Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Sestra Egzibicionista 3. Deo

6 min čitanja
seka progutala njegovu spermu

*** Poput nekih drugih momaka u tržnom centru, nespretno sam stajao u prodavnici ženske odeće dok je moja sestra kupovala. Pogledala je oko sebe i zgrabila nekoliko različitih bikinija sa. Posle sam morao da stanem ispred ženske svlačionice dok je ona isprobavala. Kako se ispostavilo, nisam morao dugo da čekam.

Upoznavanje Hrvatska

„Šta misliš?“

Pogledao sam je sa mesta na kom sam stajao i video je u malenom bikiniju. „Izgledaš odlično Anita. Možemo li sada ići?“

Pokazala mi je rukom da joj priđem. „Dođi na trenutak. Želim tvoje mišljenje o nekim od ovih stvari pre nego što odaberem koju ću kupiti. Nisam baš pri kešu.“

Pogledao sam po prodavnici i video da su zaposleni zauzeti pomaganjem drugim kupcima. „To je ženska svlačionica“, odgovorio sam šapatom. „Ako me neko vidi kako ulazim, pozvaće obezbeđenje.“

„Ne seri i dođi ovamo.“

Čim sam ušao u malenu kabinicu odmah je zatvorila vrata. Bilo je zastrašujuće, ali barem sam mogao izbliza da vidim njeno oskudno odeveno telo.

„To nije bilo tako teško, zar ne?“ – zaigrano je upitala.

„Lako je tebi da se zajebavaš. Ja sam taj koji bi mogao da upadne u nevolju.“

„Opusti se, hoćeš li? Uradila sam nešto rizično ranije, a sad si ti na redu.“

„Što jes jes. Pa šta radimo?“

„Srce mi i dalje lupa od od pogleda one dame ranije. Oseti.“ Anita me uhvatila za ruku i stavila na grudi. I naravno, morao sam da osetim i gornju polovinu njene sise.

„U pravu si“, odgovorio sam. „Osećaj je kao da si upravo istrčala maraton.“

„Znam. Rekla sam ti da je to za mene pravi adrenalin. A ti? Da li ti srce lupa od te scene?“

„Mhm. Bilo je veoma napaljivo. Još uvek ne mogu da verujem da si to učinila i to nekoj uglednoj dami.“

„Hej, nisam ja kriva što je htela da nastavi da gleda. Nisam je ja prisilila.“

„Dobro… koliko još moramo da ostanemo u ovoj svlačionici? Postajem nervozan.“

„Dobro pogledaj ovaj bikini.“ Iznenada, posegnula je i uhvatila moj kurac kroz šorc nakon što sam nekoliko sekundi gledao u njeno telo.

“ … Isuse … šta to radiš?“

Pročitajte i ...  Mama Zaklina mnogo voli kurac

„Čini se da je ovaj bikini bio dovoljan za postizanje polu erekcije. To je dovoljno dobro za mene. Nema potrebe da gubimo vreme gledajući ostale modele.“ Njena ruka je nastavila stezati i trljati moj kurac.

„Ja … uhhh … mislim … slažem se …“

„Počinješ da pulsiraš dole“, primetila je. „Da li je mom mlađem bratu potrebno olakšanje?“ Srce mi je počelo lupati brže no njoj.

„Pa … Ako nudiš …“

„Ako te uhvate da šetaš po tržnom centru sa ovakvom erekcijom, to bi zaista bio veliki problem. Zato mislim da bi bilo najbolje da se ja za to pobrinem.“

Klimnuo sam glavom. „Ako insistiraš.“

„Naravno da insistiram.“ Moja sestra je pala na kolena u momentu. Nije bilo sumnje da je bila veoma iskusna u svemu tome, pokreti su je odavali. Povukla mi je prednji deo šorca i erekcija mi se oslobodila. Njeni prsti su bili mekani uz kožu mog penisa kad ga je počela natezati. Onda je u nadrealnom trenutku, Anita otvorila usta i unela moj penis unutra. sestra mu sisa kurac u svlačionici

Sisala je i usput nadrkavala moj penis. Osećalo se kao da je magičan potres prostrujao mojim telom nakon godina maštanja o njoj. Jezik joj je lizao i kružio oko natečenog glavića i osetio sam se neverovatno. I dok je moja seka izvodila oralni seks na meni, počeli smo da čujemo korake koji su se približavali svlačionici zajedno sa ženskim glasom. ‘Ovuda. Ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se pitati “, rekla je prodavačica mušteriji i odvela je do sledeće kabine.

Anita me gledala u oči i bez prekida je gutala moju kurčinu. Činila je to tiše i sa manje intenziteta jer je u drugoj prostoriji bila mušterija. Slušali smo drugu mušteriju koja se presvlačila i sestra mi je namignula. Ne samo da mi je pušila kurac, već je postalo i polu egzibicionističko iskustvo za nas oboje.

Sledećih nekoliko minuta, davao sam sve od sebe da zadržim disanje, a moja sestra je dala sve od sebe da ne ispušta nepristojne zvukove sisanja ili gutanja. Niko od nas nije hteo da nas uhvate, i to je bio deo zabave. Još smo mogli čuti zvukove žene pored nas koja se presvlačila.

Pročitajte i ...  Pismo Sestri

Pomerao sam usne: „Moram da svršim“, a da zapravo nisam proizveo zvuk.

Osmeh joj se pojavio na licu i nastavila je da mi ga sisa. Posle svega par sekundi moja sperma joj je prskala u usta i skoro sam se morao ugristi jezik da ne zajecam glasno. Moja sestra je bila pravi profesionalac. Jezik joj je virio i uhvatila je svaku kap. Poslednje što nam je trebalo je da joj mrlje od sperme budu na telu ili odeći koju je nosila. seka progutala njegovu spermu

Nakon što sam svršio, ustala je i pustila me da je gledam kako mi guta spermu jednim velikim gutljajem. Stavila je prst na moje usne da mi da znak da budem tih, a zatim se okrenula tako da su mi leđa bila okrenuta prema meni. Brzo se svukla, skinula bikini i vratila se uobičajenoj odeći.

Skoro sam se opet ukočio videći joj gola leđa i kratak pogled na njeno golo dupe. Kad je bilo gotovo, otvorila je vrata i provirila napolje. Obala je bila čista i Anita mi je dala znak da je sledim. Ali kad smo izašli iz svlačionice, uhvatila nas je mlada prodavačica i nasmešila se Aniti.

„Zdravo“, rekla joj je Anita.

„Zdravo“, nespretno je odgovorila prodavačica. „Da li je sve u redu?“

„Khm… jeste. On mi je samo pomagao da odlučim koji bikini da kupim.“

„Oh, on vam je dečko?“

„On mi je brat“, rekla je Anita sa ponosnim osmehom.

Nema potrebe reći da je prodavačica pocrvenela kao paprika.

*** „To je bilo jebeno neverovatno!“ nasmejala se dok sam nas vozio kući. „Nikada u životu nisam doživela tako nešto. Vau! Ne mogu da verujem.“

„Meni kažeš. Skoro sam pobegao odatle nakon što si joj rekla da sam ti brat.“

„Svidelo ti se. I drago mi je da sam ja bila ta koja te izložila svemu ovome.“

„Tako si loša i nevaljala. Mislim da ću morati da kažem mami i tati koliko si zaista loša. To je jedina mogućnost koju imam.“

Pročitajte i ...  Poziraj za mene Mama 1. Deo

„Ne lupaj” – isplezila mi se. “Sada smo odrasli. Dakle, imamo pravo da radimo stvari za odrasle.“

*** Došla je sreda ujutru i krenuo sam niz stepenice na doručak. Dnevna soba i trpezarija bile su neobično tihe. Anita je uvek stvarala buku kad god je bila kod kuće, bilo da gleda televiziju ili razgovara telefonom. Ali nigde je nije bilo. Pogledao sam oko sebe i video da su klizna vrata ka dvorištu otvorena.

Ponovo se sunčala. Trebalo mi je samo delić sekunde da odlučim da se vratim uz stepenice i špijuniram je kroz prozor. Anita je ležala u toplesu u dvorištu. Nosila je donji deo bikinija i imala je debele naočare za sunce, ali to je bilo to. Tada sam prvi put video njene grudi i izgledale su prelepo.

Bili su male i živahne. Bradavice su joj bile svetlo roze. Čak i sa suncem koje je sijalo na njenom telu, i dalje sam mogao da vidim bikini bele linije na njenim grudima. Telo joj je bilo preplanulo, ali grudi su bile bledo bele. Počela je da trlja grudi kao pre nekoliko dana i bilo je očigledno da zadirkuje svoju publiku.

U ovom slučaju, ja i naš komšija gospodin Skenderović smo buljili. Primetio sam ga na balkonu kako gleda u moju sestru dok su joj grudi bile otkrivene. Izgledalo je kao da je dobio na loto-u. Pre nego što smo obojica uspeli da zadovoljimo svoje nagone, Anita je ustala i peškirom prekrila grudi pre nego što se vratila u kuću

KRAJ 3. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

About Post Author

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

1 min čitanja
Udata dama traži mlađeg 1 min čitanja
lizanje socne napaljene picke 5 min čitanja
Don`t copy text!