Tetka moje devojke – 9

Tetka moje devojke 9 – sa Oliverom
Nakon nekoliko sedmica javi se Gordana da bi dolazila za vikendom zajedno sa Oliverom.Bez nikakve obaveze sa nashe strane,samo da prespavaju kod nas,tojest kod mene kako bi se svi skupa druzhili peko nokji.Ja kao malo se njechkao pa rekao Vesni da je sve OK, ako treba prebacichu njih do pijac subotu ujutro i ishao bi na vezhbe na faksu.Vesna se slozhi i izrazila zhelju da i ona malo prosheta na taj pijac s njima.
Stigli su one petkom oko 19.30 i odmah smo seli da skontamo plan za vecheras i sutrashnji dan.
Za koi minut Goca kazhe da ide da neshto kupi za vecheras kako bi bili svi u stanu,a sutra ako sve zavrshi da bi ishli u njokjni izlazak.
OK …svi smo se slozhili.Vesna izrazi zhelju da ide sa Gocom kako bi usput i se isprichali,a Olivera ostane da se osvezhi pod tushem a ja kako ne bi bilo sumnje rekoh da idem na jedno sat vremena kod moih drugara.Izlazimo svi ,zakljuchamo Olivera u stan da se ona tushirala i pospremi.Meni ne daju misli na Oliverino telo da idem dalje od zgrade.Nakon 5-6 minuta vratim se u stan,kao drugari nisu tu.Olivera u kupatilo nije ni chula kad sam ushao.Polako otvorim vrata kupatila i vidim telo bozhice,golo telo Olivere.Nije se trgla ,kao da je ochekivala da se vratim.Znam Gorane,znam da jebesh i Gordanu.Kako je bila kod vas odmah sam primetila promenu kod nje.Pricha Olivera i izlazi iz kade i polako pochela da se brishe banjarkom.Golo telo me josh vishe uzbudi.Njene pozamashne guzove,pokrevene sitnom rosom su me josh vishe uzbudile.Sedne Olivera na ivici kade i nastavi razgovor.Znash da sam ja sama nekih 2 i po godine i da nemam redovni sex.Volela bi da me sada pojebesh ali nikako ne bi voljela da nas uhvate.Dok ona pricha polako,ja izvadim poludignuti kurac i usmerim ga prema njene usne.
MMMMMMMMMMMMMM – koi komad … odavno nisam imala u sebe, josh kad mi je muzh otishao u inostranstvo.Pricha i polako ga nadrkava.
Strah mi je da ga imam sada u sebe, ali voleva bi da ga osetim, makar malo…i pochela da ga obrakjuje jezikom.Malo je rashirila noge,taman da joj vidim dlakavu pichkicu.Dok ga Olivera obrakjivala usnama,ja joj polako pocheo mesiti velike i rosne sise.Za nekoh 5-6 minuta bio sam pri kraju…dok ona jurila da shto brzhe svrshim,ja sam izvadio kurac iz njena usta i pocheo da joj zalivam sise.Topla sperma se pochela slivati po njen stomak.
Gorane ,mi bi ovo nastavili zar ne.Slobodno me mozhesh imati i mene, samo da nas Goca i Vesna ne otkriju.Sada idi iz stana po stepenice,kad se one vrate, vrati se i ti,a ja chu da se josh jednom okupam i pospremim za vecheras.
Ok je Olivera,ali bi volio da te poljubim oko pichkicu…da osetim kolko si vlazhna.
Vlazhna sam ko poplava.Idi sada ,nemoj pokvariti zapocheto.
Ok,idem,ali nastavljamo narednih dana.
Ma koi narednih dana, Olivera se naguzi na kadi i daje mi znak da joj ga stavim.
Pojebi me sada,pa shta hoche nek bude…
Moj poludignati kurac,prije koi minut sam joj poprskao sise,namestim ga na ulaz vlazhne Oliverine pichke.Jednim potezom ga utrpah u vlazhnoj pechini.Pocheo sam da osekjam kako joj raste u vreloj pichki.
Jebi me Gorane,jebi me brzo,pochela da mesha njena guza,rosna i velika…
Nisam vodio rachuna na nishta, samo sam hteo da bar jednom svrshi Olivera,da me prihvati kao solidni mushkarac za njene zahteve.
Nakon 2-3 minuta osetim kako se njeno telo pochelo grchiti.Obilno je svrshila.Nakon 5-6 naleta i ja sam se izlio u njenu vruchoj pichiki,napunio sam je sa nekoj kolichini spermom.Nabrzake sam nategnuo trenerke i kao vetar izashao iz stana.Zakljuchao sam vrata i niz stepenice sjurio prema krovu.
Nakon minut-dva zaustavi se lift na nashem spratu.To je bilo to,rizik se ponekad isplati ali rizikovati nechu dalje…ne bi smeo isgubiti ove devojke u najlepshim godinama Vredi se za njih zhrtvovati…

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *