Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Tečo, uvedi me u svet odraslih (treći deo)

24 min čitanja
drkao sam sa zenom preko kamere

Kroz otvoren prozor se lagano probijala svetlost sunčevih zraka. Probudio sam se nekoliko minuta pre alarma. Stalno mi se to dešava. Probudio sam se sa osmehom na licu i usmerenim mislima na predhodno veče. Osećao sam sasvim malu moralnu nelagodu i samo na tren postavio sebi pitanja – da li sam pogrešio, da li bi treblo da nastavim igru sa malom Milenom? Suviše je mlada, tek punoletna, a pritom i sestričina moje supruge!? A onda sam shvatio da ništa nisam uradio protiv njene volje. Sama je htela da se mazimo i da mi ga popuši. Odlučio sam da nastavim sa „igricama“, pa neka nas strast vodi! Ukoliko poželi da se pojebemo, neću je odbiti. Taktiziraću i dozvoliću njoj da vodi glavnu reč. Tako je najsigurnije!

Ustao sam iz kreveta, na brzaka se istuširao i krenuo na posao. Jutro je bilo veoma prijatno i to je bio još jedan razlog više da mi se raspoloženje podigne na najviši nivo. Stigao sam na posao oko 6:30 sati, i polako delio zaduženja mastorima i pomoćnom osoblju za današnji dan. Nakon sat vremena sam dobio poruku od Milene. Tečo, meni je bilo super sinoć. A tebi? Znao sam da ne bi trebalo da ostavljam pisane tragove o sinoćnim dešavanjima, pa sam je zato pozvao. Dobro jutro tečo. Kako si od jutros – upitala me je razdragano. Odlično sam Milena, ti? Pričala je kao navijena i vidno raspoložena. Bilo mi je super sinoć! Nisam mogla ni da predpostavim koliko je lep osećaj kada nekog oralno zadovoljiš. Čak mi se svideo i ukus tvoje sperme. Kada ćemo opet? Rekao sam joj da mi je veoma drago zbog nje i da će sigurno uslediti nastavak. Rekla mi je da je njena majka malo pre došla sa posla, videle su se na kratko i obavestila je da i večers dežura. Bićemo ponovo sami, želim da nam ponovo bude onako lepo, jel važi? Kratko sam joj odgovorio – važi srećo!

Dan je prolazio u isčekivanju večeri. Oko 16:30 sati sam već bio kod kuće. Posao smo završili dva sata ranije. Ekipa građevinaca koja je radila samnom, bila je zaista dobra. Profesionalno i odgovorno su radili svoj posao i zato smo mogli ranije kućama. Što mi je svakao odgovaralo. U mislima mi je čitavog dana bilo Milenino lice dok mi je gutala kurčinu i njena reakcija na moje obilno svršavanje u njenom dubokom i veoma mladom grlu. Ušao sam u kuću i video u kuhinji svastiku i Milenu za stolom. Razgovarale su i ispijale kafu. Nisu me očekivali toliko rano. Svastika je bila sva bunovna od spavanja, sedela je u potpuno providnoj kratkoj spavaćici, ogromne grudi su bile potpuno slobode. Mogao se primetiti veliki umor na njenom licu. Ustale su obe kada sam ja ušao u kuhinju. Zete, jel si završio za danas? Jel’ si gladan? Upravo smo se Milena i ja dogovarale šta bismo mogle da spremimo za večeru. Pogledao sam ih, nasmejao se zbog njehove prisnosti i brige. Nemoj ništa spremati svajo, vodim vas na večeru. Samo da se istuširm i spremim. Za pola sata, može? Svastika me je nasmejano pitala – jel imamo neki povod za slavlje. Rekoh – povoda ima nekoliko, ali pre svega želim da Vam se na neki način odužim zato što ste me primili da budem u vašoj kući i zato što ste tako dobre prema meni.

Milena me pogledala onako ispod oka i rekla – teča baš zna da odabere prave reči u prvo vreme. Prišla mi je poljubila u obraz, namerno pribijajući svoje sise uz mene koje su potpuno bila slobodne i praktično ispadale iz kratke majičici, i otišla ka stepeništu. Pola sata si rekao tečo, jel tako? Tako je dušo! Nemoj da te bog zaboravi, kao po običaju. Svastika me je pogledala i upitala – kakva je bila sinoć, jel je izlazila? Sinoć su pucali gromovi, znam da se boji toga. Ne brini svajo, bila je dobra i nije izlazila. Sedeli smo ovde do kasno, gledali TV. Malo se plašila, ali sam uspeo da je smirim i ohrabrim. Rekla mi je da ste do kasno bili budi – reče svastika. Jesmo, jesmo, ali ne brini, na vreme je otišla u krevet, kako bi mogla da ustane za školu. Hvala ti zete zato što je trpiš. Ume ta mala da bude veoma bezobrazna i nevaspitana, uostalom videćeš i sam. Ne brini svastiko moja draga, za sada je sve pod kontrolom. Ako primetim da luduje, kazaću ti. Možeš biti mirna. Odo i ja da se spremim, pa možemo krenuti – reče svastika i uputila se ka svojoj sobi.

Po dogovoru, bili smo svi spremni za polazak, tačno na vreme. Seli smo u auto. Milena je instistirala da sedi na prednjem sedištu. Rekao sam joj da može. Bila je obučena sportski. Uzane bordo helanke koje su isticale njeno savršeno dupe, tangice su mogle da se vide, a gore je imala dekoltiranu majicu koja je padala do pupka. Kosu je vezala u rep i imala veoma malo šmike, koja je samo isticala njene oči i taj neopisivo-jebozovni pogled. Dok je njena majka otvarala kapiju, kratko sam prokomentarisao njene fenomenalne sise koje su kiptile iz brusa koji je bio broj manji.
Smiri se tečo, sačekaj da mama ode večer na dežursto, pa ću ti dati da mi se igraš sa sisama i pičkicom koliko god budeš hteo. Kurac mi je na te njene bezobrazne reči koje je kurvanjskim glasom izgovarala, gledajući u pravcu svoje mame kroz šoferšajbnu, odmah reagovao i mogao se videti preko trenerke koje sam imao na sebi. Lagano sam krenuo ka izlazu iz dvorišta, a ona je iskoristila moju nepažnju da svojom levom rukom pređe preko probuđenog kurca i iskometarisala – ti bi da nešto pojebeš tečo odmah, a? Skloni ruku, jel si luda bre? Videće tvoja keva. Ma šta fali i da vidi. Ona kao to ne radi, a? Čujem je stalno kako zapomaže kada je tata pumpa po celu noć. A sigurna sam da se jebe i sa strane. Čuti bre – gotovo naredbodavno sam joj rekao. Svastika je sačekala da izađemo iz dvorišta i zatovrila kapiju. Možemo krenuti – rekla je.

Gde ćemo devojke, šta vam se jede? Pica, pečenje, roštilj, nešto laganije… Svastika je rekla, ajmo na neku dobru ribu, jel može? Rekoh, važi. Riba uvek dolazi u obzir, u svakom smislu. Svi smo se nasmejali. Milena je klimnula glavom i rekla – ima jedna super kafana na Tamišu. Tamo spremaju super ribu. Tata nas je vodio pre nekog vremena tamo, sećaš se mama? Svastika se ubacila u razgovor i rekla, joj jeste. Ajmo tamo. Skreni ovde levo i samo pravo do trećeg semafora. Tu ćemo se parkirati. Nije daleko. Nekako smo uspeli da nađemo parking i krenuli duž reke ka brodu-restoranu. Restoran je bio polu prazan, ambijent je bio zaista primorski i veoma prijatan. Milena je pozvala konobara i naručila polodove mora, pijanog šarana i škampe na žaru. Brzo smo bili usluženi specijaliteti su bili zaista dobri. Škampi, uz koje smo dobili i pržene pistaće, naročito. Milena je sve vreme komentarisala kako je ta hrana pravi prirodni afrodizijak i zato njeni roditelji često jedu upravo to. Milena, smiri se, ne lupetaj više – opominjala je majka. Zašto mama, pa svi to rade. Samo što su neki dobri u tome, a neki nisu. Jel tako tečo? Nevešto sam klimao glavom. Potpuno sam sigurna da se tata posebno naloži na tebe kada sve ovo pojede.

U prijatnoj atmosferi i sličnim šalama, smo završavali večeru, popili po nekoliko čaša kvalitetnog Chardonnaya i pozvao sam konobara da donese račun. Keš, kartica – po difoltu je konobar odgovorio. Kartica – rekao sam. Svastika se umešala u naš razgovor – ne dolazi u obzir da ti platiš. Za ovo prijatno veče smo mi dužne tebi. Insistiram da ja platim račun. Odmahnuo sam rukom i pružio karticu konobaru. Prislonio je katicu na aparat i izvukao slip. Hvala Vam gospodo, dođite nam opet. Izvadio sam iz džepa 500 dinara i pružio konobaru. Veoma ste ljubazni, sigurno ćemo doći ponovo. Blago se naklonio i rekao – biće nam zadovoljstvo da Vas ponovo ugostimo.

Krenuli smo ka automobilu uz komentare da je hrana bila izvrsna, ambijent takođe, kao i vrhunska usluga. Svastika je komentarisala konobara i rekla – onaj momak je lep kao lutka i vrlo pristojan. Jako mu je dobro stajala ona uniforma restorana. Eto vidite, jel sam lepo rekla malo pre da ona hrana podiže seksulanu želju – kroz smeh je odgovorila Milena. Svastika se samo nasmejala i odgovorila joj – mnogo mi ti znaš o seksu. Naravno da znam, probala sam nešto fenomenalno… Umešao sam se, morao sam. Bojao sam se da se mala ne istrči pred majkom i razotkrije nas. Milena, jel ti znaš gde smo mi parkirali auto, ja ga ne vidim – glasno sam joj se obratio. Evo ga bre tečo. I na tebe izgleda utiču oni afrodizijaci. Ako na nekog utiču, onda si to ti bezobraznice jedna – reagovala je njema majka. Bilo je već skoro 19:00 časova. Počinjala je smena uskoro mojoj svastiki. Zete, pošto sam ja ponela sve što mi je potrebno za posao, molim te da me odmah odvezeš do dežurne. Zakasniću. Za desetak minuta smo bili ispred zgrade urgentne medicine. Svastika je izašla iz automobila i rekla mi je da ukoliko mi nešto zatreba, da je obavezno pozovem. Pripazi na onu malu nevaljalicu, molim te. Večeras ranije na spavanje, sutra imaš pismeni iz matematike. Razumem mama i nije mi teško – ironično odgovori Milena.

Pročitajte i ...  Gangbang u Narodnjačkome Klubu

Nakon 15-ak minuta smo bili kući. Tečo, šta ćemo sada da radimo? Čula si majku, moraš da vežbaš matematiku, pomoćiću ti. Dok se Milena pripremala za učenje, ja sam ostao u prizemlju i razgovarao sa svojom suprugom, koja je tek stigla sa posla. Kako si ljubavi – upitala me je. Odlično, radili smo danas nešto kraće, pa smo iskoristili priliku da izađemo na večeru svaja, Milenica i ja. Kako si ti? Nisam baš najbolje, nedostaješ mi, jedva čekam petak da dođem kod vas. To je za par dana, izdržaćeš valjda. Šta ti najviše nedostaje – upitao sam je provokativno. Nedostaješ mi ti, ali posebno neki delovi tvog tela. Sanjala sam te sinoć. Razvalio si me. Probudila sam se sva mokra i umorna, kao da sam se stvarno jebala celu noć. Pozvaću te kasnije na mesenger, pa ćemo moći da se gledamo i da malo uživamo. To nam nije bilo strano, mnogo puta smo se zadovoljavali na taj način. Rekla je – važi. Imam neke pismene zadatke da pregledam, čekam te u 22:00h. Biću spremna! Nasmejala se i isključila vezu.

Milena se presvukla u mnijaturni šorc, koji je više ličio na ženske bokserica koje su potpuno bile pripijene uz njenu veliku guzu. Njena cela nabrekla pičkica se mogla lepo videti. Gore je imala uzanu majcu sa bratelama. Sise su joj došle do punog izražaja i pri svakom koraku, talasale su kao morski talasi kada je bura. Da se ne prehatiiš takva – upitao sam je. Neću, ugrejačeš me valjda, a ako nećeš ti onda će ovi jebeni zadaci iz zbirke? Naravno da hoću, ali moramo prvo da završimo zadatke. Milena je matematiku sasvim solidno znala, dobro se snalazila sa svim zadacima iz matematičke zbirke. Bio sam tu samo da potvrdim da li je dobro uradila. Od dvadesetak zadataka koje je uradila za sat i po, nije tačno odgovorila samo na dva. Bila je spremna za sutrašnji pismeni, što sam joj i rekao. Samo se dobro skoncentriši na pitanja, pazi na trigonometriju, ona ti je malo slabija, i siguran sam da ćeš dobiti najmanje četvorku, što će ti biti dovoljno da na kraju razreda budeš odlična i da onda kreneš da se pripremaš za prijemni na tu tvoju arhitekturu.

Ustala je, spakovala knjige i sveske i rekla – odmah se vraćam. Idem da ostavim ovo i da uključim grejanje u bazenu. Spremi se, zaslužili smo valjda da se sada malo opustimo. Odmah sam skinuo sve sa sebe, stvari ostavio u kupatilu i na brzaka sam se istuširao. Iz kupatila sam izašao samo sa peškirom koji sam obavio oko struka. Milena se brzo vratila, bez kupaćeg. Na sebi je imala samo one minijaturne bokserice, koje je ona nazivala šorcem. Sise su bile potpuno gole. Zaključala je ulazna vrata. Tečo, jel si se snašao za neki kupaći – upitala me je i skočila u bazen. Gledao sam je kako izranja, sklonio peškir i ostao go. Jesam mala, snašao sam se. Zaključio sam da bi šorc bio suvišan sada, i zaplivao ka njoj. Kada sam joj prišao, jako me je zagrlila oko vrata sa obe ruke, dok sam je ja skroz privuka ka sebi, čvrsto je držeći za dupe, jako sam je stiskao. Stastveno smo se ljubili nekoliko minuta. Kurac mi je odmah reagovao i čvrsto stajao izmešu njenih nogu, naslonjen na ulaz u njenu pičku. Oooo tečo, kako je narastao. Kako je tvrd. Hoću da ti popušim u vodi. To sam gledala skoro na nekom porniću. Zaronila je i pokušala da ugura kurac u svoja usta. Nije uspela i odmah je izronila. Nagutala se vode i jako zakašljala. Polako mala, ne možeš to tako da izvedeš. Bolje je da se mi držimo kopna, jer ukoliko još jednom pokušaš isto, popićeš pola bazena. Brisajući oči i usta, i lagano dolazeći do daha, rekla je – kako bre one kurvetina koje sebe nazivaju „glumicama“ onako dobre puše ispod vode?

Ćero, nemoj da veruješ svemu što vidiš na internetu. Opet me je čvrsto steglas sa obe ruke oko vrata i nastavili smo da se ljubimo. Spustio sam ruke do njenih bokserica, lako ih skinuo i bacio van bazena. Sada je Milena bila potpuno gola. Desnom rukom sam joj trljao pičku, dok sam srednji prst lagano gurao u njen, još nejebani otvor. Počela je jače da uzdiše i na moje iznenađenje, nije se pomerala, već je svojim telom krenula da se polako nabija na moj srednji prst. Tečo, molim te samo polako. Ne želim da me probiješ prstom, želim da osetim tvoj tvrd kurac u sebi. I opet je spustila svoju desnu ruku na moj kurac. Drkala je nevešto i stiskala ga je baš jako, svaki put kada sam ja prodirao prstom u njen otvor. Ugurao sam skoro pola prsta i tek je tada jako jauknula i rekla – hoću da me jebeš, ali ne ovde, hoću kod mene u mojoj sobi, na mom krevetu. Izašli smo iz bazena, bez brisanja i krenuli ka stepeništu. Išla je ispred mene, pružajući mi ruku od pozadi. Ajde tečo, požuri. Mnogo sam napaljena, sada to želim da uradim. Gledao sam u njenu mokru, veliku i mesnatu guzu koja je poskakivala. Još sam se više napalio. Otvorila je vrata svoje sobe i odmah legla na krevet. Njen krevet je bio još veći od onog u mojoj sobi i još višlji.

Imala je stepenik ispred njega, kako bi se lakše popela. Raširila je noge i rekla – ajde dođi molim te, uteraj mi taj tvoj veliki kurac. Hoću da me razvališ. Ako te budem molila da ga izvadiš, nemoj me slušati. Hoću da me otkineš od kurca, da ne mogu na nogama da stojim. Isto onako kako si moju jebozovnu tetku jebao pre neki dan. Polako mala, ne može ovoliki kurac da uđe u tvoju pičkicu, bez dobre pripreme. Legao sam izmedju njenih nogu i ljubio je po vratu, sisama i usnama. Pokušavala je rukom da me uhvati za kurac i da ga nacentrira na ulaz u svoju pičku. Bila je veoma nestrpljiva. Nisam joj to dozvolio. Rekao sam ti polako, pusti me da te pripremim za jebačinu. Ma kakva tvoja priprema, stavi mi ga molim te, poludeću. Ajde tečo, molim te, nabi mi ga do kraja. Spustio sam se lagano do njene pičkice, koja je zaista bila sva naduvena i mokra, i spolja i iznutra. Krenuo sam da je divljači ližem, da joj zabijam jezik koliko god je mogao da uđe. Širio sam joj nabrekle usmine prstima što više, kako bi prodiranje išlo lakše.

Izvijala je telo i jecajući govorila nešto nezaumno. Aaahhhhn, ne mogu, ugur…..aj, jaoooo te……čo. Teško je dolazila do daha i primetio sam da se bliži jakom orgazmu. Naglo sam se podigao, stao na kolena, raširio sam joj noge, gotovo u špagu, protljao više puta lagano moj odavno nabrekli i do faze pucanja tvrd kurac, od njenog klita pa sve do anusa i namestio glavić na njenu potpuno mokru pičku, iz koje su cureli i moji i njeni sokovi. Tečno, uvedi me u svet odraslih molim teeee – izgovorila je rečenicu, koja je tako dobro zvučala u tom momentu. Ah tečoooo, ajde višeeeee molim teeee, sada ga uguraj. Držao sam joj noge visoko i raširene, legao celom svojom težinom na nju i krenuo da je probijam. Jecala je, ujedala me je za vrat, vrištala, ali se nije pomerala. Potpuno lagano milimetar po milimetar ušao sam u nju 5-6 cemntimetara, od prilike. Zastao sam na trenutak i upitao je – kurvice tečina, jel je dobro? Samo je klimala glavom, pravila bolne grimase, užasno teško disala i stezala me je rukama oko vrata. Nije mogla da govori. Izvadio sam ga na trenutak, samo je glavić ostao u njoj. Neeeeee, neeeeee, nastaviiiii – ponovila je to nekoliko puta. Uhvatio sam kurac desnom rukom, pravio kružne pokrete svojim glavićem u njenoj pičkici. Kada sam osetio da je moj kurac napravio dovoljo široku putanju u njenom užasno uskom otvoru, namestio sam se još niže i najjače što sam mogao gurnu do kraja. Jaaaaaaaaaaaaaoooooooooooo bože, ahhhhhh, jelll je ceoooo, hmmmm… uš….aoooo. Milena je bila van sebe. Drhtala je neverovatno jako. Stegao sam je svojim rukama i pritiskao je telom. Zabio sam ga do kraja i nisam ga vadio iz nje. Bio je u njoj više od 20 sekundi bez vađenja. Uživao sam u trenutku, dok se ona stezala najjače što je mogla. Stomak joj je bio kao kamen, sise još tvrđe. Jedva je dolazila do daha. Uhvatio sam njenu bradavicu zubima i jako gickao. Ahhhhh, boliiii meeee, ali nemoj ga vaditi, ajdeeeee jebi meeee. Ne staj bre, ajde…

Pročitajte i ...  Tečo, uvedi me u svet odraslih (drugi deo)

Lagano sam krenuo da ga izvaličim iz njene potpuno ulepljne pičke. Osetio sam da smo potpuno umazani njenom krvlju. Nisam želeo da stanem, hteo sam da svršim, bez obzira što ćemo sve umazati, a i ona je to želela. Ulazio sam i izlazio prvo veoma lagano, a onda sam ubrzavao. Nabijao sam ga do kraja, zastajao par sekundi i onda izlazio sve do glavića, potpuno lagano. Osetio sam da sam blizu svršavanja. Kako i ne bih?! Upravo sam razdevičio mladu kurvicu koja je izgledala savršeno. Naglo sam ubrzao ritam. Cvilila je poda mnom, ali nisam imao nameru da usporim. Jebao sam je sada već kao matoru. Jako i snažno, sa potpuno raskrečenim nogama. Uzdigao sam se na kolena posle par minuta, izvadio ga iz njene potpuno krvave i umazen pičke i špricnu nekoliko veoma jakih mlazova, koji su joj prelili stomak i sise, a par kapljica joj je uletelo u usta. Pomešana sperma sa njenom krvlju se slivala niz njeno saverešno telo. Pička, guza i butine su takođe bile umazane od njenih i mojih sokova, a videli su se i tragovi njene nevinosti. Ležala je i dalje na leđima. Skupila je noge, podigla ih i prislonila na stomak i užasno teško disala, praveći i dalje bolne grimase. Dobacio sam joj peškir iz kupatila. Prebacila ga je preko lica i tako ostala još nekoliko sekundi, ne skidajući ostatke moje tečnosti sa lica. Stajao sam pored kreveta, čutao i gledao u Milenu, a drugim peškirom skidao njenu krv i ostatke moje sperme, sa već spuštenog kurca, stomaka i butina i zaista uživao u prizoru. Nakon brisanja, prišao sam joj skuno peškir sa njenog lica i rekao – otvori oči lepotice. Lagano ih je otvarala. Bila je sva ulepljena, rukom je brisala usne i oču u kojima su se caklile suze, pogledala me je i tiho rekla – kako je bilo dobro, ma savršeno! Svršila sam dva puta. Prvo je bolelo, a onda sam baš uživala. Telo joj je još uvek bilo nemirno, nije mogla da kontroliše stomak niti noge, još uvek je podrhtavala.

Sada si velika devojčica, ovo ćeš pamtiti do kraja života! Nadam se da me nećeš mrzeti posle ove večeri? Uspravila se i jako me zagrlila. Volim te tečo! Nikada te neću mrzeti, hvala ti što si bio tako nežan – izgovorala je to tankim i nežnim glasom. Ustani sada lepotice. Idemo da se istuširamo, ulepljeni smo skroz. Pomogao sam joj da ustane sa visokog kreveta i pridžavao je da joj ne bi klecnula kolena. Niz njene butine je curkala krv. Bila je malo uplašena kada je to videla. Uveo sam je pod tuš pustio vodu jako i lagano sam joj trljao kosu, lice i sise. Prdžavale se jednom rukom za moje rame, a drugom za držaš za šampone. I dalje su joj klecale noge, a ruke podrhtavale. Nasapunjao sam je celu i nastavi sa trljanjem. Okrenuo sam je u jednom momentu i stao iza nje. Kurac mi je bio naslonjen između njenih guzova. Ponovo je bio probuđen. Ljubio sam je po vratu dok se prohladna voda slivala niz naša tela i tiho joj rekao – dušo, hoću da te jebem u guzu, jel može? Obuhvatila me je rukama oko vrata i privuka ka svojim usnama. Sada možeš da mi radiš šta god hoćeš. Reci sve želje, ispuniću ti i više od toga. Okrenuo sam je ka sebi, ljubili smo se još par sekundi i nastavili sa tušanjem.

Nakon 5-6 minuta ona je izašla iz tuš kabine i krenula ka sobi, a ja sam ostao da se lepo isperem od njene krvi i moje lepljive sperme. Izašao sam iz kupatila, ona je ležala na krevet i žmureći nešto potpuno nerazumno govorila, pevušila, rekao bih. Alo, mala, jel ti to buncaš – nasmejao sam se i seo pored nje. Nikako, nikako, uživam! Ovo što smo uradili malo pre, bilo je baš onako kako sam zamišljala. Nežno, lepo, bez sile, čak sam i svršila, a tome se nisam nadala. Drugarice su mi pričale da skoro nikada niko ne svrši kada izgubi nevinost. Zaćutala je na kratko i rekla – tečo, baš znaš da zadovoljiš žene. Moja tetkica je baš velika srećnica, zavidim joj. Jao tetka – uzvinkuo sam. Pogledao sam na sat, bilo je već 22:03h. Moram da idem sada. Obećao sam tvojoj tetki da ću joj se javiti u 22:00h. Moram sada i nju da zadovoljim – izgovorio sam to brzo i krenuo ka vratima. Čekaj breeee, kako da je zadovoljiš – upitala je Milena ozbiljnim tonom. Rekoh – pa preko skype-a. Ona se dodiruje, stiska njene velike sise, gura dildo u pičku i svršava, a ja ga drkam.

Ko zna da li ću sada biti sposoban za to posle jebačine sa tobom. Hoću to da vidim, nemoj me odbiti molim te – rekla je ushićeno. Kako bre, jel si normalna, primetiće da si pored mene. Neće tečo da primeti, zauzeću neki položaj da me ne može videti, molim te, daj mi da vidim kako se ona zadovoljava. Čula sam kada je jednom razgovarala sa mojoj majkom o tome. Ona je prava umetnica u seksu, tako je moja majka često naziva. Molim te daj da vidim šta radi sa dildom, kako ga gura i koliko duboko. Rekoh – dobro, ajde kreni zamnom, bog te jebo blesavu i napaljenu. Moramo da budemo u mojoj sobi, da ne bi nešto posumljala. Ti ćeš sedeti sa strane na fotelju, tako te prednja kamera tableta neće uhvatiti. Smestitiću te u „mrtav“ ugao. Ali moraš da ćutiš, reč ni izdah ne smeš da ispustiš, niti da se pomeraš. Ćutaću tečo, majke mi – rekla je i brzo ustala sa kreveta.

drkao sam sa zenom preko kamereSišli samo do moje sobe. Na krevetu je ležao moj tablet na kome su već bila dva propuštena poziva. Smestio sam Milenu na fotelju, pored kreveta. Mogla je jasno da gleda u ekran, a da se ona ne vidi. Pripremio sam kremu koju sam obično stavljao dok sam drkao, a Mileni sam rekao – donesi mi neki peškir iz kupatila i vrati se na svoje mesto. Otrčala je, u povratku mi bacila peškir i brzo sela na svoje mesto. Jel si spremna? Jesam tečo, zovi. Nakon samo jednog zvonjenja, Cica se javila. Ležala je na naš bračni krevet, samo u brusu i tangicama, koje sam najviše voleo. Crno-bele, čipkaste, sa prorezom po sredini. Nije bilo potrebe da ih skida dok bi smo se jabali. Predviđene su bile baš za seks bez skidanja. Sise su joj kiptele iz cnog brusa, broj 95. Moja žena zaista ima sise, najlepše koje sam ikad uživo video. Milenine su vrlo slične. Genetski su bile građene kao latino amerikanke. Sa ogromnim i izvajanim dupetom i fantastično čvrstim sisama, sve prirodno i savršeno.

Pročitajte i ...  Napuniću te…

Ljubavi gde si ti do sada, pomislila sam da si me zaboravio – obratila mi se Cica tužnim glasom. Evo me ljubavi, izvini. Bio sam do malo pre u dnevnom boravku u prizemlju, pripremao sam neke projekte za sutra. Krećemo sa izgradnjom prve kupole. Znaš kako to ide, dok ne krene temelj, ja sam prvi na udaru. Znam ljubavi. Joj, koliko sam napaljena. A ti? I ja gorim draga moja. Uzeo sam kurac u ruke, malo ispravio teblet kako bi ga celog videla. Bio je i dalje spušten. Iscedio sam kremu iz flašice i prešao preko celog kurca. Cica se malo spustila na krevet, raširila noge i krenula da dodiruije svoj klitoris. Mogao sam da primetim da je već prilično mokra, svetlucala joj je pička. Zabacila je glavu i krenula jače desnom rukom da nadražuje klitoris, dok je levom rukom stiskala sise, koje je pre toga izvukla iz brusa. Izgledala je zaista jebozovno. Posle par trenutaka, ispravila se, malo ispala iz kadra, vartivši se sa novom „igračkom“ koju je nabavila. U desnoj ruci je držala crni, izrazito veliki i širok dildo, dok je u levoj držala svog „mezimca“, kako ga je nazivala. Bio je to mali dildo, nekih 12-13 centimetara sa izrazito velikim jajima. Njega je najčešće koristila dok se samozadovoljavala, a neretko ga je gurala sebi u pičku dok se jebemo. Voli da u sebi ima dva komata, ali samo u pičku, ne i u guzu, na moju veliku žalost. Ljubavi, juče sam naručila ovaj veliki crni dildo, danas je stigao. Hoću da ga sada isprobam. Ima četiri brzine, a može i da se fiksira za neku glatku površinu. Uzela je ulje za masažu koje smo često koristili u tim situacijama, dobro je namazala oba dilda, a onim većim je trlja pičku. Skinula je tangice, raširila noge i nastavila da se igra. Lagano sam okrenuo glavu na desno i perifirnim vidom gledao u Milenu. Oči su joj bile izbuljene u ekran tableta. Raširila je noge, i lagano je trljala svoju pičkicu. Pomislih – ove rođake moje žene su genetski predrodređene za kurac. Milena je trljala klit kao da malo pre nije prvi put osetila kurac u sebi i u jakom bolu izgubila nevinost.

Moram da priznam da me je Milenino izbezumljeno lice i lepa mlada pička više napalila nego moja žena. Cicine oči su bile zatvorene, tako da sam mogao više da gledam u Milenu nego u ekran. Cica je krenula da ugurava ovu ogromnu gumenu kurčinu u svoju potpuno morku pičku. Znao sam da je dosta uska i da neće moći da ga strpa ni do pola. Gurala ga je sve dublje i sve je jače krike ispuštala. Pomislih, čuće je komšije ako ga gurne još samo dva centimetara. Nije odustajala, imao sam utisak da želi da razvali svoju sopstevnu pičkicu. Bila je mnogo napaljena. Za to vreme, njen omiljeni mali dildo je strpala u usta i gurala ga je do kraja. To joj nikada nije bio problem. Mogla je i više da proguta. Opet sam vratio pogled na Milenu, koja je gurala jedan prst u svoju pičku i krenula da jače uzdiše. Gledala me je pohotno i zavodljivo, direktno u oči. Namrštio sam se i klimao glavom levo desno, stavljajući joj do znanja da mora prestati. Stavio sam kaži-prst preko usta, pokazivajući joj da mora da bude tiša. Nije poslušala, nego je ugurala još jedan prst u tek razvaljenu pičkicu. Bila je još glasnija. Jako me je to palilo i kurac mi je bio uzdigut do kraja. Shvato sam da Milena neće prestati i onda sam ja morao da budem glasniji. Krenuo sam da sve jače dišem i da glasno govorim. Tako je jebuljo moja, guraj ga jače, hoću da uđe do kraja. Cica je otvorila oči pogledala je u ekran i mogla je da vidi moj kurac koji stoji prav kao strela.

Tako je ljubavi, sada je u punoj snazi. Kako bih volela da me sada natakneš, da me napuniš tim svojim žilavim kurcem. Joj kako je lep. Nabijala je ono crno čudovište u sebe sve više. Gotovo 2/3 crnog dilda je bio u njoj. Jako je uzdisala i ispušatala prepoznatljive krike kada je pred svršavanjem. Guraj ga jače, još jače. Razvali tu svoju pohotu pičketinu. Cica je stavila mali dildo u usta jako ga je grizla, a crnim, duplo večim i širim dildom je razvaljivala svoj pičkin otvor. Znao sam da je sekunde dele od jakog orgazma. Opet sam pogledao ka Mileni koja je otvorenih usta i zatvorenih očiju gurala jako dva prsta u svoju pičkicu, a drugom stiskala nabreknute bradavice. Mogla se videti krv na njenim prstićima. To me je dodatno napalilo i obratio sam se Cici – ljubavi uništi tu svoju pičku, razvali je, kad ja ne mogu. Ona je tada sa dve ruke uhvatila crni dildo i gurala najjašče što je mogla, bio je skroz u njenoj utrubi. Više od 20 cm, sigurno. Ugurala ga je do kraja i sa dve ruke ga tako držala u sebi. Nije ga vadila, samo je krenula da skače po krevetu i da se nekontrolisano pomera glavu levo-desno. Gotovo da je izgubila razum. Ispustila je mali didlo iz usta i veoma glasno, uz jecaje, svršala. I ja sam bio pri kraju. Ali mi je prošlo kroz glavu da usporim sa drkanjem. Želeo sam da Milenino lice, koja je u tim trenucima prstima sve jače uništavala svoju pičkicu, zalijem svojom toplom i lepljivom spermom.

Skoro da sam potpuno obustavio drkanje, prekrio sam kurac peškirom, scenirajući da sam i ja svršio zajedno sa Cicom. Prebacio sam peškir preko kurca i nekako ga namestio da se ne vidi da je u punoj erakciji. Cica se povuka na jastuk, u gotovo sedećem položaju i još uvek je teško disala. Ljubavi, kako sam dobro svršila, kako mi nedosaješ. Jedva čekam da prekosuta dođem i da se jebemo celu noć, pet puta za redom. I ja sam ljubavi jako i obilno svršio i ja tebe veoma želim. Prazna mi je baterija na tabletu, sada moram da prekinem, čućemo se sutra. Lepo spavaj ljubavi moja. Prišla je svom lap-topu zalepila svoje fenomenalne usne za ekraj i rekla – volim te ljubavi moja, čujemo se sutra. Laku noć. Ugasio sam tablet skroz.

Brzo bacio peškir sa uzdignutog kurca, ustao i stao ispred fotelje, gde se Milena i dalje razvaljivala prstima. Bila je potpuno raširenih nogu i dalje sa otvorenim ustima. Drkao sam ga ne više do 20-ak sekundi, veoma jako. Nacentrirao svoj kurac u pravcu njenih otvorenih usta. Želeo sam da joj spermom zalijem to jebozovno lice. Krenuo sam da prskam. Sperma se slivala niz njenu bradu, vrat i završavala je na njenim čvrstim sisama. Samo je palacala jezikom otvorenih usta. Želela je da što više dohvati moje tečnosti. Jako se tresla i veoma jako uzdisala. I ona je bila pri kraju, prišao sam, stavio moj polu-dugnutio kurac između njenih sisa i lagano ga trljao. Stiskao sam i jako trljao njene mokre bradavice od moje sperme. Zabacila je glavu unazad i ispuštala gotovo iste krike kao moja žena pre nekoliko minuta. Svršila je jako još jednom! Otvorila je oči gledala u moj kurac koji je još uvek bio između njenih sisa, podigla ga je levom rukom i strpala u usta. Cedila je poslednje ostatke mog toplog semena. Bože, kako je slatka ta tvoja tečnost – rekla je i nastavila da ga sisa. Nisam želeo da se ovo veče nikada završi. Još dugo je sisala moj kurac koji je bio u konstatnom padu i ispustila ga je iz usta kada je svu spermu posisala. Ustala je, rukom je obrisala spermu sa svog lica i izlazeći iz moje sobe rekla – želim da budem jebulja kao moja tetka kada porastem! Cica je opasna pička i bolje se jebe od svih porno-glumica koje sam do sada videla. Mala moja, ti se već sada dobro jebeš, skoro kao ona, mogu da mislim kako ćeš da ga lomiš za godinu-dve.
Samo se nasmejala i tananim glasom rekla – laku noć dragi moj tečo. Namignula mi je provokativno preko ramena i izašla iz sobe.

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

1 thought on “Tečo, uvedi me u svet odraslih (treći deo)

  1. Super prica, ja sam tucao od suraka cerku sa 17 godina i naravno bio joj prvi, mala je bila prava jebulja bas kao moja zena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

slatka mlada droljica želi da piški 1 min čitanja
Zelis 100% uzivanje uz maksimalnu diskreciju 1 min čitanja
tucao me je zestoko 2 min čitanja

Hot Oglasi

Don`t copy text!