Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Spasili su me u Šumi

8 min čitanja
dvostruka penetracija u šumici

Ustala sam iz kreveta zevajući i brzo skuvala kafu, pokušavajući da se probudim. Posle druge šoljice, oči su mi još bile polu zatvorene. Tada sam odlučila da trebam da odem na trčanje, jutarnji džoging uvek razbudi moj um i telo. Oblačeći, slučajno sam srušila telefon sa stola. Kada sam ga podigla, ugao je bio napukao i nije se hteo upaliti. „U pičku materinu“, opsovala sam i bacila ga na krevet. Može li ovo jutro biti gore?

Uverila sam se da izgledam dovoljno pristojno pre nego što sam svoju dugu crnu kosu vezala u labav konjski rep i izašla napolje. Odlučila sam da trčim kroz lokalni park i malu šumicu u blizini mog naselja. Bila je to mala šumica tik uz autoput. Trčala sam samo nekih 20 minuta kada sam zakoračila u jebenu rupu i pala, pri čemu mi se zglob izvrnuo. Glasno sam vrisnula i brzo pokušala da ustanem.

„Jebena glupa rupa! Kud gledaš glupačo!“ vikala sam u sebi.

Tada se začulo šuškanje lišća. Zvučalo je kao da dolazi sa svih strana oko mene. Mahnito sam se osvrnula oko sebe, pokušavajući da odredim odakle tačno zvuk dolazi. Dok sam se okretala i gledala iza sebe, pogled mi se susreo sa par tamnih očiju, nekoliko centimetara od mene. Povukla sam se, zaprepašćena.

„Da li si dobro?“

Trebao mi je sekund da shvatim da je glas dolazio ispred mene, a ne iz tamnih očiju iza. Oprezno sam se okrenula i srela par svetlo plavih očiju ispunjenih smehom.

„Ja… Khm, mislim da sam samo iskrivila zglob.“

Plave oči su polako hodale napred i spustile se na kolena pored mojih stopala. Nežno je pritisnuo deo oko mog skočnog zgloba. „Ne deluje da je išta polomljeno. Luka, dođi da vidiš“, rekao je drugom momku. Luka je prišao i pažljivo pregledao moju nogu. „Bogami… ne valja“, rekao je i polako klimnuo glavom.

„Miloše, idi donesi mi dva ravnija komada drveta i malo vode.“

Dok mi je Luka mobilizovao zglob, primetila sam mnogo sličnosti u načinu na koji su momci izgledali. Pretpostavljala sam da su bili braća ili neki rođaci, ali oboje su bili mladi i jebeno prelepi. Iz nekog razloga, obojica nisu imali majice na sebi, samo uske šorceve za trčanje, ali meni nije smetalo. Lepo je bilo da o meni brinu dvoje zgodnih i mišićavih frajera. okružena sa dva momka u šumi

Bilo je toplo za jesenji dan i počelo mi je da postaje stvarno vruće pa sam skinula tanku jaknu koju sam nosila, otkrivajući majicu bez rukava. „U kurac“, šapnula sam shvativši da sam nešto zaboravila – Grudnjak. Luka je čuo moju psovku i pratio je moj pogled do grudi. Otvorio je usta da nešto kaže, ali Miloš je izleteo iz šume držeći burence vode.

Pročitajte i ...  U sestrama do jaja 5

„Evo me“, rekao je veselo i spustio bure vode pored mene, ali ne baš nežno pa je voda pljusnula po mojim bokovima i natopila mi šorts i butine. „Dobro, sad uzmi nešto što možeš da iskoristiš kao krpu i rashladi je“, rekao je Luka. Miloš mi je brzo natopio jaknu i stavio mi je na čelo, mrmljajući mi umirujuće stvari blizu uha. A onda je Luka grubo uhvatio moj zglob i namestio ga na mesto. Zgrabila sam Miloša za ruku dok sam se trzala, vrišteći od bola.

Potom, nakon par sekundi, bol je nestala. Još uvek sam mogla da osetim gde sam povređena, ali barem nije bilo bolno. Pustila sam Miloševu ruku i primetila da sam ga ogrebala. Iz jedne posekotine je čak procurelo malo krvi, ali sve ostalo je bilo u redu. „Izvini“, šapnula sam Milošu i nežno mu postavila ogrebanu ruku u vodu. Nakon što sam ga izvukla, posekotina je skoro nestala.

„U redu je, mala ogrebotinica“, rekao je Miloš, a ja sam klimnula glavom i zahvalila se Luki. „Još nam nisi rekla svoje ime“, rekao je Luka i oprao ruke u buretu pored nas. „Katarina. Ali možete me zvati Kaća. Više mi se sviđa“, rekla sam i rukovala se sa njima.

„Eto, pokušaj da ustaneš Kaća“, rekao je Luka i odmaknuo se.

Oprezno sam ustala, a kada sam konačno bila stabilna, nasmešila sam se i zagrlila Luku, a zatim i Miloša. „Mnogo vam hvala obojici“, rekla sam oduševljeno.

„Nema na čemu“, odgovorili su oboje u isto vreme i zagrlili me u grupni zagrljaj.

Zacvilila sam kad me je Luka podigao na svoja ramena. Ubrzo me je spustio na drvo, a ja sam se smejala i pokušavala da dođem do daha. Posle minuta samo osmehivanja i sedenja, shvatila sam da su momci zaćutali i da me gledaju u grudi i u moje međunožje gde se moja pička ocrtavala ispod tankog šorca. Pogledala sam dole i bila šokirana kada sam kroz majicu videla svaki mali detalj svoje bradavice.

Ali šokiranost je bila blaga naspram napaljenosti koju sam osetila videvši njihove pohotne izraze lica. Polako sam prošla prstima kroz kosu pre nego što sam ih spustila dole da prigrlim svoje velike grudi. Njihove oči su gledale kako sam štipala svoju već uspravnu bradavicu i stenjala, pre nego što sam spustila prste do šortsa i spustila ga, sada zahvalna što nisam nosila donji veš. Umočila sam prst u sebe, vrteći svoje sokove oko nabreklog klitorisa, opojna aroma je ispunjavala vazduh oko mene.

„Stani…“, rekao je Luka.

„Stani šta?“ Zaigrano sam se nasmešila i podigla ruku da ponovo obuhvatim grudi.

Pročitajte i ...  Sestra Mina

Luka je skočio napred i uhvatio me za ruke, pričvrstivši ih uz drvo, dok me je ustima poljubio žestoko, povećavajući moju potrebu za njim. Osetila sam kako me Miloš vuče za šorts i malo sam podigla kukove da mu pomognem. Luka je nastavio da me ljubi, ali mi je pustio ruke pre nego što je zgrabio moj gornji deo i pocepao ga na pola.

Topli slani vazduh podigao je moje bradavice i postale su tvrđe u Lukinim masivnim rukama. Mogla sam da osetim Miloševe prste kako klize po mojim unutrašnjim bedrima i jedva dodiruju spoljne usne moje slatke pice. Zastenjala sam dok je Luka klizio dole i nežno ugrizao moju sisu, dovoljno snažno da ostavi trag. Miloš je klizio prstima od vrha mog klitorisa sve do moje rupe, zadirkujući me celim putem.

Uverio se da sam dovoljno mokra pre nego što je prstom zaronio do kraja. Glasno sam zastenjala. Miloš je promenio ruke i dodao još dva prsta, šireći moju picu. Skupio je prste i divlje protrljao moju g-tačku. „Stani, molim te, stani!“ Vrisnula sam i svršila dok je Luka nabijao palac na moj klitoris, stimulišući me. Moj orgazam je bio ogroman. Dok sam silazila sa svog seksualnog vrhunca, osetila sam da se Luka i Miloš udaljavaju od mene. Oči su mi se otvorile baš kad se čuo zvuk tkanine koja udara o tlo. sisa dva kurca u šumi

Oboje su drkali svoje divne kurčeve preda mnom. Miloš je bio dugačak, debeo i savršen, dok je Luka bio isto tako lep, samo nešto kraći. Zastenjala sam pred prizorom. Prvo sam prišla Milošu pošto je bio bliže i pogledala u njegove plave oči pre nego što sam kleknula i ustima progutala polovinu njegovog penisa. Ostali deo kurca je bio slobodan pa sam pljunula na ruke i počela da drkam ostatak.

Osetila sam Miloševe ruke na svojoj glavi, vodile su me pre nego što me je privukao k sebi, a njegov kurac mi je kliznuo niz grlo i skoro me ugušio od siline prodora. Nos mi je bio pritisnut uz njegov stomak, a jezik mi se vrtio oko kurca u mojim ustima. Nakon što me je pustio, povukla sam se i udahnula pre nego što sam oblizala usne i vratila ga unutra. Uspela sam ga ovaj put uvući u grlo i nastavila sam da ga sisam.

Nisam ni Luku ostavila da sam drka. Naizmenično sam gutala oba kurca. Mogla sam da osetim kako Milošev kurac počinje da pulsira pa sam povećala brzinu, sišući i muzeći njegov kurac sve dok njegova gusta bela sperma nije prskala svuda, pokrivajući moje lice i grudi pre nego što sam pokrila njegov penis i progutala ostatak njegove sperme.

Pročitajte i ...  Violetina Velika Jaja 1. Deo

Luki sam tada pokazala da sedne. Dopuzala sam do njega i zavodljivo mrdala kukovima pre nego što sam mu progutala kurac. Nakon dubokog grla Miloša, Luku je bilo lakše prihvatiti. Srkala sam i sisala njegov kurac sa kukovima i guzom usmerenim u vazduh prema Milošu. Luka me je iznenada zgrabio za konjski rep i nabio me jače na kurac.

Duboko sam udahnula kada sam čula kako Miloš prilazi iza mene. Još jednom ga je zapljunuo i zabio se duboko u mene. Čim je Miloš bio u meni, Luka me je gurnuo nazad na svoj kurac, ne dajući mi priliku da vrištim dok me je Miloš silovao od pozadi. Bila sam divljački jebana sa leđa i volela sam svaki trenutak toga.

A onda je usledio šok kada je počeo da nabija prst u moj šupak. Zaronio je pravo unutra, spremajući me za ono što sledi. Poljuvajući obilno na moj čmar i svoju kurčinu, on je polako počeo da ulazi u moju guzu Ja sam se refleksno pomerala ka gore kako bi Lukin kurac sada bio na ulazu u moju pičku. dvostruka penetracija u šumici

„Jebite me… razvalite me…“ – šaputala sam.

Ubrzo, i moja druga rupa za jebanje je bila ispunjena tvrdim kurcem! Osećaj peckanja proširio mi se telom dok sam škrgutala zubima i opuštala se, pokušavajući da uživam u ovoj dvostrukoj penetraciji koju nikada ranije nisam doživela. Ubrzavali su tempo, vbili su sve glasniji i snažniji. Zadovoljstvo koje sam osećala postajalo je preveliko. Postojao je samo tanak sloj kože između Lukinog i Miloševog kurca i nije bilo sumnje u mom umu da mogu da osete jedan drugog, kako polako pulsiraju u meni.

Tako su me razvaljivali da nisam odmah ni skontala kada su počeli da me pune spermom. Miloš i Luka su se i dalje kretali unisono, ulazili i izlazili, iznova i iznova, a usput punili moje razvaljene otvore. Cela sam utrnula i nisam mogla ništa da uradim povodom toga osim da sačekam da im orgazmi utihnu zajedno sa mojim.

Sve ostalo je u magli. Zadovoljno i nasmejana sam zatvorila oči i čvrsto zaspala.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

2 thoughts on “Spasili su me u Šumi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sladjana Sombor 1 min čitanja
erotske price mama 1 min čitanja
Vesela ridjokosa devojka 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!