Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Saša mi je Postao Cura

10 min čitanja
sočno gay pušenje kurca

Turistička sezona je i sad ne jebu jedino oni koji ne mogu i neće. Ponuda je nakon godina korona virusa nikad bolja i šarenija. Zainteresirane žene, djevojke i dečki se sami nude samo treba znati pročitati znakove. Tako sam nedavno ušao u jedan lokal i prema meni krene konobar ali u tom trenutku nisam mogao baš utvrditi da li je to konobar ili konobarica. U svakom slučaju lijepo mlado stvorenje kratke kovrčave kose, malih sisica koje se samo naziru ispod konobarske pregače i lijepe ravne i glatke noge.

Kad je progovorio shvatio sam da je to muško koje je prilično feminizirano ili jednostavno rečeno osjetio sam da je to mladi gey jer je i on mene mjerkao i smješio mi se dok sam naručivao piće namjerno otežući i razmišljajući kako da provjerim je li slobodan večeras za igre. Na moje pitanje kakva je pjena na kavi kad istrese vruće mlijeko rekao je da ću biti zadovoljan. Kad mi je donio kavu sa mlijekom bila je ukrašena sa oblikom srca od mlijeka.

Pitao sam ga da li svima daje srce tako a on se nasmijao i rekao da samo rijetkima, izuzetno rijetkima to daje. Poslije pola sata sam mu pokazao da želim platiti i kad je došao dok sam mu plaćao pitao sam ga koliki je problem doći do broja njegovog mobitela. Uzeo je račun i ispisao mi broj smješkajući se uz komentar da ovo radi prvi puta u životu . Što? – pitao sam a on kaže da prvi puta daje broj nekome koga ne pozna. –  Upoznat ćemo se ubrzo i garantiram ti da nećeš zažaliti. Kad ti je kraj smjene?

Opet se smješkao, promatrao me kratko i rekao da će mi to napisati u poruci kad bude imao moj broj mobitela ali da sad mora nastaviti radit. S leđa je izgledao baš super, Lijepa okrugla guza, malo manja ali ispupčena i noge kao u djevojaka, glatke bez dlačica. Čim sam sjeo u auto sam mu napisao poruku da mi javi do kada radi. Nakon par minuta sam dobio odgovor do 24.00. Odgovorio sam mu OK bit ću tu desetak minuta prije na parkiralištu i opisao mu auto. Zadnja rečenica u poruci je bila  da se nadam da će mo se vidjeti.

Odgovorio je sa OK, ti si izgleda jako uporan, vidimo se koju minutu iza ponoći. Tako je i bilo. U dvije tri minute poslije ponoći sam ga primjetio kako pogledom traži moj auto i blicnuo sam mu. Čim je ušao u auto pružio sam mu ruku i rekao da se zovem Tomislav. On je samo rekao Saša. Pitao sam ga želi li negdje na piće na što je rekao da bi radije do nekog parka ili plaže malo prošetao. Sve mi je bilo jasno. Mali ne gubi vrijeme. Odvezao sam nas do jedne plaže malo dalje od centra gradića  u kojem smo bili i parkirao auto.

On je sjedio i dalje u autu i pogledao me kao da pita što čekaš, navali, jebi me. Približio sam mu se i kratko mu liznuo jezikom usne i pitao želi li da prošetamo po plaži. Rekao je da može ali negdje gdje nismo na svjetlu i gdje nitko ne prolazi. Takvo mjesto ti je 50 metara odavde ako hoćeš baš šetati rekao sam mu  a on me gledao i rekao mi da ja odlučim gdje što i kako. Upalio sam auto i krenuo a on je samo šutio i promatrao me.

Kad sam se parkirao u svoje dvorište rekao sam mu da smo kod mene doma i da možemo izaći iz auta. Odmah je krenuo van i kad sam otključao ulazna vrata ušao je u hodnik, stao uz zid i promatrao me. Zatvorio sam vrata i primakao mu se, uhvatio ga za ruku i rekao mu – ne boj se , neće ti se desiti ništa što sam ne želiš i možeš prekinuti kad god to poželiš. Gledao me i rekao samo OK. Primaknuo sam usne njegovima i poljubio ga.

Pročitajte i ...  Mama pod Maskom

Odmah je prihvatio poljubac i rastvorio usne a kad je osjetio moj jezik kraj svog obgrlio me rukama oko vrata i žvalili smo se sigurno cijelu minutu. Uhvatio sam ga za ruku, poveo u dnevnu sobu i kad smo sjeli na trosjed odmah mi je priljubio usne do mojih i nastavio poljubac . Kružio sam jezikom po njegovim usnama, oko njegovog jezika i kad sam umirio jezik on ga je sisao i cuclao. Mali zna posao prvo je što sam pomislio.

Kad je stao sa poljupcem pitao me gdje se može istuširati. pokazao sam mu gdje je kupaona i rekao mu da ako što zatreba neka zove. Nasmijao se i rekao samo OK. Kad se otuširao došao je potpuno gol i rekao mi da sad treba nešto a ja sam rekao da traži što treba.
– OK reci što trebaš lipi moj?

Prišao je i rekao mi da treba mene i to cijeloga. Ustao sam, uhvatio ga za ruku i odveo u sobu gdje je već bila upaljena mala lampica na podu koja je osvjetljavala sobu minimalno, da baš nismo u potpunom mraku. Odmah mi se primakao i poljubio me a ja sam se počeo svlačiti. Kurac mi je već bio tvrd kao kamen i kad je vidio kako stoji i da je spreman samo je rekao – Opaa, kakav krasan primjerak. sočno gay pušenje kurca

Legli smo u krevet i kratko sam ga opet ljubio kad se sam počeo pomjerati dolje i jezikom krenuo preko stomaka prema kurcu. Uzeo ga je rukom i nježno ga drkao, liznuo jezikom i poljubio u vrh glavića. Pogledao sam njemu među noge a njegov kurčić je bio mekan i visio je. To mi se sviđalo, znači pasivan je potpuno i predat će mi se kao prava pičkica. Osjetio sam da ga uzima u usta i da postepeno pokušava što više uvući u grlo.

Ubrzo je i uspio i nabio je cijeli kurac od 19 cm u usta a nije baš ni tanak. Kad ga je izvadio samo me pogledao i rekao da prvi mlaz želi u usta. OK – rekao sam a on je nastavio sa pušenjem i drkanjem. Solidno je to radio i vidi se odmah da je prilično dobro to svladao. Nije prošlo ni 5 minuta kad sam mu ga zabio u grlo i počeo svršavati. Poslije ga je lizao i drkao tako da nije ni pao, samo se mrvicu omekšao.

-Curice, daj mi ta lijepa usta da poljubim – rekao sam mu a on se počeo smijati i rekao mi
-evo dečko, ljubi ih koliko god želiš, noćas su samo tvoja.

Ljubio sam ga i milovao mu grudi koje su bile mekane i bez dlaka. Poljubac je trajao dosta dugo i mali je isto uživao u ljubljenju. Prava pičkica. Kad sam ga uhvatio za guzicu i počeo ju milovati i prstom mu kružiti oko ulaza samo se još primakao i postao prava podatna kurvica. Iz ladice pored kreveta sam izvadio lubrikant ulje i kondom. Promatrao me i nije ništa govorio. Kad sam ga okrenuo na leđa i podigao mu noge u zrak kapnio sam malo uja na otvor i prstom to razmazao. Prs je odmah ušao bez problema i zatim drugi.

Pročitajte i ...  Turisti

Kružio sam prstima da ga raširim a on je svojoj rukom milovao moja jaja i korijen kurca. Kad sam mu naslonio glavić na ulaz i polako krenuo tiskati do pola je uletio odmah a onda sam se nagnuo nad njega i opet ga ljubio. On je svojim rukama držao noge u zraku raširene i uzvraćao poljupce. Gibao sam se polako i ubrzo sam mu ga cijeloga uvukao. Ovo je dobro razrađena rupa. Jebao sam ga i ljubio prilično dugo a on je moje kukove obgrlio svojim nogama a moj vrat rukama i ponekad bi mi malo milovao leđa.

Postao je sve mekši, podatniji i stvarno sam uživao . Gledao sam to lijepo lice, te rumene pune usne i kovrčavu kosu i jebao tu malu ali razrađenu guzicu. Primjetio je da ga promatram i pitao me da li mi je lijepo. Ne lijepo, prelijepo mi je  – odgovorio sam mu i poljubio ga. Ubrzo sam izvadio kurac iz njega i okrenuo ga na koljena pa mu ga gurnuo s guza.

Uzdisao je i vrtio guzicom i mješao. Kad sam ga uhvatio za kukove i pogledao a guza mu je bila poput kruške, bijelila se i bila predivna. Zabijao sam se u njega a on je ubrzo i sam počeo nabijati guzicu sve žešće i dahtati. Mrmljao je da mu je super i da nikad ne prestanem. I u ovoj pozi sam ga dosta dugo jebao i onda sam ga izvadio i legao. Rekao sam mu
– ajmo curice, penji se gore , ne mogu ja stalno sve raditi. gay jahanje kurca

Smijao se i ubrzo je kurac opet bio u njemu a on je jahao i kad bi se nabio do kraja malo bi stao i uživao.
Je li ti lijepo  – pitao sam ga– Je , super mi je. Obožavam ovu pozu. Je li tebi lijepo?
– Za deset si curice.
– Dobro dečko, samo uživaj dok se tvoja curica izdovolji i iskače po ovom lijepom kurcu.
– Gdje želiš da ti svršim, u guzu ili da ga vadim.
–  Volio bih u guzu ali bez kondoma, da mi ju napuniš. Gurni samo glavić  i svrši ako ne želiš cijelog.
– dobro curice, siđi da skinemo kondom.
Čim je sišao sam ga je skinuo i bacio pored kreveta pa si namjestio glavić na ulaz i nabio samo nekih 5 -6 centimetara
– Neću još svršiti, samo se nabijaj do kraja ako želiš
– Normalno da želim. Kako si dobar i tvrd. Kako je lijep osjećaj osjetit ga golog . Mmmmm. kako je dobro.
– Daj malo usta da ih ljubim – rekao sam a on se odmah nagnuo naprijed i počeo me žvaliti.

Ja sam rukama držao njegove guzove i zabijao se u njega do jaja. To me je još napalilo i osjetio sam da sperma kreće prema van. Zabio sam mu ga do kraja i uvukao mu jezik u usta a on ga je počeo sisati a iz mene je sperma izlazila u njegovu guzu. Prestao me ljubiti i uživao dok se moj glavić trzao u njemu i dok je izlazila sperma.
-Predivno, kako je dobro.

Kad je osjetio da je sve izašlo sišao je sa mene i primakao mi se.
– Zadovoljna moja curica?
– Ahaaaa, a moj dečko je li zadovoljan?
– Opa šta smo u vezi kad sam tvoj dečko? Ha ha ha , zezam se. Lijepo je bilo i dva orgazma u sat vremena. meni je to super i ja bih malo kasnije još.
– I ja bi još ako moj dečko bude mogao ha ha ha ha
– Jesi ovih dana još sa nekim u kontaktu?

Pročitajte i ...  Ispunjenje jednog sna

– Nisam, tek sam počeo raditi prije desetak dana. Nisam se seksao već pola godine i malo više. A ti.
– I ja sam slobodan kao ptičica na grani. Hoćeš mi biti „cura“
– Hoću. Ovo mi je bilo jako lijepo a i odgovara mi imati nekoga stalnog a ne mjenjati često. Nisam baš za česte promjene partnera.
– Dobro to smo riješili, sad mi reci hoćeš kod mene prespavati ili želiš da te vratim do mjesta gdje stanuješ.

– Što bi ti volio? Da ostanem cijelu noć ili još jedna jebačina i razlaz. Blizu tebe sam ja tu , stotinjak metara u jednoj kući imam sobu koju gazda plaća.
– Jesi sam u sobi?
– Da , ja u jednoj a drugi konobar u drugoj ali on ima curu pa i ona spava kod njega.
– Ostani ti curice kod mene do ujutro pa ćemo ujutro dalje razmišljati. Sad daj lipe usne da ih malo ljubim.

Ljubili smo se i jebali opet i tom stvarno dugo. Već sam mislio da i neću svršiti ali uspio sam mu opet malo popunit guzu spermom. Zaspali smo goli i isprepleteni nogama i rukama. pred zoru sam se probudio, poljubio ga nježno misleći da će spavati i da neće ništa osjetiti ali odmah mi se primakao i rekao mi
– Ljubi me malo.

Ljubio sam ga ali kad mi se kurac digao sam ga namjestio u misionarsku pozu i jebao ga opet i to dugo, dugo. Već je vani bio dobro dan kad sam svršio a izmjenjali smo sve poze kojih sam se sjetio. Uživao je mala beštija, cvilio, stenjao, dahtao i govorio često – tooo, kakko je dobro, to jebi me . Ovaj puta sam ispustio jako malo sperme i nakon jebanja smo se opet malo ljubili i opet zaspali. Probudio sam se gladan kao vuk i pogledao na sat.

Bilo je 10 sati a „curica“ je spavala sa osmjehom gola i zadovoljan. Naručio sam dostavu dvije pizze i kad je dostavljač pozvonio na vrata tek onda se probudio. Jeli smo i otuširali se. Izašao sam na dvorište da vidim ima li koga od susjeda i kad nije bilo nikoga on je otišao do svog stana jer mu je trebala čista garderoba. Porukama smo se dogovorili da ću opet doći po njega i da će opet kod mene prespavati.

Drugo večer smo se još bolje zabavili jer nije više bilo napetosti upoznavanja a i drugo veče jebanja je uvijek opuštenije od prvog. Predložio sam mu da se preseli kod mene dok radi ovu sezonu  a poslije ćemo vidjeti što i kako dalje. Pristao je i sad uživamo i guštamo, ja u mladom i lijepom tijelu koje jebem, on u tvrdoj kiti i nekoj sigurnosti. Za sad je odlično. Imam „curu“ o on ima Dečka.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!