“Slučajna” trojka

Ćao, imam 25 godina i već zadnje 2 godine, prosječno svaka 2 mjeseca (kad imam vremena) odlazim kod Maria (promjenjeno ime) na seks druženje. Mario je 20 godina stariji od mene, mršav kao i ja. Moja pozicija u seksu je isključivo pasivna dok je on univerzalni tip, ali kad se nas dvoje nađemo – on je aktivac. S obzirom da je univerzalac u stanu ima ženskog donjeg rublja kojeg volim obuć i rozi silikonski dildo.
Toga dana sam bio sam kod kuće i pio vec trece pivo. Dosada i iz dosade idem poslati sms Mariu: “Druzenje u 17h?”, poslano u 15:45. Nije prošlo dugo, stiže odgovor: “Moze, super :)”. Bio je lijep topao, sunčan dan pa sam se ta 3 km do njega odlučio lagano prošetati. Dok sam šetao, kroz glavu mi je prolazilo šta smo do sada radili, kako ćemo danas… Stigao nekoliko minuta ranije, pozvonio na vrata, a on mi otvara samo u mrežastim boksericama vrata. Naš susret je započeo standardno, bezvezna tema šta se izdogađalo kod koga u periodu dok se nismo sreli.
-“Šta ćemo danas?”, upitao sam ga.
-“E da, nabavio sam ovaj novi dildo (imitacija pravog kurca) i volio bi ga da ga probaš danas.”, reče sa smješkom.
-“Mmmm, što da ne.” uzvratio sam sa smješkom dok sam u ruci držao umjetni kurac od 17 cm dužine i promjera 4.5 cm.
-“Ideš se oprati?” pitao je.
Dao mi je vrećicu sa donjim ženskim rubljem, ručnik i pumpicu da si guzu očistim. Moje čišćenje obično traje oko 15ak minuta. Toga dana, dok sam bio zatvoren u kupaonici, Mariu netko zvoni na vrata. Mislim da sam u tom trenutku bio blijeđi od zidova, od straha se nisam micao. Slušao sam šta pričaju.Zaključio sam da je sve to Mario isplanirao. Pokucao je na vrata i ušao. Šaptom sam ga pitao tko je to. Primjetio je da me je strah. Smirivao me je objasnivši mi tko je to, koliko godina ima i zašto se odlučio na ovo. Bio je to Tomislav, gospodin 47 godina, aktivac koji zna kadkad obraditi Maria. To je napravio jer meni na profilu tog gay portala gdje smo se upoznali, a i njh dvojica, piše da sam “otvoren za nove stvari, da bi volio pobati trojku”.
“Aha, tako znači. A koje je njegove korisničko ime?”, pitao sam ga. Neću ovdje otkrivati, ali bio je to lik koji mi se javio par dana ranije s komentarima kako mi je guza super, da bi je volio probati. Zahvalio sam mu se na tim komplimentima i uzvratio komplimentima na njegove slike kurca što mi je poslao. Izgledao je stvarno slasno taj njegov komad pa i ne čudi da su mi se slike pojavile pred očima.. Na pitanje o seks-dejtu tada sam ga nekako izmuljao da ne mogu. Rekao sam Mariu da može s Tomislavom, ali da mi to više tako nenajavljeno ne radi.
„Super, znao sam da ćeš pristat. Moram se i ja očistit poslije tebe.“, rekao je sa smješkom udarivši me dva puta blago po guzi.
„OK, reci onda Tomi da može.“
Završio sam s čišćenjem i obukao roze mrežaste tange. Izašao sam iz kupaonice, a Mario je potpuno gol s ručnikom u ruci ušao u kupaonicu. Okretao sam se po stanu, ali nigdje Tome. Dok sam zujao okolo pogledao sam na sat, bilo je 17:35. Otišao sam polako do spavaće sobe, a tamo veličanstven prizor: Tomislav, mišićavo utegnuto tijelo, potpuno gol sjedi na rubu kreveta.
„Uđi, ne boj se ____ (nazvao me korisničkim imenom)“ reče sa smješkom. Uzvratio sam mu s njegovim nadimkom. Približio sam se kod njega, a on me je objeručke priljubio sebi, ljubeći mi trbuh dirajući guzove. Odmakao sam se od njega pola metra, okrenuo mu leđa, polako skidajući gaćice saginjući se do poda. Dok sam bio tako sagnut, uhvatio me je za bokove i privukao sebi. Ljubio mi je guzove, lizao čmar i s jezikom probao penetrirat unutra. Okrenuo sam se prema njemu, kleknuo tako da sam ostao nagužen, ruke sam naslonio na njegova bedra. Ljubio sam mu polako bedra približavajući mu se kurcu, došao sam do korijena, s jezikom sam mu oblizao poludignuti kurac dok nisam došao do glavića. Otvorio sam usta i uvukao ga u sebe, u ustima sam ga šetao jezikom lijevo-desno, gore-dolje , uživao sam dok mi je njegov kurac ispunjavao usta rastući.
„Oho, upoznali ste se znači“, bio je to Mario. Ja sam samo nastavio uživajući u pušenju kao nikad dosad.
Osjetio sam Marijeve ruke na svome tijelu i kako dildom prolazi po čmaru. Uzeo je lubrikant i gurnuo kažiprst u guzu. „Mmm, kako je lijepo opuštena rupica“, naravno da je bila opuštena kad sam samo mislio na Tomislavov kurac. Da se razumijemo, i Mario ima lijep komad. Mario mi je gurnuo i srednji prst. Zastenjao sam onako punih usta, ali sam se brzo navikao na dva prsta. Izvadio je prste, namazao dildo i polako mi ga gurao u guzu. Opet sam stenjao, ovaj puta više puta. S dildom u guzi, Mario me je usparavio namještajući dildo na pete kako ne bi ispao iz guze. Uhvatio me za glavu približavajući je svome kurcu. Kakav veličansten i nezaboravan osjećaj kad ti je dildo u guzi, jednom rukom držeći kurac koji pušiš, a drugom polako drkaš drugi kurac. Tomislav se je u jednom trenutku udaljio uzevši kondom, vratio se, preoteo me Mariu nabivši mi svoj kurac u usta da mu se opet digne kako treba, navukao kondom, Mario svoj stavio u moja usta, Tomo izvadio polako dildo i sjurio svoj kurac u moju guzu. Guza je bila super pripremljena pa sam živao od samog početka njegovog ulaska. Mario je sjeo na krevet kao što je Tomo na početku, kako bih mogao zauzeti dogy pozu. Tomo se je nabijao do jaja. Čuo se je zvuk njegovih opuštenih jaja kako lupaju od mene, moje tiho stenjanje dok sam se nabijao glavom na Marijev kurac. Izvadio je Tomo iz mene, skinuo kondom i zamjenio se s Marijem. Mislio sam da je to to od Tome za danas. „Svrši mi po licu“, rekao sam dahćući od užitka. „Nismo još završili“ rekao je sa smješkom. Promjenili smo poziciju, sad sam bio isto u dogy-u, samo na rubu kreveta, Mario me je i dalje tucao, naslonivši se preko mene. Odjedanput je počeo i Mario stenjati. Mario je punio mene, a Tomo njega. Svatko je dobio ono što voli. Mario je od užitka svšrio u mene ( s kondomom). Ispao je iz kompozicije, i legao na krevet. Mario me je okrenuo na leđa i držeći u rukama moje noge raširene u slovo V nabijao svoj kurac u mene. Stavio je moje noge oko svojih bokova i jebajuće me drkao mi kurac, a ja sam glavu s otvorenim ustima i isplaženog jezika namještao prema glaviću . Svršio sam tako snažno da su mi mlazovi vlastite sperme išli prema licu. Obično me nakon svršavanja obuzme čudan osjećaj. Tako da sam do sada samo onako znao malo liznut svoju spermu. Ovaj put sam otvorio usta tako da su mi 2 od 3 mlaza ušla u usta. Bio sam toliko u transu, tresao se od uzbuđenja, dok me je Tomo i dalje jebao, progutao sam vlastitu spermu i ostatak sperme s lica pokupio s prstima i pojeo oblizujući prst. Sve je to posmatrao i Tomo koji se više nije mogao suzdržavati, spustio mi je noge, skinuo kondom i počeo špricati spermu u 5 mlazova po mojem licu. Njegovu spermu nisam progutao, oblizao sam mu kurac ne gutajući spermu već je ispuštajući niz bradu prema vratu.
Osjetio sam kako mi pulsira anus, ustao sam da se umijem da skinem Tomovu spermu s lica. Pogledao sam na sat, bilo je 18:45. „Uff, ovo je bilo dobra jebačina.“ , mislio sam u sebi. Otišao sam u kupaonicu i nakon umivanja se naguzio prema ogledalu, a ja sam i dalje bio lijepo otvoren. Vratio sam se dečkima u sobu i pokazao njima šta su mi napravili smijući se.
„Nikad nisi bio tako otvoren kao sad“, prokomentirao je Mario.
„I nikad nisam bio ovako dugo bušen.“, uzvratio sam mu sa smješkom.
„A ti meni kao da se ne karaš dobro. Odličan si. Dugo nisam ovako uživao.“, ostavio je i Tomo svoj komentar.
U jednom smo se svi složili, ovo će trebati ponoviti.
Nakon tuširanja je bilo vrijeme polaska kući, Tomo me je pitao gdje živim. Kad sam mu rekao, rekao je da je i on u tom kraju i da me može povest.
I još jedna pozitivna stvar od svega ovoga je da sam probio led s Tomom koji mi je puno bliži za doći od Marija….

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *