Slatka Tetkica

Imam jednu 43 godisnju tetku koja je rastavljena od svog muza.Naime posto sam jedini necak kad god sta zatreba ja sam tu da pomognem. BiiiiP sam dosada 4 pua a moja najveca zelja je da BiiiiP svoju tetku.Ona nije kao zene o kojima moji vrsnjaci sanjaju.Ona je malo debela ali ima najbolje sise koje sam ikada vidio u zivotu.

Zivjela je 20 kilometara od moje kuce.Bio je petak kada me nazvala.Rekla je da dodjem da joj cuvam kucu jer ona ide u subotu ujutro u sarajevo a vraca se u nedjelju.Ide kod svoje prijateljice.Pristao sam.

Stigao sam sto ranije da je malo gledam jer ona uvijek izbacuje sise i kad je kod kuce i kad izlazi.Stigao sam oko 5 sati kod nje.S vrata sam vidio kofer spreman za put.Rekla je da nece izlaziti da ce sa mnom sjediti malo sto se meni svidjelo.Spremila nam je kafu i sjela pored mene. Ponudila me cigarom sto me iznenadilo s obzirom da ja ne pusim ali sam uzeo cigaru.Kada smo popili kafu ona je oprala sudje i pricali smo tako.Bila je okrenuta ledjima.kasnije je rekla d ide do komsinice da ce se brzo vratiti samo da nesto uzme.Otisla je a ja sam izvadio BiiiiP i BiiiiP ga jer me napalila sisama.Polako sam ga BiiiiP.Drkajuci nisam cuo vrata kada je ona usla.Vidjela me je kako drkam.S vrata sobe se proderala:

“STA RADIS TO”

Skocio sam i govorio da to nije to sto ona misli a nisam uzvukao gacice.Ucutkala me a ja sam stajao pred njom.Bila je sva ljuta.uzela me za ruku pocela vuci mislio sam hocve da me izbaci iz stana ali na dovela me do ulaznih vrata i zakljucala ih.Naslonila me na vrata i sagnula se i pocela ga pusiti.Pitao sam je sta to radi.Rekla mi je:

“BAS SAM ZELJNA A TI SI TAKO FIN”

Nastavila je pusiti a ja sam uzivao u tome.Uhvatio sam je za glavu i nabijao na kura.Onda je prestala pusiti i rekla mi:

“A SADA ME ZESTOKO JEBI NA MOM KREVETU”

Otisli smo do krveta.Skinula je majicu a ja sam joj ljubio sise dok je svlacila pantole.Legla je uzela moj BiiiiP i udrala se po svojoj picki.Rekla je:

“GURNI GA I DOK ME JEBES DIRAJ MI SISE”

Polako sam ga gurnuo i poceo je jebavati.Vristala je jako a ja sam joj milovao sise.Nazivao sam je droljom i kurvom sto je jos vise uzbudilo.BiiiiP sam je oko 10 minuta a onda sam joj svsio po stomaku.

Nakon nezaboravnog sexa ona je ustala i izvadila 50 maraka i dala mi rekla:

“ZASLUZIO SI I VISE OD OVOGA A TO CU TI PLACATI NA RATE SEXOM.KAD GOD POZELIS SAMO DODJI SVOJOJ TETKI”

Prvi put sam je BiiiiP u aprilu a sada je juli. BiiiiP sam od aprila dok jula vise od 15 puta i svaki put je bilo sve bolje.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *