Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Učinio sam Majku Svojom 1. Deo

7 min čitanja
mami mu svršio u usta

1. Poglavlje

Upoznavanje Hrvatska

Trebao bih na početku napomenuti, bez namere da se hvalim ili bilo šta, ali veoma sam blagosloven. Ja sam visok dečko, super građen, svetlije kose, plavih očiju i veoma uglednog penisa nadprosečne veličine. Upravo sam završio treću godinu fakulteta, nadajući se da ću postati advokat, i vraćao sam se kući na leto da radim za svoju majku u kancelariji tužioca.

Stigao sam kući tri dana ranije nego što sam rekao mami, planirajući da je iznenadim tako što ću joj napraviti lepu večeru kada se vrati sa posla. Na našu žalost, tata je preminuo pre tri godine iznenada i prebrzo.

Ali mene je taj dan čekalo iznenađenje. Na prilazu je bio crveni Porše; moja mama zarađuje za veoma pristojan život kao javni tužilac, ali ne baš dovoljno za novi porše. Dok sam tiho ulazio u kuću, planirao sam da je preplašim, ali nije bila ni u kuhinji ni u dnevnoj sobi.

Otišao sam gore da bacim stvari u svoju sobu, koja je izgledala potpuno isto kao u mojim srednjoškolskim danima. Kada sam stigao do vrha stepenica, čuo sam glasno jaukanje koje je dolazilo iz sobe moje majke. Njena vrata su bila malo odškrinuta i iako nisam trebao, znatiželja me je nadvladala i ušao sam u majčinu sobu.

Ono što sam video šokiralo me je do srži. Moja majka, moja slatka nevina majka, bila je četvoronoške u svom krevetu, jebana u psećem stilu, veliki, bucmasti, zapravo debeli, ćelavi muškarac u svojim 40-ima.

Šta je jebote moja privlačna mama radila sa tako nekim gubitnikom? Tada sam ga prepoznao kao optuženog u velikom slučaju koji je moja mama vodila još u januaru. Ovo nije imalo smisla, on je bio veliki šef/izvođač radova koji je optužen da je pokušao da podmiti neke gradske zvaničnike da mu daju velike ugovore.

Moja mama je nagovestila da je u pitanju reketiranje, ako se dobro sećam. Umesto toga, gledao sam kako mamini jauci odjekuju prostorijom dok ju je besno jebao s leđa. Tip, koga se nejasno sećam da se zvao Rade, izvukao je kurac iz moje mame i rekao: „Kučko, moli za moj kurac.“

Pročitajte i ...  Kako me Jahala Sestra iz Nemačke

Moja mama je očajnički molila: „Molim te, vrati ga u mene, jebi svoju kurvu.“

Prebledeo sam kad sam čuo da moja mama govori kao drolja.

Nasmešio se i rekao: „Navlaži moj kurac dobro za tvoju droljastu guzu.“

Moja mama se brzo okrenula i uzela mali kurac u usta. Nisam mogao da verujem da tako debela svinja može tako da kontroliše moju mamu. Sisala ga je žestoko i sa puno pljuvačke.

„O da kurvo. Reci mi koliko voliš moj kurac.“

Izvadila je ukočeni kurac iz usta i rekla: „Uhhhh, volim tvoj kurac.“

Nasmejao se i rekao: „Kučko… Zar tvoj sin neće uskoro biti kući? I dalje očekujem da ću moći da jebem svoju kurvu svake nedelje.“

Uzdahnula je i rekla: „On će raditi ceo dan u mojoj kancelariji. Srediću da nemam sud četvrtkom popodne da se možemo naći ovde u naše uobičajeno vreme.“

Uhvatio ju je za glavu i gurnuo svoj kurac nazad u njena usta i rekao dok ju je jebao: „Dobar plan kurvo.“ Okrenuo ju je i rekao: „Spremna da uzmeš moj kurac u svoje dupe, moja mala seksualna robinjo?“ jebe mu mamu u guzu

Video sam je kako je pocrvenela kad je rekla: „Da, molim te, jebi me u dupe.“

Naslonila se nazad na mali penis. Kleknuo je tamo dok je moja mama odskočila uzimajući većinu njegovog kurca u dupe. Moja ruka je refleksno trljala kurac dok sam gledao pokornost svoje majke. Scena je trajala neko vreme, moja mama se kretala sve brže i brže po kurcu, dok nije upitao: „Duljo, gde hoćeš moju spermu?“

Zastenjala je: „U moja usta dušo, molim te, dozvoli mi da uživam u tvojoj slatkoj spermi.“

On se izvukao i moja mama je brzo progutala kurac u usta i posisala ga. Prošlo je samo nekoliko minuta pre nego što je progunđao i pretpostavio sam da je svršio mojoj mami u usta. Ja sam, ne želeći da me uhvate, iskrao se napolje, vratio se do svog auta i odvezao se do paba. Pozvao sam nekoliko svojih drugara i proveli smo noć gledajući sport i muvaući neke devojke.

Kad sam kasno stigao kući, mama je već spavala u krevetu, pa sam tiho otišao u svoju sobu i drkao kurac sa slikom svoje gole majke na rukama i kolenima…potpuna pokorna drolja….

Pročitajte i ...  Sestra Mina

SLEDEĆE NEDELJE
U početnim danima sam se trudio da sve bude kao da ništa nisam ni video a kamoli moju majku kako prima kurac u guzu i guta spermu. Međutim kako je nedelja odmicala, sve sam više razmišljao o tome da je moja mama drolja. Ona na kolenima siše moj kurac; moli joj buši pičku i dupe.

Bila je prelepa žena i ja sam mnogo puta maštao o njoj, ali nikada nisam to smatrao potencijalnom realnošću. U sredu, posle prva tri dana rada u maminoj kancelariji, odlučio sam da popričam sa majkom. Posle večere, bili smo na kauču i gledali tv.

Počeo sam: „Mama, ne mogu da verujem koliko je kancelarija luda“.

„Znam. Ali moj pomoćnik kaže da radiš sjajan posao“, rekla je.

„Zanimljiv lik. Prilično ga je teško čitati.“

„Ponaša se kao veliki medved, ali duboko u sebi je sjajan momak“, objasnila je ona.

„Pa to je dobro čuti. Nego mama, izgledaš ovih dana kao da si pod stresom.“

„O, ne, bila je to nedelja na velikom slučaju, to je sve. Mrzim kada znam da treba da pobedimo, ali se bojim da možda nećemo.“

Namsešio sam se i prišao joj. Sa njenim nogama u mojim krilima, ja sam polako i uplašeno ali sve smelije i smelije počeo da masiram njena stopala. Prijalo joj je i nije se bunila.

„Dakle, ima li novih muškaraca u tvom životu?“

Pogledala me je iznenađeno i onda me slagala: „Ne, dušo.“

Odgovorio sam: „Komšija mi je pre neki dan spomenuo da je u nekoliko navrata video Porše na našem prilazu pa sam pretpostavio da imaš novog momka.“

Lice joj je pobelelo dok se trudila da smisli uverljiv izgovor: „O ne, ne, to je samo jedan od mojih klijenata; često se srećemo ovde jer on ne veruje većini advokata.“

„Shvatam“, rekao sam, „Komša kreten se našalio da dobija i nešto više od saveta advokata“.

Lice joj je postalo još crvenije: „Dušo, znaš me bolje od toga.“

Moja ruka je nežno protrljala njeno stopalo i zglob: „Samo se šalio, ali oduvek je bio zaljubljen u tebe.“

Pročitajte i ...  Violetina Velika Jaja 2. Deo

„O Veljko prestani“, rekla je podrugljivo.

„Mama, svi moji prijatelji su ili bili ili su trenutno zaljubljeni u tebe. Svi misle da si MILF.“

„MILF?“ upitala je iskreno zbunjena.

„Da“, rekao sam, klizeći rukom po njenom listu, „Mama koju bih voleo da jebem.“

Nakašljala se: „Veljko, pazi na svoj jezik.“

Odmahnuo sam glavom i rekao: „Daj jebote nisam više klinac, valjda mogu otvoreno da pričam sa majkom. Plus, nisam ja kriv što moji prijatelji misle da si zgodna.“

Ostali smo u tišini dok sam joj još pet minuta masirao stopala, a onda je zazvonio telefon. Bila je to baka. Ja sam se izdvojio i otišao u svoju sobu, pozvao momke i izašli smo na piće.

Uz nekoliko piva koje sam presekao žestinom, napaljen kao konj, na kraju sam pokupio neku bucmastu, koju bi neki nazvali debelom, ali bila je starija od mene a ja i volim kad se imam za šta uhvatiti. Naučio sam da bucmaste devojke dobijaju manje pažnje pa se mnogo više trude u krveetu i često rade sve što tražite.

Zvala se Ena i ja sam je doveo svojoj kući; moja mama je već spavala, ali sam je valjda probudio dok sam jebao ovu bucmastu malu nimfu. Bila je tako uska i neverovatno seksi dok je govorila stvari poput: tvoj kurac je tako velik, molim te jebi me dublje, tucaj me jače, čupaj me za kosu, itd. Njeni visoki vriskovi i preklinjanja odjekivali su prostorijom. Nakon što sam joj poprskao usta svojom spermom, bilo je vreme da je ispratim.

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!