Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Sestrine Mokre Gaćice

8 min čitanja
brat i seka u misionarskoj pozi

Odrastajući u kući sa mamom, tatom i starijom sestrom Saškom, uvek su me tretirali kao da sam poseban. Mama mi je većinu vremena puštala da radim po svom, a Saška je uvek bila tu da razgovaram sa mnom, savetuje me. Događaj koji ću vam opisati desio se sa mojih devetnaest godina. Tek što sam završio srednju školu.

U tom trenutku uveliko su moja najomiljenija stvar za drkanje bile sekine gaćice. Drkao bih koristeći sestrine gaćice kao sredstvo za prizivanje orgazma. Sećam se da sam tog dana imao jedan svež par gaćica iz korpe na svom nosu, duboko sam disao i brzo drkao, kada je moja sestra otvorila vrata moje spavaće sobe bez jebenog kucanja.

Stajala je na vratima, ne govoreći ništa, ali zureći u prizor pred sobom. Moje pantalone i donji veš bili su mi oko članaka dok sam mirisao gaćice i drkao. Primetio sam je kraičkom oka ali kao i svaki klinac u tim godinama ja nisam imao kontrolu da se zaustavim. Konačno, sestra je otišla i zatvorila vrata za sobom.

Saška nije rekla ništa o ovome ni meni ni roditeljima. Ali nešto se ipak desilo što je promenilo odnos mene i sestre zauvek.

Nekoliko dana kasnije, spremao sam se za spavanje i kada sam podigao čaršave da se pokrijem, ugledao sam par Saškinih gaćica. Našao sam i cedeljicu na kojoj je pisalo: „Zabavi se.“ Skinuo sam se u momentu i počeo da žestoko drkam kurac kada sam čuo kucanje na vratima.

„Mogu li da uđem?“ Bila je to Saška.

Podigao sam čaršav i pokrio se. „Naravno… uđi.“ Odgovorio sam.

Vrata su se polako otvorila, Saška je ušla, zatvorivši ih za sobom. „Mogu li da gledam? Samo to, ništa više, obećavam.“ upitala je. Pogledao sam sestru, a onda sam povukao čaršav, izlažući se njenim očima. Saška se nije pomerila i ja sam nastavio gde sam stao. Polako sam drkao dok sam njušio aromu gaćica koje mi je dala za ovu posebnu priliku. svršio na sestrino lice

Saškin pogled je upijao svaki detalj moje masturbacije. Napravio sam predstavu od toga, uživajući u svakoj sekundi pažnje koju sam dobijao. Nisam ni pomišljao da je to taboo da je inc i da je nešto zabranjeno… boleo me baš kurac, a i Saška je bila vidno uzbuđena. Stenjala je zajedno sa mnom dok sam se približavao orgazmu. Rekao sam, „svršavam seko“, a ona se nagnula veoma blizu mog kurca baš kada sam ispalio mlaz sperme koji je pao na njen nos.

Pročitajte i ...  Topli Poklon Dobrodošlice

Saška je ostala u tom položaju i dozvolila mi da ispraznim svoje seme preko njenog lica. Sačekala je dok i poslednja kap nije izašla, a onda je uzela svoje gaćice iz moje ruke. Sestra je stajala tamomirno, dozvoljavajući mi da gledam njeno lice prekriveno spermom pre nego što je obrisala spermu svojim gaćama. Počeo sam ponovo da postajem tvrd, ali ona se okrenula i otišla, ponevši sa sobom gaćice.

Saška mi je donosila gaćice svako veče i radili bismo istu rutinu.

Posle nedelju dana, menjalo se i njeno ponašanje. Ponekad bi čak utrljala spermu po celom licu, onda bismo se samo gledali, dok je nije obrisala. Ovo mi je bilo toliko seksi da sam je svako veče čekao i nisam ni razmišljao da počnem dok ne pokuca na vrata. Nikada nismo razgovarali dok je ona gledala a ja drkao. Znao sam da je ovo suviše dobra i moćna stvar da bismo oboje upropastili rečima.

**

Nakon dobrih mesec dana, Saška je i dalje uvodila nove detalje u našu igru. Sada bi mi pokucala na vrata, ušla i skinula gaćice koje je nosila na sebi ceo dan. Ponekad bih čak dobio i blizak kadar njene pičke, a mokro mesto na gaćicama je uvek bilo tu. Lizao bih i sisao mokro mesto sve dok više ne bih mogao da se uzdržim od svoje misije. Činilo se da Saška uživa u mojoj dodatnoj pažnji prema zaprljanom materijalu. Čak je kupila i neke vrlo seksi crne gaćice koje su mi se jako sviđale.

Ne bih mogao tačno da vam kažem, ali mislim da je sve to trajalo skoro godinu dana. Za to vreme Saška me nikada nije ni dotakla. Želeo sam da mi popuši, da mi izdrka… ali nikada nisam tražio od nje ne želeći da i ovo izgubim.

**

Nakon nekog vremena Saška je dobila posao u drugom gradu, iselila se iz kuće, ostavljajući me samog u praznini. Nisam mogao da dođem u raspoloženje za dobro drkanje, a kada sam pokušao to jednostavno nije bilo isto.

Ostao sam u kontaktu sa Saškom tokom godina, oboje smo se kretali dalje kroz život sa svojim karijerama. Konačno, nakon skoro deset godina tumaranja, završili smo u istom gradu. Uspostavili smo redovan kontakt i zajedno večerali nekoliko puta nedeljno. Saška je zadržala svoj lep izgled i nikada se nije udavala iako je imala dve veoma duge i ozbiljne veze.

Pročitajte i ...  Kako je sve počelo

Sa druge strane ja sam održavao dobru fizičku formu i nikada nisam ni planirao da se ženim. Oboje smo bili veoma dobro finansijski obezbeđeni i uživali smo u istim stvarima. Smejali bismo se i zadirkivali jedno drugog, uživajući u zajedničkom vremenu. Saška i ja nikada nismo razgovarali o našem malom ritualu iz prošlosti, a nismo ni postavljali nikakva pitanja o tome. plesanje u klubu brat i seka

**

Jedne noći smo Saška i ja otišli u jedan poznati klub posle večere. Đuskali smo, cirkali… čak mislim da je bilo i malo flertovanja među nama. Saška je bila veoma raspoložena cele noći, čak se i poigravala sa mnom grleći me i ljubeći me više nego obično. I ja sam se osećao razigrano i dao sam joj nekoliko šamara po dupetu. Dok je igrala sporo, Saška me je privukla i šapnula mi: „Volim te“. Samo sam je stisnuo i rekao da i ja NJU volim.

U tom gradu niko nije ni znao da smo rođeni brat i sestra. Uglavnom to veče doveo sam je do stana prilično kasno. Bio je petak i pitala me je da li želim da ostanem da prespavam. Bio sam srećan što me je zamolila da ostanem, jer zaista nisam želeo da se noć završi i nadao sam se da ćemo možda još malo vremena deliti zajedno.

Sedeli smo i pričali neko vreme, smejući se o nekim stvarima koje smo radili kao deca. Nakon što sam nekoliko puta zevnuo, Saška je rekla: „Vreme za spavanje“ i odvela me do slobodne sobe. Poželela mi je laku noć i izašla. Osmah sam se skinuo i krenuo da se nameštam kada mi je sestra pokucala na vrata. Bila je obučena samo u par gaćica, sa svojim slobodnim grudima kao blago za gledanje.

Prišla je krevetu i skinula gaćice, govoreći: „Mislim da nam ovo neće trebati.“ Sklonila je čaršav i legla pored mene. Bilo je jasno šta želi i odmah sam bio svuda po njoj sa poljupcima koje je ona rado uzvraćala. Dok smo istraživali jedno drugom telo, poželeo sam da smo to mogli da radimo pre mnogo godina, ali mi je ipak bilo drago što se to konačno dogodilo.

Saška je znala kako izgleda moj kurac, ali ga nikada nije osetila, a sada je išla za njim kao da je opsednuta. Bili smo opasno napaljeni, pokušavajući da nadoknadimo izgubljeno vreme. Prvo je obuhvatila svojom malenom rukom moj kurac i drkala ga dok me je bez treptaja gledala u oči. To je do dan danas najerotičniji momenat u mom životu. brat i seka u misionarskoj pozi

Pročitajte i ...  Crvenokosa Prijateljica iz Mladosti 6. Deo

„Želim ga u sebi… želim ga već godinama… daj mi ga… jebi me.“ – rekla je tiho i napaljivo.

Legla je na leđa i raširila noge maksimalno koliko je mogla. Spustio sam se na nju i malo po malo ulazio svojim kurcem u njenu prelepu i vrelu pička. Bila je toliko mokra da sam veoma lako skliznuo do kraja u nju. Počeli smo da vodimo ljubav.

Saška je bila zgodna iskusna jebačica i njeni pokreti su bili savršeni. Stezala me je, grčila se, pa opuštala… osetio sam svaki njen trzaj, uzdah… Bilo je toliko moćno da nije bilo ni potrebe da krenem žešće da se zabijam u nju. Držali smo fin odmeren tempo i uživali u trncima i emocijama.

Kada je zacvilila i svršila na mom kurcu prigrabivši me i rukama i nogama šapnula mi je: „Želim da mi svršiš na lice, kao u stara vremena.“

„Naravno seko.“

To je bio trenutak kada sam počeo jače i brže da je tucam. Nisam je štedeo i svi mišići su mi se napinjali dok sam bez zaštite razvaljivao i izazivao joj još slatkih manjih orgazama. Satim sam uz jecaj izašao iz nje i počeo da se grčim izbacujući svoj vrući sok na lice moje sestre. Hvatala je spermu usnama i jezikom i gutala je pred mojim perverznim očima.

Kada se sve sirilo, otvorio sam se: „Znaš… razmišljam o ovome svaki dan, pitajući se zašto nikada nismo uradili više pre nego što si otišla i preselila se. Saška, želim da nadoknadim sav taj gubitak koji osećam.“

**

Nakon te večeri, srećan sam što mogu da kažem da Saška i ja živimo zajedno i dajemo sve od sebe da nadoknadimo izgubljeno vreme. Često se budim uz sestru koja mi sisa kurac. Ona je moj prirodni alarm skoro svako jutro.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!