Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

SEKS SA ŽENOM OD 74 GODINE

8 min čitanja
seks sa starijom

Jednom sam u trgovini stojao u redu na blagajni i slušao sam razgovor dvije malo starije gospođe. Moja procjena je bila da su oko 70 godina obadvije stare. Veselo su čavrljale o svemu i jedna je pitala ovu drugu „kako sa onim stvarima , možeš li još“ a ova joj je odgovorila „i mogu i volim još uvijek“. Ta mi se rečenica usjekla u pamćenje i zamišljao sam na što liči taj seks kad su naborane i sa obješenim sisama do pupka a pička je vjerojatno potpuno sijeda ako ju ne briju. Tako sam ja zamišljao da izgledaju gole žene od 70 i više godina. Jedan dan sam se toga sjetio i odlučio malo pročešljati ljubavne oglase da vidim ima li i takvih žena koje traže isključivo seks a ne brak da ne budu same kad budu umirale. Iznenadio sam se koliko je oglasa starijih gospođa koje traže partnere isključivo zbog uživanja. Jedan oglas je bio otprilike ovakav :
seks sa starijom„Starija gospođa, 74 godine, vedra i još uvijek atraktivnog izgleda traži mlađeg muškarca radi intimnih susreta“ To mi je bilo zanimljivo što je za nju „atraktivan izgled“ i napisao sam joj poruku da bih ju volio upoznati ako nismo jako daleko. Napisao sam i mjesto odakle sam ja. Nakon nekoliko minuta mi je došao odgovor da je iz grada otprilike 80 km udaljen od mog boravišta. Pitala me bih li ju nazvao jer se tako lakše sporazumjeti nego sa porukama. Nazvao sam ju i kad se javila imala je ugodan glas. Prvo me pitala za starost i kad sam joj rekao 42 godine malo se iznenadila i rekla da sam stvarno mlad čovjek i zašto se javljam na oglas žene od 74, skoro 75 godina. Rekao sam joj da sam isključivo znatiželjan i da bih volio u životu i to probati a u ostalom nikad se ne zna. Možda mi se i svidi zrelija dama. Prilično dugo smo razgovarali i opisala mi je ukratko kako je udovica već 5 godina i da je poslije smrti muža imala jednog gospodina ali da su prekinuli susrete i da još uvijek ima želju za intimnim susretima. Po vokabularu se vidjelo odmah da je gospođa obrazovana i da vjerojatno nije imala težak život jer je rekla da je manje više zdrava 100% i da nikada nije bila u bolnici u životu. Pitao sam ju bi li pristala sad za dva dana, slijedeći vikend naći se sa mnom negdje na kavi da se upoznamo uživo. Odgovorila je da bi jer da je za to i dala oglas. Dogovorili smo se gdje ćemo se naći u njezinom gradu i dala mi je ime restorana da mogu ukucati u GPS. Pitala me bih li joj poslao sliku da me vidi ako mi to nije problem jer bi me lakše prepoznala kad dođem. Poslao sam joj jednu svoju sliku koju sam imao u mobitelu i ubrzo sam dobio od nje fotografiju gdje je u parku uslikana u šetnji. Izgledala je dosta mlađe nego što je rekla da ima godina ili je to bila slika od davno. Pitao sam ju koliko je slika stara a ona mi je rekla- otprilike desetak dana“.
Tu subotu sam krenuo oko 4 sata poslije podne prema gradu gdje sam dogovorio susret sa „babom“. Kad sam došao do tog restorana sam vrlo lako našao parking i ušao sam u lokal. Obukao sam po dogovoru lagane ljetne hlače bež boje i plavu polo majicu. Ona je rekla da će imati na sebi bijelu bluzu i sivu suknju . Kosu je bojala u svjetlo smeđu boju i bila joj je do ramena. Odmah sam ju primjetio kao i ona mene i kad sam došao do stola gdje je sjedila odmah se ustala i rekla da joj je pravo ime Ljerka. Ja sam od početka odmah govorio svoje pravo ime. Kad sam sjeo odmah je konobarica došla i naručio sam nekakav gusti sok a ona je već pila sok kojeg je naručila čim je došla. Razgovor je tekao ugodno i prvo mi je zahvalila što sam došao i održao riječ. Dao sam joj kompliment da izgleda izuzetno dobro s obzirom na dob i da sam iznenađen kakvu figuru ima. Kasnije smo pričali malo o zanimanjima i rekla je da je bila nastavnica u osnovnoj školi. Predložio sam joj da se poslije pića prošetamo uz rijeku ili nekim parkom zbog toga što je vani predivno vrijeme. Pristala je i krenuli smo šetati . Na ulici sam joj postavljao malo škakljivija pitanja vezana za seks. Prvo je bilo:
– Znam da je nepristojno pitati ali nismo djeca. Kad obično prakticirate seks sa nekim koga upoznate? Nismo baš toliko blizu da dolazi sto puta prije intime.
– Razumijem te potpuno i to ovisi o osobi sa kojom se nađem. Sa bivšim gospodinom je to bilo nakon 5 – 6 susreta ali smo bili iz istog grada i bili smo mlađi nego sam ja sada. U ovim godinama se to ne odgađa previše. Činiš mi se skroz normalna osoba i nadam se da ne griješim. Nadam se da sam te dobro procijenila. Glupo mi je da sad odmah krenemo negdje jer se poznamo sat vremena. Ne znam što da kažem. Izgledaš odlično i želim te što prije ali mislim da je prerano da sad odmah krenemo.
Razgovarali smo o tome što voli i što ne voli. Sve voli u granicama normale jedino ne guta spermu već ju ispljune ako partner baš inzistira na svršavanju u usta.
– Bi li pošli sa mnom u hotel negdje gdje vas nitko ne pozna?
– U principu bih ali zašto trošiti novce na hotel ako imamo svoje stanove. Učinit ću izuzetak . Idemo do mene jer smo upravo blizu moje zgrade. Za tri -četiri minute smo ušli u njezin stan i kad sam ušao u hodnik rekla mi je da uđem u boravak dok nam donese neki sok. Došla je sa tacnom i postavila nam čaše a ja sam joj rekao da sjedne pored mene jer da ju želim poljubiti. Smijala se i rekla da se to podrazumjeva. Čim je sjela sam ju zagrlio i poljubio ju u usta. Baba se lijepo žvalila. Iznenadio sam se tome. Čak je njezin jezik bio prilično aktivan i kružila je njime oko moga. Pomalo smo se naslonili na naslon kauča i ljubli a moje su ruke krenule u akciju pipanja grudi. Uzdahnula je i prepustila se. Ljubio sam ju i provukao ruke ispod njene košulje i podigao joj grudnjak iznad grudi. Nisu to bile baš previše obješene grudi. Za te godine izuzetno pune i dobre. Osjetio sam da mi rukom trlja kurac i ubrzo mi je otkopčala hlače i uz moju pomoć ga izvukla van iz gaća. Iznenađeno mi je rekla
– baš je velik. Polako ćemo sa tolikom kitom. Nisam više mlada.
Otkopčao sam joj košulju i svukao ju sa nje pa poslije i grudnjak. Bradavice je imala prilično velike i iznenađujuće dobre sise. Ljubio sam ju i zavukao joj ruku u gaće. Nije bila baš jako vlažna ali nisam ni očekivao previše. Trljao sam joj klitoris i malo poslije opet ušao prstom u njenu pičku. Sad je bila već vlažnija. Polegao sam ju i svukao potpuno golu i nju i sebe. Bila je potpuno obrijana. Odmah sam joj počeo lizati pičku. Rastvorila se potpuno i bila je prilično glasna u uzdasima i stenjanju. Dosta je vremena trebalo da svrši ali kad je svršila pička je bila dobro mokra i spremna. Ušao sam polako u nju i ljubio ju u usta sve vrijem dok sam ju ubadao lagano u misionarskoj pozi. Ubrzo sam ga zavukao čitavog. Pička joj je bila prilično uska i lijepo sam osjetio kako se moj kurac trlja o njezinu unutrašnjost. Jecala je i uzdisala. Nisam ju brzo jebao u početku ali sam postepeno pojačavao tempo. Za drsetak minuta sam ju jebao prilično žestoko. Digao sam joj noge na svoja ramena i natezao ju dobro. Kad mi je to dosadilo okrenuo sam ju na koljena. Rekla je da bi ga voljela u guzu. Ustla se i iz komode izvadila lubrikant pa mi dodala. Namazao sam joj guzicu i svoj kurac da budu dobro skliski. Ušao sam bez problema u nju i jebao ju u guzicu koja uopće nije loše izgledala. Imala je dobar struk i guzicu u obliku kruške. Malo je bila mekša ali podatna i dobro ga je primala. Nakon još 5 – 6 minuta sam joj svršio unutra i još ju kratko ubadao dok se nisam skroz ispraznio. Kad sam ga izvadio sjela je pored mene i rekla mi
– odličan seks. Potuno si me zadovoljio. Za moje godine ovo je dosta. Ako želiš još izdržat ću. Nije problem.
– Za prvi puta će biti dovoljno. Nadam se da ćemo se još vidjeti.
– Nadam se i ja. Kakav ti je bio seks sa starijom ženom ?
– Odličan. Čim sam svršio. Sviđa mi se što ste otvoreno rekli što volite i želite. Još bih vas volio trošiti. Šteta što nismo bliže da se viđamo svaki drugi treći dan.
Nije to problem. Platit ću ti gorivo , barem pola. Mogu i ja doći do tebe ako želiš. Ima autobusa. Naravno da ne mogu često ali ponekad.
– Zašto ne. Evo slijedeći puta se možemo naći kod mene.
Tako smo se i dogovorili i „baba“ je slijedeću subotu došla busom i jebao sam ju do navečer tri puta. To je za nju bilo savršeno i toliko ju izmorilo da sam ju autom vratio doma. Otprilike jednom tjedno se kresnemo i iznenađujuće dobar seks imamo.

Upoznavanje Hrvatska

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!