slucajna trojka

Duga veza i mmogo dobrog sexa je iza mene. Ona ima 23 ,a ja 38. Stalno mastamo i u toku sexa pricamo o raznim fantazijama. Ona je inicijator tih sexi fantazija u toku sexa.
Lozi se na starije zene, a cesta “igracka” u tim fantazijama je i njena mama.
Oboje dobro izgledamo. Mozda je moj kurac malo manji nego sto bi ona to zelela…zbog toga sam joj uzeo silikonskog crnca, od 23 cm. Ako vas interesuje, obozava ga i u guzi.
U toku jednog prepodnevnog sexa, kod mene u stanu, prekinulo nas je kucanje na ulaznim vratima. Zaboravio sam da sam se dogovorio sa najboljim drugom iz detinjstva da se vidimo. Kada sam mu otvorio bio sam u donjem vesu. Znao je da nisam sam. Kurac mi je jos uvek bio dignut. ceo stan je mirisao na sex. Kulturno se izvinuo sto nas prekida. Ona je sedela u fotelji . Na sebi je imala samo majcu na bratelama.
Nas dvojica smo ostali u sobi, a ona je ustala i polugola otisla do toaleta. Ne znam sta mi je bilo, ali predlozio sam mu da je pojebemo. On je i ranije bio akter u nasim fantazijama.
Usao sam za njom u toalet i sa maramom krenuo da joj vezem povez preko ociju. Mislim da je znala sta je ceka.
Poceo sam da je jebem od pozadi. Sve je bilo otvoreno i vidljivo iz druge prostorije. Posmatrao nas se je minut,dva , a onda prisao i poceo da je jako hvata za njene ogromne sise.
Dok sam je jebao, iz trenerke je izvukao njegov kurac, ne puno veci od mog, i poceo da ga drka. Ona je kao kuja osetilaa miris i odmah ga strpala u usta. Nije dugo trajalo, a mi smo promenili mesta. Nikada nije tako mumlala i stenjala. Jebao ju je kao zec, a ja sam je napusavao kao da je mrzim. Mislim da sam joj razvalio grlo. Poceli su da pljuste i samari po njenoj guzi. Sklonio sam se u cosak, a on je bacio na plocice , digao njene noge i poceo halapljivo da je jebe. Gledala me je u oci dok sam sve to posmatrao i drkao.
Ispolivao joj je stomak spermom. Uskocio sam na njegovo mesto, ali nisam ga stavio u ribicu, vec u guzu. Pocela je da svrsava cim sam joj usao u guzu. Nisam ga ni vadio, samo sam je napunio spermom.
Nastao je neugodan osecaj u toqletu.
Ona je prekinula sve, pozivom na dorucak. Pravili smo se da se nista nije desilo. Ali mislim da ce se ponoviti, obzirom da ga je poljubila u usta kada je posao od nas.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *