Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ucjena

18 min čitanja
drkanje kurca dok ga ljubi

Da, kažu da se to kada ste zaljubljeni u svoju mamu naziva Edipovim kompleksom. Pa sad kako god da se zove kod mene je to slučaj. U početku sam kao klinac mislio da je to neka ljubav koja je normalna a kako sam sazrijevao mislio sam da je to prolazna faza. Kasnije u pubertetu sam sve češće zamišljao mamu i sebe kako vodimo ljubav. U početku sam se grozio tih maštanja ali s vremenom sam ih prihvatio pod normalno. kako su prolazile godine moja zaljubljenost u mamu nije prolazila.

Upoznavanje Hrvatska

Sada već kao zreo i odrasli muškarac sve jače sam žudio za tim da poševim vlastitu mamu. Naravno da nikada nikom ni u ludilu to nisam spomenuo. U svojim mislima napravio sam sto scenarija kako da pokušam zavesti mamu ali nikako to nisam bio u stanju izvesti. Naravno da sam se plašio njene reakcije i odbijanja a onda kako dalje živjeti uz nju i sa njom a od stida joj ne bi mogao pogledati u oči. No, posve neočekivano jednog dana sreća mi se nasmiješila.

Dostavnim vozilom, tj. kombijem, lagano sam se približavao raskršću. Razmišljao sam da li da iskoristim priliku i odem kući na ručak jer bližilo se podne a stjecajem okolnosti bio sam praktički u svom kvartu i tek možda kilometar-dva udaljen od kuće. Zastao sam stigavši do raskršća jer cesta koja mi je presijecala put bila je ona koja je imala prvenstvo prolaza. Bacivši pogled u desno iznenadio sam se vidjevši meni poznata lica.

Tridesetak metara dalje stajali su moja mama i moj prijatelj Emil. Mahinalno sam krenuo prema sireni želeći im se javiti a onda mi je u dijeliću sekunde kroz glavu prostrujalo logično pitanje. Što uopće tu i sad radi moja mama u društvu Emila. Ok, mogli su se slučajno sresti jer poznavali su se. No vidio sam kako Emil maše rukama i djeluje prilično ljutito. I mama je ostavljala sličan dojam. Ništa mi mije bilo jasno. Vidjelo se da žustro raspravljaju i da to nije običan razgovor. O čemu bi moja mama i Emil tako žestoko raspravljali?

Shvativši da bi netko od njih dvoje mogao baciti pogled prema kombiju dodao sam gas i prešao raskršće. Odmah sam usporio jer sad me je zaklanjalo žbunje i drveće parka koji se tu nalazio. Zaustavio sam vozilo i izašao napolje. lagano sam se probijao između raslinja nastojeći vidjeti njih dvoje a ipak ostati neotkriven. Vidio sam mamu i Emila.

Sada su se sporim koracima udaljavali od mjesta gdje su maloprije stajali ali su u hodu i dalje raspravljali svako malo zastajkujući. Trajalo je to još otprilike tri-četiri minute a onda se po gestama i držanju tijela dalo zaključiti da se rasprava smirila. Emil je čak zagrlio mamu unoseći joj se u lice i u jednom momentu ju je poljubio. Mama se od tog poljupca trgnula i brzo se osvrnula lijevo i desno valjda zbog bojazni da ih netko nije vidio. Potom su oboje prešli ulicu i ušli u Emilov auto. Ubrzo su se udaljili a obzirom da sam vrlo dobro znao gdje Emil živi zaključio sam da su krenuli u tom smjeru.

Znatiželja me ubijala. Bio sam silno uzbuđen i sjevši u kombi napravio sam krug po kvartu pa potom došao do ulice gdje živi Emil. Obzirom da je Emil radio u smjenama danas je vjerojatno bio slobodan ili je trebao raditi noćnu. Znao sam da su mu roditelji, s kojima je živio, bili na poslu. Vozio sam Emilovom ulicom i prolazeći pored njegove kuće usporio sam. Njegova Škoda Fabia bila je parkirana u dvorištu. Produžio sam tridesetak metara naprijed i stao kod kafića koji se tu nalazio. Kombi sam parkirao s bočne strane kako ne bi bio uočljiv. Sjeo sam na terasu i naručio pivo. Sjeo sam uz sam rub terase a ispred mene su bile betonske žardinjere s čempresima. Čempresi su me zaklanjali a ja sam opet između njih imao dobar pogled na Emilovu kuću i dvorište. Pitao sam se jel moguće da su mama i Emil ljubavnici.

Nakon otprilike pedesetak minuta srce mi je zatuklo duplo brže nego inače. Mama je izašla iz dvorišta i skrenula lijevo svako malo osvrčući se na sve strane. Sada više nije bilo nikakve dvojbe. Znao sam da je mama bila na jebačini kod Emila.

Odmah na početku priče priznao sam da sam zaljubljen u svoju mamu. Uvijek sam sumnjao da mama ima ljubavnika ili čak da ih mijenja ali nikada za takvo što nisam pronašao opipljiv dokaz. Sve do sada. Obzirom da je moj otac debeli i niti malo privlačan tip kojemu je na prvom mjestu bilo društvo, lov s prijateljima i krkanje janjetine nisam mogao vjerovati da bi on bio tip koji bi mogao seksulno zadovoljiti ženu kakva je bila mama. Moj stari je sirovina i to je istina. Imao je sreću da je rođen u dobrostojećoj obitelji pa je zahvaljujući tome sa sela u grad doveo mamu kojoj je to bila prilika da se makne iz neimaštine i siromaštva.

Dakle, sumnajo sam da mama ima ljubavnika ali ni na kraj pameti mi nije bilo da bi to mogao biti Emil. S Emilom sam dugogodišnji prijatelj. Išli smo zajedno u glazbenu školu i na karate, družili se, izlazili i provodili vrijeme u kafićima. Sad mi je došlo do pameti kako je Emil unazad nekih godinu dana učestalo dolazio u našu kuću. Dolazio je i prije ali nikada tako često. Svo to vrijeme mama i on uspješno su skrivali svoju vezu. Emila sam sretao gotovo svakodnevno. Ako ne baš svaki dan ali onda barem tri-četiri puta tijekom tjedna u kvartovskom kafiću. Apsolutno nikada, nikako i ničim nije dao naslutiti da je on taj koji mi ševi mamu.

Ta spoznaja silno me uzbudila. Da me ne bi krivo shvatili. Nisam bio ljut ili povrijeđen samo sam bio uzbuđen. Shvatio sam da mi se na taj način otvorila mogućnost da i ja napokon ostvarim svoja maštanja i pojebem mamu. Samo sad je trebalo smiriti strasti i biti pametan. Bilo kakvo srljanje moglo je biti kontraproduktivno. Iako sam noću u krevetu u mislima vrtio slike Emila kako troši mamu njoj ništa o svojem saznanju nisam govorio. No odlučio sam saznati što je više moguće. Mama je imala lošu naviku. Naime nije brisla poruke iz mobitela kao ni brojeve koje je zvala ili koji su zvali nju. Nikada do tada uopće mi nije na pamet palo da njuškam po njenom mobitelu. Sada sam to morao napraviti.

Pročitajte i ...  Seks sa tatinim prijateljem

Jedno poslijepodne mama se požalila na glavobolju. Popila je tabletu, spustila rolete u spavaćoj sobi i legla u krevet. Ubrzo je zaspala. Mobitel je stavila pored sebe na noćni ormarić. Uvjerivši se da tvrdo spava uzeo sam mobitel i odnio ga u dnevni boravak. Vrlo brzo među dolaznim, kao i među odlaznim pozivima, pronašao sam brojeve Emilovog mobitela. Pronašao sam i nekoliko sms poruka a one posljednje bile su posebno zanimljive. Čitanje Maminih Poruka

Npr. jedna poruka poslana od Emila doslovce je glasila:“nikada mi niti jedna žene nije tako dobro pušila kurac kao ti“… Ili npr.: „malo je žena koje vole da im se svršava u usta. jedva čekam da ti usta napunim spermom i da je progutaš“… Bilo je tu još nekoliko vrlo lascivnih poruka s obje strane i sve sam ih proslijedio na svoj mobitel. One ključne poruke bile su zadnje i ona od Emila je glasila: „drago mi je da smo se razumjeli. znao sma da si ti razumna žena. bilo mi je lijepo s tobom ali sad su okolnosti takve kakve su. nažalost moramo prekinuti našu vezu. ako želiš oproštajni seks javi mi“. mama mu je odgovorila: „vrlo rado. seks s tobom uvijek i kada god to poželiš. neka bude oproštajni ali ako ikada poželiš, bez obzira na sve, samo javi. pusa!!!“

Te poruke još su me više uzbudile. Vratio sam mobitel na noćni ormarić i otišao u svoju sobu izdrkati. Znao sam da je sada ključni moment za akciju samo još nisam znao kako to točno izvesti. Shvatio sam da u stvari nemam mnogo izbora. Navečer sam otišao do kafića i sa zadovoljstvom konstatirao da se unutra nalazi Emil. Bio je zauzet slaganjem nogometnih parova na kladomatu. Kao uvijek srdačno smo se pozdravili. Nisam želio gubiti vrijeme iako me tresla nervoza.

Rekao sam mu kako moramo porazgovarati o nečemu vrlo važnome. Udaljivši se od ostalih gostiju sjeli smo u separe. Shvatio sam da Emil još uvijek uopće na sumnja da ja išta znam. Pitao me sa smiješkom na licu što je to toliko važno? Kratko sam rekao:-Moja mama-. Tek tada se naglo uozbiljio a preko lica mu je prešla neka sjena. Naivno i nevino je upitao što je to s mojom mamom. Sada je već nešto slutio i to se jasno vidjelo.

Nije bilo druge nego odmah mu reći kako sve znam i sve sam shvatio još onoga dana kada sam ih vidio kako se svađaju. Prolazio je prstima ruke kroz kosu i postajao je sve nervozniji. Onda je vidjevši da nema druge započeo priču. Ispričao mi je kako je dolazivši u našu kuću počeo najprije flertovati s mamom. Činilo se da to nije ništa oziljno no ona je zagrizla pa su počeli nazivati jedno drugoga i slati si poruke a onda se dogodilo da ju jednog dana pozove k sebi doma i ona je to prihvatila. Tako je počela njihova avantura. Oboje su to vrlo vješto skrivali od sviju ali on se stalno plašio da će se ta veza otkriti jer bli su gotovo u istom kvartu a osim toga uvijek ju je netko mogao vidjeti da dolazi kod njega kada mu roditelji nisu kod kuće. I bilo je lijepo dok je trajalo.

Onda je Emil upoznao Tanju, koju sam i ja upoznao preko njega. Započeo je vezu s njom i ta veza je postala ozbiljna. Sada mu je veza s mojom mamom postala opterećenje. Najprije je pokušao mami objasniti kako moraju prekinuti ali ona je inzistirala da se barem ponekad viđaju. Zato je i izbila ona svađa između njih. Na kraju je prihvatila činjenicu da je gotovo. Ispričavao mi se i uistinu mu je bilo nelagodno. Rekao sam mu kako mu apsolutno ništa ne zamjeram. Gledao me sumnjičavo. Obećao sam mu kako nikada nitko neće saznati za vezu između mame i njega. Bili smo dugogodišnji prijatelji i vjerovao mi je. Vidjelo se da mu je laknulo.

No, onda sam ja dodao kako imam samo jedan uvjet. Spominjanje nekakvog uvjeta opet mu je na lice navuklo sumoran izgled. Smirio sam ga rekavši mu da nije ništa strašno te mu spomenuo kako znam da su se, mama i on, dogovorili oproštajni seks. Prvo je pomislio kako ja ne želim da dođe do tog tzv. oproštajnog seksa. Opet sam ga morao ušutkati rekavši mu kako ja baš želim da do tog seksa dođe. Sada je bio iznenađen.

Uvjet je bio da mi omogući da ih promatram ali naravno mama o tome nije smjela imati pojma. Iako su mu se usne razvukle u osmijeh oči su mu bile ozbiljne. Kao da me nije ozbiljno shvaćao. Nije bilo više nikakvog okolišanja. Posve otvoreno sam mu rekao kako želim da je pošteno rasturi za kraj i kako ja to želim vidjeti. Šutio je gotovo jednu minutu promatrajući me. Onda je napokon rekao kako se to može srediti. Naručili smo novu rundu pića i krenuli razrađivati plan.

Iza Emilove kuće, dakle u dvorištu sa stražnje strane, nalazila se mala kuća koja je sad jednom stranom zida bila priljubljena uz novu kuću. Naime, kada su Emilovi roditelji kupili tu pacelu na njoj se nalazila ta mala kuća koja se doslovce sastojala od jedne prostorije. Dok su gradili novu kuću i oni su u toj maloj živjeli. Prvotni plan je bio da je sruše kada završe gradnju. Onda je Emilov otac odustao smatravši kako može poslužiti kao šupa ili radionica. U potpunosti ju je obnovio. Kako je plafon bio od trske i starih greda on ga je srušio pa je preko izbetonirao novu betonsku deku koju je još napustio tri metra poduprijevši je stupovima.

Pročitajte i ...  Jebanje u staroj kolibi

Tako je stajalo nekoliko godina da bi onda izidao nekoliko redova cigle i postavio krov. Sada je već ta mala kuća od ružnog pačeta postala prava ljepotica pa se Emil skroz preselio u taj prostor. Na onaj dio deke koji je bio napušten od krova moglo se popesti metalnim stepenicama s vanjske strane a onda se dalje moglo ući u potkrovlje. U to isto potkrovlje može se ući i s unutarnje strane. Veliki otvor u plafonu na sebi je imao pričvrščene ljestve na razvlačenje. Osim drvene ograde uokolo otvora ničega više nije bilo. Potkrovlje ni do dan danas nije uređivano. No zato je prizemlje bilo sređeno kao kutijica. To je bila Emilova soba a jedan mali dio bio je pregrađen i tu se nalazila tuš kabina, umivaonik i wc.

Zašto vam to pričam? Zato da bi shvatili naš plan. Ja sam se trebao popeti u potkrovlje. Emil će pogasiti svjetla te će ostaviti samo ona bočna na svakom zidu. Ja ću tako biti gore u mraku a njih dvoje dolje. Ščućuren iza ograde moći ću promatrati sve što se dolje događa. Mama i Emil dogovorili su dan i vrijeme za oproštajni seks. Bila je subota i Emilovi roditelji su bili u vikendici na Kupi. Sjedio sam s Emilom u njegovoj sobici i ispijali smo pivo svako malo pogledavajući zidni sat. Kako su minute prolazile u meni je uzbuđenje raslo.

Povukao sam ljestve i popeo se u potkrovlje. Emil je ljestve gurno nazad prema gore i otišao u kupaonicu. Svjetla je podesio upravo onako kako smo dogovorili. Mama je napokon stigla a moje srce nabijalo je kao ludo. Bio sam tih da tiši nisam mogao biti. Legao sam potrbuške kako bi me se što manje vidjelo. Poljubili su se u usta. Odmah joj je rukom zadigao suknju želeći se uvjeriti da je obukla haltere i čarape kako je tražio od nje. Bio je gotovo gol, u stvari omotan samo ručnikom. Primio ju je preko gaćica rukom za pičku. Mama je odmaknula ručnik i u idućem trenutku ručnik je pao na pod. Primila ga je za kurac i stala mu ga drkati. Strasno su se ljubili u usta. drkanje kurca dok ga ljubi

Emil je mamu uzeo za ruku i poveo prema trosjedu. Za trenutak se osvrnuo i bacio pogled gore prema meni. Mamu je posjeo na trosjed. Potom se popeo gore. Opkoračio ju je stojeći iznad nje. Kurac mu je bio u visini njene glave. Mama mu je rukom pridržavala kurac i pušila ga. Ja sam se dozgo mogao samo vidjeti Emilovo dlakavo dupe. Potom se isprćio i nagnuo naprijed oslonivši se rukama o stranicu trosjeda.  Široko je razmaknuo noge a potom i kleknuo na naslon trosjeda. Mamina glava bila je zabačena unazad i on ju je sad doslovce jebao, svojim velikim kurcem, u usta. Nagnuo sam se kroz otvor i nastojao mobitelom uslikati taj trenutak.

Sišao je s trosjeda i valjda ne želeći riskirati to da mama slučajno baci pogled prema gore gdje sam se ja nalazio, podigao je u stojeći položaj i okrenuo je leđima prema meni. Zavukao joj je ruke ispod suknje i svukao joj gaćice. Gurnuo ju je rukom prema naprijed dajući joj na znanje kako želi da klekne na trosjed. Mama je kleknula raširivši noge i rukama je zadigla suknju iznad  bokova. Emil je naslinio prste ruke i njima protrljao njenu pičku. Rukom je prinio svoj kurac do pičke i idućeg trenutka joj ga brutalno zarinuo do jaja. Mama je glasno vrisnula a potom pri svakom ubodu Emilovog kurca glasno je zastenjala. Moj kurac bio je tvrd poput kamena. Vidio sam dovoljno i tiho sam se udaljio prema vratima koja su vodila van na terasu. Izašao sam i metalnim stepenicama se spustio dolje. Otišao sam kući i dva puta izdrkao.

Znao sam da mamu imam u šaci. Čekao sam pogodan trenutak za djelovanje. Otac je sa svojim pajdašima lovcima bio na lovačkoj zabavi a to je značilo da ga do jutarnjih sati neće biti doma. Sjedio sam za stolom u kuhinji i promatrao mamu dok je brisala suđe. Valjda je osjetila moj pogled jer u jednom trenutku se okrenula i pogledala me. Nasmiješila se i pitala me zašto ju tako promatram? Bilo je to pravo vrijeme za napad. Odgovorio sam joj kako se pitam ima li i sad na sebi haltere i čarape. Iznenađena pitanjem naglo se okrenula i ošinula me mrkim pogledom govoreći mi jel čujem sebe što govorim?

Bio sam posve smiren znajući da su svi aduti u mojim rukama. Objasnio sam joj da je to pitam zato jer sam primjetio kako u posljednje vrijeme oblači haltere i da mi je to jako seksi. Kratko je rekla ozbiljna lica kako nisam normalan. Ustao sam i prišao joj skroz blizu. Kada sam joj rekao da vrlo dobro znam da se tako odijeva jer to želi njezin ljubavnik… a onda nakon male stanke dodao ime-Emil-.

Mama je bila osupnuta. Skroz je problijedila a odmah potom lice joj se zacrvenjelo. Dlanom ruke nervozno je prelazila preko čela smišljajući što da kaže. Prije nego je bilo što reklaja sam joj objasnio kako nikome ništa neću reći a ponajmanje ocu, pod uvjetom da mi dozovoli da je fotografiram u seksi rublju. Gledala me netremice a onda me tužnim glasom pitala jel ja to ozbiljno mislim? Shvatio sam da još uvijek traži najbezbolniji izlaz iz ove neugodne situacije i kako smišlja nešto čime bi opovrgla svoju vezu s Emilom.

Nisam joj dopustio da preuzme inicijativu. Uzeo sam mobitel i počeo čitati poruke. Sad je već morala sjesti. Sjeo sam pored nje. Kazao sam kako bi bilo vrlo nezgodno da otac, ali ne samo otac, pročita ove poruke. Sada je već bila siva u licu. Zadnji udarac zadao sam joj pokazavši joj sliku u mobitelu. Zarila je lice u dlanove ruku i nekoliko puta ponovila:-o majko mila, o majko mila…- Zagrlio sam je i nije pružala nikakav otpor. Potom sam joj rekao neka ode u spavaću sobu i neka odjene seksi rublje i štikle a ja dolazim kroz desetak minuta.

Pročitajte i ...  Vrela sisata mama

Izlazeći iz svoje sobe provirio sam u kuhinju. Nije je bilo što je značilo da me poslušala. Slavodobitno sam se nasmiješio. Ušao sam u sobu a mama je stajala pored kreveta. Na sebi je imala sivo crne čarape, crne štikle, bijeli grudnjak i isto takve gaćice. Rekla je kako se plaši da netko nekada ne vidi te slike. Smirio sam je rekavši joj da u mene može biti sigurna. Nakon desetak minuta tražio sam da skine grudnjak. Iako su joj oči bile suzne učinila je to. Smatrao sam da je za prvi puta dovoljno. Odlučio sam ići korak po korak.

Nakon dva dana ponovili smo seansu. No sada je morala svući i gaćice. Nelagoda joj je prožimala čitavo tijelo ali poslušno je izvršavala sve moje naredbe.

Kod treće seanse djelovala je već mnogo opuštenije. Nakon pet takvih „tortura“ odlučio sam ići korak dalje. Objasnio sam joj kako želim da ostane u grudnjaku i šosu. Neka samo raširi noge jer tako djeluje erotičnije i jebozovnije. Stajao sam točno iznad nje slikajući je odozgo. Raskopačao sam hlače i izvadio kurac. Rekoh joj neka mi ga drka. Pogledala me plahim pogledom i tiho rekla:-nemoj, molim te.- Niije bilo milosti. I uistinu mi ga je izdrkala. Sperma ju je pošpricala po grudnjaku i šosu. Idući dan osim drkanja tražio sam da mi ga puši. Shvatila je i sama kamo sve ovo vodi i više se nije protivila. Popušila mi ga je i to vrhunski. sin slika mamu dok mu sisa kurac

Ona početna napetost koja je nakon prvih foto seansi kod nje bila prisutna sada je skroz isčezla. Koristio sam svaku priliku kada oca ne bi bilo kod kuće da joj usta napunim spermom. Napokon je došao i taj dan. Nabio sam je na svoj kurac. U sobu sam ušao samo u gaćicama. Mama je bila odjevena i našminkana poput prave droce kako sam to i tražio od nje. Svukao sam gaćice rekavši joj da i ona svuče svoje. Sjeo sam u fotelju i drkao kurac promatrajući je. Rukom sam joj dao znak da priđe. Prišla je i protljao sam joj pičku. Malo je zabacila glavu unazad i tiho zastenjala.

Sokići iz pičke brzo su mi navlažili prste. Rekoh joj da se okrene. Uhvatio sam je za bokove i posjeo je sebi u krilo. Raširila je noge i povukla guzu malo unazad. Dlanom ruke je pritisnula moj kurac uz pičku. Vrtjela je zdjelicom pičke priljubljene uz moj kurac.
Malo se podigla guzom u vis. Rukom je primila moj nabrekli kurac i namjestila ga na vlažan otvor svoje pičke. Uz glasan uzdah nataknula se na kurac. Vrtjela je guzom i bokovima dok sam joj ja gnječio sise i ljubio je po vratu. Svršio sam u nju obilno je napunivši spermom.

Od tog dana seks s mamom postao je redovita pojava. Izjebao sam je već u svim mogućim pozama. Inače mama je redovito farbala kosu ponajviše zbog sjedih vlasi. Uvijek se farbala u crno ili smeđe tek ponekad crvenkasto. Natjerao sam je da se malo ošiša, skroz promijeni frizuru i pofarba u plavo. Želio sam da bude plavuša. I sad je plavuša. Oboje smo se pomalo plašili očeve reakcije na tu drastičnu promjenu. No njegov jedini komentar je bio da sad izgleda kao Merlinka a iako ništa nije rekao stekli smo dojam da mu se sviđa. Želja i izazov mi je bilo pojebati mamu dok je tata u kući. Jedne večeri stari je došao kući prilično pripit.

mama jebe sinaVečerao je i počeo kunjati za kuhinjskim stolom. Mama je bila u toaletu. Izašao sam u hodnik u trenutku kada je izlazila. Dok sam čekao da izađe svukao sam odjeću. Kurac mi je stršao kao raketa. Mama me iznenađeno pogledala vidjevši me golog u hodniku. Na sebi je imala samo kućni ogrtač. Svukao sam joj ogrtač i u trenu je bila posve gola. Počela se opirati tiho mi govoreći kako nisam normalan. Ugurao sam je nazad u toalet i rekao joj da se naguzi. Spustila se na koljena i naguzila ali stalno je govorila kako će naići stari. Kada sam joj zabio kurac prestala je rogoboriti. Tako sam pojebao mamu svega nekoliko metara dalje od pospanog oca.

Preko interneta sam upoznao tipa koji je imao slična iskustva s mamom kao i ja. Zbližili smo se i nakon dva mjeseca upoznali. On je inače iz Rijeke. Došao je kod mene u goste. Mamu sam unaprijed pripremio i objasnio joj što želim od nje. Iako je u početku rezolutno odbijala to da je jebemo obojica istovremeno na kraju je popustila i nisam stekao dojam da joj se to nije svidjelo. Tom prilikom gurnuo sam joj prst duboko u guzu i nije bilo prevelikog otpora. Sada čekam poziv iz Rijeke. Na redu je njegova mama.

Mamu sam dan nakon pitao je li ikada probala analni seks. Zacrvenjela se na to pitanje i rekla da nije. Znam da laže. To je ono što će biti sljedeće a znam da i ona zna. Inače javio se prijatelj Viktor iz Rijeke i kazao kako je sve spremno a njegova mama nestrpljivo čeka. Prvi slobodni vikend putujem dolje.
Inače već smo dogovorili da na ljeto s mamom dođem kod njega u Rijeku. On inače ima i kuću na Krku. Tamo bi ljetovali i naravno isprobali grupnjak s mamama. Problem je moj stari. No on ionako nije previše lud za morem pa mislim da se neće protiviti ideji da ja i mama sami odemo na desetak dana.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Starija gospodja rastavljena iz Zadra 1 min čitanja
lizanje pickice 4 min čitanja
mlada kurvica voli starije muškarce 1 min čitanja

Nevaljale devojke

Don`t copy text!