Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Stast nakon dugog odsustva

6 min čitanja
liže pičkicu svoje napaljene supruge

Igor je pogledao na sat dok je ulazio kolima na prilaz svoje kuće. Bilo je 23:11. Posle skoro 3 nedelje, konačno se vratio kući sa svog produženog poslovnog puta. Znao je da Mila možda spava. Izašao je iz auta i odneo prtljag do ulaznih vrata. Okrenuo je ključ i otvorio vrata. Premeštajući prtljag u dnevnu sobu, nečujno je zatvorio vrata, ne želeći da je probudi.

Upoznavanje Hrvatska

Igor je skinuo kaput i izuo cipele pa je krenuo prema spavaćoj sobi. Otvorio je vrata i nije mogao da prestane da se smeje. Izvaljena na krevetu, njegova Mila izgledala je tako sitno i ranjivo. Imala je plišanog medu pripijenog uz srce. Bio je to isti stari plišani medved koji joj je poklonio nakon prvog sastanka. Kad god je bio odsutan na poslovnom putu, plišani meda je bio uz nju.

Mnogo puta je Mila zaigrano rekla da je plišani mnogo mekši za maženje od Igora. Odjednom ga je obuzeo nalet ljubomore kada je video plišanu igračku u njenim rukama. Znao je da je detinjasto, ali je želeo da bude jedini u njenom naručju. Mila se tada pomerala na krevetu. Pokrivači su se spuštali dalje niz njeno telo. Njeno otkriveno telo odmah mu je ugrejalo međunožje.

Zatvorio je vrata spavaće sobe, skinuo košulju i seo na krevet pored nje. Igor je sklonio igračku iz njenog stiska. Uz mali protest u polu snu, Mila mu je dozvolila. Stavio ga je na noćni ormarić, daleko od nje. Igor se okrenuo prema njoj i pogledao njeno spokojno lice. Izgledala je mirno i spokojno. Nije želeo da je uznemirava, ali je njegova potreba postajala sve jača i jača.

Pomilovao je po leđima. Mila je lagano zadrhtala i udaljila se od njegovog dodira. Otkopčao je kaiš i pantalone. Povukao je pantalone dole zajedno sa gaćama. Sklonio je pokrivač i približio joj se, ljubeći je u čelo. Okrenula se prema njemu i zalepršala očima, gledajući ga sanjivo.

„Hej lepa“, šapnuo je dok se ona rastegnula na krevetu, okrećući se prema njemu.

Pročitajte i ...  MILENA IZ NOVOGA SADA

„Hmm… vratio si se“, nasmešila se i podigla na laktove da ga poljubi, udišući njegov miris. „Mirišeš tako primamljivo i neodoljivo“, rekla je Mila uz njegovo uho i svojim jezikom pratila ušnu resicu.

„Mmm… Dušo, prestani to da radiš“, zastenjao je Igor i okrenuo lice.

„Nedostajao mi je moj dragi muž“, rekla je Mila tiho dok se privijala bliže Igoru uz poljupce.

„Nedostajala mi je moja žena“, promrmlja Igor na njene usne, njeno toplo telo pritiskajući se uz njegovo.

„Večerao?“ upitala je.

„Da, gricnuo sam nešto tokom leta“, odgovorio je, najmanje zabrinut za hranu. „Gladan sam nečeg drugog“, rekao je i krenuo da je liže po vratu.

„Znam… osećam“, rekla je, tražeći više njegovog dodira.

Igor je prste konačno prislonio na njene grudi. Mila se nagnula uz njega i dahtala dok su njegove ruke stiskale njene grudi. Prešao je noktom preko njene već ukočene bradavice, nateravši je da se migolji. Njene bradavice se pretvaraju u krute vrhove koji očekuju noć koja je pred njima.

„Tako si lepa. Sviđa mi se način na koji reaguješ kada te dodirnem“, šapnuo je Igor na njeno uho.

„Igore…“ zastenjala je Mila i bacila ga na leđa opkolivši ga.

Poljupci su krenuli jedan za drugim. Povukla je nokte po njegovim grudima i uštinula mu bradavicu. Njegovi grudni mišići su bili zategnuti. „Opusti se“, Mila je kružila po bradavici jezikom. Igor je zastenjao od zadovoljstva, zaplevši prste kroz njenu meku kosu. Mila ga je bombardovala poljupcima po sredin stomaka, dosegnuvši do prepona. supruga mu sisa kurac u krevetu

Udahnula je miris njegovog penisa u erekciji, a zatim ga je obuhvatila usnama nateravši ga da poraste i nabubri. Postavila je nežni poljubac na vrh što ga je privuklo i on joj ga je zabio duboko u grlo. Prstima mu je milovala jaja i jezikom zadirkivala glavić. Nije mali, daleko od toga, ali ona je umela celog da primi u grlo, volela je to.

Jezik joj se okretao oko glave, uvlačeći ga dublje u svoja vrela i vlažna usta. Njena svilenkasta kosa činila je nežan veo i zadirkivala je njegov stomak. Igor je prošao prstima kroz njenu kosu i zavukao ih iza njenog uha. Pogledala ga je lukavo pre nego što je jezikom prošla po osetljivoj donjoj strani njegovog kurca. Posisala ga je, nateravši ga da zastenje. Njeni zubi su zahvatili njegovu erekciju i ona ga je duboko zagrizla.

Pročitajte i ...  Saša mi je postao cura 2. Dio

„Dosta je,“ rekao je Igor dok se odmicao od Milinih usta.

„Ali, želim da…“, rekla je Mila u znak protesta.

Igor je stavio prst na njene usne, ućutkujući je. „Ne. Ne sada. Večeras želim da budem u tebi. Želim da osetim tvoju vlažnost i želim da znaš da si moja“, rekao je Igor, ne mogavši da ublaži posesivnu crtu u svom glasu.

„Sviđa mi se kada si tako posesivan prema meni“, šapnula je Mila i bacila se na njega, stavljajući mu poljupce po celom licu. „I uvek ću biti tvoja“, rekla je Mila uz njegove usne, pre nego što ih je zatražila za užareni poljubac.

Igor ju je prevrnuo na leđa i poljubio joj bradavicu pre nego što ju je uvukao u usta. Njegovi zubi su povukli njenu bradavicu, izazivajući jecaje. Uhvatila ga je za glavu, pozivajući ga da nastavi. Njegova ruka je pronašla njenu drugu dojku, masirala je, pretvarajući bradavicu u kruti vrh. Igor je zatim krenuo dalje niz njeno telo, stavljajući spore poljupce duž njenog stomaka, struka i oko pupka. Mila je stisnula čaršave i pokušala da uguši jauke. liže pičkicu svoje napaljene supruge

„Mokra si… ufff jebeno si mokra“, promrmlja Igor dok je prstom prelazio preko njenog proreza.

Pokazao joj je prst koji je bio mokar od njenih sokova. Ponudio je svoj prst Mili i ona ga je usisala u usta, okrenula jezik oko njega.

„Nedostajala si mi draga, nisi svesna koliko“, šapnuo je Igor i povukao jezik preko Miline pičke, zaranjajući dublje u njenu vrelu i mokru vaginu.

Ona se vrpoljila, tražeći više od njegovog dodira dok je gurala kukove prema njegovoj bradi. „Izgleda da je neko večeras nestrpljiv“, promrmlja Igor.

Pročitajte i ...  Grubi Prvi Sastanak

„Molim te…“, zastenjala je Mila dok je gurala bokove o njegove ruke.

„Molim šta?“ upitao je Igor lukavo dok ju je prikovao svojim pogledom. „Kaži.“

„Jebi me dragi. Učini me svojom“, vrisnula je Mila i Igor se postavio na njen ulaz.

Nije je držao u iščekivanju i veoma brzo je nabio kurac u nju. Savijao je kukove zabijajući se umereno ali čvrsto. Obmotala je svoje dugačke vitke noge oko njegovog struka, privlačeći ga bliže sebi. Njena pička ga je čvrsto stezala dok se zabijao u nju brže, dublje i jače. Dok ju je tucao ona je dodirivala svoj klitoris, pokušavajući da postigne orgazam koji je vrebao iza ugla. tucanje u misionarskoj pozi

„Neću dugo izdržati.“ zastenjao je Igor dok su joj se kukovi susretali sa svakim njegovim udarom. Mila se trljala sve brže i brže. Igor je osetio kako se Mila gubi i raspada, dok on svršava duboko u njenu toplu rupu. On ju je ljubio u vrat i gledao je sa požudom i strašću dok je zajedno sa njim svršavala uz bolne jauke.

Mila je zagrlila Igora i privila ga k sebi. Obuhvatio je njenu zadnjicu i nežno je stisnuo. „Nedostajalo mi je da budem u tvom naručju“, šapnuo je Igor i otkotrljao se na bok, vodeći Milu sa sobom. „Neću te sada puštati od sebe neko duže vreme“, reče Mila uz osmeh dok je mazila Igora i zadovoljno uzdahnula.

* Povratne informacije i komentari su dobrodošli. Sanja

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Don`t copy text!