Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Tetka – Seoska Kuvarica 2. Deo

29 min čitanja

NAPOMENA AUTORA 1 : Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (incest, tetka, sestrić, mama, laktacija, hrana-fetiš). Ako nekoga ove teme vređaju – neka NE ČITA!

NAPOMENA AUTORA 2 : Ovo je drugi i POSLEDNJI deo priče – Tetka Seoska Kuvarica, i zbog toga preporučujem da se pročita i prvi deo zbog boljeg razumevanja likova i same radnje.

NAPOMENA AUTORA 3 : Cilj mojih priča NIJE propagiranje incesta, već samo zabava i uživanje za čitaoce koji vole da čitaju moje FIKTIVNE priče!

5. POZNATI UKUS?

18. Septembar, podne

Dan je tekao veoma loše. Marko se nije pojavio to jutro i sve sam morala sama. Ne samo što sam bila nervozna jer sam kasnila sa rasporedom spremanja jela, ne samo što nije bilo sestrića da sve to proba i da mi da svoj iskreni sud, već su mi falile i naše igrice o kojima sam redovno maštala protekle noći. Zvala sam ga i zvala… ali bio je nedostupan, baš kao i moja sestra.

Nervoza je prerasla i u ljutnju pa se sve to odrazilo i na moje kuvanje, posebno na spremanje mojih famoznih gibanica, pita zeljanica i proje “A La Tetka.” Prvo mesto za tu kategoriju sam uglavnom lagano osvajala proteklih godina, ali činilo se da ovaj put neću biti u svom najboljem izdanju. Naravno, to su sve bila samo pripremna jela za probu, ali ipak, želela sam da uvek budem na nivou.

14 časova

Bes i nervoza su prešli u tugu i razočarenje. Ugasila sam šporet, prekrila testa i sastojke, zavalila se u svoju omiljenu fotelju u dvorištu i sunčala telo uz hladno pivce, pokušavajući da se opustim. Haljinu sam zamenila svojim crnim bikinijem, jedinim koji je kolko tolko mogao da sačuva moje sise od prelivanja iz njega, a donji deo je bio nešto širi ali je ipak delovao samo kao polu tanga usled veličine moje zadnjice. Kosu sam vezala u rep i stavila naočare za sunce. Pivo me je omamilo na vrelini i ubrzo sam počela da dremam, svesno ostavljajući poslednje pripreme za naredna dva dana, pre nego takmičenje i zvanično počne.

Iz polu sna me je probudila glasna škripa moje tarabe. Sunce je i dalje bilo relativno snažno ali nisam znala koliko je tačno sati bilo. Kroz tamna stakla svojih naočara ugledala sam dve figure ispred sebe. Jedna niža i mršavija a jedna nešto viša i krupnija, izraženog stomaka. Skinula sam naočare i ljutito ih pogledala.

Tetka: “U redu je da zakasniš, u redu je i da odložimo sve za sutra, ali da mi se oboje ne javljate ceo dan na telefon! Pa mislim stvarno ste…” – u svom besu nisam ni primetila njihova tužna lica.

Mama: “Ja sam kriva sejo. Mare je hteo da dođe ali… mislila sam da treba da ostane sa mnom i veterinarom…” – stavila je ruku preko lica da ne zaplače a Marko ju je tešio.

Tetka: “Bože sejo, pa šta je bilo? Joj, nije valjda zet?” – pomislila sam da se nešto desilo sestrinom mužu koji je radio kao kamiondžija po belom svetu.

Marko: “Šarulja tetka… bilo je nekih komplikacija, prenela je i… telešce je u redu ali ona nije preživela.”

Tetka: “Šarulja? A jaooj, baš sam je volela, mica mala. Ajde, uđite unutra. Imam pravu stvar koja će vas smiriti i oraspoložiti.” – ušli smo u kuću i poslužila sam im svoju mekanu štrudlu od maka.

Mak nikada nisam štedela i videlo se već posle drugog parčeta da su se potpuno umirili i opustili. A kada je cela štrudla planula, raspoloženje se vratilo skoro pa u normalu.

Mama: “Izvini što nisi imala svog pomoćnika danas. Marko je presrećan što ti pomaže, stalno mi priča koliko je naučio o kulinarstvu, sinoć mi je čak i napravio batačiće sa onim tvojim finim belim sosom. Mangup nije hteo da mi otkrije sastojke, ali sve sam pojela u slast!”

Tetka: “Sa BELIM sosom? Hmmm… slušaj, nema zašto da se izvinjavaš – dan još traje. Ti lezi ovde, namesti udobno taj svoj stomačić a ja i Markiša idemo do kujne da završimo proju.” – ćapila sam ga za ruku i odvela u letnju kuhinju.

Pre nego je išta uspeo da kaže, uhvatila sam ga za obraze i zavukla mu jezik u usta. Bio je iznenađen ali je rado prihvatio taj moj gest i ubrzo smo počeli da se žvalimo. Jezici su nam se igrali i zajedno plesali, potpuno mokri i prekriveni pljuvačkom.

Marko: “Šta je ovo bilo Tetka?”

Tetka: “Uhhh, bezobrazniče jedan. Praviš mami tajni sos… kako si samo nevaljao. Odakle ti ta prljava ideja, da mi je znati. Jesi se napalio kad si je gledao dok je jela tvoju spermicu?” – zavukla sam mu ruku u šorc i počela mu stiskati kurac.

Marko: “Aaaa… jesam Tetka. Jako sam se napalio! Ali mislio sam da ćeš biti ljuta što sam to uradio a da ona ni ne zna.”

Tetka: “Ljuta? Uhhh, ne da nisam ljuta nego sam prepaljena! Uostalom, vidiš i sam koliko joj se dopada tvoj ukus Mare. I razumem je u potpunosti jer – jebeno si preukusan!”

Mama: “Seko?” – čuli smo je dok je prilazila pa je Marko brzo seo na stolicu kako bi sakrio erekciju.

Tetka: “Reci trudnice naša?” – rukom sam obrisala umazane usane.

Mama: “Mogu i ja nekako da pomognem? Prijaće mi, taman da ne razmišljam o našoj Šaruljici.”

Zanemela sam usled svih perverzija koje su mi padale na pamet!

Prvo sam pogledala sestrića čije oči su se caklile od uzbuđenja. Potom sam pogledala svoju divnu seku, izgledala je prelepo. Nije bila tajna da je bila najlepša u porodici. Sa 39 godina i dalje joj je lice bilo nežno i mekano, oči tamne, a kosa vatrena sa blagim kovrdžama. Jeste da joj je u tom trenutku stomak bio veliki zbog sinčića koji je veselo leškario u njemu, ali i dalje je bila zategnuta sa čvrstom zadnjicom i grudima koje su usled velike količine mleka bile skoro veličine mojih sisa. I upravo su mi te njene dojke dale ideju.

Tetka: “Naravno sekice moja, baš nam i treba tvoja pomoć. Znaš, u prodavnici je nestašica mleka a moje kravice su primile neke injekcije zbog mastitisa pa ne mogu da koristim njihovo mleko. Jel ti i dalje imaš problem sa curenjem iz ovih tvojih sisica?”

Mama: “Bože seko, pa Marko je pored nas. Možeš li malo pristojnije?” – zacrvenela se u trenutku.

Tetka: “Joj ne izvodi majke ti, pa do četvrte godine ih je i sam sisao. Sećaš se kako ih je voleo?” – svi smo počeli glasno da se smejemo.

Mama: “Jao, tata ga i dan danas zove “sisoje” zbog toga. Da seko, ceo dan curi iz njih a ova krvopija matora u apoteci i dalje odbija da mi pomogne. Nemaju ni pumpicu, zamisli! Tako nam i treba kad živimo u zapizdini. Nego, šta si planirala?” – na moje oduševljenje, delovala je zaintrigirano.

Tetka: “Pa moja proja i gibanica zahtevaju dosta mleka za pripremu. Šta kažeš? Markiša ti malo pomogne oko muže, pozajmimo taj višak što imaš, a sigurna sam da ćeš se i lepše osećati. Smanjićemo pritisak u tim mekanim sisojkama.”

Usledila je tišina i njeno nećkanje u glavi. Gledala je u svog sina koji je cupkao u mestu, željno iščekivajući potvrdan odgovor. Nije joj bilo lako, razumela sam ja to, ali pička mi je vlažila na samu pomisao da se predomišljala.

Mama: “Ja sama da se muzem ne mogu, probala sam i ne ide mi. A ti sine, jel bi ti smetalo da mi pomogneš?”

Marko: “Ne bi!” – glasno je uzviknuo i ustao sa stolice.

Tetka: “Odlično! Dogovor je pao!”

Namestila sam seku da sedne na sto, Marko joj je prišao sa strane a ja sam bila sa druge strane sa činijom punom kukuruznog brašna i ostalih sastojaka za proju. Poljubila sam seku u obraz da bih je dodatno opustila, a zatim joj spustila gornji deo haljine.

Nije imala brus na sebi i Marko je odmah pocrveneo kada je ugledao te mlečno bele grudi i istaknute ukrućene roze bradavice. Kurac je naravno počeo da mu se diže ali je srećom bio dovoljno nizak pa je prišao stolu kako bi mu organ uspravno stojao ali pod stolom, van maminih očiju.

Mama: “Joj…” – stavila je dlanove preko lica kada je Marko krenuo rukama ka njoj.

Tetka: “Ajde Markiša, budi nežan i fino je izmuzi u ovu činiju sa brašnom.” – podigla sam činiju iznad sekinog stomaka a ispod dojke i polako je počeo ja se stiska.

Marko: “Ups.” – prvi mlaz je bio toliko snažan da je sestrić sebe pogodio u lice.

Tetka: “Seko pa ti si puna! Lakše malo sa stiskom Mare, probaj da naciljaš.” – oblizao je usne od maminog mleka i skoncentrisao se.

Ubrzo je mleko počelo da šiklja u posudu.

Mama: “Mmmm… ovo zapravo… ovo jako prija.” – sklonila je ruke sa lica i usmerila pogled ka sinu koji je pucao pod stolom.

Dobrano sam čitala sestrine poglede i činilo mi se kao da je primetila požudu na Markovom licu. Odlučila sam da spustim posudu na njeno krilo, odem iza nje i da joj tiho šapućem.

Tetka: “Kako ima zlatne ruke ovaj tvoj sinčić, zar ne? Jel ti prija njegov stisak… njegov dodir?” – ubrzano je disala i nije ni primetila kada sam joj diskretno i polako razdvojila noge.

Marko je ugledao njene svilene gaćice i još brže počeo da je muze, ne ustručavajući se da povremeno prsne i u svoja usta, što je i mama primetila.

Mama: “Uhhh… sine… sve ti prska po licu… sviđa ti se mamino mleko?” – izgubila je kontrolu, uhvatila ga je iznenada za lice i privukla ga na svoju sisu.

Tetka: “Ufff… tako, neka siki mali Mare. Rekla sam da će ti prijati seko. Vidi kako su ti napete dojke, pune sočnog, toplog mleka. Reci mu slobodno šta želiš, on je tvoj žedni sin.”

Mama: “Aaahhh… grublje sine. Slobodno me jače stisni i aaaahhhh…” – cedio ju je i snažno muzao, a mleko više nije išlo u činiju već samo u njegova srećna usta.

Pročitajte i ...  Moj Prvi Gengbeng

Ja sam se iskusno iskrala i otišla pod sto. Tamo me je dočekao dignut sestrićev kurac kojeg sam brzo oslobodila iz šorca i počela drkati.

Marko: “Mhmhhh…” – mumlao je ne ispuštajući maminu sisu iz usta.

Mama: “I drugu sine, puna je mleka… sve poručkaj. Mama jako voli kada je njen sinčić sisa…” – po njegovom kretanju koje sam mogla videti pod stolom, sestrić je prelazio sa jedne na drugu maminu sisu.

Ja sam klečala pod stolom i gledala ga u kurac! Tako sam ga žarko želela u svojim ustima! Uhvatila sam ga čvrsto, navukla mu kožicu i počela da mirišem njegov mokar glavić. Ruka mi je odmah završila sa prstima u pizdi! Pljunula sam mu na crvenkastu pečurku i počela da je sisam. Svo vreme se iz glavića cedila slatka tečnost u povećim kapima koje su bile preukusne.

Mama: “Uhhhh… sine… gde je tetka?” – mogla sam jasno da ih čujem pod stolom.

Marko: “Mmmm… ne znam… možda je negde otišla…” – odlična mala laž koja mi je dozvolila da mu i dalje pušim kurac i da ih slušam.

Mama: “Sine, pogledaj me! Molim te, nemoj joj ovo reći…”

Usledela je kraća pauza gde nisam mogla da čujem zvukove mljackanja i sisanja.

Marko: “Mama, jesi sigurna?”

Mama: “Molim te, jako mi to treba. Tata ti mesecima nije kući… Budi dobar sinčić… uostalom, znam i da mi kradeš gaćice, znam šta sa njima radiš… molim te, samo jedan prst.”

Napalila sam se kao seoska kučka pod tim stolom slušajući ih i sluteći šta je tražila od njega. Naravno da je znala za gaćice, mali je bio poprilično ne oprezan i nije umeo da sakrije tragove za sobom, ali zašto mu to do sada nije rekla? Da li ju je to sve kopkalo… možda napaljivalo? Da li ju je probanje njegove sperme u sosu podsvesno ohrabrilo da potraži od njega nešto bezobrazno, nešto “zabranjeno”?

Mama: “Aaaaahhhh…” – bio je to jasan uzvik žestokog orgazma. – “Jače ih gurni, dublje… nabijaj ih uhhhh…” – bio je to prvi put da sam čula tu napaljenu boju sekinog glasa.

Gurala sam sestrićev kurac duboko u usta i balavila po njemu, stiskajući mu usput testice… nije mu bilo spasa.

Marko: “Tetka… ja ću… Mhhh…” – počeo je da prska u moja usta, puneći ih slankastim nektarom.

Kada sam ga do kraja iscedila, napunjenih usta sam se izmigoljila i ustala. Prizor je bio neverovatan! Sestrine gaćice su bile sklonjene u stranu tako da sam mogla jasno da vidim njenu potpuno glatko obrijanu pizdu. Marko je bio skroz musav i mokar od maminog mleka, a prsti desne ruke su mu bili u ustima, očigledno je bilo da su do malo pre bili u maminom tajnom ulazu.

Mama: “Ti si tu? Zar nisi otišla?” – usled punih usta Markove sperme, nisam joj mogla odgovoriti.

Prišla sam joj, prstima joj spustila donju vilicu i pljunula spermu u njena usta. Bila je zatečena i nije odmah progutala. Prvo je mućkala u ustima a potom i pogledala u sina koji je sada bio vidljiv ispod pojasa a njegov kurac je nežno pulsirao i opuštao se, umazan mojom pljuvačkom. Raskolačila je očima i u jednom velikom gutljaju progutala svu spermu.

Tetka: “I? Jel vidiš sada zašto nismo smeli da ti otkrijemo tajni sastojak?”

Bila je šokirana ali svakako ne i ljuta ili besna.

Mama: “Da, vidim. Sve mi je sada jasno. A vidim i zašto si ti sine odbio da kosiš za čika Mileta i da umesto toga pomažeš Tetki u “kuvanju”. Uhhhh… moram da idem ali pričaćemo o ovome… nevaljalci jedni.”

Tetka: “Mi nevaljali? Ju, ko nam kaže, glatkice jedna obrijana.”

6. RUŽINO TAJNO JELO

19. Septembar – 12 časova i 30 minuta (2 dana do početka takmičenja)

Marko: “Kako je toplo danas, sav sam se oznojio. Misliš li da bi mogli napraviti malu pauzu? Celo jutro kuvamo i isprobavamo ove tvoje recepte, em sam sit em sam umoran.” – kukao je ali sa razlogom pošto smo radili bez prestanka i bez naših famoznih igrica.

Tetka: “Uhhh… bogami, u pravu si. Može pauza, ali pre toga imam još jedan mali poslić za tebe. Uzmi dva piva iz frižidera i sačekaj me kod ljuljaške u dvorištu, eto me za minut.”

Dan je bio pakleno vruć a u kujni je bilo još deset-petnaest stepeni više. Haljina mi se potpuno slepila za telo i morala sam se raskomotiti. Stala sam pred ogledalo i svukla sve sa sebe. Ma prava sam mačka bila! Punačka ali baš tamo gde treba, ženstvena i prefinjena, a usled cele situacije sa sestrićem bila sam stalno napaljena i vickasta, spermna za šalu i flert. Čak sam posle mnogo vremena i podšišala svoju ribicu, ostavivši tamni trouglić sa njene gornje strane.

Ovaj put nisam htela crni bikini, previše je skrivao a to mi nije bio cilj, tako da sam za promenu uzela svoj bordo crveni kupaći koji sam kupila nekoliko godina ranije dok su mi dupe i stomačić bili slabije izraženi i zategnutiji.

Ponosno sam ga obukla osećajući kako mi se zadnji deo gaćica izgubio među guzovima a prednji deo se pribio uz moju pizdu, tako da je svaki njen delić bio izražen i jasno vidljiv. Grudi pak nisam mogla zadržati u tim malenim korpicama. Trudila sam se ali nisu htele da me slušaju. Tužno sam ga skinula sa sebe i krenula da tražim svoj crni gornji deo.

Tetka: “Hmmm… ma sunce je, vrelina, nikoga ne očekujem… koji će mi gornji deo!” – nasmejala sam se i golišavih grudi izašla u dvorište.

Marko me je dočekao na velikoj ljuljašci i sa ogromnim osmehom je ustao da me zagrli. Nasmejanog lica i vedrog duha mi je otvorio pivo, a oči mu naravno nisu bile uperene u moje lice već u moje ogromne i mekane sise.

Marko: “Kako si zgodna. A sise… nemam reči.”

Tetka: “Jaoj, laskavče jedan. Znam da danas nisi degustirao ništa sa njih ali morali smo se skoncentrisati na posao. Međutim, sve ćemo to nadoknaditi, posebno ako učiniš jedan delikatan poslić za mene.” – lice mu se odmah ozarilo.

Marko: “Slušam!”

Tetka: “Ovo je doba dana kada matora veštica pada u popodnevnu dremku. Znam je vrlo dobro i zato nemamo vremena za gubljenje. Treba da uđeš kroz njen prozor sa zadnje strane kuće, oprezno se ušunjaš u kujnu i probaš da pronađeš nešto neobično.”

Marko: “Neobično? Kako to misliš?”

Tetka: “Ne brini, videćeš čim se nađeš tamo. Biće to neko jelo koje će se isticati, razlikovati od ostalih. Svake godine me iznenadi sa nečim i uvek u toj nekoj kategoriji pobedi, kao što je prošle godine osvojila – Deserte sa onim vulkan kolačom, mamicu joj snalažljivu. Uhhh, probala sam tu otopljenu lavu, kako je bila ukusna. Ali baš zato moram da saznam šta je spremila ove godine. A kad se vratiš…” – uhvatila sam svoju desnu sisu, podigla je koliko sam mogla i počela da sisam njenu bradavicu, gledajući sestrića u oči.

Brzo je ispio flašu piva, obrisao penu sa usana i uputio se ka Ružinoj kući.

Dugo ga nije bilo, skoro 10 minuta, i zabrinula sam se. Načela sam još jedno pivce, vezala kosu u veliku punđu kako bi se makar malo rashladila i šetakla u krug u svojoj trpezariji, čekajući ga. Glasan lavež pasa je dopirao iz tog smera. Kako sam bila glupa, u celoj toj želji za pobedom i prljavim sredstvima koje sam koristila, zaboravila sam na njena dva šar planinca.

BUM

Ulazna vrata su se glasno zalupila i brzi koraci su se približavali ka meni.

Marko: “Uh, uh… joj majko moja… crko sam… evo Tetka… mislim da je ovo…” – bio je crven, znojav, zadihan i potpuno iskidanog šorca i majice koja se još samo na par šavova držala.

Predao mi je telefon na kojem je bila slika tog specijalnog Ružinog jela.

Tetka: “Markiša moj, pa ja sam potpuno zaboravila na te njene kerusine. Ne brini ništa, sve će Tetka da sredi. Skini tu pocepanu odeću sa sebe, ja ću je skrpiti čim nađem vremena.” – dok se on svlačio, ja sam pogledala sliku.

Bila je to neka meni nepoznata salata sa raznim vrstama voća i povrća, kao neka kiselo-slatka varijanta. Nasmejala sam se znajući da nije imala šanse sa njom da me pobedi jer sam bila kraljica u spremanju svakojakih salata. Veoma amterski pokušaj sa njene strane.

Tetka: “Markane, jel ti ikada nosiš gaće?” – skinuo je majicu i šorc i bio je potpuno go.

Marko: “Toplo je Tetka, ovako mi se jajca manje oznoje.”

Tetka: “Jao, tvoja slatka i hrabra jajca, ljubi ih Tetka.” – kleknula sam na kolena i prišla njegovom organu. – “Kako je on meni bio hrabar i neustrašiv, pravi tetkin heroj.” – uhvatila sam mu opušteni penis, podigla ga na gore i nežno ga masirala dok sam mu ljubila testise.

Jesu bili znojavi ali taj njegov muški, opori miris mi je veoma prijao tako da sam ubrzo počela i da ih ližem, a potom i nežno usisavam u usta. Bile su to ukusne, slatke loptice koje sam zavolela na prvi dodir.

Marko: “Uhhh… baš je bilo strašno Tetka. Mnogo sam se uplašio ali sam sve to uradio za tebe, toliko te volim.” – iskusno je pravio žrtvu od sebe, veoma snalažnjivo od njega.

Znala sam šta to znači i šta je želeo, tako da sam počela jezikom da prelazim preko jaja, pa potom preko kurca sve do vrha i usijanog glavića koji je počeo polako ali sigurno da vlaži.

Tetka: “I ja tebe jako volim… nagradiće tebe tvoja teta, hoće hoće…” – čvrsto sam mu uhvatila jajca u šaku i gurnula mu ceo kurac u usta.

Zajecao je i uhvatio se za moju glavu, nežno se nabijajući u moja usta. Sve je postajao veći i čvršći, ali sam i pored napora i gubitka daha ipak nastavila radosno da ga primam duboko u grlo. Tucao me je neko vreme sve dok više nisam mogla da izdržim. Sklonila sam usta sa njega i snažno mu počela drkati dok se pljuvačka cedila iz mojih usta.

Pročitajte i ...  Ostvarenje sna 1. Deo

Tetka: “Jel ti se sviđa Tetkina nagrada?”

Marko: “Uffff… jako mi se sviđa.” – gledao me je odozgo svojim polu zatvorenim i pohotnim očima.

Tetka: “Pričaj mi Marko, sve mi reci što ti se sviđa.” – vratila sam usta na njega i brzim, glasnim pokretima mu sisala kurac.

Marko: “Aaaahhh… sviđa mi se kako ga pušiš Tetka… volim kada ga primiš do kraja u svoja uuuu…” – dodirivao je vrhom glavića moje najudaljenije delove grla.

Podigla sam se tada, počela da ga ljubim mokrim usnama i da ga dodatno napaljujem. Bio je potpuno van sebe, nije znao ni šta da kaže ni šta da uradi. Morala sam da ga navodim kao prava iskusna tetkica.

Tetka: “Pogledaj je Marko, pogledaj kako je napaljena i vlažna.” – svukla sam gaćice i raširila pizdu da mu je pokažem. – “Ajde, zavuci prstić da se uveriš koliko je topla.”

Naglo mi je nabio ne jedan već dva prsta i odmah sam ih natopila sočnim, gustim sekretom. Nije bio spretan ali me je upravo to neiskustvo dodatno napaljivalo.

Tetka: “A sada ih probaj Markiša, obliži ih da osetiš ukus Tetkine pičke.” – kada ih je mokre stavio u usta i počeo ih sisati, mislila sam da ću poludeti! – “Uhhh… jel je ukusna?”

Marko: “Mmmmm…”

Tetka: “Ali vidim da si još gladan, zar ne?”

Marko: “Uhhh, jako sam gladan. Jel bi me nahranila?”

Tetka: “Naravno, kuronja moj slatki. Znaš…” – udaljila sam se skroz do stola, popela se na njega, sela i raširila svoje noge. – “…kažu da je banana veoma hranljiva, puna vitamina.”

Bio je tužan što sam spomenula bananu jer je on naravno hteo da “pojede” moju mokru ribicu, ali sam vrlo dobro znala šta radim. Oljuštila sam je, prepolovila je, i gurnula polovinu u svoju pičku, ostavivši deo da viri.

Tetka: “Ali još ako je natopljena ukusnim sokićem, prelivom… uhhh, tada je još primamljivija i hranljivija.” – oprezno sam se jebala bananom dok je Marko stiskao svoj kurac i oduševljeno me gledao. – “Ajde, probaj je i sam pa mi reci kako ti se čini Tetkin slatki preliv za bananu.”

Prišao mi je, uhvatio me za guzove i zabio glavu među moje noge. Počeo je halapljivo da jede bananu koja je virila a ja sam napinjanjem i spretnim pokretima polako istiskivala bananu sve više i hranila ga njome. Kada je cela banana izašla i završila u njegovim ustima, primakla sam mu lice ka sebi i počeli smo da razmenjujemo slatke deliće banane.

Tetka: “Uhhh… pička mi je još uvek gladna… volela bi nešto čvršće ovaj put.” – uzela sam ostatak piva koje je bilo pored mene i polila se po grudima.

Marko: “Daaa… baš imam nešto čvršće za nju.”

Tetka: “Ufff, imaš? Pa daj joj ga! Odmah joj ga daj, pogledaj kako je gladna!” – namestio je kurac i polako počeo da ulazi u moju željnu pizdu!

Oboje smo potajno znali da će doći i taj trenutak, bilo je prosto neizbežno. Ušao je nežno u mene, spustio glavu na moje sise i počeo da ih liže i usisava pivo sa njih. Bili smo prljavi, mokri i napaljeni, a nismo se libili ni prostih reči i i glasnog stenjanja.

Tetka: “Dođi Mare… pljuni tetkici svojoj, slobodno me ispljuj u usta.” – bio mu je pomalo čudan moj zahtev ali se nije bunio već je počeo snažno da me tuca, pljuje u usta i uvrće moje ukrućene bradavice.

Pizda mi je gorela i svršavala pod snažnim udarima tog mladog kurca, ne želeći nikada da prestane taj jebozovan osećaj ispunjenosti.

Marko: “Uh, uh, uh…” – znoj je liptila sa njega i pravila sočne, mokre zvukove prilikom sudara naših tela.

Tetka: “Jesi zamišljao nekada o ovome? Reci tetki, jesi drkao maštajući da me ovako razbijaš od kurca? Uhhh…”

Marko: “Uh, Uh, Uh… Jesam Tetka, noćima sanjam o ovome.”

Tetka: “Uhhh… znala sam… i gde mi svršiš u tim nevaljalim snovima, jebaču moj?”

Marko: “Mhhh… na ove tvoje predivne, ogromne sise!” – izašao je iz mene pa sam se odmah spustila na pod kolenima i pristisnula sise jednu uz drugu.

Tetka: “Ajde, ispuni svoje snove. Natopi ih svojim slatkim tajnim sastojkom.”

Marko: “Uhhhh…!” – naciljao ih je i počeo da prska.

Kao da nije već bilo pretoplo, njegova vrela sperma je još više podigla temperaturu mog napaljenog tela! Dok je on svršavao, ja sam jezikom skidala spermu sa bradavica i gutala je kao prava seoska drolja kakva sam očigledno i bila! Mislim, koji bi naziv bio prikladniji za matoru tetku koja kleči na kolenima i guta spermu rođenog sestrića??

Tetka: “Kako si ti zlatan dečko. Ne samo što si nahranio moju željnu pizdu sa svojim kurcem, već si napunio i moja gladna usta svojom ukusnom spermom. Nema šta, oduvek si bio pažljiv i brižan.”

Marko: “Šta ću Tetka kada te volim.”

7. POGREŠNA ODLUKA

20. Septembar 8 časova ujutru (26 sati do početka takmičenja)

Osećaj to jutro je bio pozitivan. Pripreme su tekle savršeno, sva probna jela su manje-više ispala kako sam i zamišljala i mogla sam najopuštenije da se posvetim poslednjem koraku – svojim raznovrsnim supicama i čorbama.

Odlučila sam se za četiri svoja omiljena recepta – domaća kokošija supa sa rezancima, teleća pikantna čorba, posna čorba od tikvice i karfiola, a kao šlag na torti moj specijalitet koji mi je svake godine donosio prvo mesto – “Tetkina paradajz čorba sa domaćim knedlicama od griza!“

Sve je fino krčkalo i širilom svoje prijatne mirise po celom komšiluku. Bila je nedelje pa nisam htela da zivkam sestrića svako malo, zaslužio je da se naspava i napuni baterije, a za degustaciju i svoje kritike (kojih je doduše bilo veoma malo), bilo je vremena do kraja dana.

9 časova i 30 minuta

Tetka: “Zašto pitaš kol’ko mi je leetaaa… zar ti moja lepota sad smetaa… znam da volim znam da pružam sreećuuu… naa godine ja da mislim neećuuu… hej, neka vreme prolazi, neka duša sniva, srce moje volećee, sve dok bud…”

Mama: “Jel to gospođa Radojčić pevuši ili…?” – prekinula me je dok sam servirala čorbe, iznenada se pojavivši u mojoj letnjoj kujni.

Tetka: “Ma ne zezaj me, daleko sam ja od Vasilije.” – skinula sam kecelju i zagrlila svoju sestru. – “Nego, otkud ti?”

Mama: “Ma sejo… nešto me muči.”

Tetka: “Je li? Pa da čujem? Ko te je sada iznervirao? Opet ona apotekarka sigurno…” – smejala sam se i zadirkivala je.

Mama: “Pa pusti to, nije mi do šale. Radi se o Marku.” – podigla je svoju guzicu i sela na sto pored poslaganih tanjira u kojima su se hladile čorbice.

Tetka: “O Marku? E, kad smo kod njega, gde je moj degustator? Skoro je 10.”

Mama: “Doručkuje, brzo će doći… uspavao se jutros. Zato sam i htela da dođem, pre nego se pojavi. Slušaj, ono što se desilo onaj dan… od tada je sve nekako drugačije.” – zabrinuto je rekla.

Tetka: “Drugačije? Kako to misliš?”

Mama: “Pa ne znam da objasnim ali, prosto je drugačije. A i on… pre sam povremeno nalazila gaćice, isflekane i to, a eto samo juče sam našla dva para pored šupe i jedan par u njegovom krevetu. Ostala sam bez čistog veša maltene.”

Tetka: “Da, pretpostavila sam da će sada biti malo napaljeniji… ali ne razumem zašto si zabrinuta.”

Prekrstila je ruke preko svog stomaka i ljutito me pogledala.

Mama: “To mi je sin pobogu! Kako da ne budem zabrinuta. Ne, nisam smela onako da se opustim i da dozvolim da me trenutak ponese. Ova glupa trudnoća me čini jako napaljenom, ali to nije izgovor. A i ti, praviš se tu fina a zapravo si ti sve i započela. Znala sam da si lujka, ali baš tolika!”

Tetka: “Sin? Sin, pa šta!? Bolje i to nego da se smucaš po selu sa koje-kakvim polovnjacima matorim.” – odlučila sam glasno da joj odgovorim po onoj staroj izreci – napad je najbolja odbrana.

Mama: “Ne brini, celo selo vrlo dobro zna ko se to smuca okolo sa svojom guzičetinom i tim velikim sisurdačama!”

Tetka: “ŠTAA??” – bila sam u šoku nakon ove njene uvrede, iako je to zapravo i bila istina… delimična, ali istina.

Marko: “Dobro jutro. Zdravo mama, otkud ti?” – prišao mi je i zagrlio me kao i uvek, dobrano ispipavajući moje grudi svojim obrazima.

Mama: “Zdravo sine. Došla malo da posetim ovu našu kuvaricu u pokušaju.” – zlokobno je dobacila.

Kipela sam! Besno sam je pogledala dok se ona smejuljila i likovala što je uspela da me izbaci iz takta. Ipak, staloženo sam razmislila u tih par sekundi i shvatila da zapravo držim u naručju svoje tajno oružje – Marka!

Tetka: “U pokušaju? Hmmm… tako ćemo znači. Dobrooo… Markane, slatkišu moj, šta kažeš da počnemo degustaciju mojih čorbica?”

Marko: “Mmmm… vrlo rado. Jeste da sam nešto malo gricnuo ali baš bi mi dobro došao tanjir tople supe.” – uzeo je kašiku, napunio ju mojom paradajz čorbicom i krenuo ka ustima.

Tetka: “Šta sam ja rekla za pribor?”

Marko: “Ali tetka, supa je u pitanju… kako misliš da rukama…”

Spustila sam mu kašiku sa strane i jebozovno ga pogledala.

Tetka: “Pusti tetu da ti pokaže.” – spustila sam glavu do tanjira i ustima usrkala malo supe.

Punih usta prišla sam sestriću i gledajući sestru u oči počela da mu prenosim supu u usta. Nisam naravno stala već sam i nakon što je progutao supu, nastavila da ga ljubim i ližem jezikom. Sestra nas je zaprepašćeno gledala dok smo se žvalavili pred njom.

Mnogi će reći kako sam bila bezobrazna pa čak i zla prema malom Marku kojeg sam naizgled sebično iskorišćavala. Međutim, ako malo bolje razmislite, on je itekako uživao u svemu tome! Strastveno i perverzno me je ljubio, a to što mu je majka bila odmah pored, to ga je samo dodatno napaljivalo!

Pročitajte i ...  Videti potajno kako majka ima sex

Tetka: “Mmmm… i, šta kažeš? Jel valja supica?” – radosno je klimao glavom.

Usrkala sam još supe i nastavila da je delim sa njim. Njegove ruke su uveliko stiskale moje sise preko haljine, dok je nežno jecao u moja usta. I tada, dok mi je jezik bio duboko u njegovim ustima, pogledala sam sestru, namignula joj i snažno ga uhvatila za kurac!

Mama: “Uhh…” – trgla se kada je to videla.

Oblizivala je svoje usne i sve više širila noge sedeći na stolu. Marko mi je uhvatio ruku i uvukao je u svoje gaće, a čim sam počela da mu drkam sklonio je bratele sa mene i haljina mi je završila na podu.

Tetka: “Ufff, kako si tvrd. Znaš, čini mi se da je i mamica malo ogladnela, zar ne sejo?” – nije smela da prizna ali se po njenom licu videlo koliko je želela da se pridruži. – “Ajde Mare, uzmi malo supice i prenesi joj, sigurna sam da će joj se svideti.”

Nije čekao ni sekundu! Svukao je šorc i gaće, uzeo dosta supe i sa punim ustima prišao majci. Raširilia je noge još malo kako bi joj sin stao tačno ispred nje, blago je otvorila usta i ubrzo su počeli da razmenjuju tu moju slatko-kiselu čorbicu. Sve je curilo niz njih natapajući njegovu majicu i njenu trudničku haljinu.

Tetka: “Vidiš? Rekla sam ti da je gladna. Daj joj još, nahrani je… nahrani svoju slatku, željnu mamicu.” – moj topao i tihi glasić ga je toliko napalio da je sve prljavije pljuvao supu u mamina usta i ljubio je.

Ja sam stala iza njega, uhvatila ga za kurac i počela da mazim mokrim glavićem sestrinu pizdu koja se krila u plavim svilenim gaćicama. Sve je više vlažila tako da su joj gaćice ubrzo postale potpuno mokre pa sam ih sklonila u stranu i sestrićevim organom počela da joj mazim klitoris. Bio je potpuno crven i nabrekao, a zadrhtao bi svaki put kada bi ga glavić pomazio.

Mama: “Uhhhh… seko, ne zajebavaj me više! Gurni ga u mene… daj mi ga, molim te… tako mi jebeno treba!”

Marko je možda bio zatečen maminom reakcijom i rečnikom, ali ja nisam. Znala sam koliko joj kurac fali, znala sam da je želela svog sina i zato sam joj i ispunila želju. Namestila sam mu karu i snažno mu gurnula guzicu unapred!

Mama: “Aaaahhh… jače sine…” – oslobodila je grudi iz haljine i snažno mu ih nabila u lice!

Marko je počeo da je tuca dok ga je majka dojila i čupala ga za kosu od uzbuđenja. Uzela sam prvi poveći krastavac koji sam našla i počela da ga guram u pičku dok sam im šaputala.

Tetka: “Uhhhh… tako je Mare, jebi je… jače slobodno, pogledaj kako je nezasita… osećaš kako te lagano prima u sebe? Jel ti se sviđa seko? Jel ti prija dok te sinčić razbija svojim mladim kurcem?”

Mama: “Daaaaa… Uffff… šta si mu to uradila! Stvorila si pravog, napaljenog jebača od njega! Sisaj me sine… jebi me i sisaj.” – dok je glasno svršavala mleko je svuda curilo i prskalo, praveći malenu belu baricu pod našim nogama.

Tetak: “Jesam, napravila sam muškarca od njega! Uhhhh kako ste napaljeni.” – otišla sam do frižidera i ćapila bocu šampanjca.

Otvorila sam ga i prvo uzela nekoliko velikih gutljaja a potom naredila sestriću da se popne i da stane na sto. Sestra nije znala šta sam isplanirala ali joj je laknulo što je mogla za kratko da dođe do daha nakon snažnog tucanja.

Mama: “Šta ćeš sa tim ludačo?” – popela sam se i sela na sto pored nje, a Markov kurac nam je bio taman u visini lica.

Tetka: “Sad ćeš da vidiš!” – počela sam da mu polivam organ penušavim vinom, zatim sam ga čvrsto uhvatila i počela da mu ga sisam.

Marko: “Aaaahhh… jajca mama, molim te…” – molio je, jedva uspevajući da ostane na nogama.

Mama ga je naravno poslušala i počela da mu sisa i liže blago dlakava jaja okupana šampanjcem. Nismo ga štedele već smo glasno i halapljivo lizale svaki delić njegovo vrelog kurca, kao da je bio jedini na svetu!

Mama: “Mmmm… kako si ukusan sine!” – premestila se i počela da mu puši, a ja sam prešla na testise.

Tresao se kao da je bio go na minus pedeset! Jebao nas je u usta i čvrsto držao za kosu, povremeno nas lupkajući kurcem po usnama i licu.

Marko: “Uhhh… ne mogu… želim da vas jebem!!” – držao je mamu za glavu i brzim pokretima je tucao u usta!

Znam da ne postoji oralni orgazam, ali jebete mi sve ako i tada nije svršavala dok mu je gutala kurac! Bio je na ivici i nisam smela da propustim da ga osetim u sebi. Namestila sam se na sto, legla na leđa i raširila noge, a sestra je četveroške stala iznad mene, dodirujući moj stomak sa svojim.

Tetka: “Jebi nas Mare, naizmenično nas tucaj jebaču naš!” – uleteo je u mene svom silinom i počeo da me jebe dok je mami pljuvao po guzi.

Marko: “Uhhh kako si sočna mama.” – razmakao joj je guzove i počeo da joj liže čmar.

Njeno toplo mleko je curelo po meni a njen veliki stomak se trljao o moj dok nas je Marko obrađivao. Natopila sam mu kurac nakon snažnog orgazma, pa je izašao iz mene i nabio se u mamu koja ga je dočekala raskrečena kao kučka koja čeka svoj red.

Njeni sokovi su prskali i natapali moju pizdu pod njom, a ja sam ih utrljavala i masturbirala gledajući ih i slušajući.

Mama: “Aaaa… napuni me sine… napuni me svojim slatkim tajnim sastojkom…” – ponovo sam svršila čuvši tu incestoidnu i perverznu želju svoje sestre.

Tetka: “Tako je seko, traži njegovu sočnu spermu! Isprskaj je Mare, napuni je uffff…”

Marko: “Aaaaa…” – zaustavio se i počeo da svršava u njenu razvaljenu pizdu!

Bio je to veoma mokar, glasan i dugačak orgazam. Nakon nekog vremena izašao je iz nje i počeo da joj ljubi i gricka guzove. Ja sam se tada spustila niže i veselo dočekala par kapi sperme koje su iskapale iz njene pičke. Progutala sam ih u slast a zatim sam mu i očistila kurac koji je bio umazan smešom mojih, sestrinih i njegovih tečnosti.

U zagušljivoj kuhinji na plus trideset stepeni, sa razbijenim tanjirima i prosutim čorbama oko nas, ležali smo na stolu svo troje, i polako se vraćali u realnost.

Marko: “Ovo je bilo nešto najbolje u mom životu. Želim vas… svaki dan vas želim.”

Mama: “Uhhh… jeste bilo predivno, moram da priznam. Ali neće biti drugog puta.” – Marko se zabrinuto podigao na laktove i zbunjeno pogledao majku.

Marko: “Kako to misliš mama??” – tužno je upitao.

Mama: “Sine, mi smo jedna porodica. Zamisli šta bi se desilo da se sazna po selu.”

Tetka: “Dobro je seko, opusti se, niko neće saznati.”

Marko: “Da mama, čuvaćemo tajnu.”

Mama: “Žao mi je. Želim da mi oboje obećate da ovo više nećete raditi! Treba još da pukne bruka.” – Mare je ljutito ustao, pokupio svoje stvari, navukao ih na sebe i pogledao nas.

Marko: “Jel tako znači???”

Tetka: “Mare smiri se, bilo nam je lepo, ma prelepo ovih par dana ali… možda je mama u pravu.”

Marko: “A ja se ništa ne pitam?? U redu… ne obraćajte mi se više.” – okrenuo se i pobegao.

Tetka: “Joj sejo, baš ga je pogodilo.”

Mama: “Ma jok… malo sada drami ali proći će ga za koji dan.”

Tetka: “Uhhh… nadam se. A jel moram i ja da te poslušam… Mislim, ja nemam muža i…”

Mama: “Ti si mu tetka pobogu. Bilo je lepo… možda i najbolja jebačina ikada! Ali moramo biti obazrivi.”

Bila sam tužna ali sam shvatila njenu poentu.

21. Septembar, 10 izjutra

Mama: “Ju šta se sveta okupilo. Nije bilo nikada ovako puno, zar ne?”

Tetka: “Mhm…”

Mama: “Šta je sa tobom pobogu? Nešto si mi odsutna.”

Tetka: “Ma nisam dobro spavala… neko šuškanje i lupkanje me je budilo u toku noći… ne znam… gde je Marko?”

Mama: “Nemam pojma, nije spavao kući. Nakon onog juče… nisam ga ni videla.”

Imala sam veoma loš osećaj u stomaku. I zaista, čim su seljani počeli da probavaju moja jela, sve jedan je počeo da pljuje hranu na pod i da pravi grimase. Ocene su sve bile jedinice, za svako jelo!

Tetka: “Šta je ovo??? Šta se dešava???” – uzela sam griz svojih gibanica i odrezaka i bili su slatki!!!

Zatim sam prešla na deserte, sladolede i voćne salate, sve je bilo slano!!! Počela sam da paničim i da se okrećem oko sebe tražeći uzrok ove neprijatne situacije i blamaže!

Tetka: “O ne… Marko…!” – pogledala sam ka Ruži koja mi je mahala sa svojim odvratnim kezom na licu, a iza nje je stajao moj sestrić.

Nasmejana i vesela, uzela je jednu jagodu, prelila je čokoladom, stavila je u svoja usta a zatim se okrenula i počela da je deli sa Markom. Matora veštica ga je ljubila i lizala bez imalo srama!

SABOTAŽA!

Kakva nesreća! U istom danu sam ostala bez svog dostojanstva, bez svojih nagrada i bez omiljenog, mladog jebača!

KRAJ

MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sladjana Sombor 1 min čitanja
erotske price mama 1 min čitanja
Vesela ridjokosa devojka 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!