Što sam tražila,to sam i dobila..

Imam 25 godina, u braku sam 2 godine, u braku bas ne cvjetaju ruze. Muž mi radi na terenu i nema ga po dva-tri tjedna,onda dođe na nekoliko dana i opet ga nema. Tako da kurca dobijem samo kada on dođe. Ja kao i svaka žena uživam u muškim pogledima, kako radim u jednom baru gdje se većinom okupljaju muškarci i to su većinom stalni gosti, volim se oblačiti izazovno i provocirati sve redom. Inače imam crnu dugu kosu,plave oči, visoka 170 cm i 65 kg, lijepo izvajano tijelo,malo veču guzu i sise su mi 5-ica .

Bila je subota i radila sam drugu smjenu, znala sam da će biti puno muškaraca, pa i bakšiša. Zato sam obukla bijelu usku i jako kratku haljinu, dubokog dekoltea i crne visoke sandale,znala sam da ću tako još više bakšiša zaraditi. Oko 5 sati počeli su sve više dolaziti gosti i polako piti, ja sam pocela koketirati sve više. Gazda lokala je došao sa svojim društvom u lokal i viknio :
-Mala daj dečkima što će popit,a meni daj viski da proslavim što mi je žena konačno otišla kod mame u Njemačku,sad mogu kako hoću!-
Ja sam se nasmijala i otišla u šank po cugu, dok sam se približavala stolu vidjela sam da se pogledi ljepe po meni, namjerno sam se saginjala dok sam ih posluživala da gospoda mogu vidjeti ono što i gledaju. U tom trenutku osjetila sam ruku na svojoj guzi,to je bio moj gazda.
-Ajde mala sjedni i ti s nama malo!-
-Hvala gazda,ali ne mogu,vidite da je gužva.- nekako sam se izvukla i otišla za šank.
Kako je vrijeme prolazilo,svi su bili sve više pod utjecajem alkohola i atmosfera se skroz opustila. Oko ponoći primjetila sam da nekoliko stalnih gostiju sve više dolazi kod gazde i nešto se dogovaraju,ali nisam na to obračala previše pažnju.
U lokalu su ostali 3 gazdina prijatelja,2 stalna gosta,gazda i ja. Već sam bila dosta umorna i iscrpljena od posla, htjela sam da se što prije raziđu da migu ići kući,ali oni nikako da se raziđu. Gazda je zatražio još jednu rundu,ali ovaj puta za sve prisutne. Cim sam se približila stolu i spustila piće na stol,gazda me je povukao u svoje krilo i dao ključeve jednom od gostiju da zaključa vrata i priguši svjetla. Nisam znala što se događa i skočila sam s njegovog krila.
-Gazda,što vam je,ne možete mi to raditi!- bila sam izbezumljena.
-Mogu,mogu,lutkice. Što ti nama radiš stalno? Izazivaš nas sve redom,sad će tebi momci pokazati što si im radila.- u tom trenutku dva stalna gosta su mi prišla i počeli su me dirati po sisama i guzi.Uzalud sam se opirala,bili su puno jači. Gazda je otišao do prozora i navukao zastore , a meni su prišli i ostali. Dovukli su me do jednog od separea i polegli na stol, strašno sam se opirala i molila da me puste, ipak nisam htjela prevariti svog muža. dirali su me po butinama,sisama,stomaku i polako vadili svoje nabrekle kurčine.. Svukli su mi haljinu i ja sam ostala samo u grudnjaku,gaćama i sandalama.
Gazda je ljutito naredio – Strgajte taj donji veš sa kurvetine,šta čekate,ostavite joj samo te sandale to me pali.-
-Molim vas nemojte,pustite me- uzalud sam vikala.
-Šta je kurvo,izazivaš nas mjesecima i sad kad trebaš dobit ono što si tražila, opireš se. Začepi!- viknio je gazda.
Nisam se ni snašla a već mi je opalio šamarčinu,i okrenio mi glavu. Ispred mene je već bio nabrekli kurac koji mi je ubrzo završio u ustima. Dvojica njegovih prijatelja su pokidali grudnjak i iz njega su izletile sise,dvojica stalnih gostiju kojima nisam ni ime znala,prelazili su mi preko butina i po pici,već pripiti i napaljeni više nisu mogli izdržati,strgali su tange i počeli me dirati i lizati po pici. gazda je sjedio,pio svoj viski i promatrao sve to… u jednom trenutku sam osjetila kako mi jedan od njih prelazi preko pice i polako prodire u nju,glavu mi je jedan povukao na drugu stranu i već sam pušila drugi kurac…polako me cijela ta situacija počela paliti i počela sam uživati,ali im nisam to htjela pokazati. Redali su se tako naizmjence na meni i jedan po jedan svršavati po mojim sisama i licu. Kad su završili,sjeli su i zapalili cigarete,ostala sam ležati na stolu sve dok mi gazda nije prišao,počupao me za kosu i podigao:- Ajde mala sada sa mnom gore da se okupaš i upristojiš.-
Pokupila sam samo haljinu,jer od grudnjaka i tangi ništa nije ostalo i krenila s gazdom na stražnji izlaz u njegov stan iznad lokala.
-Molim vas gazda,pustiteme kući sada,stvarno sam umorna.-
-Ajde lutko,prvo se otuširaj,pa ideš platiti sve ono što smo popili.-
-Molim!!- ostala sam zaprepaštena.
-Šta je,sad smo ti vratili za ono izazivanje, a poslje češ platiti sve one runde.-
-Uzmite mi gazda sa plače,nemojte me tjerati na to,molim vas.-
-Ne,ne, plača ti treba da si kupiš nove krpice što smo ti pokidali. A sad ulazi u kupatilo,tuširaj se,pričekat ću te i idemo dolje.
Ušla sam u kadu i počela plakati,nisam mogla ni zamisliti da bi me moje izazivanje i provociranje dovelo do ovoga.
Smirila sam se,obukla haljinu i sandale i izašla iz kupatila,tamo me čekao gazda i sišli smo dolje. Momci su se već obukli i malo mi je laknula,mislila sam da je to to.
Ni riječi nisam progovorila,sjela sam za šank i popila viski koji mi je gazda dao,bila sam u šoku. U pozadini sam čula šaputanje i nedugo zatim svi su se opet pojavili oko mene,ovaj put je među njima bio i gazda.
-Pustite momci sad prvo mene,da ja maloj naplatim za sve što mi je radila,palila si me mjesecima,mjesecima drkam na tebe,a sad je dosta..Sad češ vidjet kako gazda jebe.-
Ništa nisam uspjela reći,haljinu je već pokidao s mene i krenio mi lizati bradavice (koje su,moram priznat,od uzbuđenja nabrekle). Uhvatio me za kosu i privukao svojoj kurčini,znala sam što mi je činiti. Dok sam mu pušila,kurac se sve više dizao,imao je najvećeg i najdebljeg od ostalih koji su me to veće jebali..Prijatelji su već spojili dvije barske stolice,polegli su me na njih i držali. Gazda je prišao i jednim trzajem mi ga je zabio naglo u picu,vrisnila sam. On je jebao toliko jao da sam mislila da će mi oči ispasti,izvadio ga je i presavio me potrbuške preko barske stolice,jedan od njih je već došao do mene i utrpao mi svoju kurčinu u usta,dok me je gazda jebao. odjednom sam osjetila toplinu u sebi,gazda je svršio u mene,na što sam poludila. Tada sam se počela opirati sve više,kada me nisu više mogli držati,vezali su me za stolice i redali se na meni ostatak večeri. Naizmjence su svršavali po meni i jebali me. Već je počelo svitati kada su me ostavili tako umuljanu od sperme i zavezanu za stolice.
Gazda je bacio na mene nekakvu haljinu od svoje žene i rekao: -Ajde mala,za danas je dosta,vozi kući zaradila si slobodan dan!
Odvezali su me,ja sam se obukla i bez pozdrava izletjela van. Kada sam došla kući otuširala sam se i legla, moram priznati da sam stvarno uživala. Nije to tako loše,samo što više ne mislim na posao nositi toliko provokativnu odjeću.

gresne cica maca

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *