njihale su se dok je po sobi tražila odjeću. Bilo mi jasno zašto je se Verica dokopala i trudi se da je zadrži stalnim sexom. “Čuj, dodala je oblačeći se, nije da ga i ja sad ne bih primila, ali žurim u grad. A ti je sačekaj pa joj ga spraši u debelo crijevo. I vidi s njom da nam se priključiš. Pa da mi razradiš šupak pravim kurcem, gumeni sam apsolvirala. A onaj moj konj ne zna ni da se to radi u dupe. Verica je pravi majstor u tome. Navuci je da ti priča šta je već prošla. Skoro da nisam vjerovala, ali me uvjerila. Hej, guzi se od sedamnaeste! Sve je probala već sa nekoliko momaka u onoj svojoj selendri. Kad ju je jednom sestra uhvatila na gomili sa nekim rođakom, i nju je povalila, raspametila je lizanjem, pa bananama… pa joj mala nije htjela izaći iz kreveta, a bilo joj je svega 15 godina. I stara im je kurcoljupka, sve je ove folove pokupila od nje. Mama joj je ustvari sad u najboljim godinama, četrdesetak i koja i kara se ko štuka. Ma ona ih je i navukla na ovo guženje, a i samoj joj nije mrsko. Naguzi se mužu, a namjerno naštima da je Verica i ona klinka vide kako se kara. I tako im drži očiglednu nastavu analnog sexa, a da stari i ne zna da ga kćerke gledaju. Ma to ti je ludilo, ali nemoj joj reći da sam ti prenijela. Pričaće ti ona to i sama.

Pročitajte i ...  Verica 6

Verica mi je otkriće, ali zna pretjerati. Prije mjesec dana se namjestila četvorici tipova na redaljku, na nekom tulumu. Svima je popušila i sva četvorica su je po dvaput jebali u šupak. Na kraju se doslovno usrala i tri dana nije mogla sjesti. “To je zato što su mi svršavali u crijevo, a nisam se isklistirala kako treba”, povjerila mi se poslije. A nije rekla da joj je bilo puno osam žestokih jebačina u dupe za jednu noć. Hej, dečki ga uvale do jaja i guslaju li guslaju. Pa joj ga poslije uvale u usta. Ma niko joj nije ni tražio pičke. Sad se malo smirila pa se uhvatila tebe i mene, valjda joj je to mjera. Ah, vidjećemo. Jebi ga, ja se raspričala, a kasnim… Ćao, pozdravi je,” reče na kraju i poljubi me zabivši mi jezik u usta i izjuri na vrata prije nego sam stigao uzvratiti.
Eh, Nina Nina, moja bivša draga. Ti ne znaš ni da ovo postoji. Prišao sam prozoru provirujući ide li moje najnovije uzbudljivo otkriće, razvratna jungferica koja je nadmašila sve scenarije pornića koje sam gledao. A sad i Olivera koja je obećavala nove, još luđe kombinacije. Bio sam sretan ne znajući da li sam slučajno uletio u ovu šemu ili sam izabran kao dežurni serviser njene pozadine. Vrata se otvoriše i u sobu uđe Verica.

“Ah, još si tu, baš dobro. Srela sam Oliveru pa mi reče da si stigao i da požurim da ti se nataknem. Šta je, napalila te pričom pa zbrisala ? Dooooobro, cimerica je položila test lojalnosti – ne dira mog kitonju bez moje dozvole i prisustva. To mi se sviđa”, mljela je Verica s vrata. Bila je hladna od tmurnog zimskog dana, ali privlačna, lijepo našminkana i dobro je mirisala. Prišla mi je i sočno poljubila u usta. Ponašala se “kao nova djevojka”. Što je valjda i bila. Brzo se počela svlačiti nedvosmisleno mi dajući do znanja da odmah želi sex.
“Hajde, skidaj se! Ako Olja kaže da mi ga hitno moraš zabiti, onda ćeš ga zabiti. Ne valja da muško čezne i gleda, tako kažu u mom kraju. Hajde ljubavi, već je dahtala u rastućem uzbuđenju, dođi da se guzimo, dođi da probamo nešto novo…”

“Šta novo ljubavi, čega hoćeš da se igramo…? bio sam nestrpljiv.
“Vidjećeš dragi… skini se brzo… daj mi kurac u usta… daj da mi raste u ustima, da mi ulazi u grlo… A onda ćemo se igrati brata i sestre. Guzićeš me i zvati me “sestrice, sestrice, volim tvoj šupak…” Poslije ćemo povaliti i Olju, tvoju drugu “sestricu” da nas jebeš obje… Hajde braco, izludi me i serviraću ti Oliveru… sve sam je naučila o guženju… Sve što me naučila mama i svi moji jebači. Oh, kako sam se karala s mamom… mama s najljepšim i najvećim šupkom koji sam vidjela… Oh, ispričaću ti i to, ali sad dođi braco i daj mi ga po krajnicima… mmmmmm…”
I uvuče cijeli moj napola eregirani kurac u usta vukući me prema krevetu. Počinjala je nova razvratna igra u kojo mi nije padalo na pamet da od nje tražim obični koitus pored svih drugih ludorija koje su se nudile. Ali o tome kasnije… mmm…

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!