Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Velika i Prelepa 1. Deo

6 min čitanja
debela slatka bbw napaljena

Samosvesno i kritički se gledala u ogledalo, nikada ne shvatajući u potpunosti zašto on voli njene delove koje je ona mrzela, ali se i dalje čudila koliko može da se oseća seksi zahvaljujući njemu. Njena tamna kosa, okruglo lice, i svetle oči sijale su joj, a nagoveštavao se i unutrašnji nestašluk.

Upoznavanje Hrvatska

Oči su joj putovale niz telo, grudi prevelike u grudnjaku skupocenom koji joj je kupio, jarko grimizne i crne, senzualne i čipkaste. Krenuvši dalje, preko svog velikog okvira do gaćica, načinila je grimasu na prizor, poželevši da je upola manja. Pogledala je dalje dole do butina ispod.

slatka bucka u donjem vešuBili su ljubavnici 10 godina sa povremenim pauzama i on je uvek pokušavao da joj kaže koliko je seksi, nešto što je njen muž sa kojim je bila 6 godina u braku, izbegavao da kaže. Umotana u moćnu spavaćicu, sedela je i čekala, gledala na sat i odbrojavala, njihovo zajedničko vreme bilo je dragoceno kao i uvek, ali i kratko jer oboje su morali da se vrate u stvarni život i među svoju pravu porodicu.

Gledajući kako kazaljke klize, opet je zakasnio. Posao u banci ga je zadržao.

Skočila je kad je čula zvono na vratima, psujući sebe što je to učinila, a srce joj je ubrzano kucalo u iščekivanju. Sumnjajući u sebe kao i uvek, pitajući se da li će mu se ove nedelje svideti ono što bude video. Otvorila je vrata i on je stajao nasmejan.

„Zdravo Lepa“, rekao je. Srce joj je usporilo, nasmešila se i opustila.

„Zdravo dušo“, odgovorila je, pomerivši se u stranu da ga pusti unutra.

Vrata su se zatvorila za njim i stali su u hodnik okrenuti jedno prema drugom, a njegove jarkoplave oči gledale su njene tamne. Spustivši torbu, uspravio se i nagnuo napred, a ruka mu se pomerila prema prednjoj strani ogrtača, otvorio ga je i kliznuo rukama unutra, naslanjajući ih na njene široke bokove dok je ulazio i strastveno, duboko poljubio ju je, gubeći se u mirisu i potrebi za njom.

Pročitajte i ...  Srpkinja na odmoru u Americi

Ruke su mu krenule oko nje i uhvatio je za njeno puno, okruglo dupe gnječeći ga kao zrelo testo, zbog čega se nasmejala na glas.

„Lepotice moja, baš volim tvoju guzu“, nasmešio se, zgrabivši je još jednom.

„Jel tako?“ odgovorila je pitanjem sa dozom sarkazma dok se okretala i kretala prema dnevnoj sobi.

Skinuvši jaknu, pošao je za njom, gledajući njeno dupe kako se pomera ispod labave haljine, nesposoban da se zaustavi nagnuo se napred i zgrabio je ponovo.

„Prestani“, povikala je smejući se, „ili nikada nećeš popiti kafu.“

Odmaknuo je ruku dok je prolazila kroz kuhinju, ali je zgrabio ogrtač dok je nastavila da se kreće napred. Ruke su joj se odmaknule i pustila je ogrtač da sa ramena padne na pod. Nastavljajući u kuhinju u grudnjaku i gaćicama, uključila je ringlu. Kretala se precizno, radnje su se odvijale automatski, a um joj je radio na auto pilotu.

Nije ga čula kako silazi niz stepenice u kuhinju i lagano je poskočila, smešeći se dok su mu ruke klizile oko njenog struka, saginjući se da joj poljubi potiljak, krećući se okolo da joj gricka uši i ramena. Zaustavila je ono što je radila, nesposobna da se pomeri jer su joj osetljivi vrat i ramena podlegli njegovoj pažnji, uz mali jecaj i drhtaj tela.

„Nikada nećeš popiti kafu ako nastaviš“, prošaptala je bez daha, spuštajući glavu da bi još više otkrila svoj vrat.

„Popio sam kafu“, odgovorio je, krećući se od njenih ušiju i ramena do vrata.

Uzeo ju je za ruku i poveo u dnevnu sobu, prema kauču, dok je slobodnom rukom počeo da odvezuje kravatu. Zaustavivši se pred kaučem, okrenuo se i nagnuo, poljubivši joj otvorena usta i grudi obučene grudnjakom, rukama se krećući da raskopča kopče.

Pročitajte i ...  Utehu je Našla u Prijateljici

Njegove ruke je hvataju uz mali osmeh zadovoljstva dok je posmatrao kako joj se grudi prelivaju. I dalje je držeći, seo je na ivicu kauča, pazeći da mu lice bude u ravni sa njenim grudima. Uzdahnuvši, podigao ih je dok mu je jezik klizio i mazio joj bradavice, gurajući joj grudi zajedno tako da je mogao naizmenično da ih licka. zajedno sisaju bradavicu

Jezikom ih je kružio jedan po jedan dok joj je zubima nežno uvlačio bradavice u usta, grickao ih i vukao, terajući je da stenje. Jedna mu je ruka kliznula po punom trbuhu i spustila se do njenih gaćica, gde je zakačio prst za pojas i svukao ih dole, osećajući glatkoću njene tople pičke.

Osetio je njen vlažni prorez, zadirkujući joj vrh pre nego što je umočio prst. Duboko ga je uvukao, a njeni jauci podudarali su se s njegovim dok je išao dalje i pronašao njen klitoris, mazeći ga, nateravši je da zadrhti pre nego što je prst izvukao iz njene rupice. Spustila je pogled na njega i on joj je uzvratio osmeh.

Potom je preuzela inicijativu i okrenula se, krenuvši prema stepenicama. Stajao je pri dnu stepenica, gledajući je kako se penje uz strme stepenice, dok joj se dupe ljulja, njišući se svakim korakom prema gore dok nije stigla do vrha. Okrenula se i nasmešila mu se dok se naslonio na zid i jednostavno upijao prizor pred sobom.

Čak ni tada nije mogao da objasni zašto ju je smatrao tako intenzivno seksi. Apsolutna suprotnost njegove žene. Ona je bila sve ono što bi u drugom životu tražio. Njene grudi, koje su pokazivale znakove godina i porođaja, sedele su joj na vrhu stomaka. debela slatka bbw napaljena

Pročitajte i ...  POSLE DERBIJA

Uvek je bila BBW – velika lepa žena. On je znao koliko je samosvesna, čak i posle svih ovih godina, ali nije ga bilo briga; ona je i dalje bila prirodna. Setio se kako se osećao kada je rekla da se udaje. Nedostajala mu je kad su odlučili da to učine jedan dan, nikada je nije naterao da nastavi i na njegovo iznenađenje, ostali su dobri prijatelji sve dok nije odlučila da ga pusti nazad u svoj krevet.

Oboje su znali da će uvek biti samo ovo, ali to je bila situacija koju su oboje prihvatili. Vratio se na trenutak i otkrio da je preslikala njegovu pozu na vrhu stepenica i da ga posmatra. Zanosno mu se nasmešila i pružila ruku.

Nasmešio se i počeo da se penje stepenicama dok je ona odlazila u spavaću sobu. Jedino pravilo koje je napravila bilo je da ne može i neće da se tucaju u istom krevetu u kojem je sa svojim mužem. Ironično, to je bio isti krevet u kojem su se ranije jebali, njen stari krevet iz njenog starog stana.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!