Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Prvi put sa kolegom

6 min čitanja
seks sa nevinom

Radim kao prodavačica u jednom supermarketu i imam mnoštvo kolega. Ali jedan je poseban, moj kolega koji radi u skladištu. Visok je crnokos i jako razvijen. Ja imam 24 godine a on je stariji od ima, ima blizu 40. Ali je komad i pol!!! I nije oženjen a nedavno je prekinuo dugogodišnju vezu. A ja nikada nisam nikada imala dečka i ako mogu reći da sam atraktivna crnka. To svi kažu. Imala sam teško djetinjstvo i jako mlada se zaposlila jer mi je bilo to jako potrebno. Posao mi je uzeo svu energiju. Mlada sam ostarila. Bila sam jedna frigidna djevojka.Svi su me doživljavali kao simpatičnu i veselu djevojku, koja se uvijek smije i sa svakim je pristupačna.A u duši sam venula i kopnila…
Kolegica koja me vozi počela je uzimati i Nenada našeg zgodnog skladištara. Jednom je uzela još dvije kolegice tako da sam ja sjela od iza sa Nenadom. Nešto jako čudno mi se počelo dešavati. Osjetila sam ugodnu toplinu u trbuhu i ugodne žmarce koji su se protezali po cijelom mom tijelu. Od tog dana nisam mogla prestati misliti na Nenada. Počela sam ga i sanjati a kada bih se budila ostajala je ona teška i gorka praznina. Malo po malo nas troje počeli smo se voziti s tom jednom kolegicom i ja sam uvijek sjedala od iza sa Nenadom.I uvijek isti onaj predivan osjećaj me obuzimao.seks sa nevinom Tu sedmicu radili smo popodne i navečer se vraćali kući. Prva je izlazila kolegica koja je sjedila ispred , pa ja pa onda Nenad.Dobro se sjećam bio je utorak. Taj utorak Nenad mi je sjeo bliže nego ikada. Položio je ruku na moju nogu i počeo me milovati. Zatim ju je zavukao u moja bedra i milovao primačući ruke mom međunožju koje je bridilo. Kada me dodirnuo stresla sam se i jedva zatomila jecaj. Ja sam položila ruku na njegova bedra i pomilovala ga po snažnoj nozi. Zagrizla sam usnicu da ne ispustim krik zadovoljstva koji me obuzimao dok me gladio između nogu, dok je milovao mjesto koje nitko nikada nije dirao. Kada sam osjetila da se ne mogu kontrolirati uhvatila sam ga za ruku i odmakla.
Sutradan kada sam ja izašla Nenad je rekao da će i on tu izaći kod jednog prijatelja.Sva sam se naježila. Kada je kolegica otišla zgrabio me u zagrljaj i utisnuo strasan poljubac u moje usne. Zagrlila sam ga i uzvratila poljupce. Duboko sam i nekontrolirano disala. Uzbudila sam kao nikada u životu. Počela sam osjećati ono što nikada nisam. “Dođi” rekao je i uhvatio me za ruku. Odveo me u zgradu do moje i otključao neki stan. “Ne boj se. To je stan mog prijatelja kojeg ja održavam. Uđi, osjećaj se kao kod svoje kuće. Moj je prijatelj na putu u Dalmaciji je i neće doči još pet dana” rekao. Počeli smo se ljubiti na hodniku i milovati. Polako me svukao pa sebe. Pogled mi je zastao na njegovom međunožju. Kurac mu je bio spušten ali zastrašujuće debel. Nije bio toliko velik koliko debel. Progutala sam pljuvačku i zadrhtala. Stao je iza mene i objema rukama uhvatio moje sise. Počeo ih je milovati i mijestiti dok mi je ljubio vrat i dahtao na uho. “Prelijepa si” ponavljao je. Polako je počeo spuštati ruku po mom trbuhu do mog međunožja koje je gorjelo. “Ooooooh” oteo mi se uzdah iz grudi. Počela sam se nekontrolirano tresti, drhtati i stenjati. Izgubila sam se u nekom predivnom i nikada ne doživljenom osjećaju.U jednom trenutku činilo mi se da sam napustila svoje tijelo i lebdjela. Nenad me čvrsto držao dok sam se smirivala. Okrenula sam se prema njemu i izljubila mu lice, pa vrat, pa prsa. Spuštala sam se sve niže i lizala sam mu trbuh i pupak. Uhvatila sam tu njegovu gromadu u ruku i cijelog ga oblizala.Zatim sam ga strpala u usta i počela ga pušiti. Nije bilo lako s obzirom na njegovu debljinu ali sam se trudila. I svršio je po mom licu. Kada se smirio podigao me na ruke i odveo do sobe. Polegao me na krevet i lizao mi vrat, pa bradavice. Na njima se malo duže zadržao i dovodio me do ludila!!!!!!!!! Lizao ih je i cuclao a moje tijelo prožimali su sve jači i snažniji žmarci. Zatim se spustio na moj trbuh a onda još niže. O kako me dobro lizao dolje. “Mmmmm kako lijepo mirišeš” dahtao je. Ja sam bila potpuno zanesena. Opet sam doživjela snažan orgazam. Grčevito i čvrsto stiskala sam plahtu. Nenad se podigao nad mene i namjestio svoju kurac na ulaz moje pičke koja se zgrčila. “Čekaj…moraš nešto…znati…Ja…nikada nisam…” sve je shvatio. “Bože djevica si!!!!” Zatim me poljubio i rekao da će sve biti u redu. Počeo ga je polako gurati ali bezuspješno. Nije mogao ni glavić uči.Stenjala sam i ridala. “Molim te opusti se. Što si napetije sve je teže.” rekao mi je. Malo sam se opustila i osjetila oštru i jaku bol. “Joooooj!!!!” vrisnula sam i zgrčila se. “Ovo se čini kao nemoguća misija trebao te razraditi netko s tanjim i manjim alatom. Smiri se možemo mi to” rekao je. Nije odustajao, prodirao je u mene i derao me.Imala sam osjećaj da me reže nožem. Nisam željela plakati ali bol je bila prejaka. Osjetila sam kako me širi.
I došao je do zapreke. Položio mi je ruku na usta a drugom uhvatio moju ruku čvrsto je držeći. I tada je naglim i snažnim pokretom probio tu zapreku. Mrak mi je pao na oči i zagrizla sam njegovu ruku a suze su mi oblile lice. Nije još ušao cijeli, ma ni pola ja mislim. Počela sam vikati neka se makne od mene da ne želim više. Tiho me smirivao i ljubio obečavajući da će sada biti lakše. Nastavio je prodirati u mene i širiti me. Napokon je ušao cijeli i ostao tako da se priviknem na njega. Počela sam osjećati ugodu. Polako ga je izvlačio pa ga opet polako gurao natrag. Sva nelagoda i bol su nestali. Brzo se moja pohotnica navikla na njegovu širinu i veličinu. Svršila sam uz vrisak koliko mi je bilo dobro. Kasnije smo isprobali nove poze i bilo je sve bolje i bolje… Shvatila sam koliko žena može uživati u seksu i šta sam propuštala sve ovo vrijeme. Ne bih svog Nenada mijenjala za ništa. Uveo me u novi svijet i poakazao kako je lijepo biti žena. Ma prelijepo!!!!!

Upoznavanje Hrvatska

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Goca debeljuca 1 min čitanja
Udata dama traži mlađeg 1 min čitanja
Eroticna smedjokosa 1 min čitanja

1 thought on “Prvi put sa kolegom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

beograđanke fine devojke 3 min čitanja
Ispunjavam sve tvoje snove i zeljice 1 min čitanja
lizanje dilda 1 min čitanja
jednostavna obrazovana devojka 1 min čitanja
Don`t copy text!