Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

TATA U BOLNICU ,JA NA MAMU.

5 min čitanja
incest porodica

Uzeh malo daha,posle žestokog jebanja.Gledam maminugolu konturu,dok ustaje iz kreveta na pranje.Zaista je PIČKETINA,da bi čovjek mirne duše i državu izdao,sama da se jebe sa njome bar dva dana.
Međutim,ubrzo mi u mozak proradi ALARM.Šta mi ono,nakon jebanja,majka uputi upozorenje,,VIDJEĆES SJUTRA ŠTA TE ČEKA,,Znao sam da mi priprema nekog đavola,kao osvetu,što sam je umalo ugušio,uterajući joj kurac u grkljan.
Moram priznati da sam malo bio uplašen njenom prijetnjom.
Razmišljajući do duboko u noć,misli mi odlutaše do njene majke ,udovice,koja je obožavala da bar pola ljetnjeg raspusta provede kod nas na planinu.Ponekad bi ,iznenada upalila kola i negdje pošla,natri,četiri sata.
Majka bi rekla ocu,,ofe da se pojebe,brzo će se vratiti,,Otac NJUNJO,samo bi sagao glavu,jer bi je i on jebao,samo da je imao MUDA.
Mamina majka,moja Baba,bila je zaista više nego zgodna pička,i moja mama je naslijedila njene gene.
Radila je u Opštinu.Muž joj je umro prije pet godina,kada je ona imala 54 god.Odmah,nakon mjesec dana,lešinari su kidisali fa je pojebu.Ali ,radi istine,moram reći,da za prvu godinu,nije dozvolila muškarcu da joj priđe.A onda napravi saobracajni prekršaj,i da joj nebi uzeli dozvolu,pojeba se sa dva policajca.
Dok je vlažnom maramom ,brisala pičku,okrenu se policajcima,uz prijetnju,da će razglasit ,kako su je silovali,samo ukoliko je još jedno zaustave radi kontrole.
incest porodicaKrenu put kola,a onom,maramicom,što je pičku obrisala,u prolazu prilijepi jedno,policajcu koji je imao brke.
,,Zadži tu maramicu,obrisala sam,sa njome ovo runo dlaka sa pičke i tvoje Brke..Uđe u kola i nastavi put.U tom prisjećanju,jer mi je majka ispričala,zaspah.
Budim se i među podnicama vidim kako tanki mlazevi sunca biju u suprotna brvna.Okrenem glavu,vidim ,majke nema.ustanem i izađem ispred kolibe.Uzgred izvadih kurac i poče da pišam.,,Zar ti je malo ledine,no pišaš ispred kolibe,,viče majka iza jednog grma gdje je širila veš u hladovinu,da ne žuti od sunca.
,,Mnogo si jutros spsvao,imašu bure tople vode,operi se od pasa pa na dolje,posle doručka,da ugrabimo ,dok nije užeglo sunce,da se pojebemo,,.
Tako i uradih,zazirući od njene prijetnje.Krenusmo,lagano put kolibe,i kada bih na vrata,čuh neka kola da su napustili selo.
,,Neko stiže u goste,baš u vrijeme kafa su ljetnji radovi u punom jeku.Uđoh u Kolibu.Čujem mamu kako mi govori da skinem bokserice i da legnem na leđa raširenih nogu.Nije ta želja njena od jutros,uradih kako mi je rekla.Uđe u kolibu,i ostavi vrata otvorena.Prvi put.Upozorih je,mada tuda niko nije prolazio.,,Neka ih,da mi povjetarac hladi dupe.Priđe krevetu,skide,laku svakodnevnu haljinu.Prvo našta bacih pogled,nacrnu kudelju dlaka,koja se spuštala od pupka,pa skoro do polaunutrašnje strane butina.Ludio sam za tim runom,pa još kada ga razgrneš,aono se pojavi najljepša pička na svijetu.
Lagano prilazi,puzi uz moje tijelo,sve dok njene umine se ne sastaviše sa mojim usnama.Ljubio sam joj pičku sa puno strasti.Desnim velikim prstom probijao san njenu rupu na dupe.
,,Polako,želim da jutros uživam najmanje sat i više.,Poslušah je,i rijetko joj ubacuje jezik u pičku,sve iz straha da rano ne svrši.
Glava mi je utonula u dlake i pičku,ništa nijesam ni vidio niti čuo,samo sam mogao da uzmem po malo vazduha.Mamica je lagano trljala pičku o mojoj glavi,u jednom momentu osjetih da mi poče drkati kurac.,,Nemoj još,bre svšiću,,rekoh joj prigušeno.Ništa ne odgovara,drkanje nastavlja.Mene mufa već bole.Hej,bre,ostadoh bez jaja.Dok sam ja upozoravao mamu,moj KURAC se našao u nečija usta.Trgoh se iz sve snage.Skido maminu pičku sa glave,i imam št vidjeti.MOJ KURAC ,DO DNA NALAZIO SE U ČELJUSTI MOJE BABE SONJE.Ukočih se,ni jednu da progovorim.Tada mamaobjasni onu sinoćnu prijetnju.
,,OVO SAM DOGOVORILA SA MAMOM.JEDNOG DANA,KADA SAM BILA U GRADU,SVRATIH DAVIDIM KAKO JE,I UZ PRIČU DVIJE KURVE,DOĐEMO DO TEBE.TVOJA BABA SONJAKŽE MI,,UH DA MI MIŠO NIJE UNUK,TAKO BISE RADO IZJEBALA SA NJIME,,
RAZMIŠLJAM JA,HOĆU LI REĆI DA SE JA I MIŠO LJUŠTIMO SVAKOG DANA.I KAZAH JOJ,UZ OPASKU DA SI MENE BLIŽE NEGO NJOJ.SINE MI IDEJA,KAKO BI BILO PRERASNNO DA SE U TROJE JEBEMO.PLAŠEĆI SE DA ĆEŠ NAS TI ODBITI,ISPLANIRASMO OVAKAV POČETAK.RECI IMAŠ LI ŠTO PROTIV.Tog mometa skočih,i počeh skidati Babu.Vjeruj te mi ima tijelo kao da ima 30god.
Ščepah Mamu za perčin,te joj namjestih glavu na Babinu pičku,a mog ĐOGA ZABODEM JOJ USTA DO KRAJNIKA.
RADILI SMO SAMO PET MINUTA,KADA SAM POČEO DA ČAŠĆAVAM ,Babu mojom spermom.Sisala je kurac,sve dok ga na sili ne izvadih.Pošto sam znao mamino ludilo ako ne svrši,ubacih joj tri prsta,i brzim trzajima,dovedo je do vrhunc.
Kada smo došli sebe,obadvije čekaju moj komentar.
,,Baba,preseli se kod nas,,
,,Hoću,rado,,

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

mama i sin incest 33 min čitanja
mama i sin incest 5 min čitanja
drkam na mamu 3 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Lepa Pancevka 1 min čitanja
analni seks 11 min čitanja
Razigrana iskusna maca 1 min čitanja
mama i sin incest 33 min čitanja
Don`t copy text!