Prvi put sa drugaricom

Zovem se Aleksandra. Dosta sam visoka devojka. Imam plavu kosu, lepe grudi, zategnutu zadnjicu i duge noge. Imam 21 godinu. Još od osnovne škole momci lude za mnom, o srednjoj neću ni da pričam. Menjala sam ih i vrtela oko prsta koliko i kad sam htela. Imala sam gomilu drugarica pored sebe uvek. Mada, jedna se stalno izdvajala. Znale smo se od detinjstva. Zove se Dušica. Ona je malo niža od mene, ali joj telo ni najmanje ne zaostaje za mojim. I, za razliku od mene, ima jako crnu kosu. Nikada nije bila opuštena sa momcima kao ja. Bila je fina i povučena. Devojka za primer, tako reći. Jedno veče je došla kod mene da gledamo film. Pošto nismo mogle da se odlučimo koji ćemo, otišla sam kod matoraca u prizemlje, uzela prvu žestinu iz ormana na koju sam naletela, odnela gore sa čašicama, i rešile smo da veče posvetimo jedna drugoj, i odavanju tajani. I tako, čaša, po čašu, smeh, po smeh, dođosmo do tema o našim seksualnostima.

– Pa, šta znam, bila sam sa tolikim momcima, neki su mi tražili trojku, odbijala sam, ali volela bih baš da probam tako nešto. – rekla sam joj sasvim iskreno.
– Ja nisam bila sa mnogo momaka, znaš i sama. Nikad mi ni jedan to nije ponudio. Ali, to sa devojkama, zvuči zanimljivo, u pravu si. Mislim, treba probati. Šta, ako su lezbejke u pravu, a mi hetero nismo, šta ako one stvarno više uživaju u odnosu od nas? – upitala se Dušica, koja mi je posle onolike žestine izgledala ujedno kao Džoni Dep i Megan Foks.
Osetivši veliku toplinu u svom stomaku, prebrzo kucanje srca, znojenje ruku, približila sam joj se, tako da smo se sudarile nosevima. Zatim je usledio moj pokušaj strastvenog poljubca. Uspela sam samo na blic, pre nego što me je odgurnula.
– Šta to radiš, jesi li poludela? – bila je izbezumljena.
– Ne znam ni sama, pričale smo o tome, pijane smo, opuštenije, lepe smo, zgodna si, privlačna, stvarno sam osetila potrebu da te poljubim. Izvini, ako sam pogrešila, ali ja mislim da je stvarno idealan trenutak da proverimo da li su lezbejke u pravu, da li stvarno uživaju u odnosu od nas. – dok sam ovo pričala, primetila sam kako joj se šire zenice, kako se oblizuje, gleda me u usne, i gura sebi ruke u bujnu crnu kosu.
Ovo je za mene bio znak da opet napadnem. Opet sam se približila tako blizu, na šta je ona okrenula glavu. Izluđivala me je i uzbuđivala, istovremeno. Nisam znala šta radim, zbog prevelike količine alkohola, pa sam je uhvatila za ramena i oborila na krevet. Kao da je očekivala ovo. Noge je sama digla. A ja, ja sam krenula polako. Prvo po vratu, pa po usnoj školjci. Ruke sam već polako skinula sa njenih ramena, i ukrstila prste sa njenim. Ljubljenje vrata, i lizanje i grickanje ušiju je trajalo par minuta, dok nisam osetila njene uzdahe. Opet, to je za mene bio znak. Počela sam preko adamove jabučice, pa brade, i stigla do usana. Prvo sam je poljubila na blic, ali ona nije časila časa, pa mi je zalepila strastveni poljubac. Prvi put sam se poljubila sa devojkom, a verujem i ona. Budući da sam ja jednu svoju ruku držala ispod njene glave, a drugom joj mazila kosu, ona je svoje nežne ruke iskoristila da me mazi po leđima, a onda BUM! Fina Dušica je spustila ruke na moju guzu, i počela da je mesi. Mislim da je tada mogla da oseti moj osmeh, dok smo se ljubile.
Tada sam shvatila da će se moj prvi poljubac pretvoriti u moj prvi seks sa devojkom. Lagano sam, zubima, uhvatila njen patent na duksu i vukla ga skroz do dok joj ga nisam otkopčala. Bila je ispod samo u tankoj majici na brtele i brusu, pa su njene grudi vrištale da izađu napolje. Čini mi se, iako je imala brus, mogla sam videti nabrekle bradavice. Sama je skinula duks, nakon što se ispravila na krevetu. Zatim je sa mene svukla majicu. Ja sam bila samo u brusu ispod. Tada smo se gledale nekoliko sekundi, jer je ovo bio prvi put da smo se jedna ispred druge ovako obnažile, ako izuzmemo bazene i mora na kojima smo bile zajedno. Pošto sam primetila da mi gleda u grudi, koje su veće od njenih, lagano sam ga otkopčala, a moje čvrste grudi su ostale da stoje kao u brusu. Tada je ona zinula, pa potom pružila ruke i uhvatila me za grudi. Mesila ih je, i štipala me za bradavice. Dok je ona to radila, otkpočala sam joj brus, i spustila brtele, od njega i od majice. Sklonila je ruke sa mojih grudi, skinula svoju majicu i svoju brus. Sada smo ostale samo u trenerkama, koje su lagano skliznule sa nas, i boksericama. Dok sam sedela u vidno vlažnim boksericama, ona je ustala, okrenula mi leđa, a njena obla guza je stajala ispred mene. Zatim je palčeve gurnula sebi u trenerku i svukla je u jednom potezu. Dušičina obla i zategnuta guza je bila ispred moje face. Nisam mogla da odolim, a da je ne ugrizem, divljacki. Ona je vrisnula, što od uzbuđenja, što od iznenađenja.
Zatim je uradila isto što i ja, na početku priče, uhvatila me za ramena i oborila na taj isti krevet. Počela je strasno da me ljubi, pa se malo uzdigla i nabila mi svoje napaljene bradavice u usta. Dok sam ih grickala i lizala, osetila sam da polako ostajem bez gaćica. Nisam bila sigurna da li je to Dušica i dalje na meni, jer je stvarno delovala jako iskusno. Kad sam joj pustila grudi, dok sam se osvestila, videla sam njenu glavu među mojim nogama. Nos joj je bio na venerinom bregu, usta su već sisala klitoris, a dva prsta su išla napred-nazad. I dalje sam bila jako pijana, pa nisam bila svesna koliko sam vlažna, ali su zato zvukovi, koji su dopirali iz moje vagine, u toku njenog guranja prstiju, jasno ukazivali na veliku vlažnost. Kada joj je jezik otekao od sisanja klitorisa, počela je da me ljubi po stomaku, i da me liže, penjući se tako prema grudima. Prešla je jezikom preko leve bradavice, a zatim se vratila na desnu, i počela je da me ljubi po vratu i ustima. Iako je njen jezik prešao preko celog mog tela, na njenom jeziku sam mogla da osetim sokove svoje vagine. Zatim sam ja zaskočila nju, i priredila je lizanje usmine, koje je bilo bar približno, njenom sisanju klitorisa. Kada mi se nakon par minuta jezik dobro natopio njenim sokovima, rešila sam da je strastveno poljubim, jer sam videla da voli da tako delimo sokove. Posisala mi je jezik, nalik na blowjob. Bilo je fantastično. Na kraju sam samo sišla sa nje, i onako gola legla na bok prema njoj, uhvatila je za dalju sisu, a ona mene za vrat, i tako smo zaspale. Bilo je to jedno neverovatno lezbijsko iskustvo dve, do tada, potpuno hetero devojke.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *