Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

SREĆNIK,– 5 DIO

4 min čitanja
punjenje picke

ČUDO OD SNAHE –5 DIO

Kada je,snaha,sjahala sa mene,ostao sam i dalje da ležim na ledja.Omlitavljeni kurac,odmarao se na volovskim mudima,zadovoljan obavljenim poslom.Za čudo,snahs je ovo jebanje prihvatila,kao da smo mi u braku,a ne u nekoj inces vezi.Ležala je gola,uz mene,na desnu stranu,i fiksirala je moju jebačku mašineriju.istina,pored spleta mišića,drugo da valja kod mene, i nebi našlo.Pruži ruku ispod muda,i zajedno ih podiže sa kurcem Vagala je ustvari,onako od oka,koliko su teška jaja sa kurcem,i uz ozbiljnu grimasu procijeni,da teže,onako kad odmaraju,oko kilogram,a ,,vjerujem kada ti se digne da dosegnu i do 1,5kg.,,
punjenje picke,,Snajka,mi se pojebasmo,kao da smo u vezi godinama,a ne da danas debitujemo,,rekoh joj tiho.
,,E moj Đevere,koliko sam ja puta svršila,u mislima sa tvojim kurcem ni broja ne znam,,kaže snajka,i lagano spušta glavu put moga međunožja.uze kurac uste,bez pomoći ruku,i rotira mi njeno dupe,ili bolje reći pičku,pravo na moje usne.Kurac već stupa u akciju,a i moj jezik prati ga u stopu.Nešto mi je sada pička slađa,ližem je,od dupeta,pa sve do pupka,sisam svaki dio usmina koje su nabrekle,kao usne kod afrikanki.
,,Drži jezik u tunelu,ne izlazi,dok ti ne kažem,,naređuje snajka.Mene već vilice bole od napiranja jezika da joj što dublje uđe.Uz jeku i mumlanje,ona je terorisala moj kurac,ali ni muda nije ostavljala ma miru.Ne znam ko je,u tom trenutku bio van pameti.Ja jesam,a siguran sam da je i snaha.
U deliću sekunde,promijeni položaj.Kurac joj se nađe u pičku do balčaka,a njen jezik do mojih krajnika.Poče da se lomi u kukove,uz samrtničku jeku.Stegoh je preko pojasa i medveđim šapama pritegoh uz sebe,dižući je čitavu ka perce na kurac.
,,SVRŠAVAM,SVRŠAVAM,,VRISKALA JE SNAHA,KAO DA JE ZMIJA UJELA.,,NE VADI GA DOK TI JA NE KAŽEM,,NAREĐUJE MI SA PUNO AUTORITETA.No moj kurac nepoštuje mnogo autoritete,on nastavlja da radi svoju radnju,i to bezprekorno.
,,Počinjem,,viknuh ,a sperma poče da puni snahinu utrobu.
,,Tako,Tako,molim te ne vadi ga dok sam ne ispadne,vapi snajka,i sve više i više nalijega na njega.Štaće,kurac,i ako već umoran,i želi vazduha,osjećam,kako ga mišići snahine pičke stežu,cijede,ne dozvoljavaju mu vani.U jedno doba snaha se odluči da mi pusti kurac iz zarobljeništva.Stavi glavu na moje grudi,uz jedno grickanje mojih bradavica.pogleda me,i kao da se hvali svojom oštroumnošću kaže,,Znaš Momo,da sam u svojoj mašti,predviđela da ćeš me kad,tad ,pojebat,i da će to biti takvo jebanje,koje se neće moći zaboraviti,,VOLIM tvojega brata neizmjerno,inače,da nije tako,odmah bih mu dala nogu u dupe,i došla tebe,i ako imaš,odvratnu facu,imaš kurac,za ponos plemena,a i brate majstorski ga koristiš.izbifla moja jebačica.
,,Snajka moramo se paziti,ali ikoristit svaku šansu,jeli znaš,da ti i burazer čekate poziv iz Sirije,na nekoj novoj lokaciji koja je skoro otkrivena,i to ste po ugovoru obavezni ostati dvije godine.Ala će te se napuniti love,on kao arheolog,a ti kao prevodilac,francuskog i engleskog jezika.Valjda ćeš udijelit koji dolar,ovome tvom nesposobnom đeveru.uz zajebanciju,kažem snajki,a u sebe mislim ozbiljno.
,,Bez brige,ovo se ne može platit dolarima,ali ti obećavam,da ti neće hvaliti,ni dolari niti moja pička,jer ću ja vas često posjećivati,,obeća snajka,a ja joj vjerujem svakoj izgovorenoj riječi.NE predpotavljajući,da će se ,u sledećih pola godine ČUDO DESITI.I da će mi snajka,biti vječno zahvalna.

Pročitajte i ...  Dnevnik moje supruge

 

NASTAVIĆE SE -6 DIO

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Sisanje kurca 4 min čitanja
Sex Losinj 1 min čitanja
Ženaipo 1 min čitanja

2 thoughts on “SREĆNIK,– 5 DIO

  1. Izgleda da je istina što kažu stare izreke, da kada je neko više muško, on ima veća muda. Ovo sam saznao na žalost ili na sreću iz iskustva. Moja mama se kada se razvela sredinom 90ih, jer je moj ćale otišao preko da radi i tamo se spanđao sa nekom, krenula po preporuci da se dopisuje sa jednim nastavnikom. Tada nije bilo telefona u svakom selu i to nije svaka kuća imala. Oni su se dopisivali neko vreme i on joj je pisao pesme. Pisao joj je baš divne pesme i mama je sa velikim divljenjem pričala svojoj najboljoj prijateljici o tome. On je bio profesor književnosti i pisao je pesme, a očigledno je baš bio inspirisan mojom mamom. Posle nekog vremena, on ju je zaprosio, a ona je pristala da se uda za njega. Ona nije znala kako on izgleda, ali kako kažu, zaljubljuješ se u osobu, a ne u lik. To je bio brak na neviđeno. Konačno smo odlučili da krenemo iz našeg sela na periferiji male varoši i uputimo se na drugi kraj Srbije u ravnicu. Kada smo stigli na stanicu lokalne varošice, tražili smo po okolini ko bi mogao da bude dotični gospodin koji nas čeka. U nekom vremenu sam se odvojio od mame i gledao po okolini u nadi da ću ugledati nekog ko takođe traži nekog. Tada me je zapazio jedan muškarac u zrelim godinama. Pitao me je koga tražim i ja sam mu rekao tog i tog. Pitao je zašto i ja mu rekao, zato što moja mama treba da se uda za njega. Reče mi da je to on i ja se vrlo iznenadih. Izgledao je grubo, oniži, korpulentan, jakih, dlakavih ruku, crne, kovrdžave kose, tamnijeg tena. Po mojoj proceni je imao oko 50 godina. Tada me i mama potraži i ja joj rekoh da sam našao njenog „gospodina“. Pokazao sam joj rukom na ovog baju i ona se vrlo iznenadi, ali pruži ruku i nekako se sramežljivo upozna. On je bio energičniji i nekako je dobro odmerio. Mama je nekako bila zbunjena i kao da ne zna šta sad, ali je on bio otresitiji i brzo nas spakovao kod sebe u auto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!