Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Šta to Radiš Kretenu?

10 min čitanja
liže gazdaricinu pičkicu

Upisao sam Poljoprivredni fakultet posle gimnazije i moji su mi našli sobu u Zemunu kod jedne žene, usedilice, kako bi naši rekli. Stan je starinski, salonski, ogroman, a Mima živi sama u njemu. Ne bih baš znao da kažem šta radi, nešto u nekom ministarstvu, ali ne znam šta konkretno. Često je na putu ili na sastancima, pa je retko i viđam.

Upoznavanje Hrvatska

Zašto izdaje sobu, nije mi bilo jasno, osim da nije sama u stanu ili da je neko tu pošto je često na putu. Poreklom je iz Niškog kraja, odakle sam i ja, i to je najverovatnije bila veza da mene primi kao podstanara. Nikada se nije udavala i nema dece, i kada to povežem sa njenim izgledom, daje nerešivu enigmu.

milf gazdarica sisataIako matorka, pedeset plus godina, izgleda bolesno dobro. Crna gusta kosa, malo šatirana, lisičija faca zategnutog lica, linija ko u devojke, duge vitke noge, uski kukovi i, na takvom telu, nestvarno velike grudi. Negovana, uredna i uvek doterana, sa garderobom koja je isticala sve njene atribute, pre svega zgodnosti, brzo su doprineli da bude glavna meta moje požude i mašte i vlažnih snova.

Nije me provocirala, ponašala se prema meni obično, prijateljski sa određenom pristojnom distancom. Provocirao me je njen jebozovni izgled! Provocirao me i njen veš, pre svega gaćice i brushalteri. Gaćice tako mele, nežne prozirne, sa providnom čipkom na pravom mestu, i brushalteri u kompletu sa gaćicama, ali sa tako velikim korpama u kome su se gnjezdile one bezobrazno velike sise.

Pošto smo koristili isto kupatilo često sam imao prilike da ih vidim, uglavnom nošene ili na sušilici čiste. Kad sam bio siguran da nije tu znao sam dugo da ih mirišem i drkam udišući blagi miris njene pice i njene kože, koji ću prepoznati uvek u životu.

Bio sam na fakultetu do kasno i vratio se kući. Sreli smo se na vratima, izlazila je doterana i samo me pozdravila. Bio sam malo umoran, ceo dan na fakultetu i odmah sam otišao da se istuširam. Na mašini za pranje veša su bile Mimine bele gaćice i brus. Uzeo sam ih u ruke i prineo nosu. Još tople od njenog tela mirisale su opojno.

Brzo sam se istuširao, obukao, uzeo Mimicin donji veš i odneo u svoju sobu. Prvi put sam to uradio, mislim uneo njene gaćice u moju sobu. Mislio sam tek je izašla i ko zna kada će se vratiti. Pustio sam muziku, spustio farmerke, uzeo gaćice i prislonio ih na lice.

Oh kako su divno mirisale, malo intenzivnije nego obično, kao da je bilo više sokova na njima. Uzeo sam brus, pomirisao unutrašnjost korpi, miris kože i mleka za telo, i stavio ga na glavu.

Kurac mi je već bio dignut, lagano sam šetao kožicu, prelazeći šakom po glaviću. Drugom rukom sam prineo gaćice usnama i polizao mesto gde je miris bio najintenzivniji. Slankasti opori ukus mi je pokrenuo sva čula.

Prislonio sam gaćice na nos i duboko udisao vazduh kroz njih, ruka mi se malo brže kretala duž opako dignute kurčine. Nisam ni čuo kada je ušla u stan, ni kada je došla do moje sobe. Verovatno je privukla malo glasnija muzika i otvorena vrata na sobi. A imala je šta i da vidi. Sedeo sam poluležeći, drkao, držao njene gaćice pod nosom, dok mi je na glavi bio njen brus kao vaterpolo kapica.

Pročitajte i ...  Nocni uzitak sa teta Mirom

– Šta to radiš kretenu? Upitala me tiho, skoro bojažljivim glasom. Presekao sam se, uplašio, posramio, zbunio…. Bacio sam i gaćice i brus daleko od sebe, da valjda kažem da nije to to što vidi. Spustio sam glavu i ćutao, nisam smeo da je pogledam, stavio sam obe šake preko kurca izdajnika koji je i dalje parao vazduh.

Očekivao sam njenu reakciju. Da izleti iz sobe, zalupi vrata i kaže mi da sam lud, istog momenta izbaci iz stana, tuži me roditeljima, fakultetu, državi, da da me streljaju… Prošlo je tako nekih minut-dva, čulo se samo disanje, moje ubrzano i njeno duboko.

Prišla mi je i stavila ruku na rame. Srce mi je lupalo, isto kao i sada kada ovo pišem. Bio sam ukočen. Poljubila me je u vrat i krenula rukom ka mojoj kurčini. Lagano je pomerila moje ruke i šakom uhvatila kurčinu. Kada tada nisam dobio srčani udar nikad neću.

Usne su joj i dalje bile na mom vratu. Ustao sam kao oparen, a njena ruka je izgledala tako stino u odnosu na moj kurac. -Kako je lep! -reče tiho. Desnom rukom je preko glavića prevlačila kožicu, dok joj je leva bila na mom zategnutom dupetu, koji je mazila kružnim pokretima ruke.

Tek tada sam video da je odkopčala košulju i, kako je bilo malo nagnuta unapred, teške sise su pretile da ispadnu iz brusa. Iz očiju joj je izbijala požuda, šaka joj šetala stublinom i prelazila preko muda malo ih stišćući i golicajući nežno vrhovima prstiju. Dovela me je do ludila, a među nogama raspalila mi je vulkan.

Spustila se između mojih nogu. Gledala je par sekundi u moju nabreklu kurčinu i krenula da je liže. Jezikom je liznula jaja, pa od korena kurca se polako penjala ka vrhu. Zastala je na glaviću. Počela je da ga oblizuje. Mislio sam da ću eksplodirati. gazdarica milf mu ga puši

Dodirivala mi je njenim nežnim prstima muda koja su bila ogromna, skroz puna sperme. Onda ih je počela malo jače stiskati dok su joj usne i jezik klizile niz kurac. Tek tada je počela da ga puši. Sa obe ruke je držala jaja i kurac u korenu i uvlačila ga duboko u usta. Isturao sam karlicu ka njoj, nisam mogao više, sperma samo što nije pokujala.
-Mimice svršiću… – rekao sam totalno izbezumljen.

Stvarno nisam mogao više da izdržim. Muda su mi se zgrčila i počeo sam da sipam. Mima je glavić obuhvatila usnama kako bih joj u pravom smislu reči napunio usta. Mislim da mi je to bilo do tada najduže svršavanje u životu. Sisala mi je kurac kako bi pokupila sve, do poslednje kapi.

Podigla se oblizujući usne kao mačka kada popije mleko. I dalje nije puštala kurac, koji nije izgubio ni trunku na veličini i čvrstini. Ona mi onako napaljena gurnu jezik duboko u grlo. To me je malo oslobodilo. Uhvatih ga zubima počeh da sisam. Da znate samo kako je bio nemiran, i sladak, kao kod neke napaljene, razuzdane šiparice.

Pročitajte i ...  Prljavija nego što Izgleda

Dodirnuo sam je rukama preko brusa za grudi. Tako polako i nežno jer sam uživao u svakom trenu, ispunjenja mog davno sanjanog sna. – Pa kurajberu, vidim ti bi još mogao! – nasmejala se zadovoljno, i ona se napalila – Idemo u sobu! Ušao sam prvi put u njenu spavaću sobu kojom je dominirao ogromni krevet. Otvorila je fioku na komodi i izvadila prezervativ. Zagrilili smo se, gotovo dograbili jedan drugo.

Moj jezik je zaronio je njena usta. Istog momenta smo počeli halapljivo da se ljubimo, sudarajući se zubima, grizući se i ližući uzajamno. Zavukao sam ruku u dekolte i dohvatio njenu veliku sisu i nastavio da je gnječim preko brusa, drugu sam zavukao ispod kratke suknje hvatajući je za mesnate guzove. Divlje smo se žvalili, dok je spuštala ruku i hvatala me za kurac, nastavljajući da ga stišće i trlja.

Razdvojili smo se šumno dišući i skinuli sve sa sebe. Meni je očigledno ostavila gaćice. Legli smo u krevet. Uhvatio sam njene pune sise rukama, blago ih gnječio i milovao, onda spustio usne i jezik na njih. Uzela je prezervativ, otvorila i spretno navukla na moj kurac. – Ummm… mmmm… – uzdisala je zadovoljno, udobnije se nameštajući.

Mesio sam velike sise i grickao otvrdle tamne bradavice, spuštajući se jezikom na niže, preko toplog stomaka. Zavukao sam prste u njene gaćice i svukao ih sa nje. Pička joj je bila savršeno frizirana, podšišane crne dlake uramljivale su rozikastu pukotinu. Sitnim poljubcima i jezikom sam klizio glatkom kožom njenih prepona penjući se na više, ljubeći joj slabine.

– Mmm… kako si nežan… mmm… – uzdisala je i zavlačila mi prste u kosu. Raširio sam joj noge i ugledao dugačku rumenu brazdu njene pičke sa otečenim klićem. Gutao sam pljuvačku, dok su mi se zenice širile od požude. U nosnicama sam osetio neponovljiv, uzbuđujući miris vagine pomešan sa mirisom njene kupke. Zavukao sam jezik između toplih breščića i liznuo joj pičku celom dužinom…

liže gazdaricinu pičkicuUzdahnula je i zastenjala od užitka, a ja sam nastavio da je ližem, razdvajajući nežne usmine, uvlačeći jezik u sluzavu raskolinu. Uvijala je bokovima, dok sam joj halapljivo lizao toplu unutrašnjost, dohvatao nabrekli klitoris, šamarao ga jezikom.

Nisam mogao više biti nežan. Lizao sam je jako, sisao kliću, zubima je grickao. Poludela je. Dahtala je, preznojavala se. – Uuuuu… u što mi lepo liižes… uuu… dobro je… mmm… dahtala je sve glasnije, a ja sam podigao jednu ruku i gnječio joj sisu, grugu sam podvukao ispod nje hvatajući je za polutku guzice. – Uuuummmm… a… aaa… mmmm… dajjj… dođi… jebi meee… – glasno je stenjala, uvijajući bokovima.

Okrenuo sam je na bok i legao iza nje. Podigla je nogu i slomila se u struku otvarajući mi se. Namestio sam se između njenih nogu, prislonio glavić na vlažni procep i polako gurnuo. Kliznuo sam kroz sluzavu unutrašnjost, smeštajući ga u dubinu njene pičke, nabijajući joj ga do jaja.

– Uuuu… kako je dobro… uuu… – prostenjala je okrećući glavu ka meni – Veee… likiii siii…. Spustio sam usne na njene i gurno joj jezik u usta. Prihvatila ga je i usisala šumno dišući i dahćući. Nabijao sam joj kurčinu gotovo do jaja, mešao u njenoj vrućoj pički, vadio, opet nabijao, pomalo ubrzavajući ritam.

Pročitajte i ...  Moj prvi matorac

Tela su nam se toplo sudarala, ona dahtala, postajala sve glasnija, sve pomamnija. Vrtela je glavom, sve desno, grčila se, išla mi bokovima u susret. Cikunla je i stisnula me čvrsto uz sebe, dok joj je celo telo podrhtavalo u nastupu silovitog orgazma, a ja sam je uhvatio za njene čvrste guzove, stiskao ih i gnječio, nastavljajući užurbano da je jebem.

– Uuu… lud siii… luuuud… uh, što me dobro jebeš… jebiii… jebiii… ne prestajjj… uuu… – pomamljeno je stenjala, dok su nam tela pljeskala jedno o drugo, užarena od uzbuđenja. Podigao sam je i naguzio ispred sebe. Pomilovao obe polutke njenih guzova, blago ih stiskao i razdvojio, a onda kliznuo kurcem u njenu uzavrelu pičku. Pička joj je bila toliko vlažna da joj je iz momenta uleteo do jaja. jebanje napaljene gazdarica

– Tooo… mmm… tooo… jebii meee… mmmm… – gotovo je vikala uvijajući se bokovima – Uuuuhhh… svršš… ićuuu… Uhvatio sam je za guzove i nabijao joj kurčinu do jaja sve brže. Jebao sam je kao životinja. Gledao sam je, bila je u transu. Grizla je sebi donju usnu, spustila se prednjim delom tela na krevet, zabila glavu u dušek i šakama širila polutke.

Tela su nam se sudarala i silovito nabijala jedna u drugo. Moj stomak je pljeskao o njene guzove, kurac klizio kroz potpuno raskvašenu pičku. Osećao sam slatke trnce kako počinju da mi mile telom i još više ubrzao.

Čvrsto sam je stegao za bokove i svom silinom joj nabijao kurčinu do jaja, osećajući navalu slasti u celom telu. Ona se tresla i svršavala u talasima. Počeo sam da se praznim, stenjao sam i podrhtavao, pao sam preko nje. Svaki moj drhtaj kurca poklapao se sa kontrakcijom njene pičke. Želeo sam da ovaj tren potraje večno…

Spustio sam se sa Mime, kurac mi je ispao iz njene pičke. Kondom je polako spadao napunjen do vrha mojom spermom. Skinula ga lagano i uvezala. Nežno je šakom prelazila preko glavića umrljanim spermom. Milovala je moj omlitavljeni kurac. Ležali smo jedno kraj drugog i gledali se u oči. Videlo se neverovatno obostrano zadovoljstvo i sreća.

– Skoro mi ovako nije bilo lepo! – rekla je to baš ozbiljno – Tako je to… kad se najmanje nadaš. Strašan si mali! Posle izvesnog vremena smo se istuširali i zajedno večerali.

Opet smo je jebali i opet je bilo super. U našem odnosu se nije ništa specijalno promenilo, pogotovo za okolinu. Poštujem je sada i više, i ne insistiram na seksu, čekam da to ona predloži. A želja je kod mene kao i pre, možda i veća!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!