Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Sonja i Joca

7 min čitanja
swing parovi

-Šta da obučem?- Žalila se moja Biljana dok je koračala sa jednog na drugi kraj sobe. Pogled na njeno nago telo, još vlažno nakon tuširanja, me je uzbuđivao iako smo vodili ljubav pre nepunih pola sata. Sa svojom trćastom guzom, snažnim butinama i vitkim strukom još uvek je izazivala okrete na ulici iako je navršila trideset i pet godina i rodila dvoje dece. Beli brus joj ispade iz ruke i ona se sagnu izlažući oblo dupe i vlažan prorez obrijane pičke. Nisam izdržao, snažno sam je pljesnuo što je izazvalo njeno glasno negodovanje. gola nagužena supruga

-Ti si kriv!- Besno se okrenula, streljajući tamnim očima. -Umesto da sedimo kod kuće ovde smo poput, poput… -Tražila je prave reči.

-Šššššš.-Privio sam je u zagrljaj.-Još možemo da odustanemo.-Ipak ništa ne gubimo ako i odemo.-Rukom sam joj stegnuo ribicu na šta se trgnula. Kao što sam pretpostavljao i dalje je vlažila, bila je napaljna celog dana iako to ni sama nije htela da prizna.
-Pojavićemo se, upoznati sa ljudima, večerati i ako nam se ne dopadnu svako u svom pravcu, ako se pak dopadnu…- Jače sam joj stegao ribicu.

-Samo večera.- Iskobeljala se iz mog zagrljaja, bila je vidno nervozna. Ipak donji veš koji je obukla, minijaturne tange i providni grudnjak nagoveštavali su više. Završila je sa sivom bluzom i crnom suknjom do kolena koja joj je divno isticala struk. S druge strane ja sam se opredelio za standardnu kombnaciju farmerki i crne košulje, iako sam se trudio da delujem smireno bio sam mnogo nervozniji nego što sam pokazivao.

Uzeo sam je za ruku, bila je vlažna i drhtava, nežno je poljubio u čelo.
-Samo večera, obećavam.- I oboje napustismo sobu.

U ovo doba godine hotel je bio poluprazan, a banket sala s prigušenim svetlima odisala je romantikom. I što je još bitnije intimnošću. Odabrali smo separe u ćošku delomično sakriven cvetnim aranžmanima. Bio je oko 19.30 i imali smo još oko pola časa do dolaska naših gostiju.

 

Sa Sonjom i Jocom smo uspostavili kontakt na forumu za upoznavanje parova i četovali već mesecima ali prvi sastanak uživo imali smo to veče. Ja sam priželjkivao kontakt i ranije ali moja Biljana je bila kategorički protiv. Ipak tokom svakog našeg četovanja bila je napaljena do maksimuma i znao sam da je samo pitanje vremena kad će popustiti.

Pročitajte i ...  Navlažena i napaljena

Pojavili u se u zakazano vreme i nemalo sam odahnuo videvši da su slike koje su slali bile realne. Sonja, vitka crnka izražajnih grudi odevena u uske pantalone i jednostavan sako koji joj je isicao liniju i Jovan muškarac moje visine i prosečnog izgleda u tamnim pantalonama i svetloj košulji. Bili su po dve godine mlađi od nas, on 35 a ona 33, i odavali su utisak normalnog bračnog para na odmoru. zgodni swing par

Prvi trenuci protekli su u prilično nategnutoj atmosferi, poneki usiljen smešak i kurtoazna rečenica. Sa olakšanjem smo dočekali dolazak konobara koji je doneo vrele piroške i buteljku vranca. Ipak kako je veče odmicalo (a bogami i buteljka za buteljkom) razgovor je postajao sve neusiljeniji i opušteniji tako a se čak i moja Biljana raskravila. Sa svoje strane ja sam već doneo odluku ali nisam bio siguran šta će Biljana odlučiti. Već negde posle druge butljke izuo sam cipelu i kradomice zasvukao nogu među Sonjine butine.

 

Kao što sam pretpostavljao samo se nasmešila i raširila noge.Situacija me izluđivala, stopalom sam joj gnječio pičkicu dok je ona pričala neki vic o bezobraznim kanarincima. Pogled na njene grudi, krupne i teške, tamne pomalo zamućene oči i pune usne doveo me do granice pucanja. Jovan je olakšao situaciju pozvavši Biljanu na ples koji je ova na moje iznenađenje prihvatila. Veče je bilo poodmaklo i gotovo da nije bilo gostiju, svirala je lagana muzika ioni su se plesali jedno uz drugo njišući se u sporom ritmu. Jovan je pokušao da se priljubi potpuno ali Biljana je ipak održavala odstojanje od desetak santimetara.

 

Spustio je svoje ruke do njenih guzova na što je ona odmahula glavom. Poslušao je ali je ipak oklevao nekoliko trenutaka pre nego je uklonio šake. Dodatno oslobođen Biljaninim i Jovanovim odsustvom pojačao sam trljanje Sonjine ribice, Zatvorila je oči i zabacila glavu potpuno se prepuštajući uživanju, trenutak kada je svršila maskirala je lažnim kihanjem u maramicu. Osećao sam da će mi ud eksplodirati koliko sam bio napaljen.

 

U međuvremenu Jovan i Biljana vratili su se za stol, ne znam šta se sve dešavalo među njima ali je moja supruga bila crvena kao bulka. Izvukao joj je stolicu da sedne ne propustivši priliku da zadrži ruke na njenim bokovima, uzela je čašu sa vinom da prikrije zbunjenost ali su je odavale ruke koje su joj drhtale kao u starice. Ćaskali smo još neko vreme a onda me silno vino koje sam popio nateralo da odem u toalet. Vratio sam se nakon desetak minuta prilično se pomučivši da održim ravanotežu u hodu.

Pročitajte i ...  Osveta tatinoj ljubavnici

 

Odmah sam primetio da je Jovanova stolica privučena znatno bliže do stolice moje žene, Nešto joj je šaputao a ova je samo neuverljivo odmahivala glavom pijano se hihoćući. Ako je malopre bila rumena sada je gorela purpurom. Seo sam i ona se lecnula tek sada me primetivši. Nastavili smo razgovor ali mi je bila sumnjiva Jovanova iskrivljenost na desno i čudni pokreti ramenima.

 

Svesno sam ispustio viljušku pod stol i glumeći tapavost spustio glavu. Imao sam što i da vidim. Skriven dugačkim stolnjakom Jovan je zavukao ruku među raširene noge moje supruge i stručno je tucao prstima. Suknja joj je bila zadignuta a minijaturne gaćice pomerene u stranu. Ipak ostatak prizora me još više zapanjio. Drugom rukom držao je njenu šaku na udu koji mu je stršao iz raskopčanog šlica. Pokreti kojima mu je drkala bili su vrlo spori i odmereni, od nateklih jaja pa lagano do šeširastog glavića a onda polako ponovo na dole čitavom dužinom uda od nekih osamnaest centimetara. Pecnula se kada je shvatila da su otkriveni.drkanje kite pod stolom

-Mi smo u sobi 203.-Ustao sam uzevši svoju ženicu za ruku.- Dođite za pet minuta.- Biljana se nije pobunila, u liftu sam joj gurnuo ruku pod suknju i tamo zatekao močvaru. Samo je tiho cvilela koliko je bila željna dobrog tucanja. Bukvalno sam je ugurao u sobu i pribio je uz zid, grickao sam joj vrat i ljubio ušne resice dok sam je šakom trljao nabubrelu pičku. Mislim da je svršila za manje od minuta. Toliko je bilo potrebno i našim poznanicima da se nađu u sobi.

 

Prišao sam Sonji prepuštajući Biljani i Jovanu da nastave gde su stali, grizao sam joj usne, sisao jezik i stezao grudi istovremeno je oslobađajući odeće. Oborio sam je na krevet i zaronio usnama u obrijanu ribicu, njen miris me izluđivao. Stenjala je stežući me butinama mešajući svoje krike sa Biljaninim uzdasima dok joj je Jovan lizao pičku istovremeno je snažno tucajući prstima.

Pročitajte i ...  Lepota poroka

 

Mislim da su obe još jednom svršile dok smo se mi oslobodili odeće. Video sam radost na Sonjinom licu kada je shvatila sa kakvm kapitalcem raspolažem, neko vreme ga je nadrkavala a onda je počela da ga sisa izazivajući mi vrtoglavicu. Jovan i Biljana nisu gubili vreme, on se ugnjezdio u fotelji i ona ga je opkoračila jednom rukom usmerivši njegovu batinu na svoju pičkicu. Nekoliko trenutaka trljala je glavićem po usminama a onda je glasno zajecala u jednom potezu se nasadivši do balčaka, zastala je na tren a onda počela da meša u takvom ritmu da sam se uplašio da će pocepati pičku.

 

tucanje swing parovaNisam više mogao za izdržim, raširio sam Sonjine noge i prislonio ud na vrh njene pičke. Gurnuo sam i ušao do pola, nokte mi je zarila u mišice. Zastao sam i gurnuo do kraja izazvavši njen krik, bila je vrela i uska, celom dužinom uda osećao sam pulsiranje njenih vaginalnih mišića. Tucao sam je u sporom ritmu uživajući u lelujanju grudi, krupnih sa velikim bradavicama kakve sam voleo.

 

Napaljen preko svake mere nisam dugo izdržao, ubrzao sam ritam i svršio po njenom stomaku. Neko vreme ostali smo pripijeni slušajući Biljanine krike i Jovanovo stenjanje iza naših leđa. Okrenuo sam se dovoljno da vidim kako je guzi na podu između fotelje i kreveta. Na svaki njegov nasrtaj odgovarala je izdizanjem moćnih guzova ne prestajući da vrišti. Okrenuo sam Sonju na stomak i udom koji nije splasnuo ponovo potražio njenu mačkicu.

 

Ovaj put dugo sam izdržao dovevši je do vrhunca dva puta pre nego sam svršio. Sve u svemu nastavili smo tucanje gotovo do jutra napravivši par pauza za prikupljanje snage.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!