Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Upoznavanje sa ženama

3 min čitanja
Upoznavanje sa ženama osmeh

Dobar dan svima, danas ćemo malo da se bavimo temom Upoznavanje sa ženama. Mnogi ljudi zanemaruju upoznavanje, posebno oni koji su prirodno opušteni i otvoreni u komunikaciji. Ali budimo iskreni – nismo svi rođeni sa talentom za upoznavanje, posebno je problematičan prvi korak. Ona početna priča, početni koraci su često neugodni i potrebno je naći prave reči za pravi trenutak.

Kažu da je prvi utisak najvažniji i da je veoma važno probiti led na pravi način. Upoznavanje sa ženama cvetNekada se zbunimo, zamucamo, nismo dovovoljno samouvereni i tada dolazi do katastrofe. Ali žene nisu bauk, one su opuštene i željne lepih susreta i sastanaka. Zato nemojte da brinete, niko nije rođen naučen i iskustvo igra veliku ulogu u svemu. Zato opustite se i zapamtite neke od trikova koje ćemo spomenuti.

Upoznavanje sa ženama online.

Moderno doba u kojem živimo omogućuje nam da putem tehnologije i interneta pronađemo partnere, prijatelje, ljubavnike. Ovo je posebno dobro za one zatvorene i pomalo stidljive ljude koji nemaju previše iskustva i hrabrosti. Pronađite osobu među mnogo ličnih oglasa koja vam deluje najprivlačnije i kontaktirajte je. Budite opušteni, nenametljivi i otvoreni. Iskrenost se najviše ceni zato nemojte da se folirate jer nećete imati uspeha.

Pitanja i odgovori ne treba da budu kratki, tipa reč ili dve, ali isto tako ne treba ni da preterujete. Pronađite zlatnu sredinu i neka razgovor teče prirodno i fluidno. Ako ne postoji hemija – nema brige. Ona nije jedina i sigurno ćete pronaći neku drugu sa kojom će iskre da prorade.

Komplimenti i flertovanje.

Svaka žena, htela to da prizna ili ne, voli da čuje komplimente za svoje osobine ili fizički izgled. Ali isto tako, svaka od njih ne voli kada se u tome preteruje. Ponovo na scenu nastupa pomenuta zlatna sredina. Pohvalite joj stil oblačenja ili frizuru ili lepotu kose i očiju, ali bez preterivanja. Budite iskreni ali ne surovo iskreni jer važno je da prvi kontakt bude umeren.

Pročitajte i ...  Devojke za udaju

Flert je nešto što ide izvan nevinih komplimenata i može da bude opušten ali i seksualan. Za vruće seksualno flertovanje je potrebno da se bolje poznajete. Nikako ne krećite sa direktnim insinuacijama seksi konotacije jer ćete odmah biti blokirani. Pokažite da vam je osoba privlačna ali ne na vulgaran i neprimeren način. Osim ako to osoba voli ili čak i zahteva.

Upoznavanje sa ženama i Samopouzdanje. Upoznavanje sa ženama flert

Svaka žena će reći da voli hrabrog, samouverenog i ambicioznog muškarca koji veruje u sebe. Zrelost je jedna od osobina na kojoj potenciraju dame, posebno one starije od 30 godina. Ako želite da upoznate mladu devojku, tada je i blaga detinjastost sasvim prihvatljiva. Ali i tada trebate pokazati da imate određenu crtu odrasle osoba koja ima veru u svoje sebe i svoje priče.

Ono što je veoma važno jeste da od početka, nakon normalnog upoznavanja, ne krijete svoje namere. Ako vam je cilj veza za veče a ponašate se kao da vas osoba emotivno zanima – to se smatra laganjem. Neiskrenost je veliki „red flag“ ili crveni alarm za sve žene sveta. Nemojte da ih zaklačite već budite iskreni i prema sebi i prema njoj. Tada se vaše šanse povećavaju i budućnost je mnogo svetlija nego kada varate i folirate se.

IZVOR: https://licnioglasi.net/

Please complete the required fields.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!