Provod u kancelariji

Toga sam dana ostao duze na pauzi, a obzirom da sam tek poceo raditi odlucio sam ostati nakon radnog vremena i nadoknaditi izostanak. U pitanju je bilo nesto jako interesantno tako da uopste nisam primjetio da se kancelarija ispraznila i da sam ostao sam. Razmisljao sam o tome da je vrijeme da idem kuci kada sam zacuo kako se otvaraju vrata seficine kancelarije i kako se priblizava mojoj kancelariji. Usla je i rekla: pa ti jos tu, nisam znala, mislila sam da sam jedina na spratu. Rekoh joj da taman zavrsavam i da se spremam kuci, na sto me je ona pozvala na kafu u njenu kancelariju. Otisla je u toalet, a ja u njenu kancelariju, koja je bila ista kao i moja, osim sto je imala dvije fotelje i stolic.

Sjeo sam i cuo kako odlazi u kuhinju , pravi kafu, a zatim dolazi u kancelariju. Ovo je bilo prvi put da sam imao priliku vidjeti je na duze od 5 min nakon razgovora za posao. Malo razbarusena kosa, poslovni tamni komplet, bijela kosulja, crne cipele sa visokom stiklom, a ispod toga tijelo koje je po mom misljenju i odgovaralo nekome njenih godina, po mojoj procjeni, blizu 40.

Pricali smo o poslu, da bi me usred razgovora pozvala da pridjem prozoru da mi pokaze zgradu koja se gradi i u kojoj je kupila stan. Stao sam odmah pored nje i osjetio kako mi se kurac dize i kako pokusavam bolje vidjeti sa cime ona to raspolaze. Rekla je da jedva ceka kada ce se useliti, iako je stan velik, a ona zivi sama.

Zazvonio je telefon i ona se okrenula stolu, nagnula, podigla slusalicu i zapocela razgovor. Njeni guzovi su bili tik ispred mene, a obzirom da je nesto trazila na ekranu nisam se ustrucavao dobro je odmjeriti. Sada mi se cinila vise nego dobra. Kurac mi se u potpunosti digao, bio je tvrd kao kamen. Najednom se uspravila i sjela, a ja sam brzo podigao pogled u pravcu zgrade. Okenuo sam se da izadjem iz kancelarije dok ne zavrsi razgovor i pokusao joj to pokazati rukom, ali me ona uhvatila za ruku, stavljajuci mi do znanja da razgovor nije vazan, a ruku mi nije pustala.

Zavrsila je razgovor i ne ispustajuci moju ruku stavila je na svoje rame, a sama je, okrenuta ledjima, stala ispred mene. pricali smo, a ja sam mislio da ce mi kurac iskociti iz hlaca. Odjednom se naslonila ledjima na mene i pocela trljati dupe o moj kurac. nekako sam to ocekivao i odmah sam spustio ruke na njene grudi i polako joj poceo raskopcavati kosulju. vidio sam dvije lopte stisnute u brus i zavukao jednu ruku dirajuci je po grudima, pipajuci bradavice koje su bile tvrde kao kamen. Zastenjala je i pokusala se okrenuti, ali joj nisam dozvolio, vec sam je cvrsto obujmio oko struka i poceo skidati, prvo sako, pa kosulju, pa brus. opet se pokusala okrenuti i ja joj opet nisam dozvolio, ovaj put sam je uhvatio za pesnice, prislonio ih na prozor i rekao da tako ostane.

I dalje je mijesala i trljala dupe o moj kurac, a ja sam je ljubio po vratu, stiskao grudi, stipao bradavice, na sto je pocela glasno uzdisati. Uspio sam skinuti ostatak njene odjece, a sebi samo hlace nakon cega sam prislonio nabrekli kurac uz njenu picku. Bila je vlazna i vrela, ali pravu vrelinu sam osjetio tek kada sam joj gurnuo prste u picic. jao, sta to radis, uzasno sam se napalila. Igrajuci se sa njenim picicem osjetio sam kako iz nje cure vreli sokovi, kako je ukocila noge i pocela glasno uzdisati. to, to, takooo. pomjerio sam se u stranu i nastavio joj trljati picic, a prstom druge ruke sam joj obradjivao supak i na kraju joj ga i gurnuo. Aaaahhhh, ahhhhh, pocela je vikati, a ja sam bjeomucno trljao njen picic i prstom je jebao u supak.

Jebem ti tvoje prstice, rekla je i pocela se trzati, ispustajuci krik zadovoljstva. spustila se na tepih, skupila i nastavila tresti, glasno dahcuci, dozivljavajuci jos jedan orgazam. Stajao sam i gledao je kako sklupcana lezi na podu. Razmisljao sam kako da je sada jebem, a onda se ona pridigla na koljena i pocela da mi ga pusi igrajuci je mojim jajima.

Nakon toga je pocela da mi naizmjenicno pusi i lize jaja sto me je jos vise napalilo. Kada je opet krenula da pusi uhvatio sam joj glavu ne dozvoljavajuci da predje na jaja. u trenutku sam je pogledao u oci i shvatio da karam seficu, da mi ona pusi kurac i da sada ja nju kontrolisem. Poceo sam joj gurati kurac sto dublje mogu da bi se ona u jednom trenutku zakasljala i otrgla iz mojih ruku. Ponovo sam je uhvatio i opet nabio u usta, ovaj put jako i do kraja da bi ona pocela mumlati i vristati i tako nekoliko puta.

Onda sam ga izvadio, presijavao se od njene pljuvacke, a ona je glasno disala boreci se da dodje do vazduha. pomogao sam joj da se pridigne, a onda je podigao na sto i rasirio noge. Picic joj je bio obrijan, potpuno mokar od sokova koji su se izlijevali iz njega sve preko prepona. iz dzepa sam izvadio kondom i poceo ga stavljati na nabrekli kurac, gledajuci je kako se povlaci malo unazad, namjesta ruke za bolji oslonac i gleda u mene.

Jebes me, a da se nismo ni poljubili, rekla je. Prisao sm joj, privukao je sebi i poceo je ljubiti, a onda sam gurnuo kurac u njnu mokru picku. I dalje je bila vrela, a ja nisam taktizirao vec sam ga nabijao jako, do kraja, a ona bi svaki moj prodor popratila uzdahom. legla je na ledja, a ja sam uhvatio njene noge i stavio ih na svoja ramena. Nastavio sam se zabijati jako u nju, sise su joj skakale gore dolje, a ja sam ih uhvatio, stiskao, razvlacio…

Nisu bile tvrde kao kod mladjih zena sa kojima sam bio, ali su bile dovoljno velike i imale su bradavice koje su strsile u vazduh kao koplja, a ona je tako iskusno vracala i stenjala da sam ludio. Onda sam je uhvatio za zglobove i rasirio noge gledajuci kako se moj kurac pojavljuje i nestaje u mokrom i uzavrelom kanalu. Izasao sam do kraja, a onda joj ga zabio tako jako da su nam se karlice bukvalno sudarile. Osjetio sam da cu ubrzo svrsiti pa sam joj uz jebanje poceo trljati picic. Istog je trenutka pocela glasno uzdisati da bi nakon par trenutaka rekla kako ce svrsiti i kako hoce da to skupa uradimo.

Odlijepio sam, zabijao sam joj kurac do kraja, ne stedeci ni sebe ni nju, a ona je pocela vristati: gotova sam, gotova, gotovaaaaaa. opet se ukocila i mogao sam osjetiti kako moj kurac pliva u moru vrelih sokova na sto sam i ja eksplodirao divljacki joj ga zabijajuci,pomjerajuci i nju i sto na kojem je bila. Poceo sam svrsavati.

Legao sam na nju, a iz moga je kurca sperma kuljala, imao sam osjecaj da nikada nece stati. Nekoliko puta sam se protresao, a ona me je svaki put dvrsce stegla. legao sam nju, a glavu sam stavio na njene grudi, cija je mekoca sada bila predivna. Ako budemo saradjivali kao sto se jebemo, nece biti problema, rekla je. ne brinite sefice, moja je zadaca da uvijek budete zadovoljeni, odgovorio sam, na sta se ona nasmijala.

Podigao sam se i polako izvukao jos uvijek nabrekli kurac i skinua kondom. a jos se i cuvas, svaka cast, mislim da cemo dobro saradjivati. Zavalio sam se u njenu stolicu, a ona je sa stola uzela cigarete i zapalila. Jos smo malo pricali, a onda otisli svako svojoj kuci.

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *