Svastika 2

Znao sam da izmišlja. Verovatno joj je bilo malo neprijatno da prizna. Siguran sam da je ribica izlučila puno tečnosti dok sam joj lizao tabane i sisao prstiće na nogicama. Možda je čak i svršila jer su joj gaćice bile jako mokre i lepljive.
Onda zategoh gaćice preko šake i počeh da ih ližem. Dok sam jezikom prelazio preko mokrog i lepljivog platna osetio sam slani ukus. Sve vreme sam mumlao kako su divne i ukusne. Dok sam lizao njene gaćice, ona me posmatrala i lizala sladoled.
Video sam da Milica uživa.
Ajde zete, reci mi kome je lepše, meni ili tebi. Ništa nisam odgovorio nego sam samo nastavio još strastvenije da ližem gaćice.
Ona se stalno smejala. Ma, čini mi se da ti više uživaš u lizanju mojih gaćica nego ja u ovom lepom sladoledu.
Video sam da je skoro pojela celi sladoled i samo je pomalo lizuckala ostatke sa drvenog štapića.
Evo zete, ja sam već pojela sladoled, a ti se još sladiš i ližeš moje gaćice. Pa to nije pošteno. Onda drveni štapić zavuče između tračica njenih tangica i oštro mi istrgnu gaćice iz ruku. Ajde zete, mala pauza. Dosta je bilo lizanja, malo se odmori. Zatim podiže štapić od sladoleda na kome su bile gaćice. Pogleda u mali trouglić platna koji sam prethodno lizao i nekako mazno i jebozovno reče, jadne moje gaćice, sve si ih istanjio od lizanja.
Izvini Milice, ja sam prosto ljubomoran na tvoje gaćice jer one imaju priliku da budu celi dan između nogu i da direktno dodiruju tvoju ribicu i guzu. Mislim da su srećne što imaju tu čast da budu između tvojih nogu.
Pa nisam baš sigurna da im je uvek lepo, posebno kada prdnem u njih ili kada ih malo popiškim. Inače njima je zadatak da greju i čuvaju moju obrijanu ribicu.
Dok je pričala, kurac je hteo da mi eksplodira. Počeh da ga trljam rukom i osetih da ću da svršim.
Šta je zete, što si se toliko napalio. Vidim ja da ti postiš pored moje sestre. Nije valjda da te i sama pomisao na moju ribicu toliko uzbuđuje. Bolje ti je da izađeš na terasu i da ga izdrkaš nego da mi ovde crkneš od muke.
Onda ustade, uhvati me za ruku i povede na balkon. Hajde, skidaj gaće i izdrkaj ga. Svrši preko ograde. Ovde niko neće da te vidi. Balkon je sa pogledom u našu baštu.
Odmah je poslušah i počeh da drkam. Milica je netremice gledala i bodrila me. Ajde zete, drkaj ga. Oću da vidim kako svršavaš. Ajde brže, brže. Ala ti se ukrutio. Drkaj ga. Za manje od minuta počeh da svršavam i da izbacujem spermu u dugim i jakim mlazevima. Bravo zete, bravo, tako se to radi. Iscedi svaku kap iz njega. Kada sam završio podigoh gaće i uđosmo u sobu.
Jeli ti sada malo lakše, upita me. Sedi zete i odmori se. Ako hoćeš, možeš posle opet da ližeš i mirišeš moje tangice. Osećaj se slobodno, kao u svojoj kući, reče Milica i nastavi da se smeje.
Nekolko trenutaka sedeli smo u potpunoj tišini. Primetio sam da se po mom pocrnelom telu slivaju kapi znoja. Čini mi se da mi je i kosa bila mokra, što od vrućine, a mnogo više od uzbuđenja.
E moj zete, baš mi te je nešto žao. Pa ti si izgleda stvarno načisto zagoreo. Baš mi nije jasno zašto te moja sestrica kažnjava i neće da se jebe sa tobom. Mora da ima neki dobar razlog. Znam da je ona kao devojka bila sa puno mladića i da je imala intenzivan seksualni život. Verovatno sada ima nekoga pored tebe pa se sa njim jebe, a tebe koristi samo da joj kuvaš, pereš i sređuješ stan.
Pametna je moja sestrica, ume ona da živi. Ima besplatnu radnu snagu u kući, koja joj još i daje celu svoju platu, a sa strane radi šta hoće.
Ajde reci, jesam li u pravu.
Ma ne znam, mislim da se ona zeza samnom. Voli samo da me provocira. Takva je bila od prvog dana prema meni.
Izgleda zete da to tebi ne smeta i da ti stvarno uživaš kada te neko muči.
Pa nije to loše kada imaš nekoga pored sebe ko ti je pokoran. Da znaš da se i meni to dopada.
Sada bi volela da nastaviš sa masiranjem i lizanjem mojih nogu. Ali prvo, dodaj mi cigarete i pepeljaru. Onda zapali cigaretu i ispruži nogicu. Ajde zete, lepo me masiraj, hoću da uživam. Posle kraće masaže stopala, Milica mi poturi nogicu ispred lica i reče da joj ližem prstiće i stopala. Dok sam je lizao, više puta je ponovila da se oseća jako lepo. Sisao sam je prstiće na nogicama, a ona je uživala. Posle mi naredi da joj isto tako oližem i drugu nogicu. Kada se zadovoljila lizanja, upita me da li sam se ponovo uzbudio.
Da, naravno. Imaš divne i seksi nogice i prstiće. Evo vidi samo koliko sam se uzbudio. Tada pomerih platno bokserica iz kojih izlete ukrućeni kurac.
Opa, vidi ti njega kako se on uzbuđuje na svoju svastiku. Šta bi ti sada zete. Jesi li svestan da moja sestra spava dole u prizemlju. Šta bi se desilo kada bi sada ušla u sobu.
Ma neboj se, ona sada čvrsto spava. Ne bi nju mogao ni top da probudi. To znam sigurno.
Ako je tako, onda ga ponovo drkaj, ali ovde ispred mene. Hoću da te gledam kako to radiš, reče Milica.
Valjalo bi da mi daš malo nekog ulja za telo, ako imaš. Morao bih da ga malo nauljim da bi mi bilo lakše.
Ustani zete i idi do natkasne. Vidi u nekoj od fiočica, treba da bude jedna bočica ulja za bebe.
Relativno brzo pronađoh bebi ulje i namazah se. Nekoliko puta premazah ceo karc sa uljem.
Ej zete, vidi se da imaš praksu sa drkanjem. Dođi ovde ispred mene, sedi lepo u fotelju i drkaj ga.
Da joj nebi izmastio fotelju sa uljem, pre nego što sam seo, postavih peškir. Udobno se smestih, raširih noge i počeh snažno da drkam. Dok je lagano pušila cigaretu, Milica opruži nogu preko moje butine. Jeli zete, drkaš li ovako i pred mojom sestrom.
Naravno, skoro svakoga dana. Ana voli da me posmatra kako se uzbuđujem i cvilim od želje pred njom. Obožava da priča svoje seksi doživljaje koje ima sa kolegama na fakultetu i pri tome uživa da posmatra dok drkam kurac. Isto tako, voli da mi priča kako izaziva veliku pažnju i jebozovne komentare kada izađe sa drugaricama u neki kafić. Tada mi detaljno opisuje kako je razni momci proždiru pogledom. Dok se hvali svojim atraktivnim izgledom zahteva da drkam pred njom. Čak traži da prepričavam neke ranije događaje u kojima je izazivala opštu pažnju svojim provokativnim izgledom. Naravno, sve vreme moram da drkam i detaljno opisujem lepotu njenog tela.
Pa što se onda ne pojebete. Očigledno je to uzbuđuje.
Ma ne želi da se jebemo. Sada sam shvatio da ona uživa samo da me maltretira i gleda dok drkam pred njom i pričam kako je sva jebozovna i zgodna. Voli da me posmatra kako se mučim i molim da mi da ribicu. Tada stvarno uživa. Često mi nagovesti da će mi tokom večeri, možada dozvoliti da se jebemo ako budem vredan i poslušan. Kada je uveče podsetim na obećanje, ona počne da se dere na mene i da priča kako moram mnogo više da se trudim oko nje i zaslužim njenu picu.
Više puta se dešavalo da me tokom celog dana izaziva, provocita i uzbuđuje na sve moguće načine, pa onda izdrkam pred njom i po četiri ili pet puta. Evo već je prošlo sedam ili osam meseci koliko se nismo pojebali, iako mi skoro svaki dan najavljuje da će mi dati ribicu, ali od toga nema ništa.
Da, da zete. Predpodstavljala sam ja da ona ima nekog sa strane. Više puta mi je preko telefona pričala kako joj se neke kolege uporno i bezobrazno nabacuju, da je stalno donose razne poklone, izvode na piće i pozivaju kod njih u stan. Hvalila se da je mnoge od njih potpuno zaludela. Mogu ti reći da mi je bilo malo čudno što im to dozvoljava jer je ona ipak udata žena. Tačno sam znala da se moja sestrica muva sa kolegama na fakultetu. Takva je oduvek bila. Voli da je u centru pažnje.
Sada mi je tek jasno što neće da bude sa tobom. Ona očigledno u potpunosti zadovoljava svoje seksualne potrebe sa drugim muškarcima, a onda tebe zajebava i uživa da gleda kako napaljen drkaš kurac pred njom i pričaš da je lepa i zgodna. Njoj je izgleda potrebno da nekoga stalno zaluđuje. Videla je da ti samo trčiš oko nje i da može da te zajebava koliko hoće. Verovatno se dešava da se neposredno pre dolaska kući žestoko pojebala sa drugima, a onda uživa da te gleda kako drkaš dok hvališ njenu lepotu. Verovatno u tim trenutcima neće ništa da ti priušti, pa čak ni da ti pokaže svoje telo, nego očekuje da se uzaludno uzbuđuješ na njene priče u nadi da će ti dati ribicu. Jeli zete, da li te onda još dodatno isprovocira tako što ti dozvoli da joj ližeš noge, ili kao malopre, da joj ližeš znoj ispod pazuha pa se ti ponadaš da će biti nešto, a ona u stvari, samo hoće da se sladi svojom nadmoćnoću i da posmatra kako besomučno drkaš opčinjen njenom pojavom. U takvim situacijama, sigurna sam, da se sa nekim žestoko pojebala pre nego što je došla kući koju si ti detaljno očistio, skuvao ručak i čekao je kao verni pas.
Šta kažeš zete, jesam li u pravu. Ne čekajući odgovor, Milica nastavi. Ma znam ja dobro svoju sestricu. Ne moraš ništa da mi pričaš. Ona uvek voli da bude glavna i potpuno dominantna u svakoj situaciji. Šta ćeš, takva je. Ti si od početka znao kakav karakter ima i prihvatio je takvu kakva jeste.
Milica onda povuče u stranu platno gaćica i delimično pokaza ribicu. Zete, ti ovo verovatno odavno nisi video. Kada ugledah deo njene ribice, počeh ogromnom brzinom da drkam. Milica onda naglo vrati gaćice između nogu i pokri ribicu. U trenutku smanjih brzinu drkanja. Ona opet pomeri platno i otkri ribicu, a ja ponovo strahovito ubrzah sa drkanjem. Nakon toga, ona ponovo pokri ribicu i ja smanjih tempo drkanja. Milica to ponovi nekoliko puta uz glasan smeh. Ja sam ubrzavao i smanjivao tempo drkanja u zavisnosti od njenih poteza. Onda Milica prekrsti nogice i uze koka kolu da se osveži.
Dosta je zete bilo gledanja. Sada malo zamišljaj i drkaj. Naučio si na to.
Pa valjda si zete shvatio da smo ja i moja sestra jako slične i da volimo da izluđujemo muškarce.
A ti si bre mnogo smešan. Ovako se do sada niko nije palio na moju ribicu. Mislila sam malopre da ćeš ga iščupati, koliko si snažno drkao.
Ajde sada miriši moje gaćice i uživaj.
Odmah stavih njene gaćice na nos i počeh da ih mirišem. Milice, gaćice ti više uopšte ne mirišu. Malopre sam olizao sve tvoje sokove.
Pa dobro, ajde onda, neću baš mnogo da te maltretiram, evo ti pa gledaj. Tada skroz povuče platno gacica u stranu i otkri ribicu. Video sam da je potpuno obrijana. Kao hipnotisan, gledao sam mladu i rosnu ribicu i drkao ga iz sve snage. Stalno sam govorio, kako je lepa, kako je lepa.
Znači zete, sviđa ti se moja ribica. Samo da znaš nisi jedini kome se sviđa. Ko god je vidi odmah se zaljubi u nju. Tada rukom pomazi nabubrele usmine i tihim glasom reče da je to njena lepotica.
Molim te Milice, mogu li da je gledam iz blizine.
Što, jel ne vidiš dobro ovoliku picu. Ajde, neću da budem okrutna kao moja sestra. Priđi i gledaj je koliko hoćeš.
Odmah se spustih na kolena i klekoh ispred nje. Lice mi je bilo udaljeno samo nekoliko centimetara od njene ribice. Gotovo da sam osetio opojni miris. Gledao sam u obrijanu picu i drkao.
Milica je pušila cigaretu i smejala se. Sve vreme je gladila svoju mačkicu. Onda spusti gaćice do kolena i podiže nogice u vis. Ajde sada zete, slobodno gledaj i uživaj. Nedugo zatim, leže na leđa i podiže guzu. Stavi cigaretu u usta, a potom obema rukama raširi mesnate polutke i potpuno pokaza svoje rupice. Ribica je bila do pola otvorena a ispod nje blistalo je mali otvor na guzi. Nije imala ni jednu dlačicu između nogu.
Prosto sam zanemeo od njene lepote. Primeti da sam prestao da drkam i da buljim u njeno međunožje kao omađijan.
Šta je zete, što si zanemeo. Gledaj u moju ribicu i guzu, i pari oči. Posle možeš danima da drkaš i da budeš zadovoljan, a ne da čekaš da ti se moja sestra smiluje i da te tera da drkaš dok ona priča kako se zajebava sa drugim muškarcima.
Onda mi dade cigratu i reče da je ugasim u pepeljri. Nakon toga, još više raširi nogice. Gledaj zete i uživaj još malo. Prstićima je i dalje prelazila po ribici. Lagano je kružila kažiprstom oko rupice na guzi.
Sviđa li ti se moja guza. Vidi samo kako mi je slatka rupica.
Više nisam mogao da izdržim. Ustao sam i potrčao ka balkonu da svršim. Međutim, već na polovini sobe mlazevi su počeli da štrcaju na sve strane. Na balkonu sam samo dovršio sa izbacivanjem sperme. Dok su izlazile poslednje kapi, Milica je već bila pored mene i smejala se. Bre zete, uplaši me. Mislila sam da ti nešto nije dobro, pošto si skočio kao oparen. Baš si se lepo uzbudio. Svršio si kao konj. Odmah da si očistio ove barice sa parheta.
Milica navuče gaćice i sva zadovoljna leže na krevet. Brzo očistih pod svojom majicom i sedoh na fotelju. Iako sam svršio, kurac mi je i dalje bio ukrućen.
Pa dobro zete, šta da radimo sa tim tvojim kurcem. On je stvarno nevaljao. Nije mu dosta što je za pola sata dva puta svršio, nego izgleda hoće još.
Koliko ti puta treba da svršiš pa da se smiriš? Što se mene tiče, možeš da drkaš celu noć.
Ajde bre, reci mi kako može tvoja svastika da ti pomogne pa da opet svršiš i da se smiriš. Baš mi je glupo da ti gledam kurac koji svaki čas skače, iako si malpore svršio. Nemoj da očekuješ od mene da ti u ovom trenutku dam ribicu. Predpostavljam da bi to sada najviše voleo. Veruj mi da bi i ja volela da se pojebemo. Međutim, to nije moguće jer bi se moja sesra sigurno probudila od tvojih strastvenih uzdaha, pošto bi te potpuno rasturila.
Hajde zete, odmah sada hoću da mi ližeš dupe, na isti način kao što radiš mojoj sestri. Samo pazi, dupe mi do sada niko nije pipnuo. Oću da budeš pažljiv i da to radiš polako.
Dođi sada, klekni ispred kreveta. Samo da znaš. Ovo će skupo da te košta. Sutra, kada Ana bude otišla kod svoje školske drugarice, kao što je najavila, moraćeš celu sobu detaljno da mi središ. Oću sve da se blista. Jel ti jasno. Inače, imam da te bijem. Jesli li shvatio zete. Ajde sada prioni na posao i liži mi dupe.
Tada potpuno skide gaćice, leže na stranu, savi noge u kolenima i natrći guzu. Odmah joj poljubih nekoliko puta sočne i čvrste polutke. Onda zagnjurih lice i počeh da joj ližem dupe. Imala je skoro isti ukus kao i njena sestra. Jezikom sam kružio oko rupice. Osetio sam da lagano uvija dupetom. Zatim sam čitavom površinom jezika počeo da ližem guzu. Lagano sam prelazio jezikom preko rupice. Primetio sam da je bila sva stisnuta. Posle dužeg lizanja, Milica je postajala sve opuštenija tako da sam osetio da je početna trema koju je imala polako počela da popušta. Rupica na guzi lagano se opuštala i širila. Zatim sam, sasvim oprezno, počeo s vremena na vreme da zavlačim vrh jezika u guzu. Pošto se ništa nije bunila, krenuo sam da joj zavlačim jezik sve dublje i dublje u guzu. Očigledno joj se dopalo. Počela je nežno da stenje. Stavila je ruku na moj potiljak i počela lagano da mi gura glavu ka svom dupetu. Time je stavila na znanje da joj prija kada joj zavlačim vrh jezika u guzu. Začuo sam da tiho govori kako joj je lepo i da nastavim. Zatim sam počeo da guram jezik sve dublje u njeno dupe. Zavlačio sam ga što sam više mogao, da bi je zatim jebao jezikom u dupe iz sve snage. Iako sam maksimalno zagnjurio lice između njenih polutki, čuo sam kako Milica govori da joj je jako lepo i da nastavim. Trudio sam se što sam više mogao da je zadovoljim. Dok sam lizao i sisao njeno dupe, ona zapali cigaretu. To je bio još jedan signal da uživa. Da bih joj upotpunio uživanje zavukao sam jezik u dupe, najdublje što sam mogao i ostao potpuno miran neko vreme. Znao sam da će, kao i njena sestra, početi da mi steže jezik snažnim guznim mišićima. Odmah potom, osetio sam kako ga snažno steže i polako istiskuje iz dupeta. Međutim, ja sam onda gurao jezik sve dublje i dublje, suprotstavljajući se njenom pritisku. Ovakva igra je trajala neko vreme. Onda se ponovo opustila, tako da sam lako zavlačio jezik i lizao je unutrašnjost dupeta. To zete, baš je super. Samo tako nastavi. Čini mi se da bi mogla ovako da uživam čitavu noć. Samo ti liži moju slatku guzu. Baš je super. Posle dužeg lizanja, u potpunoj tišini, izgura mi rukom glavu iz dupeta i reče, sačekaj da se drugačije namestim. Tada kleknu na krevet. Malo raširi kolena, spusti glavu do mekanog jastuka, a guzu podiže u vis. Tako je potpuno oslobodila prilaz svojoj rupici. Ajde sada zete, zagnjuri glavu i jebi me jezikom u dupe. Ne čekajući ni trenutka, isplaženi jezik sam zavlačio velikom brzinom. Snažno sam prodirao. Pridržavao sam je rukama za gornji deo butina i navlačio na jezik. Posle sam se usnama priljubio kao vakum guma na njenoj rupici. Sisao sam je kao pumpa koja isisava vodu iz dubine zemlje. Onda sam joj gurao jezik u raširenu rupicu. Posle ko zna koliko vremena, Milica mi pomeri dupe ispred lica i reče da mora pod hitno da ide u wc, jer će da se upiša.
Mogu li sa tobom, da te gledam, zapitah je.
Ne može, strogo odgovori Milica i izađe iz sobe. Ubrzo se vratila, i ponovo leže na krevet. Krenuh ka njenom dupetu, ali ona me oštro odgurnu. Skloni se zete, skroz si mi razvalio guzu tvojim velikim jezikom. Stani malo da se odmorim. A ti, uzmi moje gaćice i obriši lice. Sav si znojav i balav.
Dok sam brisao lice, Milica je gladila rukama stomačić.
Malopre sam htela da prsnem, koliko mi se piškilo. Jedva sam izdržala da se ne upišam u krevetu. Jeli zete, koji je to fazon da da tražiš da me gledaš dok pišam. Da nisi hteo možda da ti se popišam u usta, sva ozarena reče i poče grohotom da se smeje.
Nije valjda da te i to moja sestrica tera da radiš, hajde reci mi.
Ma voli ona svašta, ti je dobro poznaješ i znaš da ona hoće da joj se ispunjavaju sve želje.
Ma nemoj mi reći da ti stvarno piša u usta. I šta ti onda radiš. Jel te tera da piješ.
Dok je govorila, ja sam samo snishodljivo i potvrdno klimao glavom.
Ej, pa ona je stvarno blesava. Kako možeš. Pa, zar ti nije gadno.
Njoj se to sviđa. Ona posebno voli, kada se polupijana i vesela vrati sa neke zabave da mi piša.
Jel te tera da piješ njenu pišku.
Da, to je jako uveseljava i voli da me gleda kroz raširene noge.
Pa, jel to često radite.
Kada god joj se prohte.
E stvarno je moja sestra opasna, reče Milica i poče da se smeje.
E pa zete, samo da znaš, hoću i ja to da probam. Sledeći put, kada mi se bude pripišalo, pozvaću te u kupatilo da ti pišam u usta i da gledam kako piješ. Što je ona bolja od mene. Jel tako. Reci zete.
Tako je Milice.
A sad, sedi na krevet pored mene. Hoću da ti drkam. Priđi bliže, ne boj se. Onda ga obuhvati šakom i poče da ga stiska. Sva zadovoljna poče jako brzo da ga drka. E, baš imaš moćnu kurčinu. Već je tvrd kao čelik. Jednom rukom me uhvati za donji deo kurca i muda, a drugom je povlačila kožicu gore-dole.
Jel ti lepo zete. Uživaš li. Naizmenično je ubrzavala pa bi onda usporavala ritam drkanja. S vremena na vreme, oštro bi me udarila preko glavića. Kada je primetila da se čitavim telom uvijam nakon udarca, počela je da se smeje i da me često lupa šakom po kurcu.
Jesi li ti jedan bezobrazni kurac. Jesi, jesi, nije ti dosta da celo veče drkaš. E pa, sada ćeš da dobiješ batine jer si jako neposlušan. Uporedo sa šamaranjem glavića poče da mi uvrće muda. Kada se zadovoljila grubosti, nastavi da ga lagano drka. Nekoliko puta je pljunula na glavić, da bi mi bilo prijatnije.
Šta kažeš zete, kako ja ovo radim.
Super je Milice, kada ga tako lepo drkaš. Baš mi je divno.
Imam ja praksu. Do sada sam bacila u nesvest nekoliko napaljenih kurčeva. Samo, oni su svršavali čim bi ih nekoliko puta drknula.
Imaš li ti zete nameru da svršavaš. Drkam te već čitavih pola sata i ruka me zabolela.
Onda je zastala da bi se malo odmorila. Međutim, kurac nije ispuštala iz ruke. Prstima je nežno gladila vrh kurca. Prelazila je kažiprstom preko rupice na kurcu. Opet je nekoliko puta pljunula po glaviću i prstima je uz kružne pokrete po vrhu kurca razmazivala pljuvačku. Bilo mi je jako lepo. Kurac je počeo da pulsira od zadovoljstva. Poprimio je maksimalnu veličinu. Milica je to osetila i nastavila da gladi prstima glavić. Kada sam počeo da stenjem od zadovoljstva Milica me jako stegnu za glavić. Onda ga ošamari nekoliko puta i pomeri ruku. Polako zete, nećemo tako. Imaš da me moliš da ti ga izdrkam. Sačekaj malo. Uze cigaretu i zapali je. Posle opet poče da mi nežno gladi vrh kurca. Čim je osetila da se maksimalno ukrutio i da mi kurac pulsira i pomera se gore dole pri čemu se izmicao ispod njenih prstiju, Milica bi ga nekoliko puta jako snažno tresnula i napravila bi pauzu. Dok je pušila cigaretu, sve vreme ga je lagano drkala. Čim bi osetila da se spremam da svršim, ona bi prekidala sa drkanjem. Kada je ugasila cigaretu, poče jako snažno da drka, i ponovo prestade pre nego što bi svršio. E pa zete, ajde sada izađi na balkon i sam završi posao. Dok sam besomučno drkao, Milica je stajala pored mene. U jednom trenutku počeh da svršavam i da izbacujem nekoliko snažnih mlazeva.
To zete, jel ti bilo dosta za večeras. Idi sada dole i lezi u krevet pored svoje žene. Naspavaj se. A sutra, ako bude prilike, produžićemo sa našom igrom.
Sutradan, ustao sam jako rano. Odmah sam obavio kupovinu namirnica u obližnjoj prodavnici. Pošto je toplo jutro nagoveštavalo vreo letnji dan prihvatio sam se posla i počeo sa okopavanjem dvorišta. Naime, Ana mi je predhodnog dana rekla da bi bilo jako lepo ako bih detaljno sredio celo dvorište i time prijatno iznenadio njene roditelje. Posebno mi je skrenula pažnju da lepo okopam malu bašticu koja se nalazila iza kuće i uzani prostor koji se pružao od kapije, pa celom dužinom dvorišta, gde su bile posađene ruže. Prvo sam započeo da okopavam stazu sa ružama. Zemlja je bila jako tvrda i potpuno suva. Kako je jutro odmicalo, postajalo je sve toplije. Svojski sam se trudio da lepo sredim ružičnjak.
Negde oko 11 sati, dame su ustale. Ana me pozva da uđem u kuću i da im skuvam kafu. Dok sam im kuvao kafu, one su se lenjo protezale. Zezale su se na moj račun, jer su videle da sam potpuno mokar od znoja.
Jeli zete, šta si ti to od jutros radio kada si tako prljav i znojav, upita me Milica. Opusti se čoveče. Ti si na godišnjem odmoru. Vidiš li kakva je vrućina napolju.
Što, šta mu fali, reče Ana. Rekla sam mu juče da lepo sredi dvorište. Neka obraduje taštu kada se večeras vrati iz sela. Ti znaš Milice koliko keva voli da joj je lepo sređeno dvorište. Što da plaća nekog radnika da joj sređuje dvorište kada joj je došao zet u kuću.
Onda izađe na terasu ispred ulaznih vrata i baci pogled u dvorište. Sva iznenađena poče da viče na mene.
Ej, pa ti nisi još okopao ni ružičnjak. Kada misliš da stigneš da središ celo dvorište, onako kako sam ti rekla.
Ajde, odmah nam spremi doručak, pa uzmaj motiku u šake.
Dok su njih dve pijuckale kafu i prelistavale novine, veselo su komentarisale neke novinske naslove. Primetio sam da je Milica bila potpuno opuštena. Ponašala se kao da ja nisam prisutan u trpezariji. Sedela je na prostranom kauču. Noge je podigla i savila u kolenima, tako da se u potpunosti videlo njeno međunožje. Video sam da se uska tračica gaćica uvukla između njenih guzova. U jednom trenutku, Ana je primetila moj pogled koji je bio usmeren ka Miličinom dupetu. Onda je gurnu nogom u butinu i opomenu da se obuče i da prestane da nas „slika“ svojom guzom. Pa dobro sestro, reče joj Ana, mogla bi malo da povedeš računa o svom ponašanju. Vidiš li valjda da ti je zet u sobi. Kada god prođe ispred tebe, ti ga slikaš svojim dupetom.
Pa šta, odbrusi joj Milica. Kao da zet nikada nije video dupe. Pa neću valja zbog toga da se oblačim po ovoj vrućini. Puti me bre na miru, još se nisam rasanila. Obućiću se kasnije čim se istušitam. A ti Ana nemoj da sereš i da me nerviraš, sada ste bili na moru i svi su pored vas bili samo u kupaćim gaćama. Tamo nikome ne pada na pamet da nekoga opominje što je u gaćama a ovde u mojoj rođenoj kući treba da glumim neku finoću. Uostalom, ne bi rekla da je zet željan, ima on priliku svakoga dana da gleda tvoje dupe koje je zgodnije od moga.
Ova rečenica se baš dopala Ani jer je pohvalila izgled njenog dupeta, i onda potpuno nezainteresovano reče Milici da je stvarno potpuno u pravu i da svako treba da se ponaša u svojoj kući onako kako mu najbolje odgovara.
Za to vreme, dok su one razgovarale, bio sam u kuhinji i spremio sam im doručak. Brzo sam postavio trpezarijski sto i servirao im pržena jaja, sir i paradajiz salatu. Čim su osetile prijatan miris hrane odmah su počele sa jelom.
Dok su jele, Ana mi naredi da raspremim krevet i lepo sredim sobu u kojoj smo spavali. Uzgred mi reče da joj spremim veliki peškir i čiste gaćice, jer posle doručka hoće da se okupa. Kada to završiš, raspremi i onaj lom u Miličinoj sobi pa idi onda da sređuješ dvorište.
Ma zete, pusti sad moju sobu, reče Milica.
U sobi mi je opšti haos. Ne može to da se sredi na brzinu.
Kada završiš sa sređivanjem dvorišta, onda brate lepo prioni na posao i detaljno mi raspremi sobu. Treba tu da se operu prozori, vrata, valjalo bi i tepih da se istrese. Sobu mi niko nije detaljno očistio, ima sigurno dva meseca.
Tako je Milice, neka sredi sve kako treba. Naučila sam ja njega da radi po kući. Jel tako kuco moja.
Hoću sve da očistiš i urediš tako da se blista. Potrudi se da vide moji kako imam vrednog muža.
Kada je Ana završila sa doručkom, pođe u kupatilo koje se nalazi u drugom krilu kuće, da se okupa.
Dok se Ana kupala, uzeh da operem sudove od doručka.
Za to vreme Milica je gledala televiziju.
Još nisam završio sa pranjem sudova, a Milica mi reče da odem na sprat kuće i donesem joj cigarete iz sobe.
Naravno, odmah je poslušah. Trčećim korakom, popeh se uz stepenice i isto tako siđoh. Milica nije mogla da sakrije oduševljenje.
Baš si brz zete. Hajde sada mi prinesi pepeljru i posluži me hladnom koka kolom.
Odmah je poslušah.
Onda je kao neki džentlmen zapalih cigaretu i zapitah da li treba još nešto da učinim. Stajao sam ispred nje u stavu mirno. Kurac mi je zatezao platno šotca. Čini mi se da je hteo da ih iscepa.
Pa zete, mogao bi sada da se pozdraviš sa mojom guzom i da je lepo poljubiš.
U trenutku kleknuh ispred nje i počeh da joj ljubim dupe. Zagnjurih glavu između polutki, nekoliko puta je polizah i sočno je izljubih rupicu na guzi.
Ej zete, dosta je, šta si navalio, rekla sam ti da je jednom poljubiš. Ajde sada, beži napolje. Uzmi motiku i kopaj. Smiri se. Nemoj da te moja sestra vidi takvog. Odmah će nešto da posumnja pa ima da te razbije kao kantu.
Poslušah Milicu i istrčah napolje. Uzeh motiku i nastavih sa kopanjem. Tako sam snažno udarao motikom da je zemlja prštala na sve strane.
Skoro da sam došao do kraja staze sa ružama, kada Ana izađe iz drugog dela kuće. Poče da priča kako se lepo rashladila i kako joj je prijao doručak. Stajala je na nekoliko metara od mene i prstima je rašćešljavala pramenove vlazne kose. Video sam da posmatra moje oznojeno telo. Graške znoja su mi se slivale niz čelo i obraze. Jako snažno sam kopao zemlju. Imao sam utisak da Ana uživa dok me posmatra. Čak je i rekla da sam jako dobar i da je zadovoljna što se trudim da sredim dvorište njenih roditelja. Onda mi kao sažaljivo reče da još malo kopam dok ne završim stazu sa ružama, a da onda uđem u kuću i da se sklonim sa sunca, jer je u podne najtoplije. Najbolje je da nastaviš kasnije, kada malo prehladi, reče mi nekim umiljatim glasom.
Onda me pozva da joj priđem i pridržim njene prljavu majičicu i gaćice. Ostavih motiku i krenuh ka njoj. Kada sam se uspravio, Ana zapazi da mi je kurac maksimalno ukrućen.
U jebo te, koji si ti kreten. Čim me vidiš i malo porazgovaram sa tobom, tebi se digne. Ajde bre, oladi malo. Smiri tu kurčinu pa idi u kuću i donesi mi češalj i ogledalce. Hoću lepo da rašćešljm kosu, ovde na suncu. Ana je dobro znala da ne može brzo da mi splasne. Onda, najednom, sva ljutita poče da viče na mene. Ajde bre strvino jedna, idi brzo u kuću i donesi mi češalj i ogledalo. Samo pazi da te ne vidi moja sestra ili neko od komšija kako ideš sa ukrućenim kurcem. Neću bre da me sramotiš ovde u mojoj kući.
Brzo doneh sve što je tražila. Ljutito mi istrže češalj iz ruke i naredi da joj pridržavam ogledalo u visini lica.
Dok se lagano češljla, komentarisala je kako joj se kosa rascvetala po krajevima, od sunca i morske vode. Pitala me za mišljenje da li malo da skrati kosu i promeni oblik frizure.
Od malopređašnjeg uzbuđenja, kurac je hteo da mi eksplodira. Vidno je pulsirao i zatezao platno šorca. Naravno, Ana je jasno videla moju reakciju.
Kada je završila sa češljanjem kose, nastavila je da se ogleda i da analizira lice. Očigledno je bila prezadovoljna svojim preplanulim tenom. Istcala ja kako joj je koža lica meka i gladka.
Vidiš, reče mi, ovako mi je i ribica nežna. Malopre sam je lepo obrijala tako da je sada glatka kao moji obrazi. Posle ću da je namažem sa hranljivom kremom. Biće nežna i mirisna kao ove ruže. Dok je govorila senzualnim glasom, jebozovno me posmatrala. Namerno me izazivala. Kurac mi je toliko zategao platno da je razvukao lastiš na šorcu.
Šta se to tvoj kurčić buni pa hoće da izađe napolje. Vidi ga samo. Oće da iscepa šorc. Šta bi on. Da vidi moju lepu, obrijanu i glatku ribicu.
E pa, dragi moj. Moraš ti dobro da se pomučiš, pa da ti dam moju picu da jebeš.
Ajde sad. Odoh ja u kuću. Već je počelo sunce da me prži. Ti nastavi da radiš. Smiri se malo. Kada završiš sa kopanjem, dobro operi ruke, i dođi da mi namažeš hranljivo mleko, svuda po telu. Evo, došlo mi je da ti učinim i da ti omogućim da malo uživaš.
Ponešen željom da je dodirujem telo, makar i samo tokom mazanja sa hranljivom kremom, veoma brzo sam završio sa okopavanjem ruža. Da bi smirio pobesneli kurac, uleteo sam u kupatilo i snažno ga izdrkao. Onda sam se okupao gotovo hladnom vodom. Kada sam ušao u trpezariju, zatekao sam Anu kako razgovara telefonom. Čuo sam da priča sa drugaricom. Dogovorile su se da Ana dođe kod nje da bi se lepo i natenane ispičale. Kada završi telefonski razgovor, u kraćim crtama ispriča sestri šta je sve saznala u razgovoru sa drugaricom.
Iskoristih kratku pauzu u njihovom razgovoru i zamolih je da je namažem hranljivom kremom, kako je i obećala. E moj sporaću. Pa nisi valjda mislio da ću te čekati sto godina da dođeš i da me namažeš. Vidiš li valjda da sam sama namazala moje telo. Ko ti je kriv kada si spor.
Ali rekla si mi da prvo završim sa okopavanjem pa da onda dobro operem ruke i da tek tada hoćeš da mi učiniš i dozvoliš mi da te namažem po telu.
Ma pusti me na miru, prodera se Ana. Mnogo si dosadan. Ajde sada, donesi mi novu, belu svilenu haljinicu sa crnim tufnama koju si mi kupio na moru, bele sandalice i sedefasti lak za nokte. Hoću da se spremim i da idem kod drugarice.
Stvarno si bezobrazna, reče Milica. Vidiš li ti samo koliko se zet trudi da te zadovolji, a ti nećeš ništa da mu učiniš, čak ni da mu dozvoliš da te namaže kremom po telu.
Ajde, pustite me ljudi na miru. Stvarno me opterećujete vašim pričama.
Čim sam joj doneo garderobu, Ana se obuče, namesti fruzuru, diskretno se našminka, namirisa svojim omiljenim parfemom i uze lak da namaže nokte.
Ajde robe dođi, pozva me svojim zvonkim i jebozovnim glasom, rešila sam da ti dam malo elana za rad. Sedi na pod pored mene i namaži mi lak na nožnim prstićima. Znam da obožavaš moje nogice. Evo ti i uživaj, a mene baš mrzi da se savijam.
Sedoh na pod pored nje, Ana mi stavi stopala u krilo ja joj precizno i lepo nazah noktiće na malim, slatkim nožnim prstićima. Pošto joj je bilo vruće da oslanja tabane na moje telo, spusti nogice na tepih i naredi mi da joj duvam u prstiće na nogama da bi joj se lak što pre osušio. Zatim prekrsti nogice i strogim glasom mi naredi da duvam u podignuto stopalo. Klečeći ispred nje savio sam glavu i počeo da duvam.
Milica poče strahovito da se smeje.
Dok sam duvao u njene tabane, Ana je lakirala nokte na rukama. Očigledno je likovala. Onda se i ona zasmeja i reče, ajde duvaj, da vidim neku vajdu od tebe. Posle je prekrstila drugu nogicu i zahtevala da duvam u njene prtiće. Dok sam ja duvao, Ana je komentarisala kako obožavam njene nogice i da sam u stanju da joj ližem tabane i sisam prstiće po čitavo veče. Prosto je opsednut mojim nogama. Dok ja uveče gledam neki film on mi liže noge i uživa.
Kada završi sa mazanjem noktiju na rukama, naglo ustade i reče mi da se obučem i da je odvezem kod drugarice. Dok sam obuvao patike, Ana se izazovno šetala po sobi. S vremena na vreme bi duvala u sveže namazane, duge nokte.
Evo ja sam spremna. Idem da se raspitam kakvih sve novih abrova ima u Čačku.
Mužicu moj, kada me odvezeš, hoću odma da se vratiš kući i da nastaviš sa radom. Oću sve da se blista dok ne dođu moji roditelji. Ako budem zadovoljna tvojim radom možda ću ti dati ono što najviše voliš, pa zato motiku u šake, sredi dvorište i očisti celu kuću.
Pre nego smo krenuli, Ana reče da joj se pripišalo. Krenu ka wc-u i pozva me da joj pomognem. Brzo dođi, skini mi gaćice, hoću da se upišam. Vidiš da mi je lak na noktima još uvek svež i da ne mogu sama da skinem gaćice.
Čuo sam da se Milica sve vreme smejala.
Kada smo ušli u wc, Ana je jakim glasom komandovala da joj skinem gaćice i rukm pridržim haljinicu. Odmah sede na wc šolju i poče snažno i dugo da piša. Dok je pišala, zatražila je da kleknem pored nje i da pirim u lakirane nokte. Namerno je jako glasno govorila. Očigledno je želela da je njena sestra čuje, kroz poluotvorena vrata wc-a, kako mi naredjuje i potpuno dominira. Kada završi sa pišanjem, malo se pridiže i naredi mi da joj lepo obrišem ribicu sa toalet papirom. Sve vreme je glasno komandovala kako treba da je brišem. Jednom rukom sam pridržavao rub mini haljinice, a drugom je brisao između nogica. Kada je procenila da sam je dovoljno obrisao, onda se uspravi i reče da je navučem gaćice. Pošto sam klečao ispred nje, ribica mi je bila u visini očiju. Malo je zadigoh haljinicu. Gledao sam je kao hipnotisan. Ponovo poče da viče na mene: Šta bleneš u moju obrijanu pičku. Nemam ja vremena za gubljenje. Brzo mi obuci gaćice pa da idemo.
Onda uđe u trpezariju da s pozdravi sa Milicom. Zatim stade ispred velikog ogledaja da prekontroliše svoj izgled. Dok se ogledala, komentarisala je svoj seksi izgled.
Jeli, šta kažeš. Kakva ti je ženica. Moraš dobro da me paziš, inače znam da bi mnogi dali sve što imaju da budu samnom. Pogledaj samo moje čvrste sise, uzak struk, čvrstu i trtastu guzu. Ajde robe, obuj mi bele sandalice na moje nogice koje obožavaš. Ponesi mi belu tašnicu i otvori vrata od kola.
Odoh ja narode.
Za vreme vožnje, opet je ponovila šta sve treba da uradim dok bude kod drugarice.
Evo, sada ti je prilika da se pokažeš pred mojim roditeljima. Vidiš i sam da su oni jako zauzeti i zato hoću da ih odmeniš u poslu i da im pomogneš u spremanju kuće. Ako hoćeš da budem dobra prema tebi i da uživaš u mojim čarima moraš to i da zaslužiš. Ja sam sve smislila šta treba da uradiš. Danas hoću da završiš sa sređivanjm dvorišta. Sutra hoću da iscepaš i složiš sva drva, posle toga hoću da raspremiš tavan na kući. Prekosutra hoću da ofarbaš ulaznu kapiju i celu ogradu oko kuće. Videću za kasnije da li još nešto treba da se uradi. Dobar si ti, znam ja da si ti moj poslušni i verni rob i da ćeš ti mene da poslušaš i uradiš sve što ti naredim. Ako budeš vredan znaš i sam šta ćeš dobiti za nagradu.
Kada smo stigli pred kuću njene drugarice koja živi u potpuno suprotnom delu grada, Ana mi reče da je ne ometam i ne zovem na mobilni telefon, jer želi da bude potpuno opuštena.
Slušaj, nemoj slučajno da me zivkaš i da mi dosađuješ. Kada budem htela da se vratim kući, pozvaću te da dođeš po mene. Onda okrete obraz prema meni, pokaza prstom da je poljubim i izađe iz kola.
Čim sam se vratio kući video sam da Milica i dalje gleda televizuju. Još uvek je bila samo u gaćicama i majici.
Zete, dobro je da si se vratio. Hajde, donesi mi jedno hladno pivo. Baš bi mi prijalo da se malo rashladim.
Pošto nije bilo hladnog piva u frižideru, Milica me jebozovnim i maznim glasom zamoli da odem i kupim. Hajde zete, trkni časkom do prodavnice i kupi mi dve-tri flaše hladnog piva, nekoliko sladoleda i cigarete.
Brzo se vratih iz kupovine. Od velike vrućine, bio sam sav znojav. Milica primeti graške znoja na mom licu i reče mi da se malo odmorim i pojedem sladoled. Dok je ona pijuckala hladno pivo pozva telefonom svoje roditelje. U kraćem razgovoru saznala je da planiraju da se vrate kući tek pošto prehladi i padne mrak.
E pa zete, čim pojedeš sladoled moraćeš da prioneš na posao. Znaš i sam šta ti je moja sestrica naredila.
Sada sam ti ja komandant u kući. Kao prvo, hoću da središ moju sobu. Samo pazi, oću sve da se blista.
Vidim, Milica je ista kao i njena sestra. To im je nasledno. Vole da naređuju.
Da bih je uvažio i ispoštovao njenu naredbu trčeći pođoh na sprat kuće.
Ej zete, prvo mi istresi tepih. Iza kuće je ti je gelender.
Odmah izneh tepih i počeh snažno da ga tresem. Od snažnih udaraca praherom, odzvanjao je čitav komšiluk. Nakon nekih 20-tak minuta trešenja pojavi se Milica. Sva zadovoljna posmatrala je kako tresem njen tepih.
Lakše malo zete, iscepaćeš mi tepih. Dosta je bilo. Vidiš valjda da više nema prašine.
Sada možeš da mi opereš prozore, a ja odoh časkom da se istuširam. Na pragu kuće ostavila sam ti krpe i tečnost za pranje stakla.
Kasnije, Milica dođe u svoju sobu. Posmatrala je i kontrolisala kako perem prozore i vrata. Sve vreme se zezala na moj račun. Smejala se što sam njenoj sestrici morao da skinem gaćice i da klečim pored nje i duvam je u lakirane nokte, dok ona piša.
Jeli zete, kaži mi, radi li moja seka bilo šta u kući ili se samo izležava.
Znaš i sama kakva je Ana. Voli samo da čita knjige, gleda televiziju i da se izležava i spava.
Volim i ja isto to, reče Milica.
Znam. Vidim i ja da ste vas dve iste. Samo mislim da ćeš ti prevazići svoju sestricu. Ti ćeš biti strah i trepet za svog muža i za mnoge muškarce.
Kako znaš da nisam i sad strah i trepet za muškarce.
Vidim ja da si ti rođeni talenat, samo ti treba da stekneš određeno iskustvo i praksu. Tako je bilo i sa tvojom sestrom.
Kada smo se upoznali, osetio sam da voli da bude glavna u svemu. Ispočetka, to je sporadično isoljavala, a kasnije, kada se oslobodila, prepoznala je sebe u tome i pokazala svoje pravo lice.
Pa zete, koliko ja znam, upravo si je ti oslobodio da ispolji svoje pritajene sklonosti i iskaže dominaciju nad tobom, a verovatno i u odnosu na druge muškarce.
Ajde, pričaj mi o vašoj vezi. Baš me zanima. Takve detalje moja sestrica neće često da priča. Reci mi šta si ti to radio i šta si sve činio da ona ispolji svoje potajne sklonosti.
Ništa posebno Milice. Kada samo počeli da živimo zajedno video sam da nije vična kućnim poslovima. Onda sam počeo da čistim kuću, kuvam, perem i peglam. Ani se sve to jako dopalo. Uživala je da gleda kako radim. Kada je bila zadovoljna mojim radom, na primer, spremljenom večerom, dozvoljavala mi je da uživam sa njom tokom noći. Onda sam ja video da najlakše dolazim do njene naklonosti kada je ona zadovoljna mojim radom, pa sam se trudio da je uvek prijatno iznenadim lepo spremljenim ručkom, opranom i ispeglanom garderobom ili bi je masirao po čitavo veče dok bi ona čitala novine ili gledala televiziju. Kada je osetila da je u potpunosti zagospodarila našim odnosom, počela je da me ucenjuje i da zahteva svakakve stvari da joj činim, nakon čega bi mi dozvoljavala da budem sa njom. Sada me samo maltretira i izaziva iako radim sve kao i ranije. Veoma retko mi dozvoljava da uživam sa njom. Videla si i sama kako me provocira i izluđuje, pa onda okrene leđa od mene. Čini mi se da sada samo uživa da me uzbuđuje i gleda kako patim za njom.
Pa zete, nije to ništa posebno. Ja sam mislila da ona ima neku specijalnu tehniku. Ona ti samo nagoveštava da će ti dati ako se trudiš da je zadovoljiš, a onda te odbije. Ti posle misliš da si ti krivac i da se nisi dovoljno porudio pa onda daješ sve od sebe, a ona te u svari samo zajebava.
Mogu ti reci da mi se dopada njen sistem.
Ajde zete, siđi dole u kuhinju i donesi mi jednu krišku hladne lubenice, pa posle nastavi sa radom. Znaš i sam da te čeka puno posla.
Kada sam oprao prozore i vrata, obrisao prašinu, potro pod, uskupio sam njene razbacane stvari sa troseda i dvoseda i počeo sam sa peglanjem. Pažljivo sam ispeglao pamučne majčice, suknjice i farmerice. Milica je bila oduševljena kada je videla kako lepo peglam. Onda sam joj ispeglao destak pari gaćica. Od peglanja mi je bilo jako toplo da sam bio sav znojav.
Dok sam peglao, Milica se smejala i uživala.
Meni je sve vreme kurac bio podignut. Tek tada, dok sam peglao jene gaćice, poče da me zeza što mi je ukrućen kurac.
Jeli zete, šta bi dao sada za jedno dobro jebanje. Vidim da si ceo da uzbuđen. Tebe izgleda ne može da smiri nikakav fizički rad. Izgleda da tebe još dodatno pali to što mi peglaš gaćice.
Samo sam ćutao. Brzo sam završio sa peglanjem. Složio sa je stvari u ormar. Pogledao sam po sobi da li ima još nešto da se očisti. Sve je bilo očišćeno i sređeno.
Evo Milice, još je ostalo da operem zavese i unesem tepih.
Bravo zete, baš si brz. Meni bi trebalo pola dana da očistim sobu, a ti si časkom završio ceo posao.
Sada otvori trosed i namesti tanko đebe. Onda idi u kupatilo da se istuširaš. Hoću da me jebeš. Zaslužio si. Sada smo sami u kući i hoću da te nagradim.
Dok sam nameštao ležaj, ona delimično spusti roletne i zamrači sobu. Onda brzo otrčah u kupatilo.
Za nepum minut se istuširah. Izađoh iz kupatila potpuno mokar. Nisam želeo da gubim vreme u brisanju tela. Kada sam ušao u sobu video sam da Milica leži na krevetu sa raširenim nogama. Odmah legoh preko nje i prislonih kurac na mladu pičku.
Zete, molim te pazi. Uđi polako. Onda mi prihvati kurac i usmeri u pičku. Odmah joj ugurah glavić i počeh da prodirem.
Polako zete, polako, stenjala je. Nisam se mnogo obazirao na njene zahteve. Osetio sam da je potpuno vlažna i da mi kurac klizi bez problema. Krenuo sam sa snažnim prodorima. Vrlo brzo uvrzao sam do maksimuma. Jebao sam je iz sve snage.
Milica poče zadovoljno da ječi. To zete, rasturi me. Jebi moju malu pičkicu. Hoću da uživam. Počela je snažno da me steže za ramena. Nogice je obavila oko mojih leđa. Jebao sam je bez prestanka. Davao sam sve od sebe. Uložio sa svu snagu koju sam imao. Dok sam joj razvaljivao slatku picu, ona je dahtala, cvilela ili bi s vremena na vreme pričala, jebi me, jebi me, nemoj da staješ, hoću da svršim. Nisam popuštao tempo. Jebao sam kao divlja zver. Čvtsto sam je držao za ramena i besomučno prodirao. Predpostavio sam da joj tako jebanje odgovara, isto kao i njenoj sestrici. Krenuo sam da je poljubim zajapureno lice. Odgurnu mi glavu ručicom. Nemoj zete, samo me jebi. Rasturi me. Divan si. Izvrsno jebeš. Ti si pravi rasni pastuv. Jebi tvoju malu svastiku. Onda oktenu glavu ka mojim krupnim šakama kojima sam je pridržavao za ramena. Ispuštala je glasne uzdahe. Osetio sam na prstima da joj iz usta curi pljuvačka. Nije mogla da se kontroliše. To zete, to, jebi me, jebi me, stalno je ponavljala. Brže, brže, nemoj da staješ, evo svršavam po treći put. A, a, ah, ah, ispuštala je sladostrasne krike. Super si zete, super, samo tako nastavi. Divno mi je.
Sa mene su se slivali čitavi potoci znoja. Bio sam sav napet i čvrst kao kamen. Nakon još nekoliko stotina prodora, Milica me zamoli da stanem da bi malo predahnula. Okrenusmo se na bok. Ležali smo okrenuti jedno prema drugom. Nisam ga vadio iz njene pičkice. Sva crvena u licu zadovoljno me posmatrala. Prstićima mi je brisala znoj sa čela. Prelazila je šakom preko mojih grudi i ramena. Divila se čvrstimi mišića. Kurac mi je lagano pulsirao u njenoj mačkici. Osetila je to. Bre zete, pa ti si stvarno neumoran u jebanju. Svi moji jebači do sada bi davno svršili, a tebi se propinje kurac i traži još. Ja sam je nežno milovao po kosi i obrazima. Ležala je pored mene kao neko malo dete. Usnama joj izljubih mlade i čvrste devojačke grudi. Lizao sam i nežno grickao nakostrešene bradavice. Uživala je.

1 comment on “Svastika 2”

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *