Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

V I N O G R A D

24 min čitanja
napunio sam pizdu

„Mužiću dragi, kakvi su ti planovi za ovaj tjedan“ procvrkutala je moja zakonita, gledajući me umilnim pogledom. Znao sam da mi se sprema nešto što baš mi nije drago, ali..
„Pa ne znam, ljubavi, uobičajeni posao, znaš kako to kod mene ide, uobičajeno natezanje s kočijašima (čitaj: šoferima, vozačima).
„Znaš, moji bi ovaj tjedan išli u vinograd špricati, a tatu su uhvatila leđa, pa ne može nositi špricu, bi li ti mogao uzeti pola slobodnog dana pa to na brzinu napraviti. Ti odredi dan, tata će sve pripremiti, ti ćeš izgubiti sat ili dva pa još stigneš i na posao“.
Pametnica moja, sve je lijepo isplanirala, iako zna da ne volim taj vinograd, a i njezini mi nisu baš prirasli srcu, a bome niti ja njima. Ali podnosimo se!
Zapravo, ženin otac, moj tast, je sasvim dobar čovjek, potpuno u redu, za razliku od njene bake Milke, koja je prava rospija s kojom sam zaratio prvog dana kad sam im ušao u kuću. Baka, mamina mama je pravi gazda u kući, tiranin kojeg moraju svi slušati, i njezina kći, moja punica, i njezin zet, moj tast, a morala je i njezina unuka ,moja žena, sve dok se nije udala. Bi baka njoj i sad zapovijedala, ali ne dam ja, a i Sonja, moja žena, se opametila pa ju više ne sluša, a baki je to živa muka.
napunio sam pizduMožda bi ja i izbjegao to špricanje, izgovorom za kakav službeni put, ali žao mi tasta, dobar je čovjek, pod papučom i ženi i punici, a ja ću to za sat dva lako obaviti. Nije to ništa teško, pa iako mi idu na živce, napraviti ću to radi njega, znam da ga boli, naradio se u životu teških poslova. Doduše, kad popije postaje neugodan, što mu je žena više puta i osjetila kad ju je izudarao, jednom čak i svoju punicu. Ima zgodnu uzrečicu: što ja izgubim, moje žene, žena i punica, moraju naći.
Baka,59 godina, je gazda u kući, ima je 130 kilograma, visoka 180 cm, glas operne pjevačice, kad vikne prozori se tresu, sve ih drži u strahu. Inače je pravi komad seoske žene, u licu ljepuškasta, sise su izvanserijske, grudnjake kupuje po narudžbi, velike ali uspravne, kad hoda, a hoda kao da gazi strojevi korak, imaš što vidjeti, njišu se kao morska površina na povjetarcu. Noge jake, mesnate, skladne, guzica velika, obla, ali sve usklađeno, ništa nije preveliko, premasno, ništa ne strši. Taman za nekoga tko voli imati u rukama dobar komad žene. U životu joj nije bilo lako, udali su je sa 16 godina, sa 17 je rodila prvu kćer, s 19 drugu, s 22 godine je ostala udovica i sama se s dvoje djece probijala kroz život. Kažu da od smrti muža nije bila s muškarcem. Da li je to uzrok što je bila oštrokonđa, ili težak život, ali je sve moralo biti po njenom.
Ne jednom sam se zagledao u te njene sisurine, debele noge, zamišljao kako joj mazim sise, skidam grudnjak, svlačim gaćice i zabijam kurac u nju, kako se valjam po njezinom ogromnom tijelu. To su bili snovi za koje je bilo malo izgleda da će se ostvariti, jer od trenutka kad smo se prvi put vidjeli, kad me Sonja kao dečka prvi put dovela u kuću, između bake i mene je vladala napetost, a možda i zato što sam prilikom tog prvog susreta pogled predugo zadržao na njenim sisama.
Punica, 42 godine, otprilike iste visine, teška 110 kg, bakina slika i prilika fizički, karakterno ipak nešto blaža, ili mi se samo čini, jer još ne može doći do izražaja. Dobrih, čvrstih sisa, petica, dobre noge i guzica, malen seksi trbuščić.
I na njenim oblinama mi se pogled znao duže zadržati, tim više što se mama po kući kretala dosta slobodno obučena. Jednom sam joj prilikom vidio međunožje kad je sjela prekoputa mene u kratkoj kućnoj haljinici, bez gaća i grudnjaka. I nju sam zamišljao golu, kako je nabijam na kurac i sprijeda i straga, kako mi puši, znajući da su to sve pusti snovi, iako je ona bila ljubazna prema meni, znala se našaliti, osmjehnuti…A i inače je bila ljubazna, darežljiva možda čak i previše prema nekima!
Tast, punac, 52 godine, visok oko 170 cm, težak oko 75 kg uz njih dvije izgleda kao dječarac a ne kao muška glava u kući, ali zna biti nezgodan kad je pod gasom.
I u takvoj familiji sam ja našao curu, oženio je i s njom živim. Ima i nje 178 cm i 90 kg. Ne trebam niti govoriti da ima sise dobru trojku, dobru i čvrstu guzicu i jake i čvrste noge, i kao i mati, seksi trbuščić. Ženske su u familiji vrlo napredne, ali i nazadne, ima ih i sprijeda i straga. Zato sam fantazije o seksu s bakom i mamom često koristio kod seksa sa ženom, misleći na njih dok jebem ženu.
Ima i mene, 190 cm, 90kg mišića, aktivni rekreativni sportaš, pomalo sviram na seoskim zabavama i svadbama, pa je uvijek bilo komada sa strane, pogotovo udatih, koje nisu očekivale neku dublju vezu, sve se svodilo samo na seks. A ja sam volio upravo takve žene, jake, visoke, čvrste, pomalo i masne, da imam što primiti u ruku, stisnuti, a ugristi za sisu sam posebno volio. Volio sam ugristi i za pičku, ali je to malo koja dozvolila.
Došao je i dan kad je trebalo pošpricati vinograd. Tast je s bakom i punicom došao rano ujutro , sve su pripremili da kad ja kasnije dođem, kad prođe rosa, samo špricam. Došao sam nešto prije deset sati, a na stolu iznenađenje: nema čega nema, fali samo ptičjeg mlijeka. Baka se trudi, daj zete jedi, imaš još vremena, još ima rose, okrijepi se, stići ćeš…Meni sve neugodno, valjda im je Sonja rekla da moraju biti fini prema meni, kad se već žrtvujem za njih. Naravno, pojeo sam, popio soka, alkohol ne pijem, i kako je rosa nestajala krenuo špricati.
„Zete, mi sad idemo, ti to polako, imaš vremena, kad budeš gotov ti samo idi na posao, baka će oprati i pospremiti špricu i suđe“- reče mi tast, jer su on i punica trebali otići na posao, a tu više nisu niti bili potrebni.
Tako je i bilo, krenuo ja špricati, a sve mi nešto čudno, baka se kao zvrk mota po trsju, a nema nikakvog posla, pa sve zapitkuje da li mi je vruće, hoću li nešto popiti, jel mi teško? Kad treba ponovo napuniti špricu ona već čeka spremna, pomaže mi skinuti špricu s leđa, iako je prazna i teška svega tri-četiri kile, a kad je puna teška je i više od 20 kila, sama je diže i stavlja mi na leđa, da se ja ne mučim previše. Nisam mogao vjerovati!
A još mi čudnije što svaki put kad dođem napuniti špricu, baka kao da ima manje odjeće na sebi. Ujutro kad sam došao bila je obučena uobičajeno seljački, radno, široka suknja, pregača- fertun, bluza s dugim rukavima, lajbek ili pulover, rubac na glavi, na nogama gumene čižme. Sad samo neka tanka suknjica koja posebno ističe rasnu guzicu, bluzica bez rukava u kojoj su ogromne sise na izvoli, a bradavice se ističu kao dvije trešnje, gologlava, uredno počešljana, debele noge bez čarapa, u tenisicama.
To sam registrirao površno, dalje uopće ne razmišljajući o tome, jer meni je bilo vruće, ali nisam mogao skinuti niti kombinezon, niti masku, niti gumene čižme, jer ipak je ta tekućina za špricanje neka vrsta otrova i treba se zaštititi.
Malo, pomalo i sve sam pošpricao, čak sam oprao i pospremio špricu i suđe, oprao sebe, pa da javim baki da sam gotov i da idem kući. Gledam po vinogradu, obiđem sve još jedanput da vidim kako to izgleda ali i da nađem baku, ali nje u vinogradu nema. Valjda je legla u klijeti, pomislim, i krenem prema klijeti pred kojom zovnem:
“Bako, ja sam gotov, sve je pospremljeno i ja odoh, vi dalje uživajte u miru i tišini“.
Odgovora nema, tek nešto nerazumljivo ,kao iz daljine, više visine. Da vidim što je, uđem u klijet u kojoj je bio polumrak zbog poluzatvorenih šarapolki, pa u prvim trenucima nisam ništa vidio. Tek kad su mi se oči privikle na polumrak, ugledao sam neobičan prizor: na lojtri koja vodi na tavan su debele noge i pola guzice, gornjeg dijela tijela nema. Od tog prizora sam se ukipio: gledam divne debele noge, gledam guzicu koju bi skoro svaka muška ruka htjela pomilovati, znam da je u tavanskom dijelu, meni trenutno nevidljiv, ostatak tog tijela, ostatak guzice ,ogromne sise koje muška ruka godinama nije pomilovala.
Ja stojim dolje, ona stoji na lojtri, sve bez riječi. Morala me je čuti kad sam ušao u klijet i zna da sam u klijeti i da joj gledam u gole noge a i da joj se ispod suknjice koju sad ima na sebi, vidi i pola bedara.
Meni mozak radi petsto na sat-što učiniti? Ovakva situacija se doživljava jedanput u životu-ili je iskoristiš ili je upropastiš? Ako nešto poduzmem, a ona me odbije, kud ću od sramote, kako je lajava pričat će po selu da sam je napastovao, žena će me ostaviti, rodbina će me se odreći, biti ću ruglo u selu!
Ako ništa ne poduzmem, gristi ću se čitav život što nisam pokušao, a od kada sam je prvi put vidio više sam gledao, skrivečki, naravno, njene sise i noge, nego sise i noge njene unuke, moje djevojke i sada zakonite žene. Gledam te debele noge, kurac mi na gotovs, dlanovi se znoje, usta suha!
Polako krenem prema baki na lojtri i stanem iza nje, donoseći odluku koja će možda upropastiti život! Ali neka, jednom se živi!!!
Stavljam joj ruku na desnu nogu, lagano, očekujući reakciju. Ako vrisne, reći ću da je bio obad ili stršljen pa da sam ga htio potjerati, ako povjeruje dobro, ako ne povjeruje, zlo!
Nema reakcije, što me ohrabruje, pa lagano stisnem nogu, da joj dam do znanja da je moja ruka na njenoj goloj nozi. Opet nema reakcije! Sad sam već hrabriji pa desnu ruku pomičem do koljena, dok istovremeno lijevu ruku stavljam na lijevu nogu. Sad je obim rukama držim za gole noge, a ona ne reagira, pa zato idem još dalje, desna ruka je već na pola bedra a lijeva preskače koljeno i već je i ona na pola bedra. A bedra glatka ,čvrsta, niti unuka joj nema tako čvrsta bedra.
Idem s rukama prema gore, već sam blizu donjeg dijela trbuha, naslanjam glavu na njezinu guzicu, prstima stišćem bedra. I tad prva njena reakcija, duboki uzdah i drhtaj čitavog tijela, ali sve bez riječi, što mi govori da sam na dobrom putu, da samo nastavim dalje. Dižem ruke još više, dolazim do ruba gaćica i tad joj poljubim guzicu, poslije čega zadrhti još jače i to nekoliko puta ,ali bez riječi. Dižem ruke do trbuha, čvrst, gladak, dolazim do gornjeg ruba gaćica i pokušavam ih pomaknuti prema dolje, na što ona prvi put reagira stavljajući svoju ruku na moju, preko suknje, a sve stojeći na lojtri, što joj je sigurno bilo neudobno, ako ne i teško.
Ne pokušavam joj silom skinuti gaće, već joj rukama dajem do znanja da bi htio da se spusti s lojtre, što i čini spustivši se na pod klijeti, meni okrenuta leđima. Kako se spuštala tako joj se podizala haljina ispod koje su bile moje ruke, i otkrivala su se bijela bedra i ogromna guzica u bijelim pamučnim gaćama, slika kojoj se niti u najluđim snovima nisam mogao nadati.
Haljina je bila na lastiku i samo sam je jednim potezom trebao povući prema dolje, tako da su joj noge i guzica bili goli. Gore je imala grudnjak i majicu bez rukava.
Držeći je za bokove, počeo sam je ljubiti po vratu, ušnim resicama, ramenima, što je rezultiralo novim drhtajima, kao da ima groznicu. Nisam žurio, milovao sam je po leđima, guzici, nogama. Kleknuo sam iza nje i počeo joj lizati i ljubiti noge, jednu pa drugu, došao sam i do guzice, poljubio sam i nju, na što se stresla kao od udara struje. Pogledao sam gore i vidio da se lijevom rukom drži za lojtru, a desnom masira desnu sisu. Raširio sam joj noge bez ikakvog otpora, kao da čekala i primio je odostraga za pičku preko gaćica-novi trzaj, novi strujni udar. Bila je potpuno mokra i vruća. Iako mi je kurac bio na gotovs, nisam ga još htio ugurati u nju, uživao sam u pogledu na njeno ogromno tijelo koje je sada bilo potpuno u mojoj vlasti. Stisnuo sam joj pičku nekoliko puta, svaki stisak novi trzaj, pljesnuo je po svakom guzu nekoliko puta, svaka pljuska novi uzdah, trebala joj je ruka muška, da je mazi pa i ćuška.
Naslonio sam se na njena leđa, rukama obujmivši je preko trbuha i ljubeći je po vratu, ušima, ližući i gurajući joj jezik u uši. Mijesio sam joj trbuh i opet je preko gaćica uhvatio za pičku, ali s prednje strane. Sad je desnu ruku maknula sa sise i uhvatila moju glavu, privukla je naprijed, okrenula, prvi put, svoju glavu i pokušala me poljubiti. Zbog neprirodnog položaja bio je to plitak poljubac, jedva smo se dodirnuli usnama i jezicima. Primio sam njenu majicu za donji rub, dajući joj do znanja da ju želim svući. Spremno je reagirala dižući ruke u zrak da majicu, koja je bila prilično tijesna i mokra, lakše svučem. Sad je bila samo u gaćama i grudnjaku, još uvijek mi okrenuta leđima.
Skinuo sam svoju majicu i svoje gole grudi naslonio na njena gola leđa ,opet strujni udar. I mene je prvi dodir naše znojne gole kože potresao, kurac se još više ukrutio, ali ona je reagirala posebno burno, uzdasi, stenjanje koje pomalo liči na režanje.
Odmaknuo sam se malo od nje, da je bolje vidim, da uživam u prizoru za koji bi prije sat vremena dao glavu da se ne može dogoditi: baka, stara rospija, poznata tračerica i alapača zvana sisača ili sisara (zbog velikih sisa), strah i trepet ne samo svoje obitelji nego i čitavog sela, koju, po pričanju,37 godina, od smrti muža, nije dodirnula muška ruka, stoji polugola ispred zakonitog muža svoje unuke, mlađeg od sebe 35 i drhti kao šiba na vodi čekajući njegove dodire, njegovo milovanje i na koncu njegov kurac u sebi.
Opet sam se naslonio na nju, uz neizbježni uzdah. Svakom rukom sam primio svaku sisu i počeo ih mijesiti. Volim sise, volim velike sise, a bakine su ogromne, uživao sam gnječeći ih, slušajući baku kako stenje i uvija svoje ogromno tijelo pod navalom mojih prstiju na velike bradavice, dok je ona desnom rukom krenula sebi među noge i počela si drkati pičku.
Primio sam joj rub gaćica i počeo ih skidati. Kao da je to jedva dočekala, još je više raširila noge da joj gaće lakše skinem. Koja je to guzica, čvrsta, glatka, kao ispolirana, opalim joj još nekoliko pljusaka, ostaju tragovi prstiju na bijeloj glatkoj koži. Baka pruža desnu ruku unazad i hvata me za kurac preko hlača i pokušava otkopčati ciferšlus, što joj ne dozvoljavam jer se opet naslanjam na nju hvatajući je za sise i gnječeći ih poprilično grubo, što joj očito odgovara. I tada prvi put čujem njezin glas:
“Daj me, daj mi ga, tvoja sam zanavek, daj me, prosim te“.
Otkopčavam grudnjak, sama ga brzo skida, sad je potpuno gola ispred mene. Ja sam gol do pasa, raskopčanog šlica ali je kurac još u gaćama, napet, spreman, ali još ne želim u nju, hoću da traži, da moli da ju jebem. Pritisnuo sam je cijelim tijelom na lojtru, doslovno leži na lojtri a ja na njenim leđima. Sise joj vise svaka s jedne strane lojtre, a kako su joj sad ruke slobodne, počinje ih mijesiti. Ugrizem ju za uho, lagano se trzne uz uobičajeno stenjanje, šapnem joj na uho:
„Kaj ste rekli, baka, nisam vas razmel, ponovite“.
„Daj me, daj mi ga, naj me mučiti, daj me, vidiš kak sem mokra, curi iz mene“. A ruke i dalje na sisama.
„A kaj da vam dam, kaj bi šteli“?
„Daj me, daj mi ga deni mej noge, vidiš kak sem ti se ponudila, kak sem noge raširila, sva gorim, pukla budem, ponorela budem ak mi ga ne daš!
„Dobro, baka, al mi niste rekli kaj da vam dam, jel da vas još pljusnem po guzici, po nogama, po plećima, da vam još gnječim sise“? Sve je vrijeme pritisnuta na lojtru sama si drka sise a ja je mazim po guzici, bokovima, nogama, povremeno i uhvatim za pičku iz koje stvarno teče.
„Pljusni me, vudri me, tvoja sam zanavek, samo mi ga daj, daj me, daj me, prosim te ko boga dragoga, gorim, ponorela budem, kaj si to napravil iz mene“.
Baka je skroz otkvačila, tolika uspaljenost mi je bila nezamisliva pogotovo od jedne tako samosvjesne, nepristupačne žene, koja tolike godine nije dala nijednom muškarcu da joj se približi, makar je bilo i ozbiljnih ženika, a ne samo onih koji bi ju pojebali i ostavili.
„Recite mi kaj da vam dam, kaj hoćete da vam delam, recite jasno i glasno“.
„Kurac mi daj, jebi me, oću da me jebeš ,nabij mi ga u pizdu, rastrgaj mi ju, evo ti sise, tvoje su ,tvoja sam od sada do smrti, zanavek, delaj od mene kaj hoćeš, tuci me ,šupaj me, ali mi daj kurac, prosim te, prosim te, prosim te, jebbbbbbbbiiiiiiiiiii me ,ljubljeni moj jedini“.
Iako sam ju držao s leđa rukama za sise, nastojeći je još zadržati u tom položaju ,okrenula se na silu prema meni i sad smo se prvi put pogledali licem u lice. Njoj su bile pune oči suza, pogled izbezumljen, tijelo uzdrhtalo što me je prilično uplašilo da ne poludi od uspaljenosti, sjetivši se priče da su najgore osvete žena iznevjerene ljubavi. A i sažalio sam se na nju, iako mi je bilo drago da sam je uspio tako podčiniti.
Nasmiješio sam se, lagano je privlačeći sebi i tad su nam se usta prvi put spojila u pravi, dugi poljubac. Osjećao sam njene sisurine na svojim bradavicama što me posebno palilo, bradavice su mi jaka erogena zona, jezici su nam se isprepleli u ustima, lijepo se ljubila, nježno. Rukama me obgrlila oko vrata, trbuh pritiskala uz moj trbuh. Nakon dugog poljupca kleknula je ispred mene i počela mi otkopčavati remen na hlačama, skidajući istovremeno i hlače i gaće ,iz kojih je iskočio dobro nabrekli kurac. Naslonila je glavu na moje međunožje i tad sam osjetio da su joj oči vlažne i da plače.
Skinula mi je hlače i gaće pa smo oboje bili potpuno goli, ja stojim, ona kleči ispred mene, glave naslonjene na moj kurac, rukama me obgrlila oko nogu, ja je milujem po kosi i lagano joj pritišćem glavu u moje međunožje. Nakon nekog vremena je podižem, ustaje, gledamo se ,vide se suze u očima, ali širokog, sretnog osmijeha. Stišćem je sebi, uživam u dodiru njenih ogromnih sisa, mijesim joj guzicu, pljesnem je, ona me obgrlila oko vrata, stegla me kao udav, da mi ponestaje zraka. Ljubimo se, idem joj rukom među noge, odmah ih širi da mi omogući lakši pristup pički, koja je sva mokra, iz nje se ne cijedi nego teče, neobrijane dlake mokre. Bez problema pronalazim ulaz u rodnicu i gurnem srednji prst u nju, opet strujni udar, blagi jauk. Stišće noge, skoro mi zdrobila šaku koja joj je među nogama, jedva sam je izvukao. Lijevom rukom je hvatam za desnu sisu, a desnu ruku koja je bila u pizdi guram joj u usta. Cucla, liže, ljubi mi prste pune sokova iz njene pizde. Zatim me svojom desnom rukom drži za kurac i drka ga, lijevom rukom je uhvatila moju desnu bradavicu i masira je a ustima je uhvatila moju lijevu bradavicu i sisa, cucla ko mala beba.
„Mili, daj me sad, daj mi ga, daj mi ga, prosim te, pukla ti bum, daj me, daj me“-opet je počela moliti i cviljeti.
„Kaj hoćete, baka, kaj da vam dam“-ovo sad radi zločestoća u meni. Znam da je na granici da pukne, ali hoću je još malo mučiti, hoću da me moli, da bude moj rob, moja seksualna robinja.
„Rekla sam ti, daj mi kurac, jebi me, razjebi mi pizdu, jebi me čitavu samo sam tvoja“.
„A kaj si moja“?-sad više nije baka, sad sam prešao na ti.
„Tvoja kaj hoćeš, šoca, žena, ljubavnica“.
„Jesi li moja pička“?
„Jesam, jesam i pička tvoja, sve sam kaj god hoćeš, samo me jebi, prosim te“.
„Jesi li moja kurva, kurvetina“?
„Jesam tvoja i kurvetina, samo tvoja, sva sam tvoja ,samo mi ga daj“.
„A kaj da ti dam“?
„Kurac mi da deni v pizdu, jebi me, nemoj me više mučiti ljubljeni moj vidiš da sam luda za tobom, delaj od mene kaj hoćeš, samo me jebi“.
Leđima je bila okrenuta kauču, držao sam je za sise i tako usmjerio da, hodajući unazad, krene prema njemu, što je jedva dočekala, gledajući ne neprestano u oči, bez prestanka držeći jednom rukom moju bradavicu a drugom kurac, valjda se bojala da joj ne pobjegne.
Povalio sam je na kauč, odmah je raširila noge i tek tada sam joj prvi put vidio pičku u svom sjaju. Imalo se što i vidjeti, pogotovo za mene koji volim velike ,debele čak, žene. Noge glatke, debele, ne masne, čvrste, trbuh isto gladak, čvrst, sise ogromne ali čvrste, makar leži na leđima nisu se razlile na sve strane nego strše u zrak, bradavice tamne ,stršeće, okružene smeđim kolobarima.
Među nogama šuma. Lud sam za dlakavim pičkama, gade mi se obrijane pizde starijih žena, ne znaš jebeš li curicu ili pravu ženu, a ja volim prave žene, sisate, guzate, dlakave! Crne, guste, blago kovrčave dlake pokrivale su joj cijelu pičku, unutrašnjost bedara i dobar dio trbuha, sad su se sjajile od sokova koje smo razmazali po njima. Pružala je ruke prema meni, htjela je da što prije legnem na nju, da osjeti muško tijelo na sebi, da joj nabijem kurac, da počne uživati u čarima seksa nakon toliko godina.
„Odi mileni, odi na mene ,zemi me, jebi me, evo ti moja pizda, evo ti moje sise, znam da ih voliš, vidla sam te kak ih gledaš, žmići ih, grizi ih, tvoje su i ničije više, samo me daj jebi“.
Uživao sam gledajući to jako, poželjno tijelo, upravo onakvo kakvo sam volio kako leži tu golo ispred mene i čeka da nabijem kurac u njega. U mislima mi dođe slika moje žene, njene unuke. Uspoređujući ta dva gola tijela, bakino tijelo je bilo bolje, jebozovnije, poželjnije. Iako starija 35 godina, baka je bila daleko bolji komad za jebanje nego unuka, moja žena.
I sad mi kroz ludu gornju glavu projuri spoznaja kakvu to vrijednost imam ispod sebe, koja mi se nudi da bude moja robinja, koja me moli da ju jebem a ima tijelo o kakvom sanjam. Ima i Sonja dobro tijelo, dobre sise, dobre noge, ali je baka daleko bolja. A ja, budala, iživljavam se mučeći je, ne dajući joj kurac. Noge su joj skroz raširene, savijene u koljenima, pička je ponuđena, treba samo u nju ugurati kurac. Primim kurac u ruku, malo ga podrkam da nadražim i baku i sebe, kleknem joj između nogu i lagano kurcem povučem po pizdi, od klitorisa do guzice, sve do čmara. Baka kao da je prestala disati, potpuno je nepomična u očekivanju da ju ubodem. Stavljam kurac na ulaz u rodnicu glavićem ulazim u nju, što je baku razbudilo, trzaj tijela, tihi vrisak i molba:
“Daj, daj“. Nemilosrdno joj ga sjurim do kraja na što ona glasno vrisne, sigurno ju je zaboljelo jer godinama nije imala kurac u sebi, i opet se umiri kao da nije živa, što me uplašilo da je nije srce izdalo. Nakon nekoliko sekundi počne joj drhtati čitavo tijelo, svih 130 kg, rukama me obgrli oko vrata a noge digne na moja leđa i čvrsto ih stegne, bez glasa, bez pokreta. Samo po stisku i ruku i nogu znam da je živa, iako ima zatvorene oči još od trenutka kad sam joj prvi put kurcem dotaknuo pičku. Još jedan trzaj i onda stisak malo popusti, otvori oči i progovori: “Mili moj, svršila sam ti, hvala ti, ljubavi moja jedina“. Zatvori oči i ostade nepomična.
Kako sam joj ga ugurao do kraja, tako sam ostao i ja nepomičan, nešto što me zarobila i rukama i nogama, a nešto jer sam pratio što se događa s njom. Sad sam nekoliko puta ga izvukao i opet ga nabio, na što je odmah reagirala:
„Budi miran, pusti me da uživam“-dok mi je istovremeno vaginalnim mišićima gnječila kurac. Vidio sam da dolje za mene posla nema, pa hajde da bar gore nešto radim. Ruke su mi bile slobodne pa sam se prihvatio njenih sisa, a oko njih ima posla. Bradavice veličine trešnje maraske su otvrdnule i ušiljile se, sise čvrste i nabrekle kao da su pune mlijeka. Počeo sam lizati jednu bradavicu, pa drugu, pa cuclati, pomalo gristi bradavice, pa gristi sise. Ljubio sam je, nije mi uzvraćala, ležala je zatvorenih očiju nepomično ispod mene, zarobljenog njenim rukama i nogama. Vaginalni mišići neprestano mijese moj kurac i odjednom dubok uzdah i snažan trzaj tijela, svršila je, ali ne otvara oči i ništa ne govori. Ja i dalje mirno ležim na njoj, gnječim joj sise i bradavice, pune ruke posla, guram joj prste u usta koje liže i cucla, uživam i ja na njoj.
I opet uzdah i trzaj, i tako četiri puta! Četiri puta je svršila samo stežući vaginalne mišiće oko mog kurca , a da se ja nisam pomaknuo, ne računajući gnječenje sisa. Tek sada otvara oči, osmijeh od uha do uha:
“Mili, tak sam sretna, mislila sam da nikad više ne bum ovak uživala, da nebum više nikad svršila“.
Stisak je malo popustio i ja krenuo u akciju. Nabio sam je nekoliko puta nakon čega je opet svršila.
„Daj me sad liži“-naredila je nakon već petog svršavanja. Opet je bila ona stara rospija, tiranin koji svima naređuje. E, nećeš pičko stara, neće biti kako ti hoćeš ,već kako ja hoću.
„A ne, pičko moja, sad ću te jebati da još svršiš, a onda, ako budeš dobra, još ću te i polizati. Jel budeš dobra i poslušna?
„Budem ti poslušna, al daj me prije liži“! Pljus-puknuo šamar po sisi jednoj, pa po sisi drugoj. Uhvatio sam svaku bradavicu između dva prsta i počeo ih snažno gnječiti, do bola. Primila se za sise kao da ih hoće izvući iz mojih ruku i-svršila. Da li od bola zavrtanja bradavica ili što se primila za sise? Još sam jedanput pljusnuo svaku sisu da su ostali tragovi prstiju i navalio na nju.
Kauč je škripao dok je 220 kg žive vage na njemu izvodilo seksualne vratolomije. Sad je to bio pravi, muški seks bez milosti gdje sam nastojao svojih 90 kg nabiti u nju. Zaboravila je lizanje i uživala u mojim nasrtajima na njenu pičku i sise, čitavo tijelo. Ljubio sam je, gnječio sise, štipao bradavice, gnječio trbuh. Noge sam joj podigao u zrak toliko da su joj se koljena naslonila na bradavice na sisama, presavio sam ženu od 130 kg napola. Stenjala je ispod mene, tresla se i –svršavala. Nebrojeno puta!
„Mili, ne mogu više, pusti me ,dosta mi je“- rekla je nakon bjesomučne trke. Bilo je dosta i meni pa sam odlučio i ja svršiti.
„Hajde još jedanput svrši, i ja moram svršiti, mogu li u tebe“?
„Možeš, samo me napuni, nisam više plodna, a štela bi da jesam, da ti rodim bebu, toliko te volim“.
Krenuo sam u posljednji sprint, zadnjim snagama, u kome je baka svršila još nekoliko puta. Napunio sam joj pizdu spermom i ostao ležati na njoj, bez snage da se pomaknem. Ležala je ispod mene, mirna, zadovoljna, zadovoljena, opuštena kao da na sebi ne drži 90kg .
Ležali smo tako neko vrijeme, u polumraku klijeti, dok je vani bio već vrući sunčani dan. Spustio sam se s nje, prebacivši joj preko sisa desnu ruku i preko nogu desnu nogu. Ona je i dalje ležala na leđima, skupljenih nogu i ruku uz tijelo, povremeno lagano uzdahnuvši. Poljubio sam je, kao da je to jedva dočekala. Zagrlila me je i počela halapljivo ljubiti, jezici su nam se borili u ustima, nešto je nerazumljivo mumljala. Mazio sam je po sisama, trbuhu, nogama, ušao prstom u pičku iz koje se još cijedila sperma. Uživao sam kao nikada do sada i s užasom shvatio: pa ja sam u ovu ženu zaljubljen, ja nju volim kako do sad niti jednu ženu koju sam imao (a bilo ih je…puno),pa čak niti njenu unuku, svoju zakonitu ženu, nisam volio. Volim baku, zaljubljen sam u nju i ne želim je izgubiti!
„Stanči (od Stanko),mili, a kaj je ovo bilo, kaj smo to napravili, kaj si mi napravil, ja sem potpuno ponorela, ja ne znam za sebe, kaj bumo sada ,kaj ako Sonja dozna, kaj ako Olga (njezina kćer, mama moje žene) dozna ,umrla bum od srama, ubilo me bude selo.
„Pa ako umreš od srama selo te više nemre ubiti“-pokušao sam okrenuti na šalu njenu tjeskobu.
„A jeli ti barem bilo lijepo, jesi li uživala“.
„Jesam, mili, uživala sam, kak nigdar do sada. Znaš da sem z mužem malo bila, puno se delalo, malo je vremena bilo za nježnosti, a i odma mi je napravil dvoje djece. Kad je ubijen nije mi bilo do ničega, mislila sam na djecu a ne na muške, makar su svi gledali kako iskoristiti mladu udovicu. Nigdar nisam poželjela nijednog muškarca.
Sve dok nisam ugledala tebe kad te Sonja dovela kod nas doma. I prije sam čula o tebi, od drugih, da si svakakov , da si kurviš, da jebeš koju stigneš a muzikantu sve daju, da u svakom selu imaš šocu. Od Sonje sam čula da si dobar, nježan prema njoj, ne piješ, sve najbolje. Nisem znala kaj bi mislila ,s jedne strane sve najbolje, s druge sve najgore. Kad je u nedjelju rekla da budeš došel u subotu, čitav sem tjedan bila živčana, nekaj sem predosjećala. Kad ste došli, dok si izlazil iz auta nešto me preseklo, srce mi je počelo lupati kak ludo, među nogama poplava, gaće potpuno mokre, morala sem se preslačiti. Zaljubila sem se istog trena, da mi Sonja nije unuka kleknula bi pred tebe i molila te da me odma zemeš, da budem zanavek tvoja“.
„Ako je to istina, zakaj si bila gadura prema meni, makar si to prema svakomu, zakaj si Sonju odvraćala od mene, nisi joj dala da se uda za mene. Zločesta jesi, ali si bar unuci morala željeti sreću“.
„Teško je to reći, toliko sem te voljela da sem vas štela rastaviti, da se raziđete a da ja ipak ne budem kriva. Kad bi se razišli ja bi te prosila da budem tvoja, ne žena, makar sem i o tome sanjala, već ljubavnica, šoca, da te imam, da jebeš i mene“.
Tom trenutka uz klijet je prošao auto. To su bili susjedi i svaki čas se mogla očekivati susjeda na čašicu tračanja. Brzo sam navukao odjeću na sebe, Milka nabacila haljinu i majicu, a gaće i grudnjak sam joj zaplijenio kao suvenir. Malo se bunila kako će bez gaća, zatvorio sam joj usta poljupcem, primio je još jednom za još mokru pičku, uz dogovor da razgovor, i jebačinu, nastavljamo prvom prilikom. Nisam sumnjao da će ubrzo nešto izmisliti samo da igre iz vinograda nastavim što prije.
Nastavlja se…

Upoznavanje Hrvatska

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Zanosna bucka 1 min čitanja
Anela – javi mi se 1 min čitanja
Ozbiljna starija gospodja 1 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!