Sisavac III

Osim nekolicine poslovnih ljudi, na prvom jutarnjem letu za Zagreb bila je i Rajna. Panicno je razmisljala hoce li ulozak u njenim gacama izdrzati 45 minutnu voznju, ili ce ga krvarenje iz rasturenog cmara savladati i ostaviti trag na plavom sjedalu Croatia airlinesovog zrakoplova. Bila je toliko ojaDjena da je vec smislila sto u tom slucaju. Nece pokusat pobjeci kao sto bi to ucinila nekom drugom prilikom. Krvarila je vec 20 godina, tako da je vladala svim trikovima prikladnim za tu situaciju.

Zamijeniti stolice, okrenuti spuzvu u kaficu na drugu stranu, nonsalanto baciti salvetu na krvavi sic

. ili ovdje, poklopiti mrlju magazinom avio kompanije. Ako kojim slucajem ispod nje ostane trag, pozvati ce stjuardesu i reci neka racun za ciscenje posalju Miranovom ministarstvu. Mrzila je svoju glupost, svoje zensko tijelo koje je uvijek back-upiralo jebacinu cak i kada je ona potpuno iscezla iz memorije svojih krivo odabranih ljubavnika.

Za jednu takvu uspomenu i ne prima alimentaciju, a na posljednji pokusaj da zivi kao zena zauvijek ce je podsjecati hemeroidi, kada joj ta krvava kasa na dnu kicme zacijeli a oni ostanu uokviravati strahovito ponizenje poput baroknog okvira za ogledalo. Kratka i savrseno jasna poruka koju ce procitati svaki muskarac pred kime se bude skidala – Netko joj je rasturio dupe. Samo jos jedan u nizu minusa koji se njoj brze nego ostalima pretvarao u beskonacan, neprobojan pravac. Nastavila je normalno odlaziti na posao, gaca oblozenih sve tanjim i tanjim uloscima.

Na kraju je bio dovoljan i dnevni, tek toliko da uhvati pokoju kap krvi poslije vrsenja velike nuzde. Mirana je viDjala samo u spisima, cinilo se da nitko nije nista znao, a i njoj samoj svakim se danom to iskustvo cinilo blizim dogaDjaju koji se zapravo i nije desio, predobrom snu koji je pod udarom jutarnjeg prometa ili zvonjave telefona krenuo krivim smjerom. Martinic je bio daleko iznad njene kategorije, i iz takvog okrsaja mogla je izaci samo razbijena. Mavrovic je popusio jetru, ona supak.

Suze su joj napunile oci dok je jos jednom tocno u 17h zatvorila vrata ministrove kancelarije. Znala je da nesto radi krivo, ali ne i sto. U neku ruku to je bilo dobro. Okrutno dobro.

Kapitulirala je. Njena bijela krpa bile su gace s cinober krugom. Poput japanske zastave. Nije bila svjesna prometa.

Trubili su joj na zelenom, hvatali se za glavu na crvenom. Skrenula je desno. Kupit ce hranu u Mercatoru, pa po malog u vrtic. Oko u retrovizoru bilo je podcrtano s nekoliko mesnatih reznjeva.

Gotovo je. Ima posao, ima djete. Musko

. nikad, ali nikad vise. Prebili su je i nece se vratiti. Shvatila je poruku.

Sve te zene s muzevima, mladi parovi guraju kolica natrpana pokojim neobicnim sirom i pakiranom rikolom. Opet je plakala u sebe, staklenih ociju iz kojih nisu padale suze. Onaj tamo, koji bira meso

. 180 cm, sijeda kosa, brkovi i tamno plava majica .

bila bi mu dobra. Vikendima bi isli na izlete na Mreznicu. Muskarac ispred nje na blagajni, njen vrsnjak, visok crnokos i vitak, u zutoj jedrilicasrkoj jakni i gortex cizmicama

. sigurno je isto volilo Rundeka. Zamislila je da se zove Vijeko. Mogli su skupa ici na koncert.

Debeli je dobar otac; stari u jeepu placao bi ljetovanje za dijete od 6-9 mjeseca; ovaj tu, u odijelu bi joj slao pametno seksi sms-ove . Sta se to desilo, za koji kurac ju je od tih sasvim svakodnevnih muskaraca dijelilo blindirano staklo? ! Ko se to igra s njom, kakva je to karma i sto to zene koje, kao da je to sasvim normalna stvar, hodaju kraj tih neonom obasjanih bogova i ubacuju jebene hrenovke u ZAJEDNICKE kosarice imaju a nju je zaobislo? ? ? ? ? I jesu li uopce svjesne toga? Neka joj netko kaze, sada odmah, u lice, sta to ne valja? Ajmo, vi graDjani grada Zagreba, na kojem dijelu face je ispisana odvratna sudbina, da ga iscupa i baci psima! Da cujem!!! Odgurnula je kolica i otrcala u podrzemnu garazu.

Zakljucana u auto samo je plakala a svakim novim jecajem rana na dupetu otvarala se i liptala u jacim i jacim mlazovima, sve dok joj se toplina krvi nije stvorila u cipelama. Ugrizla je tanki Unov volan. Grc, grc, grc

. Nijemi grc. Neka prestane

jer ja ovo, o boze moj dragi, vise ne mogu

. * Martinicev mozak trebao je dodatno hlaDjenje. Sto da se radi, zbijmo redove drugovi, imamo uljeza koji zna. Majka je bila jedini moguci strateg.

Tu kurvu treba usutkati. Ali kako? Ubiti .

Mozda bi je i mogao. Pogrijesio je. Sve je krenulo krivo

. Mozda bi se mogao vratiti na tocku prije no sto joj ga je zabio i nastaviti sve po starom kao da se nije ni desilo. Noc kod majke nije bila uobicajena. Bez seksa, bez sisanja.

Sjedili su za stolom kao dva siptarska brata i kovali plan. Hm. , Majka je koristila sve svoje kapacitete. Zivci na licu radili su punom parom, bas kao i maticin mozak. Nazov ju i reci da morate razgovarati.

Nece doci. Hoce! Zena je. Slaba, stara i ruzna. Doci ce! , uzdigla se rukama za stol.

I onda? , Martinic nije vjerovao u plan, Da je ubijem? , mozda se i nije salio. Ne. Prebi ju. Ti i Boris! , cinilo se da joj je to bas u tom momentu palo napamet.

Boris je bio Miranov bratic, isto vrlo uspjesan mladi covijek koji se eksponirao u jednom drugom podrucju. I isto atraktivan. Iste bolesne krvi. Dva puta tjedno skupa su odlazili u saunu na Mladosti, a on je Mirana uvodio i u pikado.

Miran je sutio. Ne da je nije bio spreman i pregaziti, sto bi se cak dalo i opravdati pred sudom obzirom da je osvjedoceno bio katastrofalan vozac kome su nakon 3 godine soferskog staza sve brzine osim prve i druge kao i uparkiravanje vozila ostale nepoznanica. Ali zbilja nije vidio kako bi obicne batine pomogle

. Ili .

, majka je nastavila . Neka je on zavede.

i unisti. Sama ce se ubiti! Mileni, navest cemo je da se ubije! Martinic je po glavi prevrtio sve ispite iz psihijatrije u potrazi za nekim trikom kako se to ljudima radi, no o tome dakako na medicinskom fakultetu nisu nista ucili.

Onda se sjetio Hannibala Lectera, kako je rijecima navodio . i to mu se ucinilo kao sasvim dobra ideja.

Tim vise sto je Boris bio vrlo atraktivan, gotovo kao on, a zenama koje vole svjetlokose cak i vise! To sto je bio homoseksualac samo je prednost. Njegov bratic mrzio je zene, sve osim svoje Majke, sestre od Miranove mamice, i vrlo ce rado u zbirku svjesno slomljenih zenskih srca dopisati i jedno mrtvo tijelo. * Djecaci su doslovno odrasli skupa. U jednoj kuci, babovini Miranove majke u zagrebackoj Petrovoj ulici, prilicno neprirodno podjeljenoj za zivot sestara i njihovih obitelji.

Gotovo 300 kvadratnih metara graDjevine podignute krajem predposljednjeg rata na ovim prostorima, bilo je osuDjeno na samo jedan sanitarni cvor. Istinabog, ta kupaonica s nuznikom imala je dvoja vrata, svaka s jedne strane, kao sto to znaju imati bolnicki nuznici, no niti jedan od ulaza nije imao predviDjenu mogucnost zatvaranja, kakvu kukicu, a kamoli kljuc. Zbog te arhitekturne bizarnosti Miran je vrlo cesto naletavao na Borisovu golu Majku, ili oca sa obevazenim stranicama sportske rubrike na koljenima dok se ovaj bezuspjesno pokusavao otresti govana. To je, generalno gledano, problem koji mu se dogaDjao sa cijelim zivotom.

Svima su vrlo dobro bile poznate intimne anatomije stanara, navike koje su trebale biti privatne znale su se. I ko kako i koliko i kome. Sestre su zajedno prale svoje sinove dok ovi nisu premasili visinu od 180 centimetara i postali stvarno preveliki za onu starinsku kadu. To cak i nije bio najveci problem, kupila bi se veca, nekao bi se doskocilo, no Majke su se s godinama sve teze spustale na koljena pa dizale i uvijale na zglovima u koje se polako uvlacio artritis, da bi mogle nastaviti s pokretima neophodnim za detaljnu njegu krupnih sinova.

Drugo odvajanje dogodilo se istovremeno s nestankom tog obiteljskog rituala, o kome se iz dzentlmenske obzirnosti prema najboljim godinama dama nije razglabalo, kada su decki, koji su zajedno sjedili u istoj klupi obliznjeg srednjoskolskog centra MIOC upisali razlicite fakultete. Miran je krenuo na medicinu, a Boris, cija je majka bila blaza i slobodoumnija od svoje sestre dozvolila je jedincu da se skoluje na filozofskom fakultetu. Ljepuskast, visok i vitak, s licem koker spanijela i frizurom tada super popularnog Simona Le Bona, pjevaca Duran Durana, tih osamdesetih jugoslavenskih godina izgledao je vrlo moderno. U skolu je isao u plavom radnickom kombinezonu ispod kojeg je nosio samo rupicastu potkosulju (imao ih je u nekoliko boja) a povremeno bi cak svoje svjetle oci ucinio jos izrazajnijima s par za mladica i prevjestih poteza maskarom.

Miranova Majka to je gledala s pasivnim zgrazanjem, cudeci se kako njena sestra dozvoljava sinu da izgleda kao peder. Kasnije ce se ispostaviti da on nije samo izgledao. Boris je to i bio. Ipak, niti jednom rjecju nije pokusala upozoriti sestru ili barem ispitati sto ona o svemu tome misli.

Njen Miran svoju je crnu kosu nosio zalizanu po uzoru na glumce iz nijemih filmova, a oblacio se u odjecu koju mu je iskljucivo ona kupovala, onako kako su to vec generacijama uobicavali muskarci iz njihove obitelji. Takvim oblikovanjem sina na neki nacin dokazivala se pred svojom Majkom, koja je izgubila djecaka dok je bio bas negdje u toj dobi. Sluzbena verzija bilo je utapljanje u vodama otoka Visa, no svatko ko je poznavao Gaspara znao je da je Miranov tragicno preminuli ujak bio vrsan sportas kome se takva nezgoda nije mogla desiti samo tako. To sto je njegov jos vrlo mlad otac odmah nakon tragedije zavrsio u starackom domu na Korculi pripisivalo se traumi, jer je tog kobnog dana bio u ribolovu sa sinom.

Ipak, susjedi bi cesto zbog ljetne indiskrecije otvorenih prozora znali i nacuti i nazrijeti Gaspara i majku u situacijama primjerenim jedino majci i cedu od nekoliko mjeseci, ili pak supruznicima . Da njegova zena spava sa sinom i doji ga vec 18 godina otac je morao znati, a kako on, Visanin, nije imao bas nikakve genetske veze s ludilom koje je kod te podravske loze vec generacijama u kemijskom spoju Majki i sinova pjenusalo krv na protuprirodan nacin, samo se namece da je sinu jedincu presudio primjereno degeneriranom fetusu.

Prekidom zivota. Udarcom u glavu. Bio je lijecnik i skalpel nije bio jedini instrument kojim se dobro sluzio u humane svrhe. Vesla su ga iskreno fascinirala.

Govorio je da je najljepsa, duga i bijela poput vretenastih zenskih nogu izraDjivao majstor u maloj podrumskoj radioni kamene kuce smjestene u sredini lucice. U toj kuci i on je roDjen, tamo je do odlaska u splitsku gimnaziju provodio svaki slobodan sat. Obozavao ih je kao sto drugi djecaci vole nogomet ili automobile. Jedno staro, nasljeDjeno od dide pojavilo se iste jeseni na zidu zagrebackog dnevnog boravka.

Ispod njega, na polici istesanoj u maslinovom drvetu na taj crni datum svake je godine gorila svijeca sablasno obasjavajuci drvenu polugu izgrizenu od soli, tezackog znoja i krvi koja bi prskala na sve strane dok su se njegovim ostrim bridom kratile muke vecim ribama. Jedino objasnjenje za tako neobican ukras graDjanskog stana mogla je biti osobna, takozvana obiteljska vrijednost koju je crvotocina imala vise no sto su rijetki gosti mogli i naslutiti. Njegova sjena zadnja je koja se nadvila nad mlado tijelo koje je rasireno u formu morske zvijezde u krugovima nestajalo prema dnu mirnog rujanskog mora; tek neprimjetno crvenkastog akvarela koji se sirio iz najmanjeg kraka mozda jos zive repatice. S posljednjim zrakama sunca vrijeme je prekinuto nekoliko godina.

A onda su dvije sestre, koje nakon bratove tragedije vise niti jednom nisu vidjele oca, zatrudnjele u istoj godini, i na svijet donjele sinove. * Zbilja ne znam kako ste to vi zamislili , Boris je upravo dosao s Prisavlja. Davao je izjavu za jednu popodnevnu emisiju, i razgovor o nekakvom zavoDjenju, jos k tome zene nije mu se ni najmanje sviDjao. Ona je ocajna, Boris , Miranova Majka je rekla objasnivsi sve.

Uopce se tu ne radi o tome da bi ti nesto posebno trebao raditi. Pozovi ju van, par izlazaka .

Jedan seks. To je takvoj propalici dovoljno da o tebi pocne razmisljati kao o sljedecem muskarcu. Bitno je da zaboravi Mirana. Zene su opasne kada su bijesne, a njegova karijera najbitnija je stvar ovoj obitelji.

A to ste zamislili kako? Ja sam inace, gay. Ona ne mora znati. Jednostavno ju pojebi, cmar je cmar. E tamo tesko, nakon onog sto ste mi ispricali.

Vidi se da nemate iskustva s analom , napokon je osjetio neku prednost u svom pederluku. U njezno tkivo dupeta kuzio se jako dobro. Ma nije taj seks ni toliko bitan , majka se podigla od stola, Ona se mora zaljubiti u tebe Boris, moras je navesti da ti povjeruje, zadobiti povjerenje. Mislim da sam ja tu prilicno.

, i Miran je bio skeptican. Od ovog nema nista.

Ako nemate konkretan plan idem. Da mama. Gdje ce je upoznati, mislim, kako da uopce naleti na Rajnu? Posao, vrtic, sujedstvo

. Jel ide na neki sport? Ide na posao, poslije u ducan i doma. Ne ide ta nigdje , Miran je vrtio glavom. Ducan.

? , staroj je sijevnulo, Koji ducan? Mislim Mercator , Sin je nije razumio. No eto, sutra u pet popodne Boris pije kavu u onom prvom kaficu, odmah pored pokretnih stepenica i ceka.

A kako cu je prepoznati? , gay se ukljucio. Mirane, mozes nabaviti sliku? A od kud? Ona ne radi u nasem ministarstvu.

Jos stignete decki, u auto, smjesta! Pokazat ces mu je pred kucom

. znas gdje zivi, jel? Bila je to jedna od onih ulicica koje su se u obliku ceslja nizale iza tresnjevacke Name, ali nikako se nije mogao sjetiti kako se zove. Njeno mjesto stanovanja spomenuli su samo usput, a kamoli da ga je vidio. Sreca je bila u tome sto je Rajna taj stan dobila od roditelja, dakle bio je njen, s imenom vlasnika i brojem telefona registriranim na broju informacija.

Boris se osjecao tek nesto malo manje glupo nego za vecerasnjim razgovorom. Pijuckao je jaku kavu, svako malo prislilnom kretnjom propravljao najbolju kravatu i zirkao na sat. Uz sve to morao je paziti da mu ne promakne zena koju su vrebali. Dosta zena izgledalo prilicno slicno Rajni.

Ta visina, frizura, boja kose . morao se koncentrirati.

Od kada je znao za sebe zanimali su ga samo muskarci, prema zenama je osjecao i nesto gore od ravnodusnosti, iako su ga saljetale. Znao je da je zgodan, no jedan recimo detalj ipak mu je uspio ucijepiti dovoljnu dozu skepse prema fatalnom okrsaju meDju friziderima. Da, dobro je prolazio

ali nekoliko puta cuo je kolegice na poslu kako komentiraju njegov rosav ten. Pubertetske pristeve nije najelegantnije prebolio.

Tek oko 6 popodne, kada je gasio 17tu cigaretu i vec ozbiljno pomisljao o odlasku, pomalo razocaran i zabrinut zbog Tetine reakcije na njegov neuspijeh, na horizontu iz sasvim drugog smjera no sto je ocekivao, pojavila se obla silueta tajnice Rajne. Vukla se teskim, beznadeznim koracima prepustajuci svoje kretanje osloncu na kolica, i on je skocio kao osinut. Provukao se u market gipkim skokom i iako je bio u finim koznim cipelama necujno i meko odskakutao za njom kako mu se ne bi izgubila meDju brojnim policama. Cijelu je noc ovo zamisljao kao vrlo kulturan razgovor uz stalazu s kineskom hranom, i kada ona nije skrenula prema njoj uplasio se svjestan da nema plan B.

Jedino mjesto na kome se duze zadrzala bila je ribarnica, koja je ako se izuzme nekoliko grdobina i smrznute riblje preraDjevine zijapila prazna. Prodavaca na srecu nije bilo. Boris se nakrivio, praveci se da ozbiljno ramislja o skoljkama pa opet prebacivao pogled na grdobine i nekoliko pastrvi. Oprostite, gospodicna.

, i pederi znaju da gospodicna pali. Svaka zena zeli djelovati mlado.

pogotovo one koje bi pomalo trebale na face lifting. S gaDjenjem je buljio u njene mesnate, vec objesene obraze.

Rajna ga je skroz izgubljeno pogledala, Da? Ima li ovdje koga? Ne znam, sad sam i ja dosla , slabasno se nasmijesila. Nju taj ten ne bi nimalo smetao. Boris joj se dopao na prvi pogled. Molim vas! , uzviknuo je pa brzo prebacio oci natrag na nju.

Sad cemo ih dozvati! Kada se prodavacica pojavila pomogao joj je izabrati pravu ribu

Koju, usput budi receno nije ni namjeravala kupiti. Htjela je samo smrznute panirane oslice, ali nekako se sramila to zatraziti kraj tog elegantnog, trendi muskarca. Imala je u kosari grdobinu s kojom nije znala sto ce, a on je nastavio razgovor i pratio je i pomogao joj odabrati i pripadajuce vino i limun i vrhnje. Zapravo je tek negdje kod zamrzivaca sa vrhnjem , kad je slucajno uhvatila njihov odraz na limu shvatila da ostali kupci misle kako su oni tamo skupa.

Kupuju hranu koju ce zajedno skuhati u njihovom domu, prije njeznosti . Kupovinu su zavrsili kavom, a iako je sebi zabranila bilo kakve daljnje kontakte s muskarcima, ovaj joj se cinio strahovito poznat i jos vise privlacan.

Kao da je to lice vec negdje vidjela . izduzeno, s povijenim nosem i muzevnim usnama.

te oci

. To je ona vec znala .

ostavljao je na nju fatalan dojam kao Miran Martinic. Od kada je izbrisala svoj oglas na Iskrici vjerovala je da je zbilja raskrstila s tim dijelom zivota. No, Boris je bio drugaciji od drugih. Kao da ga uopce nije zanimalo neko pusenje; pricao joj je o americkim B filmovima, raznim podvrstama inteligencije, svom djetinjstvu.

Jel bi mogla vjerovati da je kao mladic imao dugu kosu i autostopirao do Amsterdama? Dugo i pazljivo ju je slusao, a kada mu je da prekine dok jos previse ne boli preventivno pokazala sliku svog djeteta u novcaniku, oko ociju mu se stvorila masa toplih bora i neka sjeta na usnama. On nema djece. Jednostavno nikada nije imao srece sa zenama, kako je rekao, nije im mogao ponuditi ono sto ih zanima. Oh kako je samo bio skroman! Znala je Rajna takve jos sa studija ekonomije, umisljene glupace kojima nije bilo dovoljno imat obrazovanog, osjecajnog muskarca.

Ne! Trazile su vikendice, brojale na koliko djece ce se djeliti stan, kakav auto tip ima . Ona nikada nije bila materijalist a ipak nije uspjevala.

Koliko je tu bilo dodirnih tocaka sa Borisom . Upadala mu je u rijec, frkala kosu, lupkala nogama, davala sve moguce signale silno zainteresirane zene.

Cak ga je smjesta odvela doma kada se na pola ponudio da ce spremiti onu ribu . Boris ni uz najbolju volju nije moga vizualizirati muskarce koji su to dobrovoljno jebali.

Miran je drugo, on ju je kresnuo zbog osvete Majci, sto je pak smatrao savrseno normalnim, ali drugi

da joj dok spava ukradu novcanik? Koji im je kurac? ! On bi ga raDje stavio u auspuh upaljenog bagera. Taj dojam samo mu se potencirao kada su usli u Rajnin stan. Ma koga je zavaravala s tim seljackim lampicama i okvircicima iz Ikea? Siromasna, ruzna seljancura. Cijelo vrijeme ga je nesto smetalo, a to nije bilo sto stan nije bio namjesten po Feng Shuiu.

Podsvjesno ga je jebalo kako se toliko dupe moze kretati kroz 30 kvadrata. Mali hodnik, mala kuhinja, mali wc, mala stalaza s 3 knjige Paola Coelha i njeno king size svinjsko prkno. Ma odvratno. Skinuo je sako i kravatu i primio se ribe.

Slozit ce je u umaku od vina, s bijelim Paolos umakom. To je izmislio na licu mjesta, bacivsi oko na knjigu pisca kojeg je prezirao iz dna duse, i nasmijao se zlobno u sebi sto je ova to popusila. Vrhnje, vino i pun kurac cimeta. Da bude cudno.

Ono malo kopile je, hvala bogu, spavalo. Bar s njim nece morat imati posla. Djecu je mrzio isto ko Coelha, debele guzice i zene uopce. Rajna je bila odusevljena vecerom.

Zakljucila je da je to sada na djelu ono zivotno pravilo po kome nakon 10 gladnih godina stvari moraju biti bolje. Njen mucan period koncentriran je u jednu noc. Nagrada je zato tako izdasna. Koji broj kosulje nosi? Sutra ce mu kupiti jednu kod Bossa.

Cim se vrati s tarota. Ovo mora biti zapisano u zvijezdama! Sve vece pauze u razgovoru nije htjela pripisati fizioloskom ucinku hrane na umor tijela. On je sjedio na dvosjedu tik do nje. Nije je zagrlio ali ruka mu je mirovala na naslonu samo par centimetera udaljena od Rajninih ramena.

Cula mu je dah i ucinilo joj se da je njusi. Njenu kosu, kozu .

senzualno. Otvorenih usta iz kojih je blago smrduckalo nesavrsenstvo probavnog sistema. Ma tako je to kad si s partnerom. Zalomi se i pezdec, i on te vidi ujutro bez sminke, a povremeno mu se i cuje iz usta.

Normalna stvar, ljudi su skupa i to je sve ok. Ali ako bude htio .

mislila je vec veceras . mozda razraditi tu domacu atmosferu.

Da, ovo je drugo. Samo da u kupaonici provjeri u dzepnom zrcalu u kojem stanju joj je cmar.

U svakom slucaju nije spremna za eksponiranje u psecem, trpat ce je u misionarki, iako bi Boris mogao biti covjek koji nece krivo shvatiti ako mu ga i dobrano popusi. * Picka kao picka nije mu bila po nicemu zanimljiva. Nikada nije ni zaslatao srednjoskolsku, studenstsku, ma bilo kakvu vaginu. Pridrzavao se vrlo stroge seksualne dijete, ne zato sto ga je na to netko prisiljavao pa cak ni sam sebe.

Jednostavno, meDju zenskim nogama nije bilo Borisu niceg vrijednog paznje. Sveopce erekcije na tu smrdljvu kozu razumio je isto koliko i vecina ljudi necije drkanje na govno. Muskarci su uskakali kao manje ponizavajuci po njegovo zadovoljavanje nekih radnji, ipak neprikladnih opcenju s Majkom. Kako ce uzivati u mirisu svjeze upotrebljenog cmara najsvetijeg stvorenja? I to je samo jedan primijer zasto su Martinicevom braticu sluzili decki s faksa na kome je drzao jednu katedru.

Pa i poneki kolega profesor. U kastinskom sistemu sisavaca prvo mjesto zauzimala je, jasno samo po sebi, ona koja je dojila, Majka, pa zatim sin a onda svi ostali. Zenidba se obavljala iz prakticnih razloga, jer supruga je u rijecniku ovih bizarnih ljudi bila sinonim za paravan, rasprsivac normalne atmosfere oko njihovih uspijesnih kuca, nuzni sastojak slika u drustvenim kronikama. Kao i u zidovstvu linija se nastavljala po zenskoj strani.

Majka sisavac raDjala je sinove za jednokratnu upotrebu, jer njihova djeca s civilkom nisu vukla ni mlijeko ni daljnju lozu mlijecnog bratstva. Kceri su zato odmalena pripremane na svoju pravu ulogu. Tradicionalne obitelji nisu radile probleme ako kojim slucajem djevojke nisu rodile sina; curice su bile trazenije. 3 kceri mogu roditi dvoznamenkast broj curica buducih dojilja, dok bi se muskoj djeci veselile samo Majke.

Od najranije dobi kljukane koktelima hormona za poticanje sto vece proizvodnje mlijeka kod krava, genetski modificiranog veterinarskog lijeka rBGH, Majke su ih vrlo ozbiljno pripremale za sto bolje obavljanje svog zenskog zadatka. No kako su zbog doslovno zivotinjskih doza takozvanog stocnog somatotropina vrlo cesto vec s prvim borama umirale od raka grudi ta se praksa sve manje upraznjava, vraca se na tradicionalne metode masaza dojki i visoko proteinske prehrane. Borisova sestra Jasna nosila je tezak kriz; sudbina njihove obitelji visila je samo na njoj, a ona nikako nije mogla zanjeti. Miranova Majka sumnjala je da je to sve na psihickoj bazi.

Bila je labilna i znala je sto se od nje ocekuje. Previse je silno zeljela dijete, ta stara rodilja. U 25 godini grudi su joj pucale od napetosti. Osjecala je dijete na prsima kao amputirani ud.

U njenom tijelu vec je vijekovima zapisan lanac cija je karika nedostajala, a ona bez tog nametnika na sisi nije mogla jos dugo odrzavati ni psihicko ni fizicko zdravlje. Iz tog razloga Majke su raDjale u najranijim dvadesetima ako ne i prije. Razmisljajuci na taj nacin o ljubavnim situacijama sa zenama Boris se u stanu tajnice Rajne osjecao grozno. O tome pak nije ni razmisljao.

OdraDjivao je zadatak bitnan za porodicu i to je bilo dovoljno da mu se pocne dizati pod njenim rukama. Kada ga je poljubila morao je suspregnuti refleks na povracanje, samo mu je pobjeglo lagano podrigivanje, no kako su im usne vec bile spojene, nije primijetila. Ljubio ju je strastveno planskih nekoliko sekundi koliko je bilo potrebno da slina upije izdajnicki smrad iz njegovog zeludca. Nije imao pojma o romanticnom seksu, kakav je ona sigurna htjela, a nije ju smio poprcati kako zna i umije, iako je u tome bio dobar kad to nije bilo dobro za zaljubljivanje u sebe.

Prije skoro vec deset sati ispraznio je jaja u svom studentu. Bio je diplomirani psiholog s posebnim interesom za ljudsku seksualnost. Ponosio se prepoznavanjem potreba ljudi koje je upoznavao; koga treba zestoko izjebati, cija psiha podnosi samo puno njezniju guznju, prikladne samo za oralno, robove i tiranine ocijenio bi u prvih par sekundi nikad opscenog razgovora. Ovog zadnjeg malog dijagnosticirao je kada mu je sitnom puflastom sakom odlozio referat na stol.

Izazvan djecjom sapicom profesor je potrazio mladiceve oci. SmeDje, velike, bez jasnih rubova. Ljubazne pred plac. Toliko je bio loman.

I pun dobre volje. Brzo-jako-juris-! Smjesta je izracunao dignuvsi se od stola uz pad stolice, zgrabio deckov jeans odostraga a provucenom rukom vjesto prtljao po slicu. Zabavljalo ga je koliko se preracunao, hoce li se jebeni ipak pobuniti. Kladio bi se da ovaj nece, i nije.

Taj izraz lica, dah od pica s kojim se decko kurazio i za samo provirivanje u fakultetsku zgradu, mjesto roDjenja Vrbovec. Tog su proresetali vec svi muskarci iz obitelji, potvrDjivao je profesor svoju diplomu. Bez rijeci je stajao oslonjen rasirenim rukama na stol, a nogama pod koji se sve vise ljuljao, i cekao Borisovu ljubav. Hlace do koljena, preprane gace pale su za njima.

Pljesnuo ga je po mladom mesu i dupe je odzvonilo. Nije imao dlake. Par pristeva i taman ten. Kleknuvsi na parket rasirio mu je guzove.

jasno

. jos jedan bod. Supak nesretnog studenta vec je toliko razjeban da mu je otvrdnuo oziljak prvog sfinktera strsao od tijela dobra 2 centimetra. Pljuni! , pruzio je ruku pred malog kao da trazi milodar, a zatim uz snazan pljasak razmazao slinu po njegovom cmaru.

Tesko da je time mogao podmazati rupu za bezbolno trenje. Vlazenje muske picke vlastitim sokovima bilo je u sluzbi ponizavanja. Ne bi bilo zabavno da decec nije sam sudjelovao u svom prcikanju. Ah.

. ! Mh.

. , serioznom tonom komentirao je svako odvagano jaje pa kurcic djecaka.

Fino . , bas fino.

Reci

kako se ono zoves . ime? Backovic , promumljao je u bradu.

Dakle Backovicu . Tko ti je ovo napravio? , presao je kruznim pokretom po rubu vandaliziranog anusa.

Mhhhhh , mali je samo prestravljeno uspuhnuo, bez snage da govori. Ugrizao je usnu i prva suza pala je na referat prije no sto mu ga je profo za kim su studentice najvise uzdisale i zabio. Boris je isukao kurcinu i nabrzaka mu ga utjerao zureci da obavi dok ovaj skroz ne pukne.

Malog je bespostedno tucao, rukom mu ga drkao, ali tamo je sve vec odavno umrlo. Jaja bez sperme, kurac bez zivota. Taj mladic vise ni sam nije vjerovao u svoju dobru kob. Nije bio bolestan, ali je znao da umire.

Dobro, mozda ne tehnicki, ali za to ce se sam pobrinuti do ljeta, predviDjao je strucnjak za ljudsku psihu. Shvativsi da je problem i dublji od prvotne analize, s gaDjenjem je bacio studentovu kitu iz ruke, zgrabio ga za uske kukice, mentalno izolirao zonu pa zestoko zatucao raskreceno musko dupe. Ovaj je izdresirano sutio. Tek kada se njegov silovatelj prebacio na stolicu kojom ga je prikljestio uz katedru, na koju je potom stao i kao da plese kazacok jos zesce nastavio jebavat, pobjegao mu je uzdah ili dva.

Profesor ga je cijelo vrijeme lizao po vratu, i onako se savijajuci utaknut u njegovo tijelo pazio da mu ne promakne ni jedan izraz, ni jedna emocija s lica koje je pak cvrsto zmirilo. Napunio mu je guzicu bas obilno. Napalio ga je taj gad. Tako se htio dopasti, tako ga se bojao, bio je tako ranjiv.

i imao je tako rasturen cmar. Misek mali mrtvog kurca.

Izvukao je ispraznjeni penis, a ravno u spustene traperice sirotog pojebenka izbljuvala se kasa sperme i dreka. Cak i kada je Boris oprao ruke i popravio pramen, pa vec i sjeo za stol a i rekao mu bas profesorskim glasom Mozes ici! , ovaj je i dalje stajao u cemernom polozaju za pretres, isto smezuranog lica kao usred najzescih nasrtaja profesora B. Jedino sto se mijenjalo bio je sve tanji curak iz rektuma i velicina tamno plave mrlje na trapericama. Borisu se ionako zurilo u Mercator, tako da je, kada ovaj vec nije bio u stanju, on izasao.

Bas mu je pasala ta fukica. Onako, sjela mu je. Tesko da ce mu vec veceras trebati sadrzaj muda. E tu se prevario.

Rajna ih je upravo obasipala njeznim pusicama. Smrad ljudskog crijeva koji se pojacavao kako bi se primakla kiti, nije razraDjivala. Ili se malko ubuDjavio na poslu ili spada u muskarce koji imaju ostriji muski miris. Cucala je pred njegovim rasirenim nogama na podu i bezvezno ga uvaljivala u usta trudeci se raditi po nekoj tehnici koju nije imala.

Navikao na strucne muske usne Borisov kurac takvo je fafanje dozivio uvredom i nadureno ju je ignorirao ma sto radila. Sve dok se nije sjetila kako je muska G tocka u cmaru i oblizani prst mu uvalila u dupe. Nesto je zakucalo, sva je odusevljena nastavila s reanimacijom. Nije se nalazila u najzenstvenijem polozaju.

Noge su joj bile savijene kao kod zabe, a tako se jasno vidjela i drobina i masna pizda u koju su se uvukle male crne gacice. Ona se i podaprala i obukla taj set za jebanje. Slobodnom rukom iscupala je znojne sisetine iz grudnjaka, pa ga pogledala onako kurcem ukomponiranim u ustima da provjeri jel to ok. Jos mu se vise stvrdnuo.

Sise. Moze. Al nije smio misliti na mamu. Smjesta bi svrsio.

Jebi ga, kad su ga podsjetile. S druge strane, tesko da je ikada uopce drkao i na muskarce. Trpao ih je kao znak moci, musku stvar. Ma nije ni sam znao zasto.

Vjerojatno i nije bio pravi peder. Jebalo ga je sto zbilja nije znao sta da si zamislja da zdura s Rajnom. Gledajuci je pomislio je kako ona sigurno nije imala taj komplet vesa u Mercatoru i da se krava to tu diskretno otisla srediti za njega. Onda je shvatio da on ne da nije mijenjao druge gace, sto i nije imao od kud u njenom stanu, vec se nije ni oprao.

Nije oprao kitu poslije studenta iz Vrbovca. Smrdljiva drolja pusi smrdljivu karu! Napunio joj je usta. Rajna je sjedila na podu, drzala ruku na ustima i gledala ga kao kad ljudi ne mogu vjerovati sto se desilo, kada se nesto dobro desi. Oci su joj bile okrugle i odusevljene.

Pa sta je to bilo, duso? , slatko je mumljala gucajuci sjemenje. Nikada joj ni jedan nije svrsio na pljugi. Oprosti. Boze.

. Nisam se mogao suzdrzati.

Prelijepa si . i tako mi to lijepo radis , kako da se prisili da je poljubi? Scenarij je to ocajnicki trazio.

Palis me

. Opasno me palis, malena , i on je prekrio rukama facu. Iza njih je bjesomucno razmisljao sto sad. Kitu je podhitno natrag upakirao u gace.

Pod hitno hoce i doma. Njena slina na njemu gadi mu se nemjerivo vise od crijevne flore potorbanih djecaka. Tu su im se planovi razmimoilazili. Rajna se mackasto protegla i pocela penjati meDju njegove noge.

Isla je po pusu. Prestravljeno je gledao siroko lice zarumenjeno od fizickog rada pusenja, kako mu se dok se priblizava sve vise vide pore, a drhtave usne sire i sire i sire. i lijepe za njegove. Sada bi se sigurno izbljuvao. Odskocio je na vrijeme odbacivsi je na leDja.

Joj . sta mi radis.

prava si lavica

, kleknuo je kraj nje na pod u polozaju sto je moguce udaljenijem od lica. Njega je najteze podnosio.

Odmaknuo joj je gacice u stranu i zabio prst u picku. Rajna je mislila da je to sam predigra, i da ce je poslije par proprstaja ljubiti u nju, ali psiholog se bezuspjesno pokusao prisjetiti kako ono ide zahvat s dva prsta i nekakvim gnjecenjem mjehura od kojeg kurve svrse za par sekundi. Odlucio je to zajebati i navalio se na nju, simulirajuci prstima kurac i sevio je dok je pizda od koscatog punjenja nije zabolila. Negdje na pola radnje tako nekako kilavo mu se i digao pa ga je samo utrpao u posiroku picketinu, zazmirio i jebao je ne skidajuci pogled sa uzdrhtalih sisetina.

Nije mu bilo ni tako lose. Neka mekana sprava u lunaparku. Bila je sva socna. I sprijeda, ta masna podfutrana karlica i straga, po usaljenim nogama kojima ga je zamotala oko dupeta i kruznim pokretima pustala – vracala u sebe.

Svrsit ce u pristojnom roku, kako valjda to muskarci i inace rade. Nije imao pojma, al mu je odlaknulo. Za sada mu je dobro islo

 

gresne cica maca

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *