Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Velika i Prelepa 3. Deo

6 min čitanja
razvaljivanje debele sa guza

Nežno joj je poljubio rame i vrat, krećući se s njom dok je ležala na boku, leđima okrenuta prema njemu, pozivajući ga. Njegovi prsti vukli su joj se niz kičmu, od čega je zadrhtala. Postavljajući male poljupce, njegovi prsti su joj pravili šare preko zadnjice i butina. Uz uzdah se okrenula i nasmešila mu se a on ju je odma poljubio u nos.

Upoznavanje Hrvatska

„Uživaš?“

„Kopile jedno“, uzvratila mu je osmeh, „sada je na tebe red.“

Spustila se grickajući mu bradavice oštrim prednjim zubima. Došavši do trbuha, polizala mu je pupak pre no je došla do glavića njegovog još uvek ponosnog penisa. Njen jezik je kružio po glavi pre nego što ga je uzela u usta duboko niz grlo.

„Ohhhhhhhh Bože… ovo je tako.. jebeno… ufffff“, rekao je stavivši joj ruku na glavu, krećući se u ritmu dok je klizila gore -dole po njegovoj dužini, zadirkujući ga jezikom i zubima.

Ne mogavši to podneti, duboko joj ga je zabio, najdublje što je mogao, stežući joj grlo, stvarajući joj nemogućnost disanja. Povukla se kašljući, zatim je duboko udahnula i pohlepno ga vratila u usta i ponovo niz grlo. jebanje debeljuce u grlo

Žestoko ju je jebao u usta, želeći da joj to bude pička, znajući da će to vrlo brzo i dobiti. Izvukao joj je kurac iz usta i ošamario je njime po licu.

„Želiš li ga? Želiš li?“ zahtevao je.

„Jebi se, znaš da ga jebeno želim“, odgovorila je dok mu je prstima obavijala jaja i gnječila ih.

„Klekni i daj mi svoju pičku“, rekao je, gledajući je kako se pomera uz krevet, sise joj se slobodno ljuljaju, a stomak joj se i dalje valja u talasima.

Uhvatio ju je za kosu i privukao je k sebi, ljubeći je snažno, osetio je njene usne uz svoje zube, njegova pohlepa i potreba učinili su ga tvrdim i grubim, požuda je preuzela strast. Povukla se bez daha i okrenula se od njega, guzom u zraku. Mahala je s jedne na drugu stranu dok je gledala preko ramena i cerekala mu se.

Pročitajte i ...  Ko Čeka, Dočeka

„Kučko jedna zavodljiva“, rekao je nameštajući se iza nje, dok mu je kurac skoro izbijao iz tela. Njegova požuda je htela da se jebu do sudnjeg dana. Snažno i brzo je zabio svoj penis u nju. Vrištala je sa mešavinom bola i zadovoljstva. Ispunivši joj pičku, povukao se i nabijao se iznova i iznova, povećavajući brzinu i dubinu, gledajući kako joj se celo telo trese svakim udarcem.

Zastenjala je od zadovoljstva osećajući kako mu jaja udaraju po njenom osetljivom klitorisu. Kad bi nastavio ovim tempom, opet bi svršila, i to brzo. Ne obazirući se i znajući da ima više da pruži, vratila se u njega, svaki udarac pogađajući njen grlić materice, svakim udaracem stežući svoju pičku oko njegovog penisa.

Uhvatio ju je za predivno debelo dupe i bokove i još je više i dublje ulazio, čuvši njeno jaukanje kako je postajalo sve jače, znoj je počeo da se stvara, osetio je kako mu kaplje niz leđa. Voleo je kad su se znojili zajedno, to je značilo da je pronašao unutrašnju kurvu za koju je znao da je tu, bezobzirnu pohlepu.

Njena pička je bila mokra, osetio je njene sokove na svojim jajima dok su je udarale. Nastavio je napad na njenu pičku, ne želeći još da svrši, želeći da prvo oseti njenu “spermu” na sebi. Osećajući kako se približava prvi talas njenog orgazma, sve se jače vrištala. razvaljivanje debele sa guza

„Aaaaaahhhh, sranje, jebote, daaaaa da da da….“, stenjala je dok se on duboko zabijao.

Držao ju je za široke bokove i snažno se nabijao dok je usporavala i svaki mišić u njenom telu se skupljao oko njegova penisa. Pratio je njen ritam osećajući kako mu se orgazam brzo približava dok je muzla njegov penis svojom pičkom.

Jednim zadnjim udarcem eksplodirao je u nju; ogroman drhtavi orgazam, svaka kontrakcija njene pičke izazvala je još jedan nalet, oboje su stenjali, sve dok se konačno nisu srušili, a njegov kurac još uvek se nalazio u njoj, polako se ispumpavajući, oboje slepljeni od znoja.

Pročitajte i ...  Pastorka i Masaža

Njeno telo je zadrhtalo dok je ležala ispod njega. Ljubio ju je nežno u potiljak. Ispustila je tiho stenjanje kad se povukao iz njene nabujale rupe i okrenula se prema njemu. Rukom je otišla do njegovog penisa i jaja, osećajući da su natopljeni, brzo ga je poljubila i još jednom se spustila niz krevet kako bi ga uzela u usta.

Zastenjao je dok su joj zubi klizili preko osetljive glave njegovog penisa, a ruka mu je još jednom otišla do njene glave i gurnuo ju je na sebe, psujući svoj penis jer je izdao ostatak tela. Nežno je lizala i sisala, voleći njen ukus svuda po njemu, čisteći ga i spremavši za sledeći put.

Još nije bilo vreme da se ide. Nameravao je da ostane još neko vreme. Ležao je i pustio je da radi, diveći se talentu njenog jezika i ostatka tela. Jezik joj se kretao gore -dole po penisu. Polako i nežno uvlačeći mu jaja u usta jedno po jedno, nateravši ga da zadrhti dok ga je njen jezik čistio.

Polako je osetio da počinje da reaguje i stvrdnjava.

„Okreni se, daj mi svoju pičku“, rekao je.

Krectala se, ne ispuštajući penis iz ruke, sve dok nije podigla jednu nogu i naslonila mu je na glavu i ramena. Ležeći ispod nje, gledao joj je trbuh ispupčen, butine klimave, pičku, debelu i mokru, bezobzirnu i nezasitu.

Pomerio je ruke i otvorio joj usmine, ružičaste i blistave, a njena rupa je zurila u njega. Ne mogavši više da se suzdrži, podigao je glavu i uvukao jezik u njenu rupu. Reakcija je bila trenutna, zarežala je i pažljivo se spustila na njega, malo ga jače sisajući, pokazujući svoju potrebu ne govoreći mu ništa. poza 69 sa sočnom bbw

Pomerila je kukove i karlicu tako da joj je klitoris bio direktno prikazan. Shvativši na šta misli, pomerio se i uhvatio ga zubima. Njeni bokovi počeli su se ljuljati dok se premeštala preko njega, nežno se zabijajući u njegovo lice i usta koja čekaju, a njena usta pak nikada nisu napuštali penis, uzimajući ga dublje svakim klizanjem niz njega.

Pročitajte i ...  Zadirkivanje Svog Supruga 5. Deo

Jezikom je kružio po klitorisu, naizmenično sisajući i ližući, a njeno režanje se svelo na male, patetične jauke dok je lizao i sisao osetljiva područja. Uhvatio ju je za guzu obema rukama i povukao je na sebe, osećajući njen otpor, znajući da je zabrinuta da ga ne povredi.

Povlačio je sve dok ona konačno nije popustila i predala mu se. Pljeskajući joj pičku, pomerio se od klitorisa do nje što je više mogao, jezikom uranjajući u i iz nje natopljene rupe.

„Sedi“, rekao je.

Otrgnula se od njegovog kurca i sela oprezno, još uvek svesna svoje mase i nad njim. Kad je sela, polizao joj je dužinu pičke i obrubio joj guzu.

Ona je zastenjala: „Još bejbi, tako me lepo ližeš“, dok mu je jezik uranjao u njen šupak i ponovo izlazio. „Jebi ga dušo, jebi moj čmar jezikom.“ Jezik mu je zalazio unutra i van, dok je ona polako rukom drkala njegov kurac, klizeći gore -dole, on je stalno postajao sve tvrđi uz njenu ruku i njeno stenjanje.

Tada je odlučio da posle toliko vremena pita nešto što do tada nije… nešto o čemu je razmišljao, maštao…… ali plašio se da ne pređe granicu. Ipak, u tom trenutku strasti, odlučio je da okuša svoju sreću.

KRAJ 3. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!