Sportske igre

3318_298710_1313059312-largeIcon.pngKonačno je došao i taj četvrtak. Ujutro sam se spremila na posao, koji će danas trajati pola radnog vremena. Nakon toga nas nekoliko iz firme odlazi na sindikalne sportske igre koje će se održati u jednom Dalmatinskom gradiću. Tu će se okupiti većina ekipa iz naše proizvodne branše iz cijele zemlje.
Prijašnjih godina smo nastupali na natjecanjima iz kuglanja, pikada i ekipnih sportova sa više ili manje uspjeha, no rezultati nisu ionako bili bitni, nego ono što se događalo izvan sportskih terena, upoznavanje novih ljudi, druženje, ples, opuštanje, a netko je iskoristio priliku i za neke druge aktivnosti koje su bile više ili manje uobičajene na takovim događanjima. Ja osobno do ove godine nisam imala niti priliku niti volju za tako nešto i bila sam sigurna da se meni to ne može dogoditi.
Sa mnom je išla moja kolegica Ana sa kojom radim u istom uredu. Dobro smo se slagale i uvijek podržavale jedna drugu, pa su nas u šali zvali “seke”. Ana je dobro izgledala, visoka oko 170 cm brineta srednje dužine kose, lijepe okrugle guze dobrih batačića i čvrstih okruglih duda, ne prevelikih. Obje smo u tridesetim godinama, udane i imamo svaka po dvoje djece. Ja sam u sretnom braku, imam dobrog muža koji me razumije i sa kojim imam jako dobar i konstruktivan odnos. Seks nam je jako dobar, zbog čega sam i bila uvjerena da nikakve avanture ne dolaze u obzir. Odgojena sam u konzervativnoj obitelji i neke granice nisam htjela prijeći.
Ja sam brineta kao i moja kolegica Ana, nešto sam mlađa i niža od nje, kosa mi je kraća. Uglavnom dobro izgledam unatoč nekoliko kilograma viška. Guza mi je napeta i okrugla nogice punije ali dobro oblikovane, a dude su mi lagana trojka. Moje je prokletstvo što sam previše gadljiva. Nikada nisam “probala” ženu i bila sam, sigurna kako nikada ni neću, pošto i sama pomisao na to mi je bila odbojna. Čak i kurac kada mi je jednom bio u pički više nisam stavljala u usta, nikada nisam nikome dozvolila da mi svrši u usta. Hoće li se to uskoro promijeniti? Smatrala sam da neće, jedino možda da se stvore neke pretpostavke o kojima nisam razmišljala…


Kada smo se svi okupili, pospremili stvari u autobus krenuli smo. Od samog početka počela je pjesma, a tu je bila i neizostavna boca koja je neprestano kružila autobusom. Princip je bio; otpij gutljaj, šalji dalje te nastavi pjevati. Nakon nekoliko minuta dobrano se osjetio miris domaće rakije u zraku. Osim nas iz matične firme tu se nalazilo i nekoliko članova našeg kolektiva iz izdvojenih podružnica u drugim gradovima. Svi smo se uglavnom poznavali osim dvoje mlađih kolega koji su ove godine prvi puta išli sa nama. Jedan se zvao Ivan i bio je sredini dvadesetih a Goran je bio u ranim tridesetom. Upoznavajući sam shvatila da se sa Goranom bolje poznajemo nego se na prvi pogled činilo. Goran je bio iz zapadne Slavonije i često smo razmjenjivali poslovne mailove i razgovarali na telefon, no nismo se nikada sreli.
Pružio mi je ruku i predstavio se: “ja sam Goran.”
“Drago mi je ja sam Anita”, odgovorila sam.
“Moram priznati da puno bolje izgledate nego što sam vas zamišljao” rekao je pružajući ruku Ani.
“Ni ti nisi loš, samo nas dvije smo prevelik zalogaj za tebe” dobacila je u šali Ana.
Nakon što je otišao dalje po autobusu obje smo ga dobro odmjerile. Ana me je druknula laktom šapćući mi na uho: “Jesi li primijetila kako je dobro građen, a i hlače su mu dobro popunjene!”
Na to sam odgovorila: “Naravno da sam primijetila, tako nešto mi ne može promaknuti.”
Tijekom daljnjeg puta stalno smo bili skupa, polako pijuckali, pjevali i razgovarali o koječemu. Naravno jedna od glavnih tema je bio i seks. Saznale smo kako ima zaručnicu, s kojom ima vrhunski seks, ali tu i tamo voli malo “prošarati” kako bi mu to davalo novu dimenziju i poticaj u odnosu sa zaručnicom. Ana i ja nismo bile baš cure za avanture, a kako jedna prema drugoj nismo imale nikakvih tajni znale smo sve jedna o drugoj. Za vrijeme braka niti jedna nismo baš imale nekih izleta koji bi bili vrijedni spomena.
Nakon nešto više od tri sata smo konačno stigli do Jadranske obale. Pokupile stvari i krenule prema našim bungalovima. Brzo smo se smjestile. Ne moram napominjati da smo nas dvije bile u istoj sobi. Kako je bilo prekrasno popodne odlučile smo da pošto ima još vremena treba otići na plažu. Obukle smo kupaći kostim i kada sam se pogledala u ogledalo; Užas! Cijela šuma mi je rasla u preponama. Tada sam se sjetila kako sam na brzinu krenula od kuće i nisam stigla izdepilirati bikini zonu.
Rekla sam tada Ani: “Ti idi na plažu ja ću doći kada se izdepiliram, ne mogu ovako čupava pokazivati se među ljudima.”
Ana je odgovorila: ” Ne želim ići bez tebe pričekati ću te, a ti to obrij biti ćeš brža nego nego da se depiliraš sa kremom.”
Na to sam odgovorila: “Imaš pravo neće ionako stići narasti za ovih nekoliko dana.”
Postavila sam ručnik na krevet uzela brijač i sjela na njega, raširila noge, povukla gaćice što sam više mogla i počela. Kako je brijač bio relativno tup a ja nervozna nije mi nikako išlo.
Ana me je gledala i na to rekla: “ako želiš da još danas krenemo, lezi i daj meni taj brijač da ti ja to obrijem.
Nekoliko je puta povukla i zapela brijačem za gaćice.
“Daj skini te gaće da ne moram još i na njih paziti” Zavapila je Ana.
Skinula sam gaćice i moja još neobrijana pica našla se na zraku.
“Kako želiš da te obrijem, skroz ili na crticu?” Upitala je.
“Može na crtu, samo pazi me porezati.” Odgovorila sam.
Nježno je povlačila brijač, toliko nježno da mi je čak počelo pasati. Kada mi je nehotično prstom lagano prošla preko usmina izmamila mi je lagani uzdah. Primjetila je to ali nije se dala smesti, nastavila je dalje. I dalje je lagano znala prstima preći preko moje pice, slučajno ili namjerno, nije bilo bitno, odgovaralo mi je mameći moje uzdahe.
“Nemoj previše uživati jer skoro smo gotove.” Rekla je uz smješak.
Odložila je brijač uzela ogledalo i postavila ga između mojih nogu. “Možeš se pogledati” Rekla je. Tada je prošla nježno rukom preko moje pice kako bi vidjela da li je dobro izbrijala. Kroz moje tijelo je prošla kao neka struja. “Ah” Uzdahnula sam.
“Nemoj reći da si se uzbudila, sva si vlažna” Vragolasto je konstatirala Ana.
U tom momentu mi je lagano prst gurnula u picu. Imala je pravo sva sam se bila ovlažila. Počela je lagano prstom istraživati unutrašnjost moje već sada zagrijane pičkice. Radila je to fenomenalno kao da je znala gdje su mi najslabije točke. Prvo je počela sa jednim prstom, nastavila sa dva lagano trljajući stjenke moje pičke koja se sada već dobrano navlažila. Palcom mi je lagano masirala klitoris. Polako je spustila glavu među moje noge uklonila palac i jezikom počela masirati po klitaću. Voljela sam kada me muž liže, radio je to dobro, ali kako je to radila Ana nije bilo za usporediti. Točno je znala kako će me izluditi, vidi se da je dobro za razliku od mene poznala žensku anatomiju. Uskoro je moje tijelo protresao prvi orgazam, tresla sam se kao šiba na vodi. Ovakav orgazam nisam još nikada doživjela, blažena Ana.
Mislila sam kako je to gotovo, ali kako li sam samo bila u krivu. Nisam ni slutila što će se još dogoditi. Bez obzira što je vidjela da sam svršila nije prestajala samo je usporila ritam. Počela je sve sporije raditi jezikom i prstima te glasno uzdisati i stenjati. Još ošamućena od božanskog orgazma pomislila sam kako ju je napalilo moje svršavanje. Kada sam pogledala imala sam što i vidjeti. Kako je bila naprčena iza nje se došuljao Goran. Onako napaljena od igre sa mojom macom, dok se još nije snašla povukao joj gaćice u stranu gurnuo topao i vlažan jezik u pičkicu i počeo lizati. Tada sam shvatila da smo bile neoprezne i da nismo zaljučale vrata.
Nisam znala što bi napravila, s obzirom na užitak koji mi je priuštila i vidjevši da ona uživa mislila sam da ne bi bilo pošteno dizati galamu. Mislila pričekati da ona svrši i onda se povući, a osim toga i meni je pasao njezin mekan i nježan jezik u mojem međunožju. Kako je vrijeme odmicalo ona je postala sve glasnija, ja sve napaljenija. Odjednom je vrisnula, to je bio jasan znak da ju je nabio na kurac. Tucao ju je polako a onda sve brže. Lizala mi je pičku i igrala se sa mojim klitaćem. Kako je on pojačavao ritam tako je i ona mene brže jebala prstima i jezikom. Ubrzo je počela svršavati. Tijelo joj se grčilo u slasti orgazma. U tom momentu je i meni pao mrak na oći i moje tijelo je opet protresao orgazam. Bila sam napaljena do ludila iz pičke mi je curilo u potocima. On je još nije prestao jebati mada sam vidjela da neće još dugo izdržati.
Tada se dogodilo ono što sam mislila da se nikada neće dogoditi. Izvadio ga je iz Anine pičke prišao k meni i stavio mi ga pred usta. Vidjela da mu je alat stvarno pozamašan veći i deblji od kite moga muža za koju sam smatrala da spada u natprosječne primjerke. Bio je sav mokar i sjajan od Aninih sokova i mirisao je na pizdu. Napaljena i nakon dva jaka orgazma nisam više bila sposobna rasuđivati nego sam ga uzela u usta. Prvo sam polizala sve sokove s njega i počela ga ustima sisati i pušiti a rukom sam mu ga drkala kružnim pokretima. S obzirom koliki je bio glavić mi je bio skroz u grlu a vani je ostao dovoljan komad za ruku da ga mogu drkati. Za to vrijeme mi je još uvijek Ana obrađivala picu. Odjednom mi je kurac počeo pulsirati u ruci i ustima, izljevajući pozamašne količine sperme u moja usta i grlo. Što mi je do prije nekoliko sati bilo nezamislivo. Svu spermu sam progutala i nastavila mu pušiti kao da ništa nije bilo.
U prvi moment kurac je omekšao ali ja sam ga i dalje lagano sisala stiskala i lizala. Ubrzo sam osjetila u ustima kako je ponovo počeo rasti. S obzirom da je bio pozamašan vilica me je već počela boljeti nastavila sam ga drkati. Ana je to iskoristila pa ga je ona počela pušiti. Ja sam za to vrijeme jednom rukom mu drkala a drugom mijesila jaja. On je počeo lagano stenjati od užitka.
Kada je ponovo bio u punoj veličini izvadio ga je iz njenih usta rekavši: “Anita ga je održala na životu pa ga sada ona treba i dobiti.
Ana je na to odgovorila: “Pošteno Anita i ja sve dijelimo, iako kurac još nismo imale priliku podijeliti.”
“Samo polako nisam navikla primati tako veliki komad” Rekla sam, legavši na leđa i šireći noge.
Prislonio ga je na otvor moje pičkice, malo protljao među usminama i počeo gurati. Iako sam bila sva mokra teško je ulazio. Osjećala sam kako me svu širi i ispunjuje do bola. Kroz glavu mi je tada prošao moj prvi odnos i gubitak nevinosti, jer sam se i sada uz Gornanovu kurčinu osjećala kao da sam još junferica.
Na to je on komentirao: “Stvarno si uska, u takovu malu pičkicu još nisam ulazio.”
Nakon nekoliko gurkanja naprijed natrag ušao je do kraja. Stvarno sam ga osjećala na grliću maternice. Uskoro se moja mala pica prilagodila na takav komad i počela sam osjećati neopisivu ugodu. Vadio ga do glave pa nabijao do kraja. Mislila sam da ću poludjeti od užitka. Tada se dogodila još jedna meni nezamisliva stvar. Ana onako napaljena i neposlužena prekoračila me je i stavila mi svoju mokru pičku na nos. Tada sam joj u stvari prvi puta vidjela picu, koja je bila znatnije šira od moje, zato je Goran u nju ušao praktički iz jednog trzaja. Onako napaljena, sa velikim komadom u sebi nisam bila sposobna razmišljati. Prisjećajući se užitaka koje mi je maloprije priuštila Ana pomislila sam zašto ne probati i ženu neću zbog toga umrijeti. Ionako sam već polizala njezine sokove koji su bili na kurcu. Gurnula sam jezik među njene usmine i polako počela palucati jezikom. Njoj se oteo dubok uzdah. Vidjela sam da uživa počela sam joj još jače lizati pičku, a ona se nastojala što dublje nabiti na moj jezik. Sokovi iz njene pice su se slijevali meni niz bradu Za to vrijeme Goran je rasturao moju malu pohotnicu, a njegove ruke bile su pune moje prelijepe mlade guze. Mislila sam da ću eksplodirati. Imao je punu kontrolu potpuno zabijen u mene, a ja sam mu se potpuno predavala uživajući u njegovim snažnim pokretima i kurčini koja je duboko podrhtavala meni. Ana je uzdisala i glasno jecala, osjetila sam kako se počela grčiti i tresti na mome jeziku, izmorena je pala pokraj nas. Anin orgazam kod mene je pokrenuo lavinu, podigla sam noge i sklopila ih oko njegovih butina, počela sam divlje svršavati kao nikada do sada, grčeći se od glave do pete. U meni je svaki mišić pulsirao. Goran se žestoko zabijao u mene, trebao je svakog časa eksplodirati.
Pošto nisam znala u kojem sam dijelu menstrualnog ciklusa htjela sam mu reći da ne svrši u mene. Stigla sam izgovoriti samo: “Nemoj…” I u tome sam trenutku osjetila pulsiranje unutar moje vagine a blažena toplina ispunjavala je moju utrobu. Goran je sav u grču brizgao sjeme u moje dubine. Tada je iscrpljen pao preko mene.
Upitala sam ga tada: “Zašto si svršio u mene, što ako ostanem trudna?”
Na to je odgovorio: “Oprosti nisam nikada još jebao tako vruću i usku pičkicu i nisam se mogao suzdržati, a i mislio sam da si se zaštitila.
Njegova kita je tada iskliznula iz mene a njego sjeme je bilo vidljivo na mojoj pički i butinama. Ana je gledala kako se gusta sperma cijedi iz moje vagine niz moju guzu. Tada se zavukla među moje noge govoreći: “Hajdemo spasiti što se spasiti da.” Počela je lizati moju ljepljivu pičku i s jezikom sakupljati spermu koja je curila van. Gurala je jezik moju napunjenu pičku i pokušavala isisati što više sperme iz mene. Kao da će biti kakove koristi od toga pošto mi je njegova velika kurčina sigurno napunila ne samo vaginu nego i maternicu pošto je većinu vremena bio priljubljen sa glavom na moj grlić maternice. Bez obzira na sve Anini prsti i jezik su bili božanstveni pa sam uskoro ponovo svršila.
Kada smo se svi troje pribrali počeli smo razgovarati. Još sam uvijek imala osjećaj raširenosti u pički kao da je njegova kita još u meni, uz to osjećala sam kako se sperma lagano cijedi iz mog pičića. Goran mi se još jednom ispričao i rekao da će platiti abortus ako ostanem trudna, ali i da mu nije žao da će ovo pamtiti cijeli život i spreman je sve ponoviti ako smo zainteresirane, pošto sada mora paziti samo na Anu, a ne mora paziti na mene jer više ne može zabrljati, jer ako je zabrljao bilo je to u prvom pokušaju.
Ovo je u potpunosti istinita priča sa svim detaljima, osim što sam imena promijenila. Što se sljedećih dana događalo, možete samo pretpostavljati. Kao da je u meni i Ani probuđena zvijer, to ću možda opisati neki drugi put. Lijepo sam se provela, naučila sam i probala neke nove stvari. Tada sam shvatila zašto ljudi odlaze u izvanbračne avanture. Ponovila bih to i za ničim ne žalim, osim možda jedino što umjesto Gorana nije bio moj muž, s kojim poslije toga imam seks još puno bolji, a on naravno niti ne sluti što mi se dogodilo. Ah da ne zaboravim, sedam dana poslije kako me je Goran prvi puta napunio dobila sam menstruaciju, tako da se vrhunski provod odlično završio.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *