Rodica iz Kuvajta

Ja nisam neki pisac pa ako bude nekih gresaka nemoj te sta zamjerit.
Bosanac sam.Imam 24god. visok,smedj,atletski gradjen i srednja zalost sto se tice spolnog organa nekih 17cm.Nikad se nisam palio na incest jer vjerujte da mi je to ogavno al ovo sto cu vam napisat to je mrak na oci.
Moja tetka u Sarajevu neke davne 80-te upoznala je na fakultetu nekog arapa iz Kuvajta,zaljubili se i uda se za njega.otisli su tamo da zive.1984god dobiju djevojcicu.Nakon toliko godina dolaze oni 2005god. da nas posjete ovamo u Bosnu.Zaustavlja se taksi pred kucu izlaze naravno oni,ali i predivna moja rodica,kad sam je ugledao ukocen ostado.Crna kosa do guze,tijelo manekenke,a sise ko iz price.Nije bila zamotana jer furali su moderan zivot.Ono zagrljaji,suze tamo,vamo al vidim na njoj da je tiha i stidna.Kazu ostaju tu da zive nece vise nazad.proslo je nekih 2-3god. Ona se vec navikla na nas zivot.Izlasci,lumpovanja,momci i do kasni paty.cuzjem ja da se voli malo pomazit sa kojekakvim frajerima,a boga mi vjerujte bila je ko vila.Lijepa ko andjeo.Jedne veceri kaze mi mama,dolaze nam arapi na veceru jer tako smo ih mi zvali.Bilo mi je drago.Dosli su.Bila je u dugoj haljini,frizura kao i Indijke pokupljena gore,odmah sam se nesto zamislio u prljave misli,mama me prekide kaze idi donesi nesto iz kuhinje.Vecerali smo.Otisao sam u svoju sobu da pregledam neki email,kad cujem korake ide ona,kaze mi:jel,slobodno dosla sam da mi snimis neke muzike,reko:ok moze.
Neka prica glupa poce izmedju nas,al kako primijetim sve je blize i blize meni,tak miris me baca u trans.Kaze mi:ej rodjak mi da smo sad u Kuvajtu mi bi se morali uzet jedno za drugo.
Tu sam se samo zasmijao al i poludio.Slucajno sam je pogledo u oci i primijetio sam da joj se nosnice sire od nekog uzbudjenja.Polahko sam joj prisao i zazvalio je,joj kako se samo ljubi.Ustala i okrenula kljuc u vratima,kako sam sjedio na stolici sjela je na mene sa uzdignutom haljinom i polako se pocela trljati,penis mi je pucao.Ljubio sam je po vratu i dojkama,joj koje je dojke imala a prirodno crna.svukla je gacice i otkopcala je moje pantole,izvadila ga je i polahko je pusila,nije to znala bog zna sta.Opet sjede na mene i navuce se na penis,bila je vatra ziva,vrela da izludi covjek.Dah je lagano ispustala zbog njih dole u spratu,kaze mi:naguzi me lagano.
Kad sam ugledao taj supak,tu guzu ma podivljo sam nacisto.Guzio sam je lagano a vagina vrela 100C*.Takav je osjecaj bio.Svrsavam,svrsavam zavapi malo jace u kako je tu ubrzala ritam,i ja sam odma iza nje ali ne u nju na list iz stampaca sam ga bacio.Posle toga nismo mogli vjerovat sat se desilo.Nakon toga smo se redovno tucali gdje smo stigli,bila je lavica,ubijala me je.Posto sam se skoro ozenio nismo vise u tom odnosu,ona ima nekog tipa radu u Afganistanu pa tako da mi je to samo sjecanje jedno veliko,al opet smo u extra finim odnosima.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *