Vatrena Noc

Osjetio sam kako mi uvlaci kurac u usta. Pušila je tako dobro. Drkala ga je, dirala me po jajima, uvlacila duboko u svoja topla usta. Do grla. Morao sam se nasloniti, trzao sam se od uzbudjenja. Hana je jednako dalje nabijala moj kurac u svoja usta. Odjednom je pocela jako drkati, kurac je sada bio tvrd kao kamen. I ona je shvatila da sam blizu. Osjecao sam val topline po cijelom tijelu. Hana je sve brže uvlacila kurac u usta, jako drkala i odjednom sve je izletjelo. Uhvatio sam je za glavu i zabio joj kurac duboko u grlo dok je sperma štrcala u nju. Stisnuo sam zube, sagnuo glavu, sav se povio, a ona me uhvatila objema rukama za guzove i snažno stisnula. Te sam kasne ljetne večeri sjedio na nekoj terasi i pogledom hvatao komadice mora izmedju mnoštva nogu koje su šetale ispred mene. U tom mnoštvu, koje mi je smetalo, bilo je i zanimljivih prizora. Recimo, strpljiv promatrac mogao je na trenutak ugledati komadic guze koja je provirila ispod kratke haljinice u trenutku kada je zapuhao vjetar. Bio sam strpljiv promatrac. Ženske noge su mi oduvijek bile zanimljivije od mora. Promatrao sam te noge, koje su prolazile tek koji metar od mene, i maštao kako bih se medju neke od njih mogao uvaliti. Odmjeravao sam cice koje su napola virile iz prozirnih majica i košulja. Ne mogu odoljeti cicama – velikima i malima. Obožavam ih ljubiti, lizati, gristi i gnjeciti… a tek prizor nabreklih bradavica ispod mokre majice… Brrr… Pa, danas je u discu “Pjena party”, odjednom sam se sjetio. Tamo ce sve biti krcato takvim prizorima. Kad još barem ne bi bilo push up-a i ostalih oklopnih grudnjaka. Sigurno ih je izmislio neki homic! Ustao sam i krenuo prema discu koji je bio prostran i blago osvijetljen. Središnji podij, na kojem je bila neopisiva gužva, okruživali su drveni stolovi i visoki kameni zidovi. Pjena je padala u sredini podija iz velikog, crnog, okruglog topa. Taj je top izgledao kao kakav kurac koji štrca spermu. Na mjestu gdje je pjena padala gurali su se decki i cure, podignutih ruku, jedni uz druge i borili se tko će uhvatiti više pjene iz “velikog kurca”. Taj top koji je proizvodio pjenu bio je totem: kurac zaštitnik vecerašnjeg ugodjaja. Pjena mi je skoro dosezala do struka, a od struka prema gore izrešetali su me vodeni pištolji koji su se dijelili na ulazu i svaku pridošlicu pripremali za zabavu. Mokra, više gola nego obucena, tijela ljuljala su se u ritmu glazbe. Gledao sam kako se svi mažu pjenom i špricaju pištoljima. Gužva je bila velika, gomila kao jedno tijelo, svi priljubljeni jedni uz druge. Bilo je tako ugodno naslanjati se tren na jedno, pa na drugo tijelo. Onako slucajno… Malo dotaknuti, okrznuti ili pritisnuti neki trbušcic, guzu, bedro… Cura ispred mene žestoko je trzala stražnjicom i dodirivala me po bedrima.
Neka mlada crnka, duge kovrdzave kose. Okrenuo sam se prema njoj, tako da je njena mala, cvrsta guza lupkala po mom kurcu koji se naglo poceo dizati. Radi li to ona slucajno ili namjerno?! Nije bilo važno, jer bilo je sjajno. Kurac se meškoljio i podizao slicno valovima-ovacijama na stadionu. Cura je osjetila da je nešto bode, okrenula se i na tren zastala. Dobro me odmjerila. Uplašio sam se da ce otici. No, ona se ponovno okrenula i nastavila njihati. Odvažio sam se i uhvatio je rukama za struk. Plesali smo. Pod prstima sam osjecao cvrstu i mokru kožu njenog trbuha. Kosa, majica i suknjica bile su joj mokre i pjenaste. Mislio sam mogu li u toj gomili pojebati ovu ljepoticu koja me tako pakleno uzbudjivala. Kurac mi je stajao ukrucen, spreman, a u meni su se širili valovi nevjerojatnog uzbudjenja. Nikome na ovom mjestu ne bi zasmetalo da se netko i pojebe. Zato sam cekao pravi trenutak. A on je došao kada su se, kao što je uobicajeno u ovakvim disco programima, sva svjetla pogasila. Svi su vec bili ludi od plesa i pijani od alkohola. Mrak je bila divna prilika. D. J. je puštao dobru, baš jebacku glazbu, a u mikrofon je vikao:
“Pokažite što znate jebaci, a vi jebacice, isprcite svoje guze… Jebaci i jebacice, naprijed!”
Približio sam se svojoj plesnoj partnerici koja je bila prekrivena pjenom, sva mokra i tako jebeno izazovna. Rukama sam poceo prolaziti po njenom trbuhu, ugurao sam prste ispod majice. Nije me odmaknula, nije ništa pokazivala niti govorila. Malo po malo približio sam se cicama. Dok je rulja vrištala i valjala se, vrhovi mojih prstiju dodirnuli su njene cvrste, nabrekle grudi. Izvijajuci se u ritmu glazbe, poceo sam ih nježno maziti. Prstima sam stisnuo bradavice, a one su odgovorile i postale još cvršce i ispupcenije. Cura se promeškoljila i još jace pritisnula guzu na moj kurac.
“Kako se zoveš?” sjetio sam se da je krajnje vrijeme upitati.
Glazba je bila preglasna da bih je tocno razumio. D. J. je vikao:
“Plešite, valjajte se! Jebaci, tražite cure! Cure, tražite kurce!”
Kroz tu galamu čuo sam njen odgovor. Rekla je nešto poput Hana… Ana ili možda Jana. Zapamtio sam je kao Hanu. Nosila je kratku, široku traper minicu ispod koje nisam, na svoje oduševljenje, napipao gacice.
“Baš si prakticna Hana,” mislio sam dok su mi ruke klizile sve bliže pickici.
Kakva li ce biti? Uska ili široka… Koliko misli u samo par sekundi koliko mi je trebalo da rukom predjem od njenih cvrstih i mokrih bedara do pickice. Prvo sam osjetio sluzavu tekucinu koja se cijedila iz uzbudjene Hane, klizila po bedru i miješala se s pjenom. Mackica joj je bila obrijana, a na Venerinom brežuljku je imala ispupcenje. Opipao sam pažljivije i shvatio da je to jedna od onih svjetlucavih tetovažica. Išao sam dalje. Dotaknuo sam nabrekli klitoris i odmah osjetio novu bujicu uzbudjenja koje je izviralo iz njezine intime. Samo sam trenutak razmišljao, a onda ugurao prst u toplu ribicu. Poželio sam istog trena ugurati nabreklu kurcinu u Hanu. Primio sam je za ruku i progurao se prema drvenom stupu malo dalje od nas. Ona se, onako bez rijeci, poslušno naslonila na njega. Bio je to jedini nacin da ju pojebem, onako sklisku i sluzavu. Poceo sam je nekontrolirano stiskati i gnjeciti. Hana se izvijala. Nogom mi je obuhvatila bedro i pocela se ritmicno trzati kao da se vec jebemo. Pomicala je pickicu po mojoj nozi gore dolje. Bila je sva ljepljiva i drhtava. Spremna za jebanje! Okrenula se, primila rukama za drvenu gredu, raširila noge i naprcila guzu. Pjena nam je dosezala do struka i ja sam odlucio zaroniti u nju… Zaronio sam u pjenu, napipao njenu pickicu i ugurao jezik što sam dublje mogao. Vrh jezika okusio je opornu sluz napaljene pickice. Ona me dotakla rukama po glavi. Nježno, tako cudno nježno me pomilovala. Lizao sam joj pickicu dok mi pod pjenom nije nestalo zraka. Podigao sam se. Više nisam mogao odugovlaciti. Uhvatio sam rukom nabrekli kurac i njegovim vrhom tražio put do njene uske rupice. Napola se okrenula, spuštenog pogleda, jedva sam onako u mraku i vidio njeno lice, tek cuo sam nešto kao:
“Uguraj ga, uguraj ga, jebi me… jebi me…”
Namjestio sam kurac, dodirnuo njenu mokru pickicu i polako ga ugurao. Kurac je utonuo u toplu unutrašnjost. Napravio sam pokret bokovima i ušao sam duboko u nju. Jebao sam Hanu. Izvila se, prigrlila drveni stup, zabila na njega celo. Držao sam je rukama za bokove i udarao sve žešce. Sve ludje. Bilo nam je vruce, tijesno, glazba je treštala… Oko nas tiskala su se mokra, mlada tijela. Neka cura popela se na šank i špricala nas vodenim pištoljem. Preko Haninih ramena uhvatio sam se za drveni stup za koji se i ona odupirala. Htio sam je što žešce nabiti! Nekoliko sam puta skliznuo i ponovno se vratio u toplu pickicu. Tijela su nam se tresla i trzala u ritmu zadovoljstva. Hana me jednom rukom uhvatila za guzu i povlacila u sebe, a drugom se cvrsto držala za stup. Top za pjenu, naš veliki kurac zaštitnik, velikodušno je sipao svoju spermu po našim glavama. Pjena me gušila, ludacki sam tresao stup objema rukama, nabijajuci svoju ševulju. Bili smo spojeni, tijela su nam se prilijepila jedno uz drugo, ona je uzdisala, nešto šaputala, bacala svoju bujnu kosu po mom licu. Nabijao sam, snažno, pjena je pocela kliziti s naših tijela. Kurac je odjednom nabrekao kao da ce eksplodirati. I ona je osjetila da cu ubrzo svršiti.
“Ne još, ne još, nemoj stati”, govorila je, trzajuci se, hvatajuci se jednom rukom za svoju pickicu.
Radila je brzo, gnjecila svoj klitoris, dok sam ja kurac zabijao snažno u nju. Odjednom se zgrcila, zabacila glavu tako da mi je njena kosa prekrila cijelo lice. Svršavala je.
“Ti nemoj, ti nemoj…” šaptala je gotovo bolno dok se izvijala, svršavajuci.
Noktima je grebla po drvenom stupu iznad kojeg je bio top koji je stalno bacao novu pjenu. Kada je svršila, duboko je udahnula, zatresla glavom, okrenula se. Po prvi puta smo se pogledali licem u lice, tako blizu. Vragolasto se nasmiješila i spretno utonula u pjenu. Osjetio sam kako mi uvlaci kurac u usta. Pušila je tako dobro. Drkala ga je, dirala me po jajima, uvlacila duboko u svoja topla usta. Do grla. Morao sam se nasloniti, trzao sam se od uzbudjenja. Hana je jednako dalje nabijala moj kurac u svoja usta. Odjednom je pocela jako drkati, kurac je sada bio tvrd kao kamen. I ona je shvatila da sam blizu. Osjecao sam val topline po cijelom tijelu. Hana je sve brže uvlacila kurac u usta, jako drkala i odjednom sve je izletjelo. Uhvatio sam je za glavu i zabio joj kurac duboko u grlo dok je sperma štrcala u nju. Stisnuo sam zube, sagnuo glavu, sav se povio, a ona me uhvatila objema rukama za guzove i snažno stisnula. Sva je sperma otišla u njena usta. Popušila ga je dobro, tako jebeno dobro. Izvukla se iz pjene, na licu joj je bila sperma. Svjetlucala je ta bijela, gusta tekucina na njenim usnama. Smijuljila se, sva mokra, znojna, izjebana, premazana pjenom i spermom.
“Jebo te, ovo je bilo dobro,” rekla je, ali jedva sam je razumio jer govorila je punih usta.
Prstom mi je dala znak-čekaj tu, ja idem. Pitao sam gdje ide. Rekla je:
“Idem isprati usta.”
Zakopčao sam hlače i požurio do šanka. Naručio sam piće i čekao. Već je bilo gotovo četiri ujutro, disco je bio prepun, pjena je sve pokrivala, luda je glazba treštala, a konobari su kroz gomilu jedva uspijevali služiti goste. Čekao sam uzaludno. Gledao sam posvuda po gomili koja je plesala pod naslagama pjene, ali Hanu nisam mogao pronaći. Sakrila ju je pjena koja je štrcala iz velikog crnog kurca, totema zaštitnika jebača.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *