Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ruke Na “2 i 10”

56 min čitanja

Ruke Na “2 i 10”

Upoznavanje Hrvatska

 

NAPOMENA AUTORA : Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (MILF, anal, trojka).

 

 

 1. LIDIJA

 

Čovek je biće navika, složićete se. Čovek voli da planira, voli rutinu jer ga ona čini sigurnim i komotnim u svojoj koži. Međutim, znate kako se kaže – “Dok čovek planira, Bog se smeje.”

 

I mladi Nikola je imao sve isplanirano:

 1. “Razbiti” maturski rad!
 2. “Razbiti” prijemni i upisati željeni fakultet!
 3. Pozvati slatku Anicu na maturu.

Ali… pre svega toga je postojao ključni zadatak, nazvaćemo ga “nultom tačkom” – odvozati još preostalih desetak časova i položiti vozački ispit, jer hej – kakav je to mladi momak koji po svoju buduću curu ide gradskim prevozom!?

 

Da, sve je to bilo fino spakovano u njegovoj glavici, pa se sa vedrim, pozitivnim mislima probudio tog toplog majskog jutra.

Bio je pomalo zbunjen momak, ne mnogo samouveren u sebe i svoje kvalitete, ali je imao zacrtane planove. Ipak, niti bih ja ovo pisao, niti biste vi ovo čitali da je sve prošlo BAŠ onako kako je planirao.

Da je bilo tako – onda bi se priča već ovde završila sa sve srećnim krajem, ali ne… priča je tek počinjala.

 

 

Nikola: “Da, Nikola je. A ko je to?” – spremao je doručak kada mu je mobilni zazvonio.

 

Nepoznati glas: “Mitar Perić je, iz auto škole “Semafor.” Imam važno obaveštenje za vas.” – promuklo je govorio u slušalicu.

 

Nikola: “Da, recite.”

 

Mitar: “Koliko vidim, vi ste sa instruktorom Nenadom odvezli dvadesetak časova, jel tako?”

 

Nikola: “Dvadeset i jedan zapravo.”

 

Mitar: “Mhm, dvadeset i jedan, tako je. Dakle ostalo vam je devet časova da biste stekli pravo da polažete. Moja je dužnost da vas obavestim da je gospodin Nenad opravdano odsutan u narednom periodu i da ćete dobiti novog instruktora koliko već danas.”

 

Nikola: “MOLIM???” – panično je upitao.

 

Nenad je bio stariji čikica – sjajan učitelj u kojeg je Nidžo brzo i lako stekao veliku sigurnost i poverenje, ali kao “čoveku rutine” nije mu bilo ni malo prijatno da se pomiri sa novonastalom situacijom.

 

Nikola: “A hoće Nenad brzo nazad? Mislim, sačekaću ga ja…”

 

Mitar: “Nažalost gospodin Nenad će biti odsutan jedan duži vremenski period. Savetujem vam da sačekate da vas u toku dana ili najkasnije sutra pozove prvi slobodan instruktor i da sa njim odvozite to malo časova što vam je ostalo.”

 

Nije bio srećan ali nije imao taj luksuz da u nedogled čeka svog instruktora da se vrati. Morao je da prihvati savet “promuklog” Mitra. Seo je za sto i nevoljno grickao spremljeni doručak, zamišljeno gledajući u jednu tačku. Bio je nezadovoljan izmenjenim okolnostima u kojima se našao.

 

 

Dan je tekao u stalnom gledanju na telefon… vreme je prolazilo, došli su i popodnevni sati, roditelji su se vratili sa posla… sunce se kretalo po horizontu… ubrzo je čak i večera bila spremna na trpezi, ali poziva i dalje nije bilo.

 

Mama: “Nidžo, nisi gladan?” – čudila se njegovim retkim i slabašnim zalogajima.

 

Nikola: “Nisam. Došlo je do nekih promena i… ma nije bitno, idem u svoju sobu.” – ustao je sa stola i na brzinu oprao suđe za sobom, kao što je uvek i činio.

 

Da, iako je bio jedinac Nikola nije bio razmažen… maniri su mu bili jača strana.

 

Zaspao je teško te večeri. Uveliko je mala kazaljka na satu prošla jedinicu kada je uspeo da zatvori oči i utone u san. Napokon je bio spokojan, makar na par sati.

 

 

Mama: “Nidžo bre! Ustaj dete zakasniću na posao!” – drmala ga je sledeće jutro dok se Nikola teško i sporo budio iz sna.

 

Nikola: “Hm… šta… ko je?” – mrmljao je u polu snu.

 

Mama: “Neka teta te čeka u dnevnoj sobi. Ja sad idem a ti se sredi i umij te krmeljice pa ideš sa njom na vožnju valjda, tako je rekla. Nešto kao da ti je instruktor odsutan, ne znam… žurim.” – nije ni skontao o čemu se radi a majka je već izašla iz sobe.

 

Nikola: “Vožnju? Teta?” – razbudio se brže bolje, tiho je izašao sobe prošao kroz hodnik i zaključao se u kupatilu.

 

Dok je prolazio hodnikom osetio je mekani ženski parfem njemu potpuno nepoznat ali prijatan. Piškio je, umio se, oprao zube i koliko toliko sredio svoju raščupanu tamnu crnu kosu koja je srećom bila dovoljno kratka da je uz malo vode i voska uspeo da je “dotera.”

 

Pogledao se u ogledalo i nasmejao se, trudeći se da sakrije tremu koja je bila prisutna. Lice potpuno glatko sa par nenametljivih mladežova bez i jedne neravnine ili bore, oči tamne kao i kosa, nos majušan i nežan. Iako je bio krupnije građe, Nikola je odavao izgled nevinog, neiskvarenog momka.

 

Obukao je trenerku sa ranflom na zglobovima, a gore tamnu polo majicu. Udahnuo je duboko i krenuo ka dnevnom boravku.

A tamo… tamo ga je čekala ta misteriozna “teta.”

 

Sedela je na trosedu prekrštenih nogu i sa nekim papirima u krilu. Kosa potpuno kovrdžava i crvenkasto riđa, lice blago preplanulo sa rumenim obrazima, a oči jarko zelene. Nežne pegice su se videle na njenom nosiću i licu na kojem nije bilo ni trunka šminke. Kukovi široki, noge masivne u tankim rozim helankama a bujno poprsje je pretilo da joj iskida udobnu majicu!

 

Zaledio se u mestu!

Pogledala ga je na trenutak, onako bez emocija, pa ponovo spustila pogled ka papirima.

 

Lidija: “Sad se ustaje vidim! Ja sam Lidija – tvoja nova instruktorka vožnje, drago mi je.” – govorila je ujednačenim tonom, ne podižući pogled.

 

Nikola: “Ja sam Nidžo… ovaj, Nikola. Ja sam Nikola.”

 

Lidija: “Znam Nidžo, znam. Rođen u januaru pre 18 godina, odličan đak, pohvale iz programiranja, elektronike i pazi ovo – sto procentan rezultat na testovima za vožnju kao i najveće pohvale od uvaženog kolege Nenada.” – podigla je glavu na sekund i kiselo se nasmejala. – “Devojku nema, simpatiju IMA… to je lepo. Hobiji: čitanje, plivanje, kompjuteri… bla bla bla… filmovi? Hmmm… Dobro. Reci ti meni – jesi li fino pajkijo?” – ustala je sa kauča i tada je shvatio da je nešto viša od njega.

 

Nikola: “Molim?” – buljio je u nju ne shvatajući kako je mogla da zna sve te stvari o njemu.

 

Lidija: “Slušaj, nemam ja ceo dan. Kola su parkirana ispred, obuj se pa da krenemo. Imam mnogo MNOGO obaveza danas. Ako si zaista toliko dobar koliko Nele kaže, onda nećemo imati problema, zar ne?”

 

Krenula je ka vratima a on se instiktivno pogledom ustremio na njenu poveću zadnjicu! Nije bila u tangama ali su joj guzovi “pojeli” veći deo gaćica, što se jasno ocrtalo na tim uskim helankama.

 

Protresao je glavu, obuo se i izašao iz stana, zaključavši vrata za sobom. Predala mu je ključ i sela na mesto suvozača. Ušao je u kola, zatvorio vrata i sve po pravilima namestio – pojas, retrovizore, sedište, svetla.

Ovaj put nije skidala pogled sa njega, čineći ga poprilično nervoznim.

 

Lidija: “Idemo kratku rutu – do poligona i nazad. Ajmo Nidžo, u prvu pa polako.”

 

Poligon je bio svega par kilometara od njegovog stana tako da nije bilo većih problema. Vožnja je tekla u tišini, stajanje na znak STOP, pa semafor, po koji pešački prelaz, ležeći policajac, kružni tok… i eto njih za svega 20ak minuta na velikom betonskom poligonu.

 

Lidija: “Hmmm… i, šta misliš? Jesi odvozao dobro?” – malo mu se približila licem pa je jače osetio onaj fini parfem.

 

Nikola: “Mhm.”

 

Lidija: “Mhm?? A pa nećemo tako, nisam ti ja neki ortak tu iz kraja. Dakle – da li si odvozao dobro?” – malko je podigla glas.

 

Nikola: “Jesam. Mislim da sam odvozao dobro.” – polu tiho je odgovorio.

 

Lidija: “Misliš ili znaš?”

 

Nikola: “Znam.”

 

Lidija: “Znaš znaš… znaš ti da ne kažem šta. Ubaci u prvu.” – poslušao ju je, pritisnuo kvačilo i ubacio u brzinu. – “Hmm… sad kreni i ubaci u drugu.”

 

Sve je uradio kako je rekla ali je ona i dalje nezadovoljno klimala glavom.

 

Lidija: “Slušaj, ja vidim da si ti mlad, jak momak pun snage… ali ovo je nov auto. Šta si tako grub prema njemu? Stežeš taj menjač kao da je… Slušaj me, polaaako… dozvoli mi.” – spustila je dlan preko njegove desne ruke koja mu je bila na menjaču.

 

Malo se trgao kada je osetio njen dodir ali je zadržao pribranost.

 

Lidija: “Nidžo…” – potpuno je utišala glas. – “… stisak mora biti nežan, osećajan… stisak je jako, jako važan. Veruj mi, imam iskustva sa stiskanjem i znam šta pričam. Ovako, nežnije… ajmo sad u drugu.” – držala ga je za ruku i zajedno su menjali brzine.

 

Nikola: “Razmem, moram nežnije da…”

 

Lidije: “Psssst, dok ja pričam ti slušaš. Tako, nežno… jak stisak je dozvoljen samo u nekim vanrednim situacijama, ako me razumeš. Kada je nešto hitno, kada žuriš… znaš? Hm znaš ti vrlo dobro. Ipak, nadam se da nisi baš UVEK grub sa svojim… znaš već – “menjačem”. Ako ga previše stežeš – možeš izvazvati neke… prevremene reakcije. A to ne želiš. Moraš da uživaš… da svaki dodir “menjača” bude odmeren, jedinstven… da bude prijatan.”

 

Piskavost njenog glasa uz tu neku notu strogoće i dvosmislenosti ga je neshvatljivo palila pa mu se i disanje vidno ubrzalo. Trudio se da bude nežan i osećajan a zapravo je goreo od želje da jebeno zgrabi i iščupa taj menjač!

 

Lidija: “Bravo… vidiš da znaš. Zaustavi se tu. Tako, povuci ručnu. Uhhh, lakše Nidžo, i stisak kao i povlačenje mora da bude jednako osećajno.” – uhvatila je ručnu kočnicu svojom spretnom šakom i sočnim prstima, spustila ju je a onda je i podigla uz diskretno “maženje” same ručke. – “Mnogo je posla pred nama ali bićeš ti dobar, vidim ja. Samo ti mene slušaj i “neće biti frke” – što kažete vi mladi. Hajdemo, nežno spusti ručnu dole… pa gore… vežbaj malo povlačenje te TVRDE palice, igraj se sa njom… Mhmm… tako, sve si bolji.” – neko vreme mu je tiho govorila dok je on podizao i spuštao ručnu kočnicu, sve dok nije bila zadovoljna. – “Dobro je, vežbaćemo mi još to povlačenje i stiskanje… odvezi me sada nazad do tvoje zgrade, dovoljno je za prvo naše druženje.”

 

 

 1. RUKE NA “Dva i Deset”

 

Zbunjeno je posmatrao plafon sledeće jutro, ležeći u svome krevetu.

Zbunjeno i zamišljeno.

Čim bi spojio kapke čuo bi tihi Lidijin glas, a u tami pred očima bi mu se stvorile njene predivne obline i jarko zelene oči kao i punačke roze usne.

Uzdah. Dubok i glasan.

 

Spustio je ruku i preko udobnih bokserica je nežno stisnuo svoj kurac koji je odmah zaigrao i preneo svoju toplotu na njegov dlan.

Uzdah drugi, treći…

Postajao je čvršći, širi… u njegov organ se sjuravala krv i svaki deo tog mladog napaljenog penisa je postajao sve osetljiviji.

Počeo je brže da drka. Brže, brže, jače… Oči zatvorene, disanje glasno, pokreti snažni. Cureo je. Grčio se. Vrhunac je bio sve bliži.

 

RING RING- RING RING………

 

Iznenadna glasna zvonjava mobilnog telefona ga je uplašila usled čega se trgao i panično počeo da ga traži oko sebe.

Broj nepoznat.

 

Nikola: “Da… molim?” – zadihano je upitao.

 

Lidija: “Mali, ispred tvog stana sam za 15 minuta. Nemoj da te čekam.” – kratko je naredila i spustila slušalicu.

 

I dalje potpuno tvrd – izbečio se očima i bukvalno izleteo iz kreveta! Sredio se i presvukao što je brže mogao i bez doručka krenuo na čas vožnje. Čim je izašao iz stana ugledao je poznati plavi automobil sa oznakama auto škole i velikim slovom “L” kako se približava. Lidija se parkirala na malom proširenju, upalila sva četiri žmigavca i izašla iz kola.

 

Nije mu se ni javila već je brzim hodom u svojim patikama i ovaj put tamnim ali ništa manje otkrivajućim helankama napravila krug oko auta i sela na suvozačevo mesto. Nikola je ušao u vozilo i zatvorio vrata.

Diskretno ju je pogledao.

Odmah mu je bilo jasno da je bila ljuta, uzjebana, besna…

 

Lidija: “HOĆEMO LI DANAS, AMAN DETE?!!!” – poskočio je ne očekujući tako glasan ton njenoga glasa. – “A svetla?? To ništa jel? I kako si to namestio retrov… joj molim te – skoncetriši se.”

 

Nije znao šta da kaže, kako da se ponese. Samo je ćutao i nervozno obavljao sve radnje po propisu, ali dosta sporije nego što je ona želela.

Da, tenzija se jasno osećala u tom udobnom automobilu.

 

Lidija: “Joj…” – uhvatila se za glavu. – “Žmigavci Nidžo, jel čuješ kako cvokoću!? Ugasi ih i kreni.”

 

Nikola: “Izvinjavam se, nisam znao da su upaljeni…”

 

Lidija: “Pa zar ne vidiš kako jebeno trepere?”

 

Ugasio ih je i zastao. Okrenuo se ka njoj i pogledao ju je zbunjen njenim vulgarnim rečnikom. Uzvratila je pogled ali i dalje sa besom u očima. Zatim mu je mimikom svoga lica dala do znanja da može da ubaci u prvu i krene.

 

Nije mu bilo lako ali posle tri četiri ulice i par semafora, uspeo je da se opusti makar malo, mada je i dalje povremeno gledao ka njoj dok je piskarala nešto u svoju svesku uz neprijatnu škripu debele hemijske olovke.

 

Lidija: “Ruke na dva i deset mladiću i gledaj na put… Vozi kuda god želiš.” – razumeo je tu vozačku krilaticu, namestio je ruke pravilno na volan i nastavio da vozi.

 

Lidija: “Hej srce, pa gde si ti meni?” – nakon nekih desetak minuta vožnje, Lidija se javila na svoj telefon. – “Molim te, ne spominji… celo jutro sam… ma, nije ni bitno. Svi me živi jebu, mamicu im njihovu…” – govorila je tiho i okrenute glave dalje od Nidže, ali je ipak uspevao određene reči da čuje.

 

Njen sklonjen pogled mu je omogućio da je još jednom osmotri. Bila je krupnija žena, masivnih grudi i nogu tako da su joj se helanke usekle u sve njene skrivene delove. Toliko usekle, da nije bio siguran ni da li je imala gaćice na sebi. Zrela pizda sa dva predivna i simetrična bregića uz dugu plitku linijicu po sredini se jasno videla. Grudi su joj kipele nad sočnim dekolteom a mogao je da primeti i njen beli čipkasti brus koji se nazirao.

 

Lidija: “Mhm… hvala ti, slatkiš je…” – za trenutak se okrenula ka njemu i na brzinu ga odmerila, ovaj put sa blagim osmehom na licu. – “Hahahah… jaooo… Svaka ti čast… da… znaš da volim kad ga khm… mmmm da, duboko naravno…” – nastavila je da šapuće u slušalicu.

 

Nikola je gutao pljuvačku i vozio sve vreme u trećoj brzini, poprilično sporo. Trudio se da upije svaku njenu tihu reč.

 

Lidija: “Samo tvrd… čvrst… mhm mlad nego šta… kad ga stisnem da jeben… uhh baš to… ma sve ti znaš…” – i dalje nije mogao razumeti baš svaku reč, ali ga je ton njenog glasa i ono što je mogao čuti – jebeno uzbudilo.

 

A onda je uz te proste reči počela i da mazi i stiska svoje unutrašnje delove butina. Noge su joj se blago razmakle i Nikola je polako gubio kontrolu. Kurac mu se počeo dizati a srce mu je sve brže kucalo.

Nije bilo realno, ali je bio siguran da može da oseti i miris njene ukusne pizde!

 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!….

Glasna škripa guma i naglo kočenje ga je prilepilo za pojas kojim je bio vezan!

 

Lidija: “GDE GLEDAŠ???” – glasno je viknula držeći čvrsto nogu na pedali kočnice koju je imala pod sobom.

 

Nikola: “Nisam, izvinjavam se…” – pomislio je da je bio uhvaćen u svom voajerskom zanosu.

 

Lidija: “Pa nisi gledao, naravno da nisi…!” – pokazala mu je prstom na znak “STOP” koji je ostao malo iza njih. – “Objasni mi, kako to da osoba sa najvećim pohvalama ne vidi i NE stane na znak stop??”

 

Nikola: “Ja… izvinite, mora da sam… neće se ponoviti…” – govorio je u prekidima.

 

Lidija: “Nisi mi odgovorio! Kako to da…” – zastala je na pola rečenice.

 

Oči su joj se izbečile a usta su joj se prvo blago otvorila, a potom su formirala zao diskretan osmeh. Nikola je par sekundi gledao u njeno lice, a potom je ispratio njen pogled koji je završio na sred njegovog međunožja. Uska “najk” trenerka mu nije tada pomogla pošto mu se izbočina fino ocrtala, iako nije bio u punoj erekciji. Pokušao je rukama da se pokrije, ali bilo je kasno.

 

Lidija: “Nidžo… ovo je saobraćaj – živa stvar. Moraš uvek biti POTPUNO skoncentrisan.” – nasmejala se. – “Joj vi mladi… samo na TO mislite. Nemaš curu, jel tako?” – glas joj se odjednom promenio i dobio umiljatiji ton.

 

Nikola: “Nem… nemam.” – počeo je da se crveni od stida.

 

Lidija: “Takav momak, takav slatkiš… ali hej, to nije opravdanje! Ubuduće ne smeš biti toliko… napet za volanom, okej? Reci mi, zar ga nisi jutros?”

 

Pauza. Tišina.

Ćutao je.

 

Lidija: “Nikola, ne moraš se mene stideti.” – prišla je mirišljavim dlanom i pomilovala ga po užarenom obrazu. – “Dakle, jesi li se igrao sa sobom jutros ili nisi?”

 

Njen dodir ga je nekim čudom ipak smirio.

 

Nikola: “Nisam… nisam stigao…” – veoma tiho je odgovorio.

 

Lidija: “Hvala što si iskren, mada sam i sama znala odgovor. Ali ovo se ne sme ponoviti više!” – opet povišen ton. – “Znam kakvi ste vi momci u tim godinama. Stalno napaljeni.  Verovatno ga drkaš nekoliko puta dnevno, zar ne?”

Naravno da ništa nije odgovorio.

 

Ono što je bilo čudno jeste to što i pored sve te sramote koju je osećao, njeni pokreti, dodir i glas mu prosto nisu dali šansu da se spusti. Naprotiv, postajao je sve tvrđi.

 

Lidija: “Sećaš se da smo pričali o stisku… o povlačenju… budi pažljiv sa NJIM kao što si danas bio sa menjačem…” – uhvatila je menjač i počela da ga dodiruje kao da drka neki poveći tvrdi kurac. – “…pre svakog časa želim da se igraš sa svojim menjačem, da maštaš… i onda nećeš imati problema sa znakovima na putu. Ali to ne znači da ćeš proći bez kazne danas. Izlazi napolje! A sutra znaš šta ti je činiti! Budi spreman, pokupiću te ispred stana u 7 ujutru.”

 

Otvorila mu je vrata i praktično ga izbacila iz auta. Sela je na mesto vozača i odvezla se dok je on brže bolje seo na bankinu kako mu se “jarbol” ne bi video na sred prometne ulice.

 

 

 1. KOŽNA KUTIJICA

 

6 časova, naredno jutro

Tihi jecaji i oštar miris vlažnog mladog kurca su ispunili Nikolinu sobu. U pozadini tih “muških” aroma, osećao se i opori miris sperme jer je ambiciozni budući student već jednom svršio tog jutra, natapajući pritom nekoliko duplih listova čisto belog ubrusa.

 

Nije mu bilo teško da svrši, naprotiv. Njegova nova instruktorka mu je dala dovoljno materijala što svojim izgledom, što pristupom, što rečima… i ubrzo je obilno svršavao i drugi put tog jutra.

 

Nasmejan, smiren, imao je vremena i za tuširanje i za doručak. Njegovo radosno raspoloženje nije promaklo ni njegovim roditeljima koji su pili kafu pred odlazak na posao.

 

Tata: “Šta je klipane? Jesi ti nešto kresnuo ili se meni čini?”

 

Mama: “Bože dragi kakav rečnik! Pusti dete na miru. Uostalom, mora da je zbog one male Anice, stalno pita za njega kada je sretnem. Ona je divno dete i iz dobre je kuće.” – razgovarali su dok je Nikola uzimao poslednje zalogaje doručka.

 

Nikola: “Jeste kevo, ona je super. Planiram da je pozovem da mi bude par na maturi.” – samouvereno je dobacio.

 

Tata: “Znao sam – mala ga je fasovala! Bravo sine.”

 

Mama: “Aman čoveče ‘oćeš li više prekinuti sa prostaklucima!? Naš Nidžo je fino dete, nije kao ti.”

 

Tata: “Što, šta mi fali?”

 

Majka se tada uhvatila za glavu i polu nasmejano negodovala, a potom poljubila sina u obraz i ispratila ga iz stana. Nikola je seo na jednu drvenu klupicu i ovaj put bez nervoze i čak sa nestrpljenjem gledao u pravcu iz kog je trebalo da naiđe Lidija.

Pročitajte i ...  Igra na plaži sa ženom… i mojim najboljim prijateljem

Posle par minuta to se i desilo.

 

Seo je u kola i primetio dve stvari koje su bile drugačije: Prvo – Lidija je imala osmeh i prosto se osećala smirenost u njenom prisustvu; Drugo – po prvi put je na sebi imala kraću suknju za razliku od prethodnih dana i uskih helanki.

 

Lidija: “Dobro jutro Nikolice.” – prišla je i poljubila ga u obraz.

 

Nikola: “Da… dobro jutro i vama…”

 

Lidija: “Hej, zovi me Lidija, može?”

Pozitivno je klimnuo glavom.

Lidija: “Baš lep dan danas. Šta kažeš da batalimo vožnju po centru u ovoj gužvi? Hajmo mi sporednim ulicama do poligona da vidim kako ti ide parkiranje… znam ja da si to savladao još na početku sa kolegom Nenadom, ali tamo je nekako mirnije.”

 

Njen ton je bio smiren, topao i nežan… kao da ga je milovala rečima. Nikola je cvetao. Poslušao ju je i bez i jedne greške ih je dovezao do poligona. Bilo je veoma rano tako da su bili sami na poligonu koji se sastojao od velikog betonskog prostranstva po kojem su bile iscrtane bele linije koje su predstavljale određene “prepreke” i parking mesta tj “garaže.”

 

Lidija nije mnogo pričala. Imala je osmeh na licu, često je nešto piskarala i gledala najviše u njegove ruke koje su oprezno i pravilno držale volan, zatim menjač i povremeno ručnu kočnicu. Bilo je jasno da je zadovoljna.

 

Lidija: “Tamo nas pakiraj.” – pokazala je na jedini delić poligona koji je bio u hladu zahvaljujući velikoj krošnji starog hrasta.

 

Ugasio je vozilo, podigao ručnu kočnicu i tada je usledila tišina. Auto je bio ispunjen njenim parfemom koji mu je mazio čula i nije mogao drugačije nego da povremeno pogleda ka njoj dok je ona završavala svoje piskaranje.

 

Lidija: “Izvini za juče.” – iznenada je prekinula tišinu.

 

Nikola: “Juče? Ma, nema potrebe, u redu je. Pogrešio sam, zaista nisam bio skoncentrisan.”

 

Lidija: “Ipak… koliko god volim red i disciplinu, nije u redu da vičem. Ali Nidžo, ako smem da primetim… izgleda da je moj savet urodio plodom. Miran si danas… spušten i skoncentrisan.” – nasmejala se i pogledala ka njegovom mladom organu koji je mirno spavao ispod trenerke.

 

Nikola: “Hm…”

 

Lidija: “Jao, kako si mi sladak. Uvek se zacrveniš. Negoo, jel to znači da sam u pravu? Jesi se jutros družio sa svojim… “menjačem?”

 

Slatko se nasmejao i spustio pogled. Njena nežna ruka je tada prišla i kažiprstom mu je podigla glavu.

 

Lidija: “Mali, nemoj da mi bežiš sada. Reci mi, meni SVE možeš reći, zapamti to. Jesi, zar ne? Jutros? Malo si menjao brzine, a?”

 

Zakikotao se na njenu metaforu.

 

Lidija: “Jao znala sam. To je potpuno prirodno i normalno, posebno za tvoje godine. Poželjno je a i zdravo.”

 

Nikola: “Dva puta.” – polu stidljivo je dodao.

 

Lidija: “Molim??”

 

Nikola: “Jutros… dva puta sam…”

 

Lidija je nespremno dočekala ovo njegovo priznanje i još se više osmehnula.

 

Lidija: “Svršio si dva puta jutros? Nidžo, nisi ti ni toliko naivan koliko se činiš. Doduše, i dalje vodim sa tri na prema dva, ali ipak… opasan si ti klinac… opasan.”

 

Sada je došlo vreme da Nikola začuđeno pogleda nju.

 

Nikola: “Vi ste… ti si tri puta od jutros?” – hormoni su mu se u trenutku uzbunili i ponovo krenuli da se spuštaju u njegov intimni deo tela.

 

Lidija: “Pa naravno… obožavam da se igram sa sobom. Ne kažem, kada znam da ću… jeli, dobiti pravu stvar, tada se čuvam… ali danas nije jedan od tih dana, tako da sam prepuštena sama sebi. A tada Nidžo, tada se ne štedim.”

 

Nikola nije želeo niti je mogao išta da kaže… nastavio je znatiželjno da je gleda dok mu se u trenerci počeo nazirati njegov penis koji je postepeno rastao.

 

Lidija: “Evo, odaću ti tajnu – uglavnom koristim svoje spretne prstiće… međutim jutros, bila sam umorna a tako jebeno željna…” – reč “jebeno” je rekla sporo i naglašeno. – “…i onda sam imala malu pomoć.”

 

Otvorila je pretinac ispred sebe i u njemu je bila kožna kutijica. Uzela je maleni ključić, otključala je kutiju i odmah ih je “opalio” snažan miris ženskog ejakulata… miris seksa.

 

Nikola: “Uhh… baš miriše…” – tiho je rekao buljeći u igračku.

 

Lidija: “Da… još uvek je lepljiv… nisam imala kako da ga operem. Nezgodno je kada ga koristim dok sam u kolima ili dok vozim.” – uhvatila je jednom rukom taj natopljeni rozikasti vibrator i izvadila ga iz kutije.

 

Nikola: “Dok voziš???” – kurac mu je tada već bio poprilično tvrd, ali se Nidžo ovaj put nije ni trudio da sakrije izbočinu.

 

Lidija: “Mhm… znaš… volim da ga gurnem do kraja, da ga moja sočna pica potpuno obuhvati i sakrije, a onda da vozim. Ali to samo mi iskusni vozači smemo, znaš?” – namignula mu je dok je diskretno mirisala igračku pred njim.

 

Bilo mu je neugodno da sedi tako pa je morao da uhvati kurac preko trenerke i da ga pomeri malo u stranu. Taj joj pokret naravno nije promakao, ali ništa nije rekla.

 

Lidija: “Tajna je, Nidžo moj, u mnooogo pljuvačke. Skroz ga natopim njome, i onda ga ovako…” – raširila je blago noge i tada je mogao da vidi deo njenih rozih čipkastih gaćica. – “…od dole ga guram, sasvim polako i nežno… da osetim svaki delić. A kada ga zarobim, tada uključim na srednju brzinu vibracije, pokrijem ga gaćicama i uživam. Vidiš, čak mi se i slaže njegova boja uz gaćice.”

 

Dok je to pričala, nežno je vrhom mirisnog vibratora dodirivala svoje gaćice. Nikola je tada iznenada počeo da priča, iako ga ona nije ništa pitala.

 

Nikola: “Ja volim da… poližem palac i kažiprst, i onda onaj deo… odmah ispod glavića, e tu trljam njima.” – odakle samo hrabrosti da to kaže, ni sam nije znao.

 

Tada mu je prišla ne prestajući da mazi pizdu vrhom vibratora, i počela da mu šapuće.

 

Lidija: “Mmmm… tu si najosetljivi? To je lepo znati… tako mlad a već poznaje svoje telo. Zato i volim vas mlade da imam za sebe. Puni seksualne energije, puni želje… možete duugo i snaažno da tucate. A ako nešto ne znate, ako vam fali iskustva… Lidija je uvek orna da vas svemu nauči. A ti Nidžo? Jel voliš da jebeš iskusne kurvice??”

 

Nakon ovih prljavih reči, Nikola je snažno stisnuo svoj kurac i nije ga puštao, osećajući kako ubrzano pulsira i vapi za snažnim svršavanjem.

 

Nikola: “Ja… nisam nikada jeb…” – uspeo je da zastane iako je bio prepaljen.

 

Lidija: “Reci slobodno. Ovde su sve reči dozvoljene, pa čak i one nevaljale… vulgarne. Nisi nikada šta?”

 

Nikola: “Nisam nikada… jebao stariju…” – ne da nije bio postiđen zbog izrečene proste reči, već je čak i osećao olakšanje jer je rekao tako nešto.

 

Lidija: “Nikada? Ufff… nema ništa bolje od toga, veruj mi. Mi matorke smo mnogo bolje od onih smotanih klinki. Iskusne smo, nezasite, perverzne… Svemu bi vas mogle naučiti.”

 

RING RING- RING RING….

 

Glupa zvonjava telefona! – besno je tada pomislio u sebi.

 

Lidija: “Izvini srce, moram se javiti… Molim? Kada? Okej, vidimo se za dvadesetak minuta. Ljubim.” – spustila je telefon i objasnila Nikoli da moraju da završe čas pre vremena.

 

Nikola: “U redu, razumem. Da vozim nazad?”

 

Lidija: “Hmm, bolje prepusti volan meni, mislim da nisi baš u situaciji da voziš.” – namignula mu je, aludirajući na njegov kurac koji je bio u punoj erekciji. “I da znaš… biću poprilično ljubomorna na tvoju ruku koja će imati puno posla kada dođeš kući. I ne znam zašto ali mi se čini da ćeš ovoga puta preskočiti onu nežnost i snažno ga stiskati i navlačiti.”

 

 

 1. KUČKA

 

Novo jutro, novo rano ustajanje i novo snažno drkanje! Masturbacije su mu trajale mnogo kraće nego inače jer je bio prepaljen zamišljajući Lidiju kako nabija vibrator duboko u svoju pičku! Kurac mu se crveneo i goreo usled oštrine stiska.

 

Nikola: “Uhhh… Lidija… Aaahhh…” – svršavao je sa njenim imenom na usnama.

 

Rumen, zadihan i blago znojav – ustao je iz kreveta i prosto leteći obavio sve što je trebalo kako bi spreman dočekao novi čas vožnje.

 

Glas sa TV-a: “…juče na otvaranju nove srednje škole, ministarka prosvete je najavila ozbiljnu akciju provere svih sumnjivih diploma, pre svega u javnom sektoru i ljudi na visokim položajima…”

 

Tata: “Tako i treba pizda im materina! Biće izgleda neki kurac od ove nove sisate ministarke!”

 

Nikola: “Rečnik ćale! Keva će te ubije ako te čuje.” – glasno je dobacio dok je sređivao kosu u kupatilu.

 

Glas sa TV-a: “Neću dozvoliti dalje manipulacije u našem obrazovanju!  Stajem na put korupciji! Pred nama je ozbiljan, dug i mukotrpan posao, ali dajem vam svoju reč da ću opravdati svoj položaj i jednom za uvek “istrebiti” sve one koji su kroz ilegalnu kupovinu diploma stekli svoje zvanje!”

 

Tata: “Bravo! A i onaj moj šef… jebeš mi sve ako taj ima dva razreda osnovne škole – a direktor! On jebeni direktor! Joooj zemljo otvori se!” – drmnuo je rakijicu i zalio mlakom kafom.

 

Nikola: “U jebote, već je 7!” – pogledao je na sat, pozdravio oca i brzo izašao iz stana.

 

Tata: “A znači ti smeš psovati…” – rekao je sebi u bradu i zavalio se u fotelju.

 

 

Činilo se nemogućim, ali Lidijino raspoloženje je bilo opet drugačije od prethodnih dana – bila je snuždena. Apatična i hladna, nije ništa ni zapisivala, samo mu je govorila gde da skreće i kuda da vozi. Kružili su po gradu skoro 45 minuta u tihoj i bledoj atmosferi.

 

Helankice one iste roze su bile na njoj, majica na bratele, kosa ufrćkana – sa te strane je dakle sijala kao i uvek… ali pogled i lice su joj bili sivi.

 

Dubok uzdah je prethodio njenim tihim rečima.

 

Lidija: “Tamo, prva desno… parkiraj se između onih garaža.”

 

Nije razumeo zašto tamo, ali se nije bunio. Ušli su u slepu ulicu koja je bila ispunjena garažama i parkirao se između njih. Ugasio je automobil i okrenuo se ka njoj.

 

Nikola: “Lidija, jel je sve u redu? Danas si nekako…”

 

Usledio je njen još dublji i glasniji uzdah.

 

Lidija: “Ma… mene da ispali. Pazi – MENE da ispali! Nikola, molim te, pogledaj me!” – odvezala je pojas i okrenula se ka njemu. – “Iskreno, zar bi ispalio nekoga kao JA?”

 

Nikola: “Ispalio? tebe? Izvini, ne razmem?”

 

Lidija: “Da, da li bi me ispalio za jebačinu? Ko je bre on da MENE – ovakvu pičku ispali!?” – ton joj se povisio i dobio onu poznatu “ljutitu” notu.

 

Nikola: “Neko te je…”

 

Lidija: “DA! Sve ugovorili, trebali se naći za sat vremena… a pazi, on je kao neki vrhunski jebač, zamisli! Jak mi je on frajer kada mene ispaljuje. A tako sam bila željna Nidžo… tako sam se čuvala i sinoć i jutros… čak sam… čak sam se i glatko obrijala jer je rekao da voli tako. Ti me ne bi ispalio, zar ne?” – umiljatim glasom i tužnim pogledom ga je upitala.

 

Nikola: “Ne… ne bih Lidija.”

 

Nasmejala mu se tada i pomilovala ga veoma nežno i toplo.

 

Lidija: “Jooj, hvala ti lepi moj. Znače mi te reči… baš mi znače. Jesi li barem ti uživao jutros?” – iznenada je skrenula razgovor u drugom smeru.

 

Nikola: “Jesam… i to dva puta.” – ponosno je priznao.

 

Lidija: “Mmmm… predivno. Ponovo dva puta. Uffff…” – raširila je tada svoje noge u tom udobnom sedištu i Nikola je odmah spustio pogled.

 

Primetio je tada flekicu finog obima na njenim helankama, tačno na mestu njene pice. Ta vlažnost je učinila materijal praktično providnim i bilo je jasno da nije nosila gaćice. A miris… da, poznao je taj miris… to je isti onaj miris koji je osetio na njenom vibrirajućem kurcu.

 

Nikola: “Ti si…”

 

Lidija: “Da… jebeno sam mokra… pomisao da ću se nabijati na tvrdi kurac me je držao napaljenom celu noć i jutro…”

 

Jednom rukom ga je mazila po obrazu a drugu je spustila i preko helanki je nežno trljala svoju prepaljenu pizdu. Gledala ga je malo u oči a malo među noge gde mu se kurac dizao. Prišla je tada i naslonila usne na njegovo uho.

 

Lidija: “Nidžo moj… iskreno sada, jesi li zamišljao mene dok si navlačio svoj mladi, tvrdi kurac?” –  mazila je toplim dahom njegovu osetljivu ušnu resicu.

 

Nikola: “Uhh… jesam…” – zatvorio je oči i stisnuo svoj napaljeni ud.

 

Lidija: “Uff… kako Nidžo… pokaži mi kako si ga drkao dok si me zamišljao. Molim te, ja moram to da vidim. Treba mi to…”

 

Koliko god bio napaljen u tom trenutku, Nikola nije smogao hrabrosti da izvadi kurac pred njom, već ga je samo masirao preko treše.

Ali ona je želela više… a kada Lidija nešto želi, uradiće sve da to i dobije.

 

Lidija: “Hej… evo, ja ću prva. Pokazaću ti kako ja trljam svoju pizdu… da se opustiš… jel može tako?”

 

Nikola: “Ja… ja ne bih da…”

 

Tada se uozbiljila, zgrabila ga za kosu i zlokobno ga pogledala. Gledala ga je direktno u oči. Bio je to najjebozovniji pogled koji je iko ikada uputio ka njemu!

 

Ščepala je vlažan deo helanki i u dva snažna trzaja ih je iskidala! Zrela, mokra i “masna” pička sa blago razdvojenim spoljnim usminama se ustremila na njega! Istog trenutka je gurnuo ruku u trešu i bokserice i snažno obuhvatio šakom svoj nabrekli kurac!

 

Lidija: “Pljuni!!!” – namestila je svoj dlan pred njegova usta.

 

Pogledao ju je zacakljenim, napaljenim očima i obilno joj pljunuo u dlan, bez pogovora. Tada se nasmejala i isto tako pljunula i ona, mešajući tečnosti na svom dlanu.

 

Lidija: “Nikada nemoj da štediš na pljuvačci! Svaka pička treba da bude što mokrija, jasno!?” – zamahnula je i pljesnula se popljuvanim dlanom po sred pičke!

 

Nikola: “Uhh…” – na taj mokar prizor, izvadio je kurac napolje i istim žarom je pljunuo na vrh užarenog glavića i halapljivo počeo da navlači svoj tvrdi organ!

 

Lidija: “Mmmm… Nikolice… tako, snažno ga drkaj… pokaži mi, pričaj mi šta si maštao.”

 

Čim je uskladio tempo drkanja, ona je ugurala tri svoja prsta u picu i počela snažno da se jebe njima, pomerajući pomalo i svoje široke kukove, kao da se nabija na karu. Zavladali su ozbiljni jecaji i uzdasi dok se auto punio oporim mirisima koje su njihovi mokri organi slali.

 

Nikola: “Jutros… zamišljao sam te sa… jel bi htela da… ufff… da gurneš svoj…”

 

Još jače ga je ščepala za kosu i blago ga ošamarila mokrom rukom koju je izvadila iz sebe!

 

Lidija: “Ja sam napaljena, pohotna kučka Nidžo! Nema šta da me pitaš, već želim da mi NAREDIŠ! Preuzmi jebenu kontrolu!” – gurnula je pola šake u svoja usta, oblizala sve prste i ponovo ih nabila u pičku!

 

Nikola: “Želim da… naređujem ti da gurneš vibrator u svoju…” – govorio je dok mu se obraz caklio od njenih sokova.

 

Lidiju: “Svoju šta???” – sve se jače jebala prstima.

 

Nikola: “U svoju napaljenu pičku!” – reči je izgovorio samouvereno, oštro je pogledavši.

 

Lidija: “Uhhhh!” – drhtala je ali je uspela da pronađe ključić i izvadi igračku iz kutije. – “Aaaaaahhh…” – vrisnula je kada ga je nabila u jednom potezu do kraja!

 

Nikola: “Jebi se njime! Jače, brže…” – zajedno sa njom, i on je počeo sve brže da masturbira.

 

Odeća im je postala mokra od toplote i znoja a njene grudi su do pola bile oslobođene iz majice usled žestokog nabijanja i mrdanja. Pustila mu je tada kosu, oblizala svoj srednji prst i prelako ga je nabila u svoj čmar.

Nikola je zanemeo! Bila je očigledno iskusna i zrela jebačica koja nije štedela ni jedan svoj topli ulaz.

 

Lidija: “Uhhhh, najlepše je kada zadovoljim obe svoje rupe! Aaaaaaahh…! – svršavala je bez i malo stida… vrištala je glasno i prodorno.

 

To je za mladog Nikolu bilo previše! Zgrčio se, namestio svoj dlan pred kurac i počeo obilno da ga puni ejakulatom! U svu tu mešavinu mirisa tada se uključio i svež snažan miris sperme!

 

Uzdasi su jenjavali polako ali sigurno. Disanje im se ujednačilo… ostali su tako mokri i iscepani… a ona je gledala samo u jednu tačku – direktno u njegov napunjeni dlan. Gledala ga je željno… gledala ga je žedno.

Primetio je to.

Pogledi su im se sreli.

U Nikoli je tada nešto proradilo. Nešto što nije ni znao da ima u sebi. Nešto što je želeo da oslobodi.

Prišao je slobodnom rukom i uhvatio je za kosu.

 

Nikola: “Kučko! Ne želim ni kap da ostane u ruci, jel jasno!?”

 

Umalo nije svršila na te njegove reči… na njegovu naredbu! Ali zato, čim je počela da guta i srče tu predivnu tečnost iz njegove ruke odmah ju je prodrmao još jedan snažan orgazam! Olizala je ceo njegov dlan, izgledajući tada zaista kao razuzdana ulična kurvetina!

 

Lidija: “Kako si jebeno ukusan!” – tada je ponovo preuzela kontrolu i uhvatila mu lice rukama. – “Obožavam kad me zovu kučkom i kurvom! Ali, kao što si do sada naučio, to ne znači da ćeš ostati bez kazne lepi moj! Napolje! Ideš peške kući… a sutra te čeka noćna vožnja…” – izašao je napolje sa raznim mrljama na odeći i licu, a ona je tako pocepanih helanki upalila kola i otišla u nepoznatom pravcu.

 

 

 1. NOĆNA VOŽNJA

 

Spavao je dugo naredni dan. Čak i kada se probudio i razbudio, i dalje nije želeo da ustane iz kreveta. Sunce je bilo visoko, podne je već uveliko prošlo ali on se izležavao i tako polu go zurio u ekran svog mobilnog telefona na kojem je pisala reč “Anica.”

 

Da, matursko veče se približavalo a on i dalje nije smogao hrabrosti da je pozove. Sitne iskrice su postojale među njima, ali ona je ipak bila jedna od popularnijih devojaka u srednjoj školi pa se bojao eventualnog odbijanja.

 

Razbarušene kose i u svojim plavim boksericama, ležao je na leđima i dugo je odlagao da pritisne zelenu slušalicu.

 

Nikola: “Daj bre siso jedna, pozovi je…” – govorio je u sebi i vrteo prst iznad dugmeta za poziv. – “Uf… ajde, pa šta Bog da!”

 

Pritisnuo je dugme i ubrzo je dobio vezu.

 

Anica: “Hej, Nikola.” – začuo se lep i mladoliki Aničin glas.

 

Nikola: “Zdravo Anice. Kako si?”

 

Anica: “Odlično sam. Gde si ti bre? Od kada je završila nastava, nema te da se javiš.”

 

Nikola: “Da, znam. Imam neke obaveze oko polaganja vozačkog pa sam u tome. Slušaj, zovem te jer…”

Usledila je kraća pauza.

 

Anica: “Da?”

 

Nikola: “Hteo sam da te pitam… da li bi išla sa mnom na maturu?” – nekako je uspeo da izgovori.

 

Anica: “Nidžo… znaš da bih volela, ali… žurka je za svega par dana i… razumeš me, nisam mogla da čekam poslednji dan. Idem sa Markom.”

 

Ponovo pauza.

Duga. Preduga.

 

Anica: “Tu si?”

 

Nikola: “Da… khm izvini, nešto veza nije dobra. Razumeo sam.”

 

Anica: “Vidimo se tamo Nidžo, biće luda noć.”

 

Nikola: “Da… luda… vidimo se naravno. Budi dobra.” – spustio je telefon pored sebe, pokrio se jastukom preko lica i ostao da leži tako sve do popodnevnih časova… utučen i razočaran.

 

 

Noć se spuštala nad gradom pa su i ljudi izašli na ulice da nakon jakog sunca osete vetrić na svojim pregrejanim telima, da prošetaju sa svojim bližnjima i da uživaju u čarima koje grad ima da priušti.

 

Nikola je pak sedeo na klupici ispred stana i posmatrao prolaznike. Osmesi, ćaskanje, druženje… a on… on je bio snužden i nije se preterano radovao novom času vožnje. Želeo je da bude u svom krevetu i da prosto prespava sve. Ipak, kada se auto zaustavio i kada je iz njega izašla Lidija u svojoj novoj, prekratkoj suknjici u kojoj joj je guza dobila potpuno novu dimenziju, blago se osmehnuo i podigao se da je poljubi u obraz i preuzme volan.

Pročitajte i ...  Dedin Posleratni Dnevnik

 

Pre nego je otvorio vrata da uđe, primetio je da je Lidija sela na zadnje sedište. Naravno, instruktor uvek sedi na suvozačevom mestu – to je prosto pravilo jer tada može bolje da prati vožnju i da upravlja duplim komandama, međutim, Lidija se ušuškala nazad dok je napred… pa, napred je sedeo neko drugi.

 

Smestio se na svoje mesto i trudio se da ne gleda u tu tajanstvenu osobu. Namestio je sve kako treba i taman pre nego je ubacio u prvu, ta osoba je progovorila.

 

Nepoznata osoba: “Dobro veče mladiću. Nikola, jel tako?” – glas je bio umeren, odmeren i prisan… činilo mu se kao da ga je negde već čuo.

 

Okrenuo se ka njoj i osmehnuo se.

 

Nikola: “Da, ja sam Nikola. Dobro veče.”

 

Sofija: “Drago mi je, ja sam Sofija.” – pružila mu je ruku.

 

Rukovali su se i prvo što je primetio su bili njeni maniri. Sedela je uspravno, noge zbijene, ruke pored tela sa spojenim šakama u krilu. Mirisala je drugačije od Lidije ali ništa manje prijatno. Kosa tamna i blago talasasta, oči takođe tamne što je stvaralo predivan kontrast sa njenom snežno belom bojom kože. Sličnosti sa Lidijom je bilo pre svega u njenim divnim oblinama i punačkim usnama koje su formirale sjajan osmeh.

 

Osnovna razlika između dve dame je bila u odeći – imala je striktno poslovne pantalone na sebi, tamniju košuljicu i sako. Našminkana sa osećajem, a na nogama štikle sa nižom petom.

 

Sofija: “Da, čula sam mnogo toga lepog o tebi.”

 

Nikola: “Lepog?” – blaga nervoza i diskretan pogled ka Lidiji.

 

Sofija: “Da, na vožnju mislim. Savršene ocene na testovima, a u praksi, šta reći. Samo sam najbolje čula o tebi. Nadam se da ćeš tako nastaviti. Mlad, pun elana i sa sjajnom budućnošću.”

 

Nikola je slušao i samo neprimetno klimao glavom.

 

Lidija: “Da Sofi, Nidžo je jedan od boljih koje sam imala. Ako se još malo potrudi, mogao bi da bude i najbolji.”

 

Sofija: “NAJbolji?? Hmm… polako, ima on još da vozi do poslednjeg ispita i polaganja. A reci ti meni, šta ti je cilj u daljem školovanju? Fakultet možda?”

 

Nikola: “Da… mislim, želja mi je robotika znate, veštačka inteligencija i to. Ali jako je teško upasti na taj fakultet, poprilično je i skupo…”

 

Sofija: “Hej, ništa nije nedostižno, zapamti to. Sada se skoncentriši na vožnju, Liki mi kaže da imaš još svega par časova, odvozi to sa njom, uzmi fino dozvolu, pa onda idemo dalje u nove pobede.”

 

Pomazila ga je po ruci i osmehnula mu se, zatim se okrenula ka Lidiji i namignula joj. Obe su izašle iz vozila i pozdravile se pre nego se Lidija vratila na mesto suvozača.

 

Lidija: “Nidžo, verovatno si se pitao zašto noćna vožnja, zar ne?”

 

Nikola: “Zapravo jesam.” – upalio je kola i krenuo.

 

Nije mogao a da ne primeti njenu suknju još jednom. Bila je toliko kratka, da čim je sela, suknja se toliko podigla da su joj se gaćice nazirale. Stezao je volan rukama i gutao pljuvačku.

 

Lidija: “Sviđa ti se?”

 

Nikola: “Hmm, molim?”

 

Lidija: “Moja suknja Nidžo, jel ti se sviđa?” – mazila je menjač i gledala ga sa razmaknutim nogama.

 

Gaćice su joj se jasnije videle. Bele, pamučne sa dezenima i čipkama oko lastiža. A zatim Lidijin pogled – onaj savršeni jebozovni i kurvanjski pogled koji svima diže kurac bez obzira na godine i seksualnu orijentaciju.

 

Nidžo: “Da… suknja je sjajna… a i gaćice su ti divne.” – promenio je brzinu dok joj je ruka i dalje bila na menjaču, i usmerio pogled na put.

 

Lidija: “Ti si divan, znaš. Inače, i suknja a i gaćice su spremljene baš za OVU priliku.” – raširila je noge još više.

 

Nikola: “Ovu priliku? Ne razumem.” – trudio se da bude što smireniji, iako mu je u gaćama već postajalo tesno.

 

Lidija: “Da, večeras radimo na tvom snalaženju u “vanrednim” situacijama. Recimo to ovako – ideš sa neke zabave, žurke… sa maturske večeri na primer. Pala je noć, u saobraćaju manja gužva… a tvoja draga onako polu pijana – iznenada postane totalno jebeno napaljena!” – sklonila je gaćice u stranu i počela da kružnim pokretima prsta mazi svoj ispupčen i nabrekli klitoris.

 

Nikola je malo skrenuo iz svoje trake ali se brzo ispravio i smanjio gas.

 

Nikola: “Nisam siguran da je to baš najbolja ideja.”

 

Lidija: “Nidžo, ako želiš da položiš kod MENE, onda ćeš vala da se potrudiš. Uostalom, ovo nije samo igrica – ja zaista jesam jebeno napaljena večeras! I znaš šta bi mi jaaaako prijalo…?” – izvadila je svoj vibrator i ne prestajući jednom rukom da se trlja, drugom ga je nabila u svoja iskusna usta i počela da ga sisa pred Nidžom!

 

Nikola je vratio pogled na put i krenuo levom rukom da se uhvati za kurac, međutim, Lidija ga je odmah prekinula.

 

Lidija: “Ruke na dva i deset!!! Nemoj da te opominjem! Ako se to ponovi, padaš, jel jasno!” – koliko ga je samo ložio taj njen prgavi temperament i ton!

 

Nikola: “Jasno. Ništa ne sme da me dekoncentriše. Potrudiću se najbolje što mogu.”

 

Lidija: “Tako je… ti ćeš biti fin, smiren, pazićeš na vožnju… a ja ću biti nevaljala, perverzna… prljava mala kurvica. Kao ta tvoja tvoja buduća koja će “sutra” sedeti na mom mestu i poželeti da iscedi svaku kap vrele sperme iz tvojih sočnih jaja.” – prišla mu je i čvrsto mu rukom obuhvatila mošnice.

 

Nikola: “Ahh…” – zgrčio se ali nije skidao ruke sa volana kao ni nogu sa pedale.

 

Lidija: “Jebote, već si tvrd!” – spustila mu je trenerku toliko da mu kurac i jaja budu napolju. – “Uhh kako ću samo uživati u ovom tvom predivnom i vrelom kurcu. I zapamti Nidžo – ruke na dva i deset i nemoj slučajno da si prekoračio brzinu.” – češkala mu je jaja noktima i tiho šaputala na uvce.

 

Na semaforu se upalilo crveno tako da je to iskoristio – zakočio je i uhvatio je za kosu.

 

Nikola: “Može, ali pod jednim uslovom. Dok mi ga pušiš, želim da nabijaš vibrator u pizdu! Jel sada tebi jasno??” – preuzeo je kontrolu baš kao što ga je i naučila.

 

Lidija: “Uhhh, sa zadovoljstvom tvrdi moj.”

 

Čim se upalilo zeleno, Nikola je dao gas a Lidija je spustila glavu i počela obilno da balavi po njegovim jajima. Prvo mu je grickala i sisala jedno, a potom je prešla na drugo jaje. Dok ih je stezala svojim usnama i udarala ih jezikom, Nikola je uživao u novom osećaju koji mu niko do tada nije pružio.

 

Imao je toliko prostora da menja brzine a i da pritom baci pogled na njenu sočnu pizdu koja je potpuno vlažna dočekala vibrator i rado ga primila u sebe!

 

Ta njena spretnost, to njeno iskustvo i znanje – sve to ga je dodatno ložilo! Iako punačka žena, izgledala je potpuno gipko i nije imala problem da mu sisa jaja i da raširena nabija veštački kurac u sebe – i to sve tako da on jasno vidi svaki pokret u tom malenom prostoru.

 

Pogledala ga je odozdo i snažno mu povukla kožicu kako bi oslobodila njegov glavić. I dalje ga gledajući – oblizala je vrhove palca i kažiprsta i prišla donjem delu nabrekle pečurke.

 

Lidija: “Uhhh ovaj deo ovde, jel tako beše?” – počela je da trlja prstima onaj osetljivi deo gde se spajaju telo i glava penisa.

 

Nikola: “Aaaahhh…” – poskočio je i umalo odmah svršio na taj dodir.

 

Lidija: “To je taj deo! Dva i deset mali… i pazi na brzinu.” – spustila je glavu i počela da licka taj napeti delić njegovog kurca.

 

Bezbojna tečnost je ubrzo krenula u sitnim kapima da se cedi iz njegove male rupice i da se sliva na njen jezik dok ga je neprestano lickala. Tačno je znala šta radi i više nije bilo sumnje – poznavala je kurac kao prava iskonska drolja!

 

Nikola: “Uhhh… molim te, gurni ga u usta celog.” – bio je na ivici i nadao se da će što pre prestati sa lizanjem tog osetljivog dela i da će ga celog progutati.

 

Lidija: “Polako… ufff… prvo da ga natopim.” – izvadila je vibrator iz sebe, premazala njime njegov kurac da bi ga natopila svojim sokovima, zatim je obilno pljunula na njega i rukom ga nadrkavala.

 

Nikola: “Kako si jebeno… ufff…” – borio se sa uzbuđenjem ali i sa vozilom.

Lidija: “Uuuu kako je sada mokar, kako je prljav i sluzav. Njam njam.” – otvorila je usta i prvo obuhvatila samo njegov glavić.

 

Jezikom je palacala po njemu i postepeno se spuštala. Ubrzo, bez ikakvog otpora, bez i malo muke – ceo kurac je bio zarobljen u njenim iskusnim ustima! Stajala je tako nepomična par sekundi a potom je uhvatila rukom njegova jaja i počela žestoko da mu puši – silovito nabijajući usta na njegov organ!

 

Izdigla bi se praktično dok joj kurac ne bude van usta, a potom se do kraja nabijala da joj je i nos dodirivao Nikolino telo. Mladi momak nije verovao šta doživljava! Namerno je išao manje prometnim ulicama kako bi izbegao zbunjene poglede drugih vozača ili pešaka jer su mu se grimase na licu menjale iz sekunde u sekund.

 

Lidija: “Aaaahhh… jebote! Jesam li ti već rekla koliko si JEBENO ukusan?? Napuni mi usta Nidžo, napoji svoju kučku… daj mi svaku kap, molim te Nidžo…” – drkala mu je i glasno ga molila svojim suzavim očima i musavim ustima.

 

Nije više mogao! Nije bilo moguće! Smanjio je gas i zgrabio je za kosu, podigao joj glavu a potom joj gurnuo jezik u usta! Ožvalio ju je na brzinu kako ne bi skrenuli sa puta, a potom joj je lice nabio na svoj kurac! Trljao joj je lice po svom organu a ona je srećno isplezila jezik i lizala svuda po njemu.

 

Nikola: “Uffff… kako me jebeno ložiš! Stavi ga u usta! Gotov sam… aaahhh….” – brzo ga je celog strpala u usta.

 

On je čvrsto držao volan i grčio se dok joj je u debelim mlazovima prskao direktno u grlo! Nije Lidija imala problema, naravno. Nije se ni jednom zagrcnula već je “profesionalnim” pokretima sve gutala i uživala u toj sočnoj aromi mlade Nikoline sperme.

 

Skrenuo je na parking i zaustavio vozilo. Kada se Lidija podigla, ostavila je za sobom potpuno očišćen kurac koji je i dalje bio u polu erekciji, ali ga je nežno pomazila i spakovala u trenerku. Bila je potpuno raščupana, suknja joj se izgužvala oko struka, a pod guzom joj je bila ozbiljna i velika fleka – praktično barica njenih sokova.

 

Lidija: “Šta je lepi?” – primetila je njegovo snuždeno lice.

 

Nikola: “Pod jedan – ovo je bilo nezaboravno i najbolje pušenje ikada, iako znam da nisam “položio” jer sam sklonio ruke sa volana.”

 

Lidija: “Dušo, uz mene niko još nije uspeo a da ne skloni ruku makar na kratko. Bio si odličan. Ali nije to ono što te muči. Šta je pod dva?”

 

Nikola: “Pod dva – jedna devojka … trebao sam… želeo sam ići sa njom na maturu ali…”

 

Lidija: “Hej! Dosta sam čula. Ta patetika i odustajanje nisu dozvoljeni! Pogledaj me! Ako nešto želiš, ako smatraš da to zaslužuješ – uzmi! Ako misliš da je ona TA, uzmi stvar u svoje ruke i bori se za nju! Koliko već sutra želim da to uradiš… dajem ti dan odmora da to rešiš.”

 

Njene reči su bile jake i iskrene. Dale su mu novu snagu i želju za uspehom.

 

 

 1. SAVRŠENO MESTO

 

Subota – 10 časova ujutru

 

Nasmejan, presrećan, otključavao je vrata svoga stana. Ušao je unutru, izuo se u hodniku i odmah osetio miris doručka, domaće kafe… ali i onaj poznati mekani parfem. Među obućom na podu je bio i par slatkih sandala koje su mu bile nepoznate.

 

Zakoračio je u dnevnu sobu i tada ugledao svoje roditelje. Međutim, nisu bili sami. Imali su gošću.

 

Mama: “Nidžo, pa gde si ti? Nismo te ni videli jutros kad si se iskrao iz stana. Dođi, gospođica Lidija je svratila, ipak ćete imati vožnju danas.”

 

Lidija je sedela u dužoj haljini raznoraznih svetlih boja. Preko puta nje je bio i njegov otac koji je bio vidno veseo – što zbog rakijice koju je voleo popiti uz jutarnju kafu, što zbog Lidijinih bujnih oblina.

 

Tata: “Ti kriješ od nas da imaš ovako… diiivnu novu instruktorku.”

 

Lidija: “Nidžo, jel je sve prošlo kako treba?” – nasmejala se i namignula mu.

 

Nikola: “Zapravo… prošlo je sjajno! Predomislila se… pristala je. Biće moj par na maturi.”

 

Stajao je uspravno, nasmejano i ponosno. Pozdravio se sa svima a onda se izvinio kako bi otišao u kupatilo da se sredi i presvuče. Obukao je svetlije farmerke i udobnu majicu. Ne skrivajući osmeh, izašao je iz kupatila… ali pred vratima je zatekao Lidiju.

 

Lidija: “Bravo mali, ponosna sam na tebe. Sačekaj me tu, piškim i krećemo.” – ušla je u kupatilo i namerno ostavila vrata malko otškrinuta.

 

Stala je na sred kupatila i zavukla ruke ispod haljine. Skinula je svoje gaćice, ostavila ih na mašini za veš i krenula ka wc šolji koja nije bila u vidokrugu Nikole, ali je mogao da čuje svaku kap koja je bućkala dok je Lidija piškila. Pustila je vodu, oprala ruke i sa svojim gaćicama u njima izašla iz toaleta.

 

Lidija: “Ovo je za tebe. Moj poklon za hrabrost koju si danas pokazao.”

 

Prišla mu je tada i poljubila ga. Uzvratio je i ubrzo su prljavo počeli da se žvalave pred vratima kupatila. Prenosila mu je obilno svoju pljuvačku sa kojom se on igrao i povremeno je gutao. Da, jedan prljavi poljubac te jebozovne “tete” je bio dovoljan da mu uzburka hormone.

 

Lidija: “Kako me jebeno ložiš. Ali budi oprezan mali, nemam gaćice na sebi a ne želim da ponovo uflekam sedište. Budi miran, jasno!?”

 

 

Vožnja je tekla u ozbiljnoj seksualnoj tenziji. Pogledi su im se povremeno sretali ali nije bilo mnogo reči. Saznanje da sedi bez svojih gaćica i taj divan miris zrele pičke koji je osećao… sve to ga je izluđivalo, ali je morao da ostane miran.

 

Lidija: “Kada uzmeš dozvolu – gde ćeš da voziš svoju curicu?”

 

Nikola: “Hmmm… pa ne znam. Po gradu?”

 

Lidija: “Po gradu. Bože Nidžo, pa to i nije baš romantično. Grad je bučan, gužve su… treba vam neko intimnije mesto, zar ne?”

 

Zamislio se, ali nije ništa odgovorio.

 

Lidija: “Ne brini, sve će tebe tvoja Lidija naučiti. Vozi gde ti govorim.”

 

Bez pogovora, Nikola je oprezno slušao njene upute kao da sluša glas auto navigacije. Idi levo… skreni sada desno… ovde polukrug… i ubrzo su se našli na periferiji grada. Zatim uz obližnje brdašce kroz neke uske divlje puteve, kroz šumicu… i najzad su stigli na odredište. Bio je to jedan veliki, očigledno napušten i zarastao park, koji je bio uzdignut i sa kojeg se pružao predivan pogled na grad. Nikola je buljio ne mogavši da se nagleda divote pejzaža. Grad se video kao na dlanu.

 

Nikola: “Kako znaš za ovo mesto?”

 

Lidija: “Lepo je, zar ne? Tu su mene dovodili kada su hteli da me smuvaju. Ovo je romantika… posebno uveče kada se vide zvezde na nebu i kada grad prosto šljašti. Tada predlažem i da dovedeš svoju tu curu. Zadiviš je… i zavedeš je.” – skinuli su pojas i opustili se u svojim sedištima.

 

Nikola: “Rekla si da me možeš svemu naučiti. A ja… ja baš nemam toliko uspeha kod devojaka.” – činilo se da to nije bilo sve što je hteo reći, ali je tu zastao.

 

Lidija: “Naravno. Razumem. Baš ti znači ta tvoja Anica, to je jasno kao dan.”

 

Nikola: “Kako znaš njeno…” – prekinula ga je.

 

Lidija: “Tražio si pomoć, a sada slušaj pažljivo šta ti govorim. Dakle, prvo je pohvališ. Kažeš da je lepa, da je pametna… i da ti mnogo prija. Ona će se zahvaliti i tada je vreme da joj se približiš.” – primakla mu se naslonivši usne na njegovo uho.

 

Nikola: “Lepa… pametna… prija mi.”

 

Lidija: “Psssst… tako je. Zatim joj tiho šapneš kako stalno misliš na nju. Kako zadrhtiš na pomisao da je ljubiš, da je maziš….”

Pogledali su se i usne su im se tada spojile.

 

Ali nije bilo romantike u tom poljupcu. Ne, poljupci su ubrzo ponovo postali prljavi sa puno jezika. Znate tu vrstu poljupca od kojih se momcima diže kurac a devojkama se pičkica navlaži, rasčepi i nabrekne. Poljubac koji prosto priprema naša tela i organe za ono što sledi.

 

Nikola: “Uhhh… ovako da je ljubim? Jesi sigurna?”

 

Lidija: “Mali, nikada nemoj da sumnjaš u mene. Koliko se god činila dobricom, svaka žena u sebi krije perverznu stranu. Zato ćeš tada da je maziš po butinama. Ljubiš je, maziš je… a njena će ruka sama da krene gde treba.”

 

Spustio je ruku i počeo da joj masira prepone usled čega je potpuno raširila noge pa joj se i pizda otvorila. Njena ruka je potom krenula niže i počela da steže njegov kurac koji se mučio u tim uskim farmerkama.

 

Lidija: “Dok se mazite… reci joj… sve što želiš. Reci joj kako je zamišljaš Nidžo… budi direktan, samouveren… i prost.”

 

Pogledao ju je, uzdahnuo i nasmejao se.

 

Nikola: “Često te zamišljam dok drkam. Zamišljam te golu, napaljenu… željnu.”

 

Lidija: “Još Nidžo… vulgarnije.” – otkopčala mu je dugmad i oslobodila mu kurac iz farmerki.

 

Nikola: “Zamišljam te kako duboko nabijam svoj kurac u tvoju sočnu picu. Kako jecaš i kako tražiš brže… jače…”

 

Tada joj je snažno nabio dva prsta u pičku i zlokobno je pogledao.

 

Nikola: “Zamišljam kako te razbijam od kurca… zamišljam da si samo moja kučka! Nezasita, pohotna i prljava kučka!” – priključio je i treći prst i još jače je jebao njima.

 

Lidija: “Aaaaahh…” – već tada je svršila na njegove prste, natapajući ih toplim lepljivim sekretom.

 

Izvukao ih je iz njene vrele pizde i ugurao joj je u usta što je više prstiju mogao. Nije mogla doći do daha ali je jebeno uživala u njegovoj kontroli. Kurac mu nije ispuštala već ga je drkala, sisajući pritom veliki deo njegove snažne šake.

 

Nikola: “Danima te sanjam i mislim se – kakvog li je ukusa tvoja pičkica.”

 

Uspela je slobodnom rukom da podigne polugu sa strane sedišta i odgura se unazad kako bi ostalo mnogo mesta ispred nje. Izvukao je šaku iz njenih usta i kleknuo pred njom, a zatim joj grubo raširio noge.

 

Lidija: “Uhhhhh… uzmi je… okusi je…” – pohotno je molila.

 

Opet ni malo nežno – raširio je rukama njenu pizdu. Oduševljeno je buljio u tu zrelu, iskusnu i očigledno često jebanu pičku. Bila je mokra, topla, sjajne crveno-roze nijanse i mirisa koji je obožavao. Prišao je i mirisao tu predivnu sluzokožu, gledajući njen kanalić, njene neravnine i nabore, njen poveći klitoris… čak i malenu skrivenu rupicu urinarnog kanala.

 

Nije bilo nežnosti. Snažno je pljunuo na klitoris a potom ga obgrlio svojim usnama pre nego je nabio prste u nezasiti ulaz te pizde koju je zaista noćima sanjao!

 

Lidija: “Aaaaaahhh… još Nidžo… jače…” – sisao joj je klit i sve više uvlačio svoju šaku u nju!

 

Curila je, opuštala se i grčila… “zvala” ga je da celu svoju šaku gurne u nju. Osetio je jasno tu njenu želju i potrebu, i opreznim potezima je uspeo da do zgloba desne ruke uleti u razvaljenu Lidijinu pičku!

 

Nikola: “Ako ti nisam rekao…… JEBENO si ukusna!”

 

Celom šakom ju je jebao, razdvajajući prste koje je ta iskusna pizda snažno stezala dok se grčila. Ubrzo je izgubio kontrolu i nije više lizao samo klit, već je balavio po svim delovima, upijajući i gutajući predivne sokove koje je obilno lučila. Orgazmi su joj se smenjivali dok je jecala i čupala ga za kosu.

Pročitajte i ...  Shemale Matorka Komšinica 5. Deo

 

Lidija: “Izjebi me… izjebi svoju napaljenu KUČKU!”

 

Podigao se, spustio joj gornji deo haljine i počeo da joj gricka i sisa bradavice, trljajući kurac po njenoj željnoj pizdi.

 

Lidija: “Uhhhh… grizi ih, liži ih… tvoja sam… radi mi šta hoćeš!” – uživala je u toj pokornoj ulozi dok ju je mladi jebač obrađivao.

 

Iako već tada na ivici, Nikola je zgrabio svoj kurac i nabio se u jednom potezu!

Kao da je tada oslobođena zver u njemu! Prelazio je jezikom sa sisa na njene usne, i ponovo na sise… ulazeći snažno i duboko svakim pokretom. Tela su im se tresla od siline nabijanja, kao i samo vozilo koje je poskakivalo. Lidijini dodiri, njene reči i znanje kojim se nameštala i dozvoljavala sjajan pristup svom jebaču, sve to je samo učinilo taj perverzan trenutak još napaljivijim.

Da, želeo je svoju kučku i dobio ju je.

 

Nikola: “Ove tvoje jebene sise! Uhhh kako ću se samo isprazniti na njih! Da budeš prljava kučka kakva jesi!” – nije mogao više!

 

Lidija: “Uhhhh… okupaj ih! Prskaj po njima Nidžo, isprljaj me!”

 

Izašao je iz nje, usmerio kurac i počeo snažno da prska po njenim grudima. Nije ni čekala da završi već je brzo uhvatila sise i primakla ih svojim ustima. Sisala ih je i skidala predivnu toplu tečnost sa njih, gutajući bez prestanka. Ono što nije mogla dohvatiti, Nikola je velikodušno skupljao rukama i “hranio” je svojom spermom. Bila je to jedna duga i ukusna gozba.

 

Oboje tako musavi i crveni, pogledali su se i nasmejali.

 

Nikola: “Znam znam – jebeno smo ukusni.” – obrisao je znoj sa čela i srušio se od umora na mesto vozača.

 

 

 1. SOFIJA

 

Namestili su pohabanu odeću na sebi, smestili se u sedišta i taman pre nego je Nidžo upalio auto, Lidiji je zazvonio telefon. Čim je pogledala na ekran- veselo se osmehnula i srećno je prihvatila poziv.

 

Lidija: “Pa gde si ti meni? Hahaha… jaooo, sva si mi u obavezama. Misliš li se ti ikada malo opustiti? Aha… dobro… što se mene tiče – on je i više nego spreman. Znam da ti željno treba… ma potpuno te razumem. Dakle sutra… u koliko? Okej… Važi dušo, eto nas za 30ak minuta.”

 

Nikola je slušao ali nije shvatio kontekst razgovora jer nije mogao da čuje glas sa druge strane veze.

 

Nikola: “Jel je sve u redu?”

 

Lidija: “Sve je Nidžo u najboljem mogućem redu. Ali, da ti ne govorim ja ništa, vozi do Gradske Kuće i neka ti Sofija sve lepo objasni.”

 

Nikola: “Sofija?”

 

Lidija: “Da Sofija, upoznao si je. Nemoj mi reći da si zaboravio na tako zgodnu pičku?”

 

Nikola: “Nisam naravno… nego, ko je ona?”

 

Lidija: “Samo ti vozi.” – namignula mu je ali odgovora nije bilo.

 

 

Vožnja je tekla u tišini i u Nikolinom zamišljenom pogledu. Vozio je po propisima bez greške, ali je bilo jasno da je mislima negde daleko. Bio je ubeđen da je on taj o kome su Lidija i ta tajanstvena Sofija razgovarale, ali je znao da mu Lidija neće ništa reći. Bio je strpljiv i zahvaljujući smanjenoj gužvi i srećom sa semaforima, veoma brzo su se našli u centru grada. Čekali su parkirani neko vreme dok nije naišao jedan zatamljeni crni auto koji ih je usmerio na sporedni ulaz Gradske Kuće u kojoj je stolovao gradonačelnik grada.

 

Crni auto se tada zaustavio pa se Nidžo parkirao iza njega. Ubrzo se iz skrivenih vrata velike sive zgrade pojavila Sofija i ušla u automobil na zadnje sedište.

 

Sofija: “Pa dobro ljudi, mogli ste malo provetriti, ovde prosto vrišti na seks.”

 

Dok su se njih dve grohoto smejale, Nikola je promenio sve nijanse crvene boje na svome licu.

 

Sofija: “Kako se mali pokazao?”

 

Lidija: “Hmmm… i dalje mislim da je najbolji do sada. Ali što bi ti rekla – sačekaćemo krajnji test.”

 

Sofija: “To je lepo čuti.” – sve vreme je zapisivala nešto u svoju faciklu. – “Nidžo, sutra 22h da budeš na poligonu. Tada više nema nikoga pa ćeš imati fino mir i uslove da se potpuno skoncentrišeš. Ja i Sofija te čekamo tamo. Posle ćemo malo po gradu i to će biti to, položiš i svi srećno kući… jel to jasno!?” – govorila je brzo pa je Nikoli trebalo neko vreme da sve reči “pohvata.”

 

Nikola: “Kako već? Mislim, ja imam još časova da…”

 

Lidija: “Nidžo, pitala te je da li ti je JASNO?” – ovaj put ni jedna nije imala osmeh na licu već su ga gledale ozbiljnim i oštrim pogledom.

 

Nikola: “Da… jasno.”

 

Lidija: “I obuci se laganije, čujem da će sutra biti VRELO veče.”

 

Sofija: “Uhh i ja sam tako čula. A ti Nidžo ne brini, ako si zaista toliko dobar koliko mi Liki kaže, neće biti problema.” – spremila je fasciklu i krenula da izlazi iz auta. – “E da, pre nego odem, reci mi Nidžo – jel veruješ u slučajnosti?”

 

Nikola: “U sluč… kako mislite?” – bio je potpuno zbunjen.

 

Sofija: “Zapamti ovo – u životu ne postoje slučajnosti.” – namignula mu je i izašla napolje.

 

 

 1. POLAGANJE

 

Celo to veče i sutrašnji dan, Nikola je proveo u razmišljanju i zbunjenosti. Naravno da mu je bilo drago što je dobio šansu da polaže tako brzo, ali je prosto bilo previše pitanja na koje nije imao odgovor. Nije mogao da se otme utisku da je “sve bilo previše dobro, da bi bilo istina.” Posebno Sofija… ko je ona i šta joj znači ta “slučajnost koja ne postoji.” Zatim Lidija, kako zna sve to što zna o njegovom životu? A na posletku – ko je još čuo za polaganje vozačkog ispita u 10 uveče!?

 

 

U svojoj nešto tanjoj trenerci i laganoj majici, Nikola je nekih deset minuta ranije stigao na poligon koji je bio osvetljen snažnim reflektorima. Na samom kraju, tačno pored onog starog hrasta, ugledao je poznati automobil.

 

Prišao je kolima iz kojeg su tada izašle Lidija i Sofija. Umalo se nije srušio kada je shvatio da su obe bile obučene kao dve najveće kurve sa nekog ćoška. Mrežaste tamne čarape, suknje toliko uske i kratke da jedva da su išta pokrivale, majice tanke i na bratele sa ogromnim dekolteom, lica našminkana crvenim nijansama a na ramenu obešene poveće torbice.

 

Sofija: “Mali, zatvori usta i ulazi u kola.” – stroga i tiha naredba koju je odmah poslušao.

 

Sofija je sedela nazad a na suvozačevom mestu je bila instruktorka Lidija. Auto je bio ispunjen njihovim slatkim parfemima – miris koji je uz sliku te dve iskusne milfice prosto ježila kožu mladog Nikole.

 

Lidija: “Nešto ti nije jasno?”

 

Nikola: “Ja sam mislio da… zar ne treba policajac da bude prisutan…” – mucao je.

 

Sofija: “Šta ćeš policajca pored nas dve. Dobro, ako baš toliko brineš, evo ponela sam ja sve…” – otkopčala je torbu i prvo je izvadila jedan nešto kraći pendrek, a potom i dva para lisica. – “Eto, sve je tu, sve je po propisima. Ajde sad – pali auto i vozi, a ti Lidija prati da sve bude po propisima. Ne daj Bože da prekrši neko pravilo – jebeno ću vas oboje vezati i kazniti!”

 

Lidija: “Ne brini. Neće to Nidžo dozvoliti. Ajmo mali.”

 

Stegnut i poprilično napaljen, Nikola je upalio auto i počeo da obavlja određene manevre na poligonu, trudeći se da što manje gleda u njih dve, ali to nije bilo izvodljivo. Perifernim vidom je bilo jasno da Lidija mazi svoje butine i grudi, dok je na retrovizoru povremeno gledao u Sofiju koja je ljubila i lizala svoj tvrdi pendrek.

 

Naravno da je postajao tvrd, naravno da je gubio kontrolu… ali je nekako uspeo da održi koncentraciju i da parkiranjem završi poligon bez greške.

 

Sofija: “Uhhh… kako si lepo ušao.”

 

Lidija: “Mmm… rekoh ti ja da mali sjajno ulazi.”

 

Sofija: “Jeste da je na ivici bele linije… malo je dublje ušao, ali Liki, nema ništa loše u tome, zar ne?”

 

Lidija: “Nikako Sofi, što dublje – to bolje.”

 

Govorile su piskavim i jebozovnim glasovima gledajući ka Nidži koji je goreo! Tek tada je primetio još jednu stvar – nisu imale gaćice na sebi! Kratke suknje i razdvojene noge su mu dale šansu da vidi Lidijinu potpuno glatku pizdu, a preko retrovizora je video blago dlakavu i ništa manje napaljivu pičku Sofije, koja ju je mazila vrhom pendreka.

 

Lidija: “Jel ti se sviđa?” – prišla je da mu šapuće kako Sofija ne bi čula, a usput je gnjavila svoju picu prstima.

 

Nikola: “Molim? Šta…” – zatvorio je oči i skamenio se u mestu.

 

Lidija: “Sofija… vidim da je gledaš. Nemaš pojma kakva je to kurvetina. Kao i ja – i ona obožava mladi kurac u sebi! U svojim ustima… u svojoj pičkici… ali posebno u svome iskusnom, razrađenom čmaru. Otvori oči i pogledaj je…”

 

Otvorio je oči i ustremio se na retrovizor. Sofija je sisala vrh pendreka i gledala u Nikolu. Zatim je izvadila pendrek iz usta, namignula mu i pokazala prstima na dole. Uhvatio je ogledalce i usmerio ga niže. Bila je potpuno raširenih nogu a sa pendrekom je kružila oko tamnijeg čmarića i masirala ga tom zapljuvanom palicom.

 

Ruka na kurcu, usta polu otvorena, a Lidijini prsti natopljeni sokovima su mu ubrzo završili na jeziku! Sisao ih je i mazio se dok je gledao kako palica sve dublje ulazi u Sofijin mekani i opušteni čmar.

 

Lidija: “Uhhh kako samo voli da se jebe u dupe. Noćima mašta i sanja da je baš TI razbijaš od kurca…” – spustila mu je trenerku i oslobodila mu kurac. – “…a ja znam da ćeš ti to vrlo rado obaviti, baš onako kako si i mene izjebao. Inače, ona obožava da se jebe na onom istom mestu… pa ti vidi šta ti je činiti.” – spustila se i obuhvatila usnama njegov natečeni glavić.

 

Nikola: “Aaahhh…”

 

Sofija je izvadila pendrek iz čmara, ščepala Nidžu za kosu i počela da prelazi vrhom palice preko njegovih usana, ostavljajući opore sokove i aromu po njima.

 

Sofija: “Vozi mali… dok ti ga ova tvoja kučka puši, želim da nas odvezeš tamo gde si je jebao! Nemoj slučajno da pogrešiš negde, inače padaš – jasno!?”

 

Pustila ga je i povukla tada Lidiju za kosu i odvojila je od kurca kako bi ga snažno pljunula, a potom joj nabila usta nazad i snažno je nabijala. Nikola je cvileo! Jedna mu je snažno pušila kurac dok je druga legla kako se ne bi videla kroz prozore auta, i nabijala palicu u svoje dupe uz predivne i jebozovne zvukove.

 

Znao je da ne sme kroz centar grada, prosto nije imao toliko koncentracije, tako da se brže bolje probio do sporednog puta i uputio ka napuštenom parkiću. Vozio je nešto brže slušajući usput Sofiju i trpeći ozbiljne napade Lidije koja ga je ponovo oduševljavala svojim oralnim sposobnostima.

Međutim, još pre šumice je izgubio kontrolu!

 

Nikola: “Aaaaaahhh…” – počeo je snažno da svršava Lidiji u usta, ne prestajući da vozi!

 

Sofija: “Uhhhh… daj i meni kurvice jedna… pljuni mi u usta tu sočnu spermu.” – iako je dosta progutala, Lidija je ostavila deo u ustima i prenela Sofiji koja je svršila čim je okusila tu prljavu i divnu mešavinu sperme i pljuvačke. – “Mmmm… Nidžo… nemoj slučajno da ti se spusti… odmah padaš ispit!”

 

Nije morala da brine. Nikola je i nakon svršavanja ostao tvrd a Lidija mu ga je čistila jezikom i nadrkavala još više. Čim je stigao na odredište, ostavio je upaljena svetla jer je bio mrak i viknuo – NAPOLJE!

 

Zajedno sa njih dve, i on je izašao i brzo skinuo svu odeću sa sebe. Zatim ih je zgrabio za ruke i namestio ih stomakom i grudima na vrelu haubu automobila. Svukao im je suknje i gledao ih tako nagužene u tim droljastim čarapama, ne ispuštajući svoj kurac iz ruke.

 

Sofija, Lidija: “Razjebi nas mali… radi nam šta god želiš… tvoje smo napaljene kučke. SAMO tvoje!” – molile su ga tako raskrečene i nagužene.

 

Nikola: “Uhhh… kako ću vas…” – izvadio je lisice iz torbe i obe im je “zaključao” ruke iza leđa.

 

Zatim je kleknuo iza Sofije i počeo da je liže po guzovima dok je prstima probijao Lidijinu pičku koja je bila odmah pored. Slobodnom rukom je razdvajao mesnate guzove i jezikom jebao Sofiju u čmar! Pljuvao joj je po čmaru, balavio po njemu… želeo ga je snažno… celo to izazivanje na zadnjem sedištu ga je prepalilo i znao je da mora da uđe u tu predivnu guzu.

 

Sofija: “Jebi me… uzmi me… molim te, nabij mi kurčinu u dupe.” – molila ga je dok su joj noge drhtale od uzbuđenja.

 

Nikola je zatim uhvatio Lidiju, počeo snažno i prljavo da je ljubi a potom je namestio tako da raširenih nogu čuči pored Sofije. Iako ne iskusan u analnom seksu, nije imao tremu. Prosto – hormoni i nagoni su bili prejaki tako da je kratko jebao Lidiju u usta kako bi mu izbalavila kurac, a potom se usmerio na Sofijin čmar.

 

Lidija: “Tako Nidžo… daj joj ga, snažno! Vidiš kako ga je željna… nabij joj ga!”

 

Ulazio je sporo koliko je mogao, do trenutka kada glavić nije prošao najužu barijeru, tada ju je ščepao za struk i nabio se svom silinom!

 

Sofija: “Aaaaaahhh…” – vrisnula je toliko da je ceo park odjeknuo.

 

Njen iskusni čmar se nije opirao već je srećno i opušteno prihvatao taj divan komad mladog mesa.

 

Nikola: “Uh, uh, uh…” – svaki potez penetracije je bio propraćen glasnim uzdahom mladog Nikole koji je uživao u tom bludnom i perverznom trenutku.

 

Lidija: “Daj mi ga… da lakše klizi Nidžo, strpaj mi ga u usta.”

 

Izašao je iz Sofije i ponovo počeo da tuca Lidiju u njena pohotna usta. Bila je to prljava i perverzna scena koju ni u svojim najžešćim snovima nije zamišljao. Zatim se i Lidija vratila u naguženu pozu na haubi što mu je dalo mogućnost da iz Sofijine guze na brzinu pređe u Lidijinu pičku.

 

Kako je samo goreo! Naizmenično je “trpao” malo Sofijino dupe, a malo i Lidijinu pizdu. Osećaj je bio predivan, imao je potpunu kontrolu nad dve iskusne vezane kučke koje su bile samo njegove. Vrištali su svo troje dok je lupkanje njihovih znojavih tela odjekivalo u noć.

 

Da, zaista ih je razvaljivao kao što su i želele!

 

Sofija: “Napuni mi jebeni čmar! Isprazni se u mene… uhhhh… jače…” – donji deo tela ga je već počeo i boleti kada se nabio do kraja i počeo da prska u njen vreo čmar.

 

Lidija nije časila ni časa i čim su prve kapi krenule da klize iz čmara, ona ih je srećno skupljala i čuvala u svojim ustima. Zatim se podigla i nasmejano je podelila sa Sofijom koja je gutala vrelu tečnost, jedva uspevajući da ostane na nogama.

 

Zadihani i potpuno mokri, Nikola ih je “oslobodio” iz lisica i tada su svo troje seli na toplu travu i gledali ka panorami grada. Osmesi i kikot su se nežno mogli čuti te vrele majske noći.

 

Lidija: “Pogledaj ga… e zato volim mlade. Razvalio nas je od kurca a i dalje je polu tvrd. Nego, šta sam ti rekla, zar nije najbolji od svih do sada?”

 

Sofija: “Jebeno najbolji! Ovaj put sam baš ubola.”

 

Nikola je zbunjeno pogledao ka Sofiji.

 

Nikola: “Ubola?”

 

Sofija: “Kao što rekoh – ne postoje slučajnosti u životu… zar misliš da svako ima privilegiju da ovo prođe? Hmmm… ne budi naivan. Pokazao si se sjajno i zato si zaslužio ovo.” – izvadila je iz torbe novu vozačku dozvolu i predala mu je.

 

Gledao je u rozikastu plastičnu dozvolu na kojoj su bili svi njegovi podaci kao i slika.

 

Nikola: “Ali kako? Mislim… ne razumem.”

Lidija: “Psssst… ne brini Nidžo, sve je rešeno. Ajde, dođi… treba da joj se zahvališ kako dolikuje.” – ustala je, uhvatila ga za ruku i dovela ga do Sofije.

 

Sofija je ležala na leđima i raširila je noge pokazujući svoju raščepljenu i potpuno mokru pizdu.

 

Lidija: “Vidi kako je lepa… napaljena… željna… budi nežan ovaj put, zahvali joj se za sve.” – drkala mu je kurac dok su prilazili raskrečenoj Sofiji.

 

Prvo je nogama zakoračio preko nje i spustio joj se iznad grudi svojom guzom. Sofija je malko izdigla glavu i veoma nežno i toplo mu lizala jaja a potom i celo telo penisa. Gledala ga je sve vreme u oči i igrala se njegovim organom koji je ostavljao mokre tragove svuda po njenom licu. Potom ju je sa osećajem uhvatio za kosu i umerenim tempom ju je kratko vreme tucao u spretna usta. Lidija je sve to gledala i masturbirala pored njih.

 

Sofija: “Bila si u pravu, zaista je jebeno ukusan.”

 

Ustao je, legao preko nje, poljubio je strastvano i vrelo pre nego mu je Lidija namestila kurac i pomogla mu da uđe u natopljenu Sofijinu pizdu.

 

Nikola: “Ahh… ko… si… ti…?” – uzdisao je i laganim tempom je tucao.

 

Sofija: “Za tebe sam Sofija – napaljena kučka. Ali to je SAMO naša tajna koju niko ne sme da zna… jel jasno!?” – govorila je bez daha dok joj se pizda grčila.

 

Nikola: “Uhhh… moja Sofija kučka… moja tajna… Jasno.”

 

Ubrzao je tempo i nije bilo problema da joj posle kraćeg vremena napuni i pizdu kao i čmar nešto ranije… bila je potpuno napunjena i iscrpljena… baš onako kako najviše voli. Zajedno sa njima, i Lidija je osetila poslednji orgazam te večeri gledajući kako sperma curka iz Sofijine pice.

 

 

 1. MATURA

 

Piće, igra, pesma, svečana odela i haljine. Matursko veče je moglo da počne, a Nikola je za ruku držao jednu od najlepših devojaka svoje generacije. Bio je nasmejan i radostan… a svakako i ponosan na sve što je postigao. Dve tačke zacrtanog plana su bile rešene… bio je na pola puta.

 

Lidija: “Mlada damo, jel bismo mogle da ti ukrademo Nikolu samo na par minuta?” – iznenada ih je prekinula dok su ćaskali.

 

Anica: “Da naravno. Nidžo, biću za našim stolom.” – poljubila ga je u obraz i udaljila se.

 

Nikola: “Kakvog li iznenađenja. Otkud vas dve?” – prišao je i zagrlio Lidiju a potom i Sofiju.”

 

Sofiju: “Ne brini, nećemo ti smetati. Došle smo samo da te pozdravimo i da ti poželimo mnogo uspeha u daljem školovanju. Ovo je za tebe.” – predala mu je veliku plavu fasciklu.

 

U njoj se nalazio indeks sa rednim brojem jedan. Fakultet i smer koje je želeo i za čiji prijemni je trebao da se sprema narednih nedelja.

 

Lidija: “Čestitam Nidžo. Želimo ti sve najbolje.”

 

Nikola: “Čekaj… šta je ovo?” – gledao je u neverici.

 

Sofija: “Zaslužio si Nidžo. Zvanično si brucoš. A sada me izvinite, ja nastupam. Ustvari, još nešto pre nego me pozovu…”  – prišla je da mu šapne – “Nidžo, Anica je preslatka… ali ako se nekada uželiš prave iskonske jebačine, nas dve smo uvek tu za tebe. Lidijin broj imaš, pa pozovi ako se osetiš usamnjenim.”

 

Direktor Škole: “A sada bih zamolio našu novu Ministarku Obrazovanja da mi se pridruži i kaže par reči za naše mlade maturante od kojih će mnogi nakon srednje škole nastaviti svoje školovanje na višim nivoima. Dame i gospodo – Ministarka Sofija.”

 

Sofija: “Uživaj mali…” – namignula mu je i uputila se ka svečanoj bini.

 

 

KRAJ 

 

                                                                                                                     MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
1 thought on “Ruke Na “2 i 10”

 1. Odlično napisani dijalozi… perverzne milfače mladog Nikolu uvode u svijet užitaka :))

  Nadam se da će biti nastavka….u kojem će se Nikola posvetiti mladoj Anici i možda…mami :))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!