Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Uhvaćeni Tokom Seksa!

4 min čitanja
uhvaćeni u sexu

E sad, može se reći da su ovo situacije koje se svakako dešavaju (nažalost), ali kada se dese nekome drugom tada su duhovite… međutim, ako se desi VAMA, tada vam baš i nije do smejanja, barem ne u datom trenutku 😀 Danas Vam predstavljamo nekoliko smešnih i zanimljivih situacija u kojima su ljudi bivali uhvaćeni tokom čina seksa. Uživajte:

 

  1. „Posmatrao nas je taksista“. sestra je uhvatila dok se jebe

„Tucali smo se u uličici kraj malog kluba gde smo radili, kada se iznenada taksista parkirao u blizini par desetina metara od nas i samo je buljio… nastavili smo svoj posao i nakon pet minuta neugodnog kontakta očima, jezivi taksista se odvezao.”

besplatan sms

 

  1. “Moj otac je naterao mog prijatelja da kaže roditeljima šta smo uradili.”

“Moji roditelji su uleteli u sobu mene i mog dečka dok smo bili na [odmoru] s njima u Las Vegasu. Ostala su nam još tri dana kada su nas uhvatili, i bilo je grozno. Moj otac je naterao mog dečka da pozove roditelje i kaže im šta smo uradili. Njegovi roditelji su vrlo religiozni i praktično su nam rekli da oboje idemo u pakao. Težak dan. Jebeno težak dan…”

 

  1. „Pogledala sam preko ramena i videla brata“.

“Upoznala sam se sa prijateljem mog brata, bila sam na fakultetu tada. Otišla sam kući za Božić i kasno uveče ušla u našu hidromasažnu kadu sa tim njegovim prijateljem. Izašli smo nakon kratkog muvanja i dodirivanja i presvlačili se potom u našem podrumu ..zastala sam tada i rekla mu – jebi me! Imali smo sto za bilijar dole i on me nagnuo nad njim i jebali smo se. Moj brat je sišao, nije imao pojma šta se dešava. Preko ramena sam pogledala njegovog prijatelja koji me je jebao od pozadi i videla sam brata na dnu stepenica. Odmah se vratio gore u kuću čim je shvatio šta se dešava“.

Pročitajte i ...  Čudne i Bizarne Stvari Tokom Seksa

 

  1. „Njena mama je ušla i nisam mogao da zaustavim ejakulaciju.“

“O ne, njena keva je uletela dok mi je ova pušila kurac! Moja tadašnja riba je odmah zastala i pogled joj se promenio. Nažalost kombinacija iznenađenja i osećaja izvlačenja iz usta, bio je dovoljan da me gurne preko ivice i nisam mogao da se smirim. Moja riba je okrenula glavu prema vratima, a sperma ju je opičila po strani lica, zbunjeno se osvrtala prema dole, pa se pokušavala zaštititi od narednih mlazova tako što mi je rukom pokrila penis, da bi na kraju petljala oko njega, uzrokujući posljednjih nekoliko hitaca da svuda prolete. O ne! Sveto sranje… Žao mi je, izvinite! – govorila je posramnjena keva. Kasnije, mi je samo mirno rekla, „dobri dečko“, a zatim se udaljila. ”

 

  1. „Kućna pomoćnica je došla i viknula “Hola!“ uhvaćen cumshot

“Moja supruga i ja smo bili na odmoru u odmaralištu u Španiji. Imali smo seks prije večere. Blizu sam završetka kad se vrata otvoriše i sobarica uleće uz povike ‘Hola!’ Izletim iz kreveta i zatvorim pregradu koja odvaja spavaću sobu od ostatka apartmana i vičem „vrati se kasnije“, ali ona ne razume. Moja supruga (koja govori španski) viče nešto tipa „kasnije“ ‘i sobarica je dobila poruku – ostavila je peškire i otišla. Smejali smo se sve ostalo vreme. ”

 

  1. „Vrata su se otvorila i noge moje dame bile su podignute u vazduh“.

“Najdraže mi je verovatno bila kada nam je ušetala sobarica nakon ranog prijavljivanja u hotel. Noge moje dame bile su podignute u vazduh i učinilo mi se da sam čuo vrata. Kad sam provirio (bio sam okrenut leđima od vrata), mogao sam da vidim nekoga kako viri kroz pukotinu na vratima (preko ogledala na zidu). Mora da je stajala tamo neko vreme pre nego što sam čuo da su se vrata ponovo zatvorila. ”

Pročitajte i ...  Seksi Igračke Koje Svako Ima Kod Kuće 1. Deo

 

  1. „Večeru za Dan zahvalnosti učinila je prilično neprijatnom.“

“Ranije sam hodao sa devojkom čiji su roditelji imali kineski restoran. Bilo je to dan pre Dana zahvalnosti, pa je restoran bio zatvoren. Na kraju smo se ušuljali i prenoćili. Sledećeg jutra smo imali seks, a njen otac je ušao jer je trebalo je da uzme neke sastojke za večeru. Mislio sam da će me ubiti! … Recimo samo, večera za Dan zahvalnosti bila je prilično nezgodna za nas troje. ”

 

  1. „Njena sestra je razgovarala sa nama o sigurnom seksu“.

„Jedne vruće i vlažne letnje noći moja devojka i ja (18 i 19) smo se seksali na spratu porodične sobe njenih roditelja (oni nisu bili tu noć kući) kada je njena sestra (30 godina) ušla i uhvatila nas … vrlo neprijatno, ali ona je medicinska sestra je bila cool u ​​vezi s tim. Kasnije je sa nama dvoje razgovarala o sigurnom seksu. ”

 

  1. „Upoznao sam njenog tatu i neka četiri sata kasnije nas je uhvatio ma delu.“

„Tata moje bivše devojke ušetao je u nas tačno dok smo zajedno gubili nevinost. Sreo sam ga prvi put oko četiri sata ranije. Do danas se i dalje ježim razmišljajući o tome “.

 

LinkIzvor: https://www.cosmopolitan.com/uk/love-sex/sex/a12791555/caught-having-sex/

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

1 min čitanja
12 min čitanja
1 min čitanja
6 min čitanja
Don`t copy text!