Ujna Dragica moje prvo iskustvo

Zovem se Marko, prvi sam razred srednje škole, davno sam počeo da drkam, i često to radim, imam solidan kurac od nekih 18 centimetara i jedva čekam da doživim svoje prvo seksualno iskustvo. Živim u sretnoj obitelji sa majkom i ocem, ali jako puno vremena provodim sa ujnom i ujakom, koji žive blizu nas. Odlazim kod njjih, jer imaju malog psa sa kojim obožavam da se igram. Ujak je stariji čovjek ozbiljan, u penziji, ujna je posebna priča, jako slobodna žena, malo punija, voli da se sređuje, vodi brigu o sebi, a priča se da voli da flertuje, što mog ujka vrlo nervira. Ona je vrlo slobodna, čak mislim da je jako perverzna, često me pita je li narasla kitica, ima li kakvih pičkica, na što je ujko uvijek upozori, da ne govori tako, jer meni bude neugodno. Draga mi je, i stvarno nikada nisam mislio o njoj kao seksualnom objektu, sve dok me jednog dana nisu pozvali da idem sa njima na vikendicu, bit će dva dana.

Spremili se popodne, otišli, inače vikendica je mala, ali lijepa, imaju samo dvije sobice, wc i hodnik, ali većinu vremena provodimo vani, unutra samo prespavamo, radimo oko vikendice, idemo hodamo po šumi i slično. Kada smo stigli, prvo smo se raspremili i krenuli sa raspremanjem oko vikendice, nismo odavno bili pa da raspremimo, ujna je čupala neku travu, bila je nagužena a na sebi je imala suknju, kada bi vjetar puhnuo otkrio bi njene bijele butine, zamišljao sam kako smotani striko jebe ovako iskusnu i perverznu ujnu, čak mi je bilo i smiješno, mislio sam kako li izgleda njena pica, brije li se i slično. Nisam se nikome javio, a otišao sam iza vikendice da pišam, nisam htio da ulazim u kuću zbog toga, baš kada sam izvadio kurac, koji je bio poludignut i trudio se da pišam sa poludignutim kurcem, ni odakle pojavi se strina, ja ne znam gdje ću sa kurcem, te se samo okrenem leđima njoj. Ona se nasmija:”A tu si, ma ništa se ne krij, nema te čega biti stid, imaš dobru kurčinu” i ode. Mene je bilo stid, zacrvenio sam se, kada sam se vratio, nisam smio u oči da je pogledam, a ona se samo smijala. Ujak je rekao da ode do grada da kupi piva i ostalog što nam treba, a ujna je otišla da spava. Ja sam ostao sam vani, razmišljajući o onome što se desilo, međutim, počeo je da puše neki vjetar, pa sam krenuo da se ušuljam u kuću da uzmem jaknu, ali da ne probudim ujnu.

Ušunjao sam se lagano, ali sam zatekao drukčiju sliku, nego što sam se nadao, ujna je ležala na kauču, bez suknje, sa spuštenim gaćicama i trljala je pičku, tu dlakavu, mesnatu pičku, trljala je i uzdisala, da li to ona drka na mene? trnci su me prošli. Krenuo sam nečujno da izađem, ali sam lupnuo nogom od vrata i ona se okrenula :”O vidi ko je došao, hajde dođi ovamo, baš sada mislim o tebi”, znači ipak drka na mene. Prišao sam bojažljivo, a ona je rekla:”Hajde opusti se, kao da nikada pičku nisi vidio”, “Pa, nisam” rekao sam, nasmijala se, legla na krevet i rekla:”eto vidi, igraj se, upoznaj se sa njom, trebat će ti, samo požuri dok striko nije stigao”, prišao sam, željan pičke, odmah sam osjetio taj specifični miris, malo sam pomilovao te dlakice, i krenuo da trljam pičku, srce mi je lupalo kao ludo, igrao sam se klitorisom, gurao prste u nju, jedan, dva, pa čak i tri, bilo mi je jako zabavno, ujni je pička bila jako mokra, i uzdisala je. A onda se pridigla:”Daj mi da vidim onog pitona još jednom” rekla je, ja sam skinuo gaće, a on je stajao u punoj erekciji, počela je da ga puši, cucla, uvlači, nisam mogao da izdržim, rekao sam stani. Ona je stala, “Kako dobro pušiš, svršit ću, a ne želim to, hoću da se još igram”, kao malo dijete sam govorio, uzeo sam kurac i prislunio na njenu pičku, trljao sma glavić o njenu pičku, dlake njene pizde su me tako nadraživale, prelijep osjećaj, krenuo sam da joj ga zabijem do jaja, ali je rekla:”Stani, nemoj, ipak sam ti ujna, daj da ti ga izdrkam i dosta”, pristao sam, ona je uzela i počela brzo da ga drka, vrlo brzo sam počeo izbacivati spermu, bilo je posvuda, ona je završila, obukla se, poljubila me i rekla:”Ako budeš dobar i nikome ne budeš pričao o ovome, ponovit ćemo, a možda ti dopustim i da me jebeš tom velikom kurčinom”.

1 comment on “Ujna Dragica moje prvo iskustvo”

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *