Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Velika i Prelepa 2. Deo

7 min čitanja
vrela bbw i lizanje pičke

Ušao je u spavaću sobu i opet joj se našao u naručju. Bio je umotan oko nje dok ga je ljubila, obavijen slojevima topline kojom je zračila. Njene lepe velike grudi gnječile su se uz njega, toliko tople i mesnate da ih je osećao kroz košulju. Njegove su ruke putovale gore -dole po njoj, stišćući je, hvatajući je za guzu.

Njene ruke su se pomerile i počele da mu raskopčavaju košulju, otkopčavajući je, izvlačeći je iz pantalona. Podigla ju je preko njegovih ramena i pustila je da padne na pod, dok je on ponovo skrenuo pažnju na njen osetljiv, nežan vrat, pun ljubavi i potrebe da čuje jauke za koje je znao da ih može proizvesti.

Dok mu je skidala pantalone, prsti su mu zakačili za pojas njenih gaćica i složno su ih povukli. Izašao je iz pantalona, a zatim nastavio da joj povlači gaćice niz noge, ljubeći je niz stomak, znajući da je, iako je uživala, delom bila osramoćena pažnjom koju je posvetio njenom telu.

Prešao je na kolena, ljubeći joj butine, upijajući njen miris. Svoju pičku je podšišala kako bi bila uredna. Poljubio je donju stranu stomaka, nateravši je da se zgrči. Gurnuo ju je nazad u krevet i ona je automatski raširila noge. Zagnjurio je glavu među njene butine i jezikom prešao preko proreza njene pičke, uvlačeći ga unutra kako bi joj olizao llitoris dok je vukao mokar jezik ka gore. vrela bbw i lizanje pičke

Zastenjala je i stavila mu jednu ruku na glavu pokušavajući ga dodatno ugurati u sebe. Povukao se i rekao joj da se popne na krevet, hteo je da je posmatra. Sela je i namestila se, gledajući ga u iščekivanju dok je stajao i skidao bokserice, a njegov tvrdi penis se slobodno razmahao, mašući dok je gledao njenu želju u njenom pogledu… oblizala je usne čak i nesvesna da to radi.

U njenim očima je bila pohlepa, ali nije smela da požuruje stvari. Kleknuo je na kraj kreveta i ona ga je pogledala.

“Trljaj svoju slatku pičku”, zahtevao je.

Sa sjajem u očima, nasmešila mu se i podigla kolena nagore i otvorila se, klizeći jednom rukom nadole, po stomaku i nasipu dok nije stigla do svoje pičke. Nikada nije prekinula kontakt očima, uvukla je dva prsta u prorez i osetila klitoris. Polako ih pomerajući napred -nazad osetila je da klitoris počinje da se stvrdnjava.

Pročitajte i ...  Nas troje

Zatvorivši oči, naslonila se i prepustila se osećanjima koja su je obuzimala. Više puta je oštrim noktom trznula klitoris, ugrizavši se pritom za donju usnu. Gurnula je prste duboko u svoju pičku i počela da je tuca dok je palac nastavio napad na klitoris. Njena pička je ispuštala mokre, mljackave zvukove kada je počela da pumpa jače, postajala je sve vlažnija.

Gledao je sa kraja kreveta kako se približava orgazmu. Celo njeno telo se ritmično kretalo dok su joj prsti pumpali ičku. Grudi su joj skliznule u stranu, a stomak joj se kretao napred -nazad u talasima. Ruka mu se nesvesno pomerila do kurca dok je slušao njeno stenjanje i posmatrao njeno lice, sa donjom usnom među zubima, zabačenom glavom dok joj se telo napinjalo od predstojećeg orgazma.

Lagano se krećući da je ne ometa, legao je čitavom dužinom preko kreveta kraj njenih nogu, izgubljen, gledajući je.

“Svrši za mene, dušo”, rekao je.

Zvuk njegovog glasa, promukao od uzbuđenja, naterao ju je da još više stenje. Prsti su joj se izvukli iz pičke i vratili ka klitorisu. Tri prsta su trljala klitoris dublje i jače svakim pokretom.

“Svrši za mene, želim da te okusim”, rekao je dok se nežno kretao uz krevet između njenih butina, osećajući miris njenih sokova.

Kad je bio u ravni sa njenom pičkom, ležao je celom dužinom između njenih butina i nežno duvao po njenom otvorenom, otkrivenom, otečenom klitorisu. Dah njenog ljubavnika izazvao je drhtaj i trzaje, ali nije prestajala trljati klitoris.

Njegov dah se zagrejao na njenim butinama i pički, njen orgazam je sada bio tako blizu da je mogla jasno da ga oseti. Uzahnula je kad joj je gurnuo dva prsta u mokru rupu, a njegov mali prst nežno joj je trljao šupak.

Pročitajte i ...  Intrigantan Matorac 3. Deo

“Ohhhh, jebote”, dahtala je, kukovi su joj se dizali iz kreveta dok je on pumpao i gurao dublje. “Ne prestaj, blizu sam.”

“Pomeri ruku”, naredio je.

Pomerila je svoju ruku i on je odmah zalepio usne za njenu picu, snažno joj sisajući klitoris, uvukao ga je i udario jezikom po njemu. Odgovorila je drhtanjem dok je svršavala, usta su mu se kretala prema dole, a jezik klizio u njenu pičku, osećajući kako se grči, kušajući njene sokove na dok se gurao koliko god je mogao.

Prsti su mu kliznuli preko njenog šupka, zadirkivali su je dok je još bila u post orgazmičkom transu. Njena ruka se pomerila do njegove glave, nežno ga gurajući unutra.

raskrečena bbw guza i pica“Još”, zadihano je rekla, širokih bokova koji su mu se ritmično kretali po jeziku, tražeći pažnju koju joj je uvek pokazivao.

Zadivljeno ju je gledao i upijao obe njene vrele, mokre, razjapljene rupe kako ga posmatraju. Njegovi prsti, mokri od sokova od pičke, lako su joj kliznuli u guzu, a jauci su joj postajali sve glasniji dok je zlostavljao njene rupe.

Iz guze prst je završio u njegovim ustima oblizujući ga kao da je najslađi sladoled na svetu! Nikada nije mogao shvatiti zašto neko ne bi uživao u ovom ukusu, zašto svaka žena ne bi uživala u ovoj pažnji. Bio je žestoko napaljen i ponosan znajući da njegov jezik i dva prsta mogu imati takav efekat na ženu.

“Još, joše”, vikala je.

Kukovi su joj počeli poskakivati, podižući se sa kreveta tako da je morao iskoristiti slobodnu ruku da je opet gurne nazad. Noseći svojim jezikom napad na njenu pičku, gurnuo je prste dublje, snažno je džarajući dok se približavala drugom orgazmu.

“Aaahhhhhh, jebote”, dahtala je kad je odjednom zagrizao njen klitoris, grickao ga i sisao.

Njen orgazam ju je iznenada udario i uprkos svojoj veličini iskrivila se kao gimnastičarka. U nemogućnosti da zadrži usta i njenu pičku u kontaktu jedno sa drugim, koncentrisao se na to što joj je prstima jebao guzu, u stanju da oseti kako njen orgazam utiče na celo telo.

Pročitajte i ...  Zadovoljstvo u Zaglavljenom Liftu

Dok je orgazam odlazio, telo joj je nastavilo da se grči, i najmanji dodir terao ju je da snažno zadrhti. Vratio se nazad u njenu pičku sa ustima, imajući potrebu da je ponovo okusi. Prsti su mu iskliznuli iz njenog dupeta, a jezik je još jednom stupio u kontakt s njenom natopljenom pičkom. lizanje velike debele masne pičke

Ignorišući njeno preklinjanje, zakopao je svoje lice u njenu pičku, sisao joj rupu, trebao mu je ukus, potrebna mu je njena tečnost, slušao je njeno cviljenje dok ga je molila da prestane, a njeno telo nije moglo da podnese još jedan orgazam tog intenziteta.

Odmaknuo se od nje i popeo se uz njeno telo, zastajući samo da poljubi ožiljak carskog reza koji je toliko mrzela. Za njega je to bio deo žene do koje mu je bilo stalo. Pokrio ju je svojim telom, svojim tvrdim penisom uz njenu pičku, nateravši je da ponovo zastenje na trenutak.

Otvorila je oči i pogledala ga, dok mu je glava bila nagnuta, a on ju je duboko poljubio, istražujući jezikom. Oči su im se zatvarale dok se njihov poljubac produbljivao.

Tada, povukao se i otkotrljao u stranu. Zadrhtala je, a on joj se potom približio, navukavši ćebe preko njih oboje. Ležali su zajedno, a njegove ruke su se kretale po njoj, nežno joj obuhvaćajući grudi, njenu vaginu; prsti su je veoma nežno zadirkivali, svestan svoje potrebe, ali znajući da je prvo mora vratiti u mirnije stanje, pre nego što zadovolji svoje potrebe.

Duboko je uzdahnula, tako duboko da je zadrhtala od glave do pete. Bila je svesna svakog nervnog završetka, svakog folikula dlake na svom telu. Takođe je bila svesna njegove tvrdoće dok su ležali zajedno.

KRAJ 2. Dela

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Cigancica upoznavanje Beograd 1 min čitanja
tata me je tucao u usta 6 min čitanja
jebozovna seski milfara želi da razmenjuje fantazije 1 min čitanja
gleda baku kako drka pičku 6 min čitanja

Profi kurva uzivo

Don`t copy text!