Prvo iskustvo u bioskopu

Isao sam u bioskop *Partizan* (kod zel.stanice u Beogradu) sa namerom da odgledam pornic i da ga izdrkam. Imao sam tada oko 17-18 godina. Usao sam u salu i zauzeo mesto tako da sam bio odvojen od ostalih, kako me ne bi videli da drkam. Medjutim, cim je poceo film, primetio sam da su i svi ostali dosli iz istog razloga. Culo se tapkanje u mraku – svi su drkali. Vec posle 15-tak minuta, jedan lik koji je sedeo u mom redu nekoliko mesta dalje, ustao je i seo pored mene. Bilo mi je zabavno da se medjusobno gledamo dok drkamo, je*am to vec radio sa svojim drugarima i to me je jako palilo. U jednom trenutku je svoju levu ruku prebacio preko moje butine, pa sve blize dok nije uhvatio moj kurac i poceo on da mi ga obradjuje. Iskreno, malo sam se uplasio, je*u kruzile svakakve price o beogradskim pederima, ali jos vise sam se popalio i uzivao. Sagao je glavu i poceo da mi ga pusi. To mi je bilo prvi put da mi muskarac pusi. Imao sam u to vreme devojku sa kojom sam cesto imao sex, ali ona nikada nije uspela da ga celog primi u grlo, sto je ovaj lik veoma vesto radio. Svrsio sam mu u grlo, on je sve progutao, ustao i izasao iz sale.
Od tada sam koristio svaki momenat da odem do bioskopa i dozivim ovo isto. Jednom su mi dvojica pusila odjednom. Prosto su se otimali oko mog kurca.
Kasnije sam se ozenio, stvorio porodicu i desilo se da odem sam na nudisticku plazu Ratac, izmedju Bara i Sutomora. Eeeeeeeeeeeeee tamo sam bas uzivao. Svaki put kad sam bio na plazi od tada, pa i sada kad ulovim vreme da pobegnem od zene, uvek mi ga je neko ispusio. Ukapirao sam da uvek ima nekog medju stenama i cekaju da naidje neko kurat kako bi ga obradio na brzinu.

gresne cica maca

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *