Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Savršeni Načini da je Navlažite 3. Deo

3 min čitanja
erotika prst u usta

9. Budite njen šaptač

Upoznavanje Hrvatska

Ništa ne napali devojku više od šaputanja u uho o vašim vrelim tajnama i fantazijama dok joj usput i lagano grickate njenu ušnu resicu. Devojke vole da čuvaju erotske tajne i više od svega žude za ekskluzivnošću. Dakle, ne bi bila tako loša ideja da naučite neke izuzetno vruće i sočne fraze, da budete iskreni u vašim avanturama i skrivenim maštanjima i nastavite da joj šapućete u uho dok je milujete. sexy šaputanje

Ne samo da će vas devojka dodatno zavoleti, već će joj pičkica za nekoliko sekundi pulsirati i postati super mokra. Koristite ovo samo na devojci koja je već vaša ili na devojci koja je spremna da spava s vama, u suprotnom možete dobiti žestoku šamarčinu 😀

Naučiti kako šapnuti prave stvari važan je deo vlaženja devojke, baš kao i samopouzdanje, to je umetnost koja se vremenom može naučiti. Jednostavan šapat poput „Sviđa mi se kako ta haljina grli tvoju usku, okruglu zadnjicu, jebeno me uzbuđuješ!“ – može napraviti tako veliku razliku.

Ali ne zaboravite da budete iskreni i usredsredite se na to da joj kažete sve o njenim snažnim atributima ako želite da devojku nakvasite. I tu ne mislimo samo na obline, jer ako ima recimo velike, sanjive zelene oči – to bi trebao takođe biti vaš fokus.

 

10. Neka vam je uvek ugodno razgovarati o seksu

Kao što je ranije rečeno, samopouzdanje momka je pravi magnet za žene. I to samopouzdanje treba koristiti, posebno ako želite da je nakvasite i žudite za tim da joj budete između nogu. Devojka, bez obzira da li je devetka ili dvojka na skali erotičnosti (ako postoji nešto takvo), nikada se neće navlažiti na muškarca koji je previše stidljiv – tačka! sexy anal erotika

Pročitajte i ...  Viagra - Da Stoji Čvršće i Duže

Mislim, kako može biti sigurna u vašu sposobnost da je seksualno zadovoljite ako vam je neprijatno razgovarati o temama koje uključuju seks? Kao što je gore pomenuto, uvek možete razgovarati o tome koliko ste dobri kada je u pitanju oralni seks ako se tema pojavi. Bez obzira da li vas voli ili ne, definitivno će imati mentalnu sliku zajedničkog oralnog seksa i to će je definitivno namočiti.

A ako ste ili zaljubljeni ili u bilo kom obliku veze (jer postoji mnogo vrsta, uključujući otvorene veze), uvek budite sigurni da većinu vremena razgovarate o seksu. Obavezno je gledajte duboko u oči dok razgovarate o tome. Na taj način devojka ne samo da će se ovlažiti za vas već će vas odmah želeti u sebi, što je ostvarenje sna za sve momke.

 

Šta svi muškarci treba da znaju o romantici?

Većina muškaraca greši kada je ljubav u pitanju zbog nestrpljenja. Jednostavno ne pušenje vlažne curemožete prodreti u nju poput olimpijskog skakača u vodu koji zaranja u bazen čim skoči s daske. Morate da odvojite vreme i da cenite njeno lepo, meko, privlačno telo. Ne žurite i poljubite joj mokro intimno područje jer je sanjala da vas ima tamo dole. Cenite je, i ona će se navlažitii za vas. Ako niste spremni da odvojite vreme i cenite je kao osobu, možda biste trebali nabaviti sebi seks lutku i pustiti da devojku romansira drugi muškarac, jer gubite svoje vreme!

 

KRAJ

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

BDSM Oglasi bič 4 min čitanja
Incest oglasi mamica sisa kurac 4 min čitanja
Bludnice elegantne 3 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

zgodna devojka u treningu traži normalnog dečka 1 min čitanja
tuca ljubavnicu konobaricu 5 min čitanja
BDSM Oglasi bič 4 min čitanja
Trans Zenica 1 min čitanja
Don`t copy text!