Uživanje

Danas sam imala naporan dan. Mnogo gužve na poslu , posle išla sam da sredim naokte pa na depilaciju. Došla sam kući skroz umorna, skinula sa sebe svu odeću i na golo telo obukla svoj omiljeni bade mantil. Moj verni dugar lap top me je čekao da uživam na internetu i malo opustim. Surfujući po netu uvek završim na erotskim pričama, volim da čitam tuđe doživljaje, to me uvek uzbudi.
obično u početku osećam kako mi se pica budi i nadolzi,uvek je malo pomazim i nastavim sa čitanjem, polako vlažim i pustam je da se pali ,pomeram lap top na jednu nogu i širim noge da se moja pici širi i pokazuje u svoj svojoj lepoti dok se skroz ne otvori i pokaže svoje unutrašnje usmine. Tada liznem prst i pomazim je osećam kako pilsira,
Znam da me moj muž geda i uživa u prizoru koji mu pružam, voli da ga ovako palim i nikada me ne prekida dok nesvršim.
Razvezujem svoj bade nantil tako da mi se vide moje lepe sise sa roze bradavicama , mazim se po njima dok mi se bradavice ne ukrte uživam…levom rukom se mazim po sisama, a desnom mazim picu, toliko sam vlažna da se čuje slatko lepljivi zvuk, kliča mi je sve luđi, drkam ga toliko dugo dok nesvršim , volim taj osečej kada svršim na kliću a drhtim prepone mi lude…
Moj muž zadivljen prizorom i tvrdog kurca napaljen od prizora mi prilazi u nabija se u mene onako vlažnu i lepljivu. Volim kada tako snžno prodre u mene uhvati me za guzu i jebe, polako se razdvajamo okreče me na bok ulazi od pozadi moju dsnu nogu prebacim preko njega da bi mogao da mi mazi kliću do me jebe, osećamo vrhunac tako da će me napuniti obilno toplom spermom…obožavam taj osćaj potpunog spajanja.
Okrećem se prema njemu i ljubim ga tela nam se spajaju u jedan poljubac, ljubim ga polako i klizim jezikom preko stomaka do kurca lepljivog od sperme i mojih sokova, budim ga ponovo se diže i jača i kruti pušim ga slatko i mazim jaja, ah kakva slast, užitak je imati ga u ustima, okrećem se u po 69 . Obožavmo ovu pozu , poješću ga koliko je sladak, kako mi liže picu i nabija jezik što dublje opet smo na vrhuncu užitka i oboje obilno svrašavamo jedno drugom usta, sve miriše na spermu i picu u vazduhu lebdi slatki osećaj strasti…ljubimo se i zagrljeni utanjamo u san…laku noć…do nogbuđenja!

gresne cica maca

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *