Dva velika, mišićava čuvara – sigurno dovoljno velika da mogu da rukuju mojim sitnim telom – izvode me na polje gde su svi seljani stajali u redovima. Gladno su zurili u mene kao vukovi spremni da progutaju bespomoćni plen.

„Hvala vam“, rekao je propovednik dvojici mišićavih momaka koji su me doveli. Stajao je ispred gomile, držeći knjigu. Ta knjiga izgledala je kao oružje koje je propovednik nosio sa strahom da ne eksplodira. Bila je ogromna i veoma teška.

Okrenuo se prema gomili. „Ova žena koja stoji pred nama optužena je za zločin požudnih misli i perverznih delovanja. Ona je napala naše selo sa ciljem da nas iskvari sa svojim zlim i grešnim delima.“

I sama sam pogledala u gomilu. Mnogi od njih su bili preplanuli i žilavi od rada na poljima svakog dana svog života. Mnogi od njih su bili bez majice, otkrivajući zategnute mišiće poput dvoje koji su me doveli pred „sud.“ Osećala sam kako gore za osvetom dok oči drže uprte u mene.

„Priznaj ženo! Priznaj grešnice da si došla ovamo da svojom devijantnošću pokvariš naše zajedništvo, da preusmeriš naže divne žene na pogrešan put, put bez povratka, put pakla!“

„U redu, priznajem!“ izjavila sam smelo. „Ovde sam da jebem vaše muževe ali i vaše žene! Ovde sam da vas sve unizim! Želim da popušim svaki kurac i da dodirnem svaku sisu! Napaljena sam i tu sam da se jebem!“

Najbolji deo ovog priznanja je to što je – sve bila istina. Zapravo, čim sam čula šta je ovo selo tokom decenija radilo ‘seksualno devijantnim ženama’, odmah sam krenula ka njemu. Otvorila sam mali biznis prodaje poljoprivredne opreme i vremenom zavodila pohotne žene i obdarene mišićave muževe tog sela kojeg ni na mapi nema.

Seljani su skandalozno uzdisali i vrištali, iako sam dobar deo njih lično primila u svoju nezasitu pičku. „Vrlo dobro onda!“ poviče propovednik, udarajući u svoju knjigu. „Dajmo ovoj kurvi ono što hoće! Magda i Zorane, izađite i skinite odeću ovoj ženu!“

Bračni par je istupio iz gomile. Dvoje mišićavih su mi podigli zglobove iznad glave; Napravila sam predstavu za masu kao da se borim, iako sam bila jebeno napaljena i uživala sam u sebi. Bila sam potpuno nemoćna da sprečim ono što se dešavalo. Nosila sam izbledelu poslovnu košulju, a Zoran, inače „veran“ muž i domaćin, ju je razderao, šaljući dugmad da lete svuda i otkrivajući moj jednostavan beli grudnjak.

Nožem je sekao košulju dok svi komadi nisu pali na zemlju. Dok je to radio, Magda, inače ljubiteljka tuđeg kurca, mi je raskopčala kaiš i gurnula farmerke na tlo, skidajući ih s mojih nogu. Tada je u mene počela da ulazi trema. Nikada ranije nisam uradila ništa slično. Na neki način, bila sam nevina.

Sa belim grudnjakom i gaćicama na sebi, još uvek sam imala nešto svog dostojanstva. Mogla bi ih moliti za milost, nadati se da će moji iskreni vapaji navesti da se sažale nada mnom i pustiti me da odem sa netaknutim delom svoje nevinosti.

Otvorila sam usta da progovorim, a onda su se desile dve stvari odjednom. Zoran mi je nožem presekao grudnjak, oslobađajući moje grudi, a Magda mi je povukla gaćice. Bila sam razotkrivena! Naga. Gola. Ranjiva.

Selo puno očiju gledalo je preko celog mog tela, pijući svaki centimetar mog mesa. Skinuvši mi odeću, oduzeli su mi moje dostojanstvo. Sada sam bila seksualni objekat, postojim samo da bi bila jebana i izjebana! Nikada nisam bila više uzbuđena u svom životu nego tada. Svaki par očiju koji gleda u moje golo telo me je ispunjavao požudom. Apsorbovanje njihovog prezira prema meni samo me je dodatno napalilo.

Uzbudilo me je poniženje potčinjavanja njihovoj moći. Mišićavci su mi držali ruke iznad glave, sprečavajući me da pokrijem grudi i pičku. Oni su bili jaki, a ja slaba i nisam mogla ništa da uradim povodom toga. Jebeno sam želela da se dodirnem tu pred svim tim ljudima.

Tada su Magda i Zoran počeli da me dodiruju. Ona je gurnula prste u mene i ja sam zadahtala. Zadirkivala je moj klitoris, preplavljujući moje telo zadovoljstvom. Kukovi su mi počeli sami da se okreću, prateći orgazme koji su se kretali mojim telom.

U međuvremenu, Jedan od mišićavih momaka je sisao i lizao moje grudi dok je grubo gnječio moje telo. Gutala sam knedle, stenjala i smejala se jer se to činilo kao jedini način da se oslobodim pritiska svih užitaka koji se nakupljaju u mom telu.

„Stavi je na kolena“, rekao je propovednik koji je sve gledao sa jasno izraženom erekcijom ispod kaputa.

Bacili su me na kolena. Većina muškaraca je izvadilo svoje napete kurčeve i kao mačeve usmerili ih na mene. Jedan u usta, jedan u čmar, pa u pičku… i ja sam to sve pohlepno prihvatila. Sisala sam, lizala i ljubila radosno, slušala seljane kako stenju. Mogla sam da pružim seksualno zadovoljstvo jednako lako kao što sam to mogla da primim.

Gutala sam spermu, pljuvala po kurčevima, bila sam kurvetina kakvu videli nisu, osim onih koji su me već poznavali i karali u mesecima pre ovog događaja. Bili su grubi i nespretni, mnogi nisu imali pojma šta rade. Osećala sam se kao stručnjak u prisustvu amatera.

Ovo je pokrenulo lanac seljana koji su se smenjivali na meni. Neki od njih su bili dobri, neki su bili grubi, neki su bili nežni, neki su svršili za manje od minuta. Bila sam potrošena, iskorišćena, ispražnjena. Naterali su me da izađem iz grada gola. Dok sam hodala tim praznim putem, osećajući kako povetarac ljubi moje nago telo, a usput razmišljala sam o svom iskustvu. Nešto od toga je uključivalo pronalaženje mesta na travi za masturbaciju. Došla sam do odluke: prva osoba koja me pronađe pojebaće me.

KRAJ!

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Princeza Kristina – smsseks

Kada sam bila mala sanjala sam da ću kad porastem imati svoj dvorac i veeliko…

9 sati ranije

Pomogla sam Prijatelju da je Preboli

Dragi dnevniče, moram da ti priznam da sam toliko godina želela da se tucam sa…

9 sati ranije

Lizanje picke Karlovac

Sluzava zrela mirisna treba hitno lizanje. Uredna, redovito depilirana. Bitno je da si fin i…

1 dan ranije

UJAK MI JE PRUZIO UTOCISTE

Kada sam usla u svet mode nisam ni mogla da predpostavim sa kakvim ljudima cu…

1 dan ranije

Matilda boginja – smsseks

Tvom traganju dosao je kraj. Tvojim neostvarenim zeljama stajem na crtu. Znam, ceo zivot si…

2 dana ranije

Otkrio sam ćaletovu tajnu

Ja sam Goran. Moji mama i tata su se razveli kada sam imao 17 godina.…

2 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.