Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Prljavija nego što Izgleda

5 min čitanja
jebu je dvoje profesora

Golo poziranje i fotografisanje, posebno kada je rade amateri, je prelepa umetnost. Autoportreti daju poseban prozor u biće osobe koji malo koji drugi medijum može da pruži. Sa 18 godina Ceca je svoj umetnički dar u datoj umetnosti pretvorila u savršenstvo. Ja, kao njen dečko, svaki dan sam bio zahvalan što sam mogao da prisustvujem njenoj umetnosti.

Upoznavanje Hrvatska

Sve je počelo stidljivo, jednostavnim fotografijama njenih grudi, delimično prekrivenih njenim rukama. Polako je napredovalo do pune golotinje, dok je krišom pozirala u svom kupatilu pre spavanja, ostavljajući me da uživam u proizvodu njenog rada kad bi zaspala.

Jedna slika posebno je ostala urezana u mom sećanju do danas. Sedela je na toaletu, raširenih nogu, a plava kosa joj je blago prekrivala grudi, puštajući svu pažnju da privuče njena sveže obrijana pička. Bio je to moćan prizor. tinejdžerka se slika dok piški

Već u početku sam znao da će ovaj poklon koji sam dobio kad tad biti podeljen sa još nekim. Bila je prilično iznenađena kada sam zatražio da podelim neke od njenih slika sa svojim najbližim prijateljima. Bio sam iskren, čineći da to izgleda slično nekoj igrici (iako sam jasno mogao da primetim uzbuđenje u njenom glasu), i ona se odmah složila.

Najpre sam izvesnim prijateljima pokazivao njene slike na prilično detinjast način. Sa obzirom na njenu sklonost da nosi široku odeću, mnogi moji prijatelji sumnjali su u autentičnost mojih tvrdnji o veličini njenih grudi. Jednog dana, sedeći za stolom, prekinuo sam “raspravu o njenim veličinama” jednom zauvek tako što sam otvorio telefon i ušao u folder u kojem sam pomno čuvao svako njeno umetničko delo.

Odabrao sam savršenu sliku na kojoj je čvrsto držala grudi dok je pozirala sa svojim predivnim osmehom. Međutim, na njihovim licima sam mogao da vidim da nisu tako duboko cenili njenu veštinu, koliko sam je ja cenio. Očigledno da nisu razumeli umetnost u potpunosti, ako uopšte.

Pročitajte i ...  Sestrica

Usled toga, svi ti moji mlađi prijatelji su otpali a ja sam Cecu ohrabrio da podeli svoje telo sa drugima ali onima koji su stariji od nas. Nekako mi je ideja njihovog uzbuđenja zbog moje gole devojke bila erotski opojna.

Započela je prepisku sa prijateljem svog oca, dotični koji je, kao čovek od ukusa, jednom pokušao da je namami u svoju kuću bez znanja njenog oca. Ceca je, naravno, kulturno odbila, ali mu je iste večeri poslala sliku kako pozira u ogledalu u svom donjem vešu. Natpis je jednostavno glasio: „Da li ti se sviđa ovo?“

Njegov odgovor je bio jednako oskudan, ali sasvim direktan: „Da, ali sada mi pokaži više“.

Umirala je od želje da mu se pokaže. Sve vreme me je obaveštavala o njihovoj prepisci dok smo vodili video poziv preko naših kompjutera. Sledeća slika je, po mojoj preporuci, bila slična, ali bez grudnjaka. Znajući potpuno dobro moć i uticaj koji je imala nad njim, Ceca se poigravala sa starijim čovekom.

„Zar nisam premlada da ovo radim s tobom?“

Na naše veliko iznenađenje, nije delovao uznemireno ovom primedbom. „Ne dušo, ako ti se ovo čini kao nešto što ti prija, treba da se izraziš onako kako želiš.”

Dobar je, pomislih u sebi. Kroz ekran sam mogao da vidim da se uzbuđuje, a to je moglo značiti samo dobre stvari za nas oboje. Pitao sam je da li joj smeta da masturbiram dok je pozirala.

„Slobodno dušo, ali molim te nemoj svršiti.“ Rekla je sa slatkim osmehom.

Uveravao sam je da neću, iako bi to, znajući sebe, bilo teško ispuniti. Na sledećoj slici je bila potpuno gola, stidljivo je prekrivala lice, kao da izbegava da je neko prepozna, dok je lagano prekrstila noge da bi ocrtala svoju guzu. Bio je očigledno impresioniran, i nastavio je svoju šarm ofanzivu.

Pročitajte i ...  Ispunjena želja

„Neverovatna si dušo, imaš najlepšu figuru koju sam ikada video. Da li se često dodiruješ?“

Pitanje ju je nateralo da se lagano nasmeje. Ceca je bila seksualno aktivna onoliko koliko devojka njenih godina to može biti. Ne samo da je često masturbirala, ostavljajući mi perverzne video-grafičke dokaze, već je imala i seksualne odnose na nedeljnoj bazi, posebno vikendom. Ali svakako da to nije želela njemu da prizna.

„Ponekada, posebno kada moj dečko ne uspe da me dovede do orgazma.“

Ja sam se nasmešio. Znao sam da je to laž, uvek sam je dovodio do orgazma, ali oboje smo znali da ovaj čovek žudi za pozicijom superiornosti.

„To ima smisla u tvojim godinama, ali nećeš imati taj problem sa mnom. Znaš li kako da pružiš oralni seks dušo?“

Opet moj osmeh. Baš tog dana, u školskom kupatilu, prosuo sam svoje seme po njenom jeziku nakon samo pet minuta njenog oralnog rada.

Uhvatila je telefon i postavila ga iznad glave, izvlačeći jezik i okrećući oči prema gore, da izgleda kao da mu puši i gleda ga u oči.

„Da li je ovo ono što želiš da vidiš tatice?“ Ceca je avanturistički uzvratila poruku uz sliku.

„O da dušo, počinjem da mislim da si možda prljavija nego što sam mislio… a svakako jebeno prljavija nego što se predstavljaš“ odgovorio je.

Ceca me je pogledala. „Da mu pokažem?“ – upitala je drhtavim glasom. jebu je dvoje profesora

Tačno sam znao na šta misli. Snimak snimljen pre manje od nedelju dana, na kojem dvoje njenih profesora istovremeno vode ljubav sa njom, dok je snimala jedna od njihovih žena. Bio je to možda najlepši perverzni trenutak kojem sam ikada prisustvovao. Njeno zadovoljstvo, vidljivo na njenom licu dok su je jebali bez zaštite, rizikujući svoj posao i reputaciju zbog dara njenog tela, pomešano sa zlobnim, a opet divećim komentarima žene, kad je polako shvatala da nikada ne može da zadovolji dva muškarca u odjednom kao što ta mlada devojka može.

Pročitajte i ...  Sex sa udatom damom

To je priča za neki drugi dan, bez sumnje.

„Možda neki drugi put“, odgovorio sam.

Zaista je bila prljavija nego što su to njen izgled i ponašanje otkrivali.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

beograđanke fine devojke 3 min čitanja
Ispunjavam sve tvoje snove i zeljice 1 min čitanja
lizanje dilda 1 min čitanja
jednostavna obrazovana devojka 1 min čitanja
Don`t copy text!