Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

U sestrama do jaja 6

32 min čitanja
zestoko incest jebanje

Milkica je izvukla dildo iz njenog anusa i nanijela dosta vazelina koji je zatim prstom nagurala unutra i ostatkom namazala glavić savršeno anatomski oblikovanog gumenog kurca. I ponovo joj ga stavila. U trenutku kad se anus širio preko «glavića» Meri je pomalo bolno vrisnula, a zatim se stišala.
«Meri, jel’ sad OK? Samo se opusti, polako ću ti ulaziti… neće boljeti, hoću da uživaš» već uzbuđeno je pričala Milkica i započinjala rad van-unutra gurajući joj veliki dildo u šupak. «Ništa se ne boj… tvoja seka zna kako treba tucati fine curice u šupak… ovi muški majmuni ništa ne znaju… jel’ ti fino Meri, ha… reci kako te karam… jel’ bolje od frajera» i zabi više od pola dilda u svoju rođaku Marinu.
«Oooooh… ljubavi samo tako… samo polako… oh, kako uživam… ti si najbolja jebačica… primam li ga lijepo… kako ga primam, sestro… kakva sam jebačica… mmmmmm jebem li se dobro… Oh, kao da me jebeš u srce… tako, tako… dublje, dublje… slobodno ga zarokaj skroz… napuni mi utrobu, jebi meeeee… oooooooooooohhhhh!»

Nedjeljno jutro počelo mi je neobičnim buđenjem. Zapravo, prvo sam mislio da sanjam dogodovštine protekle subotnje noći, ali sam ubrzo shvatio da je to java – dvije ženske, Meri i Milkica prihvatile su se mog kurca i jaja i počele lizati kako bi me time probudile. No, prije se probudio moj penis i kad sam otvorio oči već je bio u erekciji.
«Dobro jutro! Sviđa li ti se buđenje? Ovo ti je nagrada za sinoćnji trud, baš si nam lijepo ugodio pa ćemo i mi tebi…» zacvrkuta Milkica.
«A sad ćemo probuditi i našeg bracu pa da nastavimo gdje smo sinoć stali» neumorna je bila Meri. «Ljudi, dajte da se izguštam, dok se onaj moj Vlatko nije vratio iz ribolova. A večeras moram podmiriti i njega… Ali, zete ti zaista sad imaš prioritet. Sad ćemo te Milkica i ja nečim malo počastiti» reče i zatim obje ustadoše iznad mene i – poklopiše me. Milkica mi je svojim velikim guzovima sasvim poklopila lice i odmah počela raditi pičkicom po mom nosu te po jeziku koji sam izbacio koliko sam mogao. Nisam vidio, ali sam osjetio da mi je Meri sjela picom na kurac i započela žestoko miješati. Obje su vrlo brzo bile vlažne i pohotne. Dvije ženske na tijelu, na kurcu i jeziku! Da bilo mi je to prvi put probati takvo što. I bilo je super i vrlo napaljivo, ali i pomalo naporno. Trudio sam se da se skoncentriram na to što radim Milkici jezikom i na svastikine pokrete istovremeno, a da ne svršim prerano. I baš kad sam se približio «točki bez povratka» ženske su ustale i zamijenile mjesta. Primjetih da je Milkicina pička toplija. A Meri se, pak, na moj jezik nasadi šupkom raširivši guzove. Čučeći iznad mog lica lagano se pokretala gore-dolje nabijajući se šupkom na moj jezik. Sve žešće sam ih drpao za velike sise, ali one me ipak nisu htjele tako dovesti do orgazma.
zestoko incest jebanjeI Gianni je također već bio budan i spreman te se on samo primaknu Milkici, koja je jahala na mom kurcu, i pokuša joj ga zavući u šupak. Čak je i uspio i počeo ga malo «voziti» po sestrinom drugom razredu, ali je išlo malo teže nasuho. A i Milkica je imala neki drugi plan.
«Hajde da probamo nešto novo braco. Nešto što Meri i Tex još nisu probali. A bit će svima dobro. Može, ha? OK, društvo stanite malo… ustanimo. Gdje mi je onaj moj kurac? A ti seko, prihvati se vazelina. Trebaš se dobro podmazati. Bit će žestoko, vjeruj mi. Ali, ti si Meri velika curica… sve ćeš ti to lijepo odraditi…» reče Milkica.
A plan joj je bio zaista žestok. Meri je bila sva kao hipnotizirana i bez riječi je slušala Milkicine zapovijedi. Suština orgije bila je da smo Marinu stavili svo troje na – redaljku. Namjestili smo je četvoronoške i prvo ju je par minuta zguza tucao Gianni, zatim ja, a na koncu i Milkica svojim prikačenim dildom. Meri je samo stenjala «jebite me, guzite, karajte svoju drolju…» i tražila još i još… Onda smo sve ponovili, ali u šupak. Izredali smo se kao i prvi put. U Mericin čmar smo Gianni i ja klizili glatko i bez velikog otpora, ali kad je u njenu guzicu krenula Milkica «gumenjakom» Meri je počela vikati i stenjati.
«Seko polako, molim te… oooooh, ovo je nešto najveće što sam primila… mmmm malo me boli, samo polako… oh, oh, oh… razvalićeš me seko…» Milkica je zatim izvukla dildo iz njenog anusa i nanijela dosta vazelina koji je zatim prstom nagurala unutra i ostatkom namazala glavić savršeno anatomski oblikovanog gumenog kurca. I ponovo joj ga stavila. U trenutku kad se anus širio preko «glavića» Meri je pomalo bolno vrisnula, a zatim se stišala.
«Meri, jel’ sad OK? Samo se opusti, polako ću ti ulaziti… neće boljeti, hoću da uživaš» već uzbuđeno je pričala Milkica i započinjala rad van-unutra gurajući joj veliki dildo u šupak. «Ništa se ne boj… tvoja seka zna kako treba tucati fine curice u šupak… ovi muški majmuni ništa ne znaju… jel’ ti fino Meri, ha… reci kako te karam… jel’ bolje od frajera» i zabi više od pola dilda u svoju rođaku Marinu.
«Oooooh… ljubavi samo tako… samo polako… oh, kako uživam… ti si najbolja jebačica… primam li ga lijepo… kako ga primam, sestro… kakva sam jebačica… mmmmmm jebem li se dobro… Oh, kao da me jebeš u srce… tako, tako… dublje, dublje… slobodno ga zarokaj skroz… napuni mi utrobu, jebi meeeee… oooooooooooohhhhh!»
Ovaj posljednji Marinin krik bio je izazvan žestokom penetracijom cijelog gumenog penisa (poslije sam izmjerio da je bio dug 25 cm) u njeno debelo crijevo. Milkica ga je zabijala svakim naletom sve više i na koncu ga gurnula do gumenih jaja koja su se smiješno klatila preko njenog Venerinog brežuljka. Meri je glasno stenjala iskolačenih očiju i širom otvorenih usta u koja sam joj poželio staviti kurac, ali me zanimalo kako će se ovaj lezbo-analni sex završiti. Milkica ju je držala za bokove ne dozvoljavajući Marini da se odmakne i započinjala lagano miješati rotirajući dildo u Marininom šupku. Da, izgledale su zaista vrlo sexi. Dvije rasne ženske u ekstremnom jebačkom zanosu.
«Aaaah… kao da si me natakla… kao na jarbol… koliko je to u meni… Daj da dodirnem…» i Meri je rukom dohvatila gumena jaja koja su jedino preostala vani. «Ooooh… pa sasvim si mi ga zabila… o zar je to moguće, zar toliko može stati u moj šupak» divila se Meri sama sebi. A bilo je vrijedno divljenja. Milkica je onda krenula u veliko finale…
«OK, sestro… tako da znaš… Ti možeš u šupak primiti bilo kakav kurac… ne boj se, sve će ti stati… jel ti lijepo… ha?» Naravno, bilo joj je lijepo. Onda je Milkica počela zabijati dildo u Marinu do kraja vadeći ga po dvadesetak centimetara, sve dok ova nije počela urlati:
«Tako, tako… začepite mi sve rupe… dajte još dva kurca… ubijte me kurcima, oooh!»
I upravo to je bilo na redu. Milkica je lagano izvukla dildo iz Marine i pozvala Giannija da legne pored njih. Čim se Gianni već napucanog kurca ispružio, Milkica kratko objasni Marini da se natakne anusom na njegov penis tako da mu okrene leđa.
«Evo, ljubavi, sad se malo natakni na pravi kurac… a ja ću ti doći sprijeda… a naš lijepi zet na mene… mmmm bit ćemo mali, vreli vozić…»
Meri se bez oklijevanja raskorači iznad Giannija i oslonivši se na noge i ruke polako spusti na kurac. Gianni je samo malo raširio njene velike guzove i u jednom potezu ušao u svoju rodicu. Meri se lagano spuštala sasvim do jaja, malo zamiješala i namjestila kako joj je odgovaralo, a onda pozvala Milkicu: «Hajde, stavi mi ga sad i ti!» Milkica je prišla i zalegla joj među noge, sasvim ih raširila i podigla. Gianni je držao rodicu za guzove šireći ih i lagano ulazio u čmar zastavši malo tek koji trenutak da se i Milkica «konektira» u rodicu gumenim kurcem. Prislonivši «glavić» Milkica lagano gurnu dildo u Meri i ona uzdahnu «Tooooo… Sad me polako karajte… Hajde, izjebite svoju seku, mili moji!»
Prizor je bio fantastičan i ja sam počeo lagano drkati kurac sjedeći u fotelji iz koje sam mogao dobro posmatrati Marinino međunožje u koje su se zabijali Gianni i Milkica. Činilo mi se da su uigrani i da su ovako već tucali ženske na partyijima. Shvatih i zašto je incest tako napaljiv. Počeo sam provocirati Meri da joj se upravo ispunjavaju najprljavije želje, jer sam znao da je vulgarna priča i uvrede, dok se kara, dodatno napaljuju.
«Evo ti ih svastiko… jebu te tvoji rođeni, najbliži rođaci… Kako je primati obiteljsko meso u sebe, svajo? O, kakva si ti droljetina… da li te imalo sram zbog ovog što radiš fukso nimfomanska…?» No, Meri se nije dala zbuniti.
«Oooo divno je zete… ovo je prekrasno… pojebi već jednom onu svoju sisatu sestru pa ćeš vidjeti… Oh, kako me jebu moji najmiliji…. A sada dođi i ti… dođi mi u usta… Hodi zete, začepi mi i ovu posljednju rupu… Daj da ti pušim kurac, dok me oni jebu, oh, oh… hajde… oboje do jaja… ne vadi mi ga Milkice… mmmmmmmm…» Prekinuo sam njeno bulažnjenje tako što sam stao iznad njih, prekoračio taj koloplet mesa, udova, sisa… i napucan kurac stavio na njene usne. Halapljivo ga je progutala i odmah počela uvlačiti koliko je mogla. Shvatio sam, željela je da osjeti trostruku penetraciju u sebi. Gušila se, kurac joj je ispadao iz usta te ga je halapljivo grabila usnama, stenjala i vrištala od zadovoljstva.
Incest, redaljka, tri kurca u tijelu, potocima alkohola pokidane sve moralne kočnice pretvorile su Meri, a i sve nas u bestijalne bića koja su bez ikakvog otpora činila sa svojim tijelima sve što je kao ideju proizveo bilo koji od naših pijanih mozgova. Milkica je prenadražena dodirima, a nezadovoljena, jer u sebi nije imala kurac, počela lizati moja jaja, dok sam ga zabijao u Marinina usta i na kraju molećivo zavapila:
«Tex, stavi ga molim te malo i meni… Ovaj gumenjak meni ništa ne znači. A vidi ove fukse kako uživa.»
Prođoh iza Milkice i gurnuh joj kitu u vrelu pičku i odmah počeh žestoko zabijati. Zahvalno je zaječala i istrćila guzicu malo više kako bih mogao dublje ući. «Tako, tako… samo jebi… blizu sam, Tex…» Svi smo postajali sve glasniji, orgazmi su se približavali. Gianni je već urlao ispod svoje rodice, pritisnut uzbuđenjem i našim tijelima. «Svršavajte… ja ne mogu više….!!!» zaurlao je Gianni i ja shvatih da počinje svršavati. Snažno je odozdo zabijao u Marinin šupak, a odozgo ju je nabadala Milkica. Za par trenutaka se javi i Meri:
«Ooooooh… braco, osjetim te… izlivaš mi se u crijevo… uh, kako vrelu spermu imaš, osjetim kako me puniš…. mmmmm, usraću se…. još, još, sve istresi u mene… Jače, sestro, jače mi ga zabijaj….!» Pritisnuo sam Milkicu ispod sebe, zabio joj kurac do jaja i držeći je za stomak počeo njeno tijelo snažnim potezima nabijati na svoju svastiku. Bio, je to pravi potez. Meri je pogođena gumenjakom u pravo mjesto u dnu rodnice počela svršavati kao kuja… cvileći i slineći. A zatim se po običaju samo skljokala na već opuštenog Giannija.
Preostali smo još Milkica i ja.
«Ne mičite se, dok mi ne završimo…» rekoh i krenuh žešće u Milkicu. Ona se pak prihvatila svoje rodice. Palilo ju je da je žvali i drpa dok prima kurac zguza. Uvaljivala je jezik Marini do krajnika i trljala svoje ogromne sise od njene i sve žešće miješala bokovima. Brzo je svršila mumlajući nešto u rodicina širom razjapljena usta po kojima je palacala jezikom. I ona je bila gotova te odlučih priuštiti sebi orgazam kakav ja želim.
Zahvatih malo vazelina i namazah po kurcu te ga sjurih u Milkicin čmar. Bio sam na kraju te mi ubrzo krenu orgazam. Bilo je divno bez ikakvih kočnica i zabrana izliti potoke sperme u Milkicino vrelo debelo crijevo, zabijati se do jaja i gledati raspomamljene i izjebane, raskrečene ženske ispod sebe. Milkica je osjetila da svršavam okrenula se pokroviteljski i namignula: «Taaaako… divno svršavaš… samo se izlij… tako, sve u mene, sad možeš… zaslužio si… Tako zabijaj ga još… do posljednje kapi…mmmm»
Mirovali smo tako na hrpi dvije-tri minute, ispuhivali se, budili i osvješćivali. I nakon svega, konačno se odvojismo, povadismo udove iz djevojaka i bez riječi se spustismo na ležaj jedno do drugog. Nedeljno buđenje bilo je nevjerovatno, ali gotovo. Tako je počeo novi, drugi dan naših vikend-orgija. Odvlačili smo se jedno po jedno u kupatilo, tuširali, a zatim prihvatali hrane koja je preostala od prethodne noći.
Nismo puno pričali. Zapravo, Milkica i Gianni očekivali su da im nas dvoje kažemo svoje impresije. Od toga je ovisilo da li će se ovaj kvartet opet ovako sastati. Milkica mi je ispitivački namigivala da kažem nešto.
«OK… to bi bilo to. Za prvi put, meni je bilo super. A ima još puno toga za probati, ne? Ne znam kako se svidjelo mojoj svastici, no čini mi se da je ona imala punu pažnju» rekoh.
«Ma naravno da je super. Mmmm, baš ste me «pripazili». I po dubini i po širini. Dakle, društvo. Jebeš principe i pravila. Ovo je super. Kad samo pomislim da sam mogla cijeli život guslati sa Vlatkom… ubila bih se. No, kako je zet probio led i skršio moralistička sranja u meni, a vi mi otvorili sasvim nove vidike… ja sam sad druga osoba. Ovako bi se moglo živjeti. Dakle, društvo… ja sam za SVE. Kad se kome od vas bilo što prohtije, zovite me. A i ja ću vas, mogu zar ne!? Evo, već su mi neke stvari pale na pamet… hm, sa Milkiciom» iskreno se otovorila Meri, a Milkica se obradova što je lezbo-momenat prošao najbolje što je moglo.
«Dakle, nisi lezbača, ali ti se svidjelo kako seka liže, tuca… Hm, a i ti si vrijedno polizala seku. Da, ljubavi samo reci, seka će za tebe sve učiniti. Mogu ti nabaciti i par dobrih kokica iz grada. Najbolje ženske su site muškaraca i zapravo vole i žene, vidjećeš» odvrati Milkica.
A Gianni je otišao i malo dalje: «Društvo, možda ćemo ponekad uvesti nekog novog. Ali provjerenog. Ako vam to ne odgovara, recite. Milkica je pričala o ovakvim parovima kao što smo mi, možda ćemo pozvati nekog od njih. To bi bila prava ludnica. Moja bivša ženska, sjećate se Zvjezdane… skinula je junf onom malom bratu. Onom plavokosom klincu, znate i njega. I mali sad ne popušta. Molila me da mu nabacimo kakve ženske da se malo otkači od nje. Mali je popizdio za sestrom, ne da joj nikud maknuti. Pa sam mislio da vas dvije…»
Razgovor je krenuo ka sve žešćim kombinacijama. U planu je već bila Zvjezdana, sisata napucana gradska fuksa koja je često bila meta redaljki na tulumima, pa nekakvi Nijemci, inženjeri koji su radili u novootvorenoj tvornici u gradu, a kojima su Milkica i Meri, uživljavajući se u uloge prostitutki, željele uzeti i lovu i odigrati igru «mušterija-prostitutka». Pa gospođe, koje je Milkica već uspjela povaliti, a i moja sestra Suzana o kojoj sam već razmišljao kao o sljedećoj meti… Meri se, opet, zanosila idejom da konačno zavede Vlatka i natjera ga da je kara u anus, nadajući se da će oživjeti svoj bračni život, a već je bila riješena da na sljedećem našem obiteljskom partyju u krevet navuče sestru Enu i muža, a da nas dvoje «legaliziramo» naš odnos. Uzdali smo se u Eninu opsjednutost velikim penisima i Vlatkovu potajnu žudnju za svojom mladom svastikom. Imala je Meri i «dubljih» planova:
«Milkice, posudićeš mi taj dildo jednom. Kako vam zavidim i žalim što nemam brata. No, imam sestru. I to se računa u incest, ne? Dakle, ja imam zgodnu seku… a Ena voli velike komade i trpanje u guzu, kao i ja… i eto. Nas dvije bi još mogle biti jako sretne… i bez frajera!»
No, nije bilo tako. Već narednog vikenda Ena je stigla iz Zagreba i pravo sa BUS-a svratila u moj stan na brzi sex s nogu. Samo «da skine apstinencijsku paučinu sa očiju». Sumnjao sam u to, ali Ena je bila zgodna cura koju se nije eskiviralo, a pao je i dogovor da večeras napravimo žestoki party kod Meri i Vlatka. Znao sam na šta je mislila, taj scenarij se ponavljao mnogo puta. No, ona nije ni slutila šta smo planirali njena sestra Meri i ja. A mi opet nismo ni slutili kako će reagirati Ena i Vlatko…

Pročitajte i ...  Neobićna sex iskustva

* * *

Veče je počelo po uobičajenom scenariju: pijuckali smo votku, pa zatim teško crno vino uz odreske koje je pripremila Meri, Vlatko je peglao pričama o poslu, a Ena o teškom ispitu koji je «jedva položila, što ju je slomilo» i sve tako… bla, bla… Meri je bila zavodljivo obučena, svilene čarape sa halterima, minica i tanka košulja kojoj su gornji dugmići bili raskopčani, Namjerno se naginjala i okretala mi guzicu da vidim kako ima samo male tangice navučene preko haltera (tako kad ih skine ostaće golog međunožja kurvanjski obrubljenog halterima i svilenim čarapama ), namigivala i pokazivala na piće. Da im ga sipam što više i da što prije pređemo na stvar. Ena je na moje insistiranje obukla crni bady i kratku haljinicu, želio sam je u «kritičnom momentu» što lakše skinuti sasvim golu i nataknuti pred Vlatkom i Marinom, prije nego se počne povlačiti u drugu sobu, kao obično. A ispod komotnih traperica nisam imao ništa kako ne bih gubio vrijeme na skidanje.
Predstava je vrlo brzo počela. Meri je već nakon drugog pića prestala voditi računa o mini-suknjici koja se podizala do međunožja, kad bi sjedala ili se dizala od niskog stola u dnevnom boravku pokazujući nam svima zanosne obline i na koncu trokutić tangi. Ena nije željela zaostajati, kao da ju je smetalo što i ja buljim Merici među noge, te se nekoliko puta premještala na sofi, meškoljila i na koncu sjela skoro raširenih nogu nasuprot Vlatku tako da je sigurno mogao vidjeti čak i kopčice njenog badyija. A onda je počeo ples. Meri je pustila sentiš i teatralno me pozvala na ples. «A tebi seko prepuštam muža… nemoj da mi se žali da mu šta fali…!» te svoju primjedbu začini polupijanim smijehom. Zaplesasmo.
«Mmmm, zete… kako volim tvoj miris,» šaptala mi je Meri na uho. «Hajde, nemoj se držati k’o drvena Marija, pipni malo svoju svastiku za guzu… ali tako da oni vide pa da nam se «osvete». Stisnuo sam je jače oko struka kako bih osjetio njene obline na svom tijelu. Kurac mi se istog momenta digao i prislonih ga uz svastikin trbuh. Ruka mi sama kliznu na njeno dupe, ščepah je i jače privukoh. «Ooooh zete, kako si divno drzak… osjetim ga…»
No, to je vidjela i Ena iskolačivši oči, ali ne i Vlatko koji je bio okrenut leđima. Očekivao sam par sekundi da reagira, ali kako se to nije događalo pogledah ponovo Enu i Vlatka. Sad je već Ena bila u pravom klinču sa svojim zetom mazeći ga prstima kroz kosu. A donji «trap» bila je već žestoka provokacija – Ena je u ritmu glazbe, ali prenaglašeno miješala bokovima oko Vlatka… onda shvatih da se trlja o njegov sigurno već napucani veliki kurac. Osjetila ga je i prislonila se da ja to vidim.
«Oooo… ovdje će pasti jebačina… pogledaj ovu moju kuju kako mi napucava muža. Osjetila drolja kurčinu pa navalila…. Super.» reče mi Meri na uho i nataknu se kokicom na moju butinu kako smo to već često radili dok «plešemo». «Pusti ih nek se još malo napale pa ćemo se zamijeniti. I slušaj me… kad sjednemo na sofu, pustiću pornić… napalićemo ih, ali se ne daj odvući u drugu sobu. Stavi joj kitu pred nama, a ja ću zajahati Vlatka. Kapiraš?»
Ukapirao sam. Za minut-dva Vlatko i ja zamijenismo partnerice za ples uz moju prostačku primjedbu: «Vrati meni moju fuksu, a tebi vraćam tvoju…» na koju nitko nije reagirao. Ena mi pade u zagrljaj. Izbliza, licem u lice, primjetih na njenim sljepoočnicama sitne graške znoja, sigurne znake uzbuđenosti. Pa izdajnički ispupčene bradavice dojki.
«Vidi, vidi… pa prijao ti je ples sa zetom. Jesi li se nažuljala na njegov veliki kar, ha mila moja Ena ?» provocirao sam je.
«Ni ti nisi baš mirovao, vidijela sam kako mi drpaš sestru… a ona nije ni trepnula. Svidjelo se fuksi, sigurno» odvrati mi Ena.
Ali, više nisam imao volje za diskusiju te je «k’o svoju» dohvatih za sisu i guzove ne mareći za Vlatka i Meri koji su se već žvalili i njihali pripijenih tijela. «Ooooohh… samo polako… poželjela sam to…» reče Ena kad sam joj preko odjeće zabio srednji prst među guzove. Bila je već dobro napaljena te je povedoh na sofu.
«Malo ćemo se ljubakati ovdje… može?» Nije se branila kad sam je posadio da mi sjedne na koljena i odmah mi je sjurila jezik u grlo. Minica joj se sasvim podigla na guzicu tako da mi je njeno međunožje došlo zgodno pod ruku. Ljubio sam je i lagano milovao po kokici, a ona je počinjala da prede kao mačkica. Hm, bila je nježnija i maznija od svoje sestre Marine, koja je pak bila više sexi, jebozovnija, žešća i razvratnija. Naravno, Meri i ja smo bili već na nekoj sasvim drugoj razini seksualnih relacija.
Ena je bila okrenuta leđima njima dvoma pa se nije bunila kad sam se počeo sve žešće trljati preko pičke. Samo je počinjala žešće zabijati jezik u moja usta i čak malo više raširila noge. Jednim potezom otkopčah kopčice njenog badyja koji se rastvori i pičkica ostade gola. U mom dlanu. Bila je već sasvim vlažna i jednim potezom rastvorih nabrekle usmine, pronađoh klitoris i počeh ga maziti lagano kružeći.
«Uuuuuuh… tako, samo polako, da oni ne vide…» A oni, Meri i Vlatko, već su se žestoko drpali. Mericina suknjica se sasvim podigla na guzove, a ona se namjestila međunožjem na Vlatkovu batinu i već žestoko trljala picom o kurac. Vlatko ju je držao za dupe gurnuvši joj prstom tange u guzicu. Bio je to vrlo uzbudljiv prizor, znao sam sada koje su Marinine mogućnosti, šta sve nudi ta žena i zavidio Vlatku. Vrlo sexi je izgledala u svilenim čarapama, na štiklama i sa halterima koji su utezali velike, jake, bijele guzove i bokove.
Na mojim koljenima Ena je već stenjala. Gurnuh joj prstenjak, pa onda dva prsta u rodnicu… «Tooooo… mili moj…» zaječala je ne obraćajući više pažnju na sestru i zeta. Brzim potezom otkopčah šlic hlača i iz njih kao lutak iz kutije iskoči moj eregirani kurac. Enu sam ponovo dohvatio za pičku, raširio joj usmine i uhvativši je oko struka pomaknuo je malo naprijed tek koliko je trebalo da se prisloni na glavić. Još malo, koji centimetar i kurac joj uđe u sasvim vlažnu picu. Kao da ju je to iznenadilo, bila je zanesena maženjem i ljubljenjem i valjda nije očekivala da ću joj penetrirati tu i pred njima. «Oh, što mi ga sad stavljaš… uh, super je, poželjela sam da me tucaš… hajdemo u drugu sobu…» zasikta mi Ena na uho. No, plan je bio da se tucamo zajedno, u istoj sobi. Navukoh je jače na kurac, dublje, nepovratno do jaja. «Ma šta nas briga za njih,» odvratih. «Tko bi sad ustajao… eto, i oni samo što se nisu pojebali, samo uživaj…» i podigih pa opet nasadih Enu kako bih joj izbio ideju o ustajanju i promjeni prostorije. Sad kad ga je osjetila ni njoj se nije išlo. Počela je da miješa guzovima sjedeći mi tako u krilu. A onda osjetih da su i Meri i Vlatko došli na drugi kraj velike sofe. Meri je bukvalno dovukla Vlatka, zavalila ga u sofu i raskoračivši se sjela na njega. Usput je (hm, uigrana šema) dohvatila daljinski i pustila već pripremljen pornić u videu. Sve kao prvi put kad sam pojebao svastiku. Na velikom TV ekranu krenuo je žestok grupnjak, a Ena se na zvuke sa TV-a počela jače nabijati i glasnije stenjati.
«Joj, šta mi to radimo… baš smo bestidni…» šaptala je Ena, ali nije prestajala. Sve manje joj je smetala činjenica što se na sofi pored nas za koitus pripremaju njena seka Meri i zet. Točnije, Meri i ja smo pripremali teren i za nešto više. Prvi korak je bio – maksimalno napaliti partnere. Meri je već bila raskopčala Vlatkove hlače i izvadila njegov veliki kurac, a u isto vrijeme mu gurala sise u usta, jednu pa drugu bradavicu, gušeći ga masivnim dojkama. Ena to nije mogla vidjeti, jer su joj bili iza leđa. A onda u jednom trenutku Meri odmaknu sa pice tanku trakicu tangi i dohvati Vlatkov penis usmjeravajući ga sebi među noge. Ulazak je bio popraćen glasnim uzdahom.
«Ooooohhhh… koliki je, ljubavi… tako, polako… do jaja ga želim… Mmmm, evo… sjela koka na jaja…» baljezgala je Meri hvatajući ritam seksa. «Oh, oh, oh… kako volim tvoju kurčinu… najbolja kita na svijetu… jebi me, jebi me mili… oh šta će ti svašta raditi tvoja Meri…» A zatim se okrenu prema meni i pokrivši sisama Vlatkove oči pokaza mi pantomimskim pokretima da okrenem Enu tako da može vidjeti njihovo karanje, posebno Vlatkom golemi ud na koji se Ena pali.
Ena je čula sestrino stenjanje i prostakluke i spontano se okrenu ostavši pogleda zakovanog u zetov kurac koji je nestajao i pojavljivao se iz sestrinog dlakavog međunožja. Bio je to pravi trenutak. «Ena ljubavi… klekni na pod, naguzi se preko sofe…» rekoh joj i podigoh je ne čekajući odgovor. Spremno se naguzila žureći da ponovo primi kurac. Sad je bila u idealnoj poziciji da može vidjeti ono za čim čezne. I napaljivalo ju je, karao sam je pažljivo, kako ona voli, i sve žešće, a pred nosom joj se rođena sestra nabijala na ogromni zetov kurac. I mene je palilo pa izvalih: «Kakve ste vi super pičke… kako se dobro jebete… A ljubavi, sviđa ti se Vlatkova kurčina ? Voljela bi ga primiti, ha ? A i seka ti ima finu bulju, baš kako ja volim…»
Ena se samo okrenu i procijedi: «Nastavi da guziš i ne seri…!» Bio je to prvi znak otpora. To je čula i Meri te je nastavila provocirati sestrin libido. Snažno se natakla i zamiješala ispuštajući sve grlenije glasove. Poput divlje životinje pri parenju.
«Oh, mili moj Vlatko… kako me dobro jebeš… razdireš me, sva sam puna tvog kurca… volim kad me sasvim nabiješ tvojim velikim mesom… oh, oh, izluđuješ me… nema ništa bolje od tvog kurca… Hajde, jebi, svoju ženku… hoću da budem tvoja drolja… jesam li ti dobra fuksa… samo me karaj… obožavam te…» A onda se okrenula nama dvoma: «Izvinite, malo sam si dala oduška… baš me nabija bogovski… A vi se ne ustručavajte… radite šta god želite, nama ništa ne smeta… Jel’ Vlatko da nam ne smeta što se ovdje karaju tvoja svastika i moj slatki zet… oh, tako, tako… do jaja…»
A Enu je to sve više palilo. I ona je bila sve glasnija, približavala se orgazmu i onda poželi: «Hoćemo li ono naše… ha? Da mi ga malo staviš u guzu… ja ću se drkati do kraja, a ti mi svrši u guzu… znaš, plodni su mi dani… hajde polako…!»
Ali Meri ju je preduhitrila. Iznenada ustade sa Vlatka i pred našim očima ostade njegov sjajni, napucani kurac u punoj veličini na kojem Eni ostadoše oči i uzdah… «auuu!» Meri sa stola dohvati pripremljenu (!) kutiju vazelina i stojeći raširi guzove jednom rukom prema nama i namaza anus gurajući klizavu masu u debelo crijevo. Ostatkom među dlanovima namaza Vlatkov penis i ponovo se uspentra na njega, ali sada u čučećem položaju.
«Mili moj mužu… a sad ćemo konačno probati nešto novo. Da malo osjetiš i ženinu guzicu, može? Samo polako… ja ću se namjestiti,» upozori Meri Vlatka da se ne miče, a on nije ini imao priliku pobuniti se. Meri se lagano spuštala u čučanj na Vlatkov glavić i pridržavši jednom rukom kurac blago se, jednim kratkim trzajem, nataknu šupkom na njega.
«Uh, baš je velik… ali može tvoja ženica to… vidjećeš… samo budi miran.»
Ena je s nevjericom gledala šta se dešava i kako centimetar po centimetar zetovog debelog, dugog kurca nestaje u šupku njene sestre.
«Bože… pa ona to može primiti… koja je to…» nije vjerovala Ena svojim očima onome što se zbivalo na pola metra pred njenim nosem. A Meri ju je čula i okenula se:
«Oh seko… kako je ovo divno… mmmmm kako je dobro imati ovakvu kurčinu u šupku… I ti to voliš, a? Pa, zete šta čekaš… vidiš da Eni već cure sline na usta… zabij joj ga u guzu. Ima moja seka moćnu guzu… Možeš ti seko sve što i ja… ako želiš. Uf… jel mi to cijeli ušao?»
Da, u tom trenutku cijela kurčina bila je u njoj. Ne prestajući karati Enu dohvatih iz Mericine ruke vazelin koji mi je pružala i dobro zagrabih te ga razmazah među Eninim guzovima. U sljedećem trenutku već sam prislanjao glavić na njen glatki sfinkter. Ena se malo napela, otvorila i ja lagano uđoh u njeno debelo crijevo.
«Jooooj, divno je… seko u pravu si… guza je prava meta» prošapta Ena Marini i jednom rukom se dohvati svog međunožja i poče se drkati prstima. A Meri je započinjala svoj shaw. Svjesna da može primiti u dupe bilo koliki komad počinjala se lagano nabijati. Već se glasao i Vlatko, koji inače šutke i kara i svršava. Očigledno mu se svidjela ta novotarija u ženinoj zadnjici. Nije se pitao kako je ona već «prvi puta» tako spremna i vješta. Užitak je blokirao svaku sumnju. A Meri se sve više podizala sa njegovih jaja, desetak petnaestak centimetara pa se žestoko nabijala tako da Ena nije vjerovala svojim očima. A kad je osjetila da će Vlatko svršiti podigla se s kurca, ustala iznad njega i zapovijedila:
«Hajde dragi ustani… sad ćeš ti biti odozgo. Evo, naguziću ti se na podu… jebi me u šupak k’o što mi zet jebe sestru… hajde, baš tako!»
Meri se naguzi pored Ene, Vlatko usplahireno priđe otpozadi i gurnu ga u već razrađenu rupu. «Uh, lagano…» jeknu Meri i zamiješa dupetom da se namjesti kako joj je najugodnije primiti penetraciju. I ja sam navalio na Enu te je guženje tako bez riječi trajalo par minuta. Sestre su posmatrale jedna drugu prevrnutih učiju i drkajući svoje klitorise pojačavajući uzbuđenje, i sebi i nama. Pogledah se s Vlatkom i primijetih kao nekakav prijekor zbog toga što guzeći Enu ne skidam pogleda sa Marininih oblina. Shvatih da je ljubomoran što «prvi puta vidim tako izbliza njegovu ženu kako je on jebe, njene spolne organe i njenu razvratnost» koja je i njega iznenadila. E, moj Vlatko, pomislio sam. Da ti znaš što sam ti već prošao sa ženom.
No, kako je uzbuđenje raslo sestre su razvijale sasvim drugačiji dijalog i odnos.
«Ne mogu da vjerujem da toliki kurac primaš do jaja u šupak… Boli li te ?» pita Ena.
«Ma ovo je super… oooh… nešto sasvim novo… možeš to i ti… može to svaka ženska… samo se treba dobro naguziti i podmazati…» odgovori Meri.
«Uh, svršiću …još malo… zabijaj ga dragi!» I ja sam zabijao sve žešće u Enu, do jaja svoj prosječan kurac, dok je ona drkala i očima upijala Vlatkovu kurčinu. «O, seko ti si tako moćna, kako li je to osjetiti…?» ote joj se
«A pasao bi ti još jedan u prednju rupu… ha, Enice moja… voliš se jebat u šupak… a droljo mala. Prije mene si to probala… znam ja da te ovaj naš lijepi zet odavno jebe u šupčinu… oh… u pravu si to je prava jebačina… što veća kurčina u šupku to bolje…» hvatala je zalet Meri za ključni trenutak. Koji je došao i stvari pokrenuo – nizbrdo (u tom momentu nisam nisanjao da mi je to posljednja jebačina sa Enom i kraj «prijateljstva» sa Vlatkom).
«… hoćeš li da probaš sestrice ovu veliku kurčinu ? Hajde probaj ! Neće moj Vlatko imati ništa protiv da zguzi ovako zgodnu svastiku, jel’ Vlado !? Probaj seko kolac u utrobi…» pozivala ju je Meri. Ena i Vlatko su se pogledali razrogačenih očiju. Ja to nisam odmah primijetio pa stvar zaoštrih još više.
«Hajde Vlatko… nećeš se pokajati… ove sestre su baš nadarene. A i ja da probam tu fantastičnu svastikinu guzu… Sve ostaje u obitelji, svima lijepo, ne ?!»

Pročitajte i ...  Kolegicina Oproštajna Zabava

Ali bilo je – ne! Vlatko je naglo prestao raditi u Mericinoj guzi, a onda izvukao iz njenog debelog crijeva svoj ogromni, sjajni falus. Marina se jednim potezon izmakla ostavivši me da klečin pored sofe, a Meri je i dalje bila nagužena preko sofe ne shvatajući šta se dešava i pružajući ruku kako bi dohvatila ispali kurac i vratila ga u sebe. Priči je bio kraj, preostao je još samo mučni fijakso.
«Pa ti bi da mi jebeš ženu, jesi li ti lud ?! Bezobrazniče…!» vikao je na mene Vlatko.
«Kretenu jedan, to je moja sestra i moj zet… nisam ja tvoja kurva da me ti nekom daješ… I ti si sestro sasvim luda, bolje bi bilo da manje piješ… Govno jedno (to meni) pokvareno, to oduvjek želiš… gubi mi se s očiju…!» derala se Ena. Bili smo pomalo groteskni tako goli i sa erekcijama stojeći u svađi. Vlatko je s mene prešao na Marinu nazivajući je fuksom, droljom, podvodačicom… i «tko zna gdje je naučila ove analne gadarije. I s kime?» (Zini da ti kažem! Tko te jebe Vlatko!). Da će ona njega «još čuti kad ostanu sami…» Moje je bilo da se što prije obučem i napustim njihov stan. Šokiran razvojem događaja i sluteći Enino i Vlatkovo silno licemjerstvo bez riječi sam izašao ljutit na sebe što sam pogrešno procijenio ljude koje sam mislio da poznajem. Već narednog dana Meri me nazvala i rekla da je poslije mog odlaska «u kući bio pravi lom», ali da će mi pričati kad uspije doći do mene. A to je bilo već narednog dana.
Ukratko, i Vlatko i Ena su primijetili kako se Meri i ja ne stidimo skinuti se i karati jedno pred drugim, a Vlatko je skužio da Marina već «iskusno prima kurčinu otraga te joj to sigurno nije prvi puta i da smo se nas dvoje unaprijed dogovorili da mijenjamo partnere… i tko zna što je to između nas…» Zapravo, i bio je u pravu sve što je «skužio». Meri je odlučila malo se primiriti, jer je očekivala da će je Vlatko pratiti. A Ena više ne želi čuti za mene, ta veza je gotova. Ena ju je sumnjičavo posmatrala nazirući u ono što je i bilo činjenica, ali nije ništa rekla kako ne bi kvarila odnose sa sestrom zbog sad već bivšeg dečka. I tako je taj cirkus vrlo brzo završio.
No, nakon mjesec i pol – dva sve je bilo po starom. Meri je navraćala u moj stan kad god je mogla pazeći na diskreciju te smo nastavili naše deračine, a povremeno smo i orgijali sa njenim rođacima. Par puta nam se pridružila i pomamna Zvjezdana, ali se nakon par mjeseci svo to društvo konačno raspalo. Milkica je našla nekog tipa i otišla s njime raditi negdje u Dalmaciju, Gianni je našao neku žensku punu love i najavio ženidbu te nije pravio pizdarije kako ne bi pokvario te planove. Sve manje sam ga viđao. A bivša svastika mi je jedan dan došla i rekla kako «moramo neko vrijeme prestati viđati se, jer želi potpuno promijeniti odnose sa Vlatkom i konačno zatrudnjeti!» A bilo je i drugih, novih momenata.
«Vlatko se malo otkravio, sex nam je bolji, počeo me tucati redovno u dupe i, nećeš vjerovati… na koncu sam ipak dovukla i Enu u krevet! Da, da… ispalo je onako kako smo mi planirali, ali četiri mjeseca kasnije.» Osjećao sam se prevarenim. «Na koncu mi je Ena priznala da je i ona to jako željela, ali se bojala da se ja ne ljutim i da joj je žao što mi ne može ponuditi nikakvog dečka, sad kad je prekinula s tobom. Mo’š si mislit! Teže sam nagovorila Vlatka, pristao je tek kad je bio siguran da nećeš ti, niti bilo tko drugi, jebati mene tu pred njim. Vidiš smrada… on je na moje oči rasturao Enu, ali mene ne može nitko… Bar ne pred njime. Ma ko ga jebe… hajde skidaj se, može jedna oproštajna ševa (?)… Ma, ne da tebe tvoja Meri… nećeš ti meni patiti ni biti uskraćen. Znam ja kako ti voliš svoju bivšu svastikicu… mmmmm» i sočno me poljubi. «I još k tome» nastavljala je Meri, «navukla sam seku na lezbo-sex. To je izgleda probala u Zagrebu s cimericom, vidim da je svašta već znala. Tako da smo sad jedna vesela trojka, stalno je jedna od nas u «sendviču», a onaj moj mamlaz i ne zna koliko je sretan.»
Tog popodneva smo odradili oproštajnu ševu misleći da je vjerojatno to posljednji put. Ali bilo je pretposljednji. Sa Marinom sam se rijetko viđao, a onda sam saznao da je trudna. I onda jednog dana, kad se trbuščić već dobro vidio, možda u četvrtom-petom mjesecu trudnoće Meri je jednog popodneva pozvonila na moja vrata šokirajući me svojim prijedlogom, zahtjevom i pričom…
«Čuj zete, OK bivši zete…, onaj Vlatko je stvarno šupak. A ni sestra mi nije bolja!» bila je vidno sjebana. «Zamisli što sam saznala… sjećaš se kad smo se ti i ja tucali, a on je navodno bio na terenu, popravljao dalekovode, išao na pecanje ili na gostujuće utakmice ovog mjesnog glupog kluba… i ta sranja? E, jučer mi je rekao da su ustvari sve to bili izgovori, a da je on odavno u šemi sa Enom. Zamisli! A ona je izmišljala da ne može doći zbog ispita, a sastajali su se u nekakvim motelima… mater im jebem!» pizdila je Meri.
«Da, a mi smo za to vrijeme, ako ti je to neka utjeha, orgijali k’o stari Rimljani. I što se sad nerviraš zbog toga, može škoditi bebi. Na plod se prenosi sav tvoj stres» smirivao sam je.
«Ma dobro… ali oni ne znaju za nas. Možda bi mu trebala reći pa neka i on ima o čemu misliti.»
«Ne, nipošto Meri! Znaš kako je popizdio kad sam tražio da mijenjamo partnere, mo’š misliti kako bi popizdio da zna kako smo se ovdje rasturali. Budi pametna! Ko ga jebe!»
«Da, ali to nije sve… Kako mi je narastao stomak, Vlatko odbija sex sa mnom. Redovno kara Enu u mojoj spavaćoj sobi i još me zajebavaju da ja više nisam za te stvari… Pa sam došla da te pitam da li je to točno… Kužiš, bi li me opalio ovakvu trudnu?» molećivo upita Meri.
Hm, sex sa trudnicom – to još nikad nisam radio. A bilo mi je i malo žao. Posmatrao sam je, velike grudi sada su bile još veće, prosto su kipjele iz zakopčane košulje. Stomačić ne prevelik da bi je sasvim deformirao, a dupe veliko kao što je i bilo.
«Naravno Meri. S tobom uvijek… ako ti liječnik to nije zabranio…» rekoh.
«Ma kakva zabrana… sretne žene se karaju do pred porod… To je onaj moj glupan izmislio, a slađe mu je tucati mladu svastiku. Hajde ljubavi… samo malo lakše nego inače i to je sve što tražim od tebe» dočeka Meri raskopčavajući košulju i suknju.
Bilo je neobično, ali ništa posebno što bih želio ponoviti. Strah da je ne povrijedim sasvim je zauzdao strasti te smo se najmirnije što smo mogli doveli do orgazma i ubrzo rastali. Meni zadovoljstvo tek da mogu reći da sam tucao trudnicu sa stomakom, a njoj zadovoljština da može nekad svom mužu reći da je i u drugom stanju bila poželjna i pojebana ženska. I tada smo se zaista zauvijek rastali kao ljubavnici.

Pročitajte i ...  Zadirkivanje Svog Supruga 5. Deo

* * *

Možda bih iz ovog žestokog životnog perioda napisao još toga vrijednog sjećanja (posebno o Suzani), ali se desilo nešto što me zaustavilo. I zbog čega dugujem objašnjenje posjetiocima i članovima ovog sajta, koji su to očekivali i komentarima tražili. Naime, nakon što je na Voajerima385 objavljen peti nastavak serijala «U sestrama do jaja» zazvonio je moj telefon i ja nisam mogao vjerovati svojim ušima…
«Pa, pobogu, Tex… kako možeš biti tako otkačen da si skoro sve što smo radili istresao u Voajerima385 ?! Pa čak nam ni imena nisi promijenio! Lud si sto posto!»
Bio je to Gianni kojeg godinama nisam ni vidio niti čuo. No, kako je i on jedan od Red light-članova pročitao je priče i prepoznao se. Zaista, imena nisam mijenjao osim samom sebi, radnja je dosta autentična, a tek neki detalji su «dograđeni» tj. izmišljeni. («I zašto si izmišljao ono sa dildom. Znaš da nismo koristili nikakva pomagala. Niti smo imali love za viski… jebo te ja!? Pa pili smo falsificirani «stock!» prigovarao je Gianni, ali osjetio sam da se nije previše ljutio.) Od tada je prošlo skoro 15 godina. Uvjeravao sam ga da nitko tko nas poznaje neće skužiti niti se nas sjećati, razišli smo se po svijetu. Zatim, niti jednom nisam pomenuo grad u kojem smo tada živjeli, a na koncu konca svatko uvijek može reći «sličnost sa stvarnim ljudima i događajima je – slučajna ! i gotova priča!» No, on se nije brinuo samo za sebe.
«Milkica je, znaš, udata za onog tipa što je držao motel na auto-putu… E, sad su ti oni otvorili lanac trgovina. No, tip je zaguljen k’o Šiptar. Ako sazna za ovo, nabit će je nogom na ulicu… shvataš. Nisi to trebao… I na koncu konca, zašto nisi pisao o tome kako si karao svoju sestru? Tucao si Suzanu godinama, a čuo sam i poslije, kad se udala, i da ste živjeli dvije godine zajedno u izbjeglištvu… je li istina?»
Da bilo je istina. I o tome, i svemu drugom što sam prošao sa svojom sekom, sam namjeravao pisati u nastavku serijala. No, sad sam u dilemi. S Giannijem sam dugo razgovarao, ubrzo se smirio te smo zaključili da nas nitko neće povezati sa pričama i biti siguran o kome se radi. Na koncu smo se dogovorili da se nađemo i sve godine koje su prošle dobro analiziramo, ovaj put uz pravi viski.
A Suzana… o njoj možda uskoro. Slučaj je htio da upravo narednog vikenda Suzana, nakon razvoda i propalog braka stiže kući iz inozemstva. A, naravno, braco je taj koji će je dočekati i prvi pružiti pomoć da se opet adaptira u domovini i počne život ispočetka. A možda onda i zajedno napišemo našu priču. A do tada, ovom serijalu bi bio…

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sex oglasnik – Mira 1 min čitanja
erotske price lez 3 min čitanja
Dominacija sitna devojka 1 min čitanja
doggy jebanje sa bivšom 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!