Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Prevaren

8 min čitanja
gej trojka

Taj vikend sam odlučio posjetiti baku u drugom gradu. Naravno, išao sam jij pomoći, ali primarni cilj je bilo i pokarati se s nekim iz metropole. Kakvo i je vrijeme zimi, mrak pada vrlo rano. Obavio sam sve svoje obaveze i odlučio prošetati do jezera. Čuo dam da tamo bude akcije kad padne mrak. Putem sam bio logiran na romeu. Došao sam do jednog šumovitog dijela, ali nigdje nikoga. Vidio sam na tlu maramice i kondome. Otvorio sam romeo, a od 7 posjetitalje, jedan mi je zapeo za oko. Bio je to profil na kojem su 2 lika. Kliknuo sam da malo vidim, i pročitao sam da su to dva prijatelja željni dobre zabave. Jedan lik je bio nešto stariji od mene (30ak godina), a drugi stariji (oko 50ak god). Ostavio sam naljepnicu „sexy“. Nije prošlo dugo, stigla mi je poruka „bok“.
-„Bok“, odgovorio sam.
-„Jesi za fun sad?“, pitao je.
-„S kojim od vas dvojice 😁“, pitao sam.
-„S obojicom“, odgovorio je.
Leptirići su mi proradili u trbuhu, ali sam odlučio.
-„Gdje da dođem?, pitao sam.
Dao mi je adresu, i rekao da će me čekati sve spremno.
Došao sam pred zgradu. I dalje sam se mislio hoću li ili da odustanem. Išao stepenicu po stepenicu, dok nisam došao pred vrata. Udahnuo sam duboko i rekao u sebi „To je to, nema nazad“. Pozvonio sam, a nlađi lik mi je otvorio vrata i pokazao rukom da uđem. Bio je samo u papučama i ogrtaču. Rukovali smo se, uzeo mi je jaknu i pokazao kupaonicu. Skinuo mi je slušalicu s tuša i rekao da kad završim dođem u dnevni. Trebalo mi je jedno 15ak minuta da se očistim. Kako je bilo toplo, skoro vruće u stanu, nisam se niti oblačio, samo sam stavio papuče na noge i uputio se u dnevni. Njih dvojica su sjedili na kauču. Ušao sam polako, onako sramežljivo i preplašeno.
-„Ne boj se, opusti se“, rekao je stariji.
-„Da vidimo koga to imamo?“, rekao je mlađi.
-„Stani ispred nas, okreni nam leđa“, govorio je stariji.
-„Stavi si ruke na koljena. Mm, tako, bravo. Stavi desnu ruku na desni guz. Mmm, bravo. Prst na rupicu. Bravo, tako. Evo ti lubrikant, i stavit ćeš si taj kažiprst u guzu. Mmm, tako bravo. A sad stavi i drugi. Bravo.“, završio je stariji.
gej trojkaSa smješkom sam se okrenuo prema njima, a onda je uslijedio hladan tuš.
-„Pročitali smo tvoj profil, imaš iskustva i radit ćeš sve što ti kažemo, u pritivnom bi ti slike mogle završiti na internetu.,Jasno?“, rekao je mlađi.
Klimnuo sam glavom sa strahom. Mlađio je uzeo jastuk i bacio ga ispred mene i rekao da kleknem na njega. Kleknuo sam, a on je stao ispred mene i raširio ogrtač. Uzeo sam njegov obrijani poludignuti kurac desnom rukom, poljubio glavić, pa polizao glavić, pa opet poljubio, a zatim ga pohotno stavio u usta. Dok sam mu pušio kurac, stariji je stao kraj njega, uze mi lijevu ruku i stavio je na svoj kurac. A zatim mi je uhvatio glavu i usmjerio je prema svom kurcu. Sad sam pušio starijem, a drkao mlađem. Bilo je super. Vratio sam se na mlađeg, a stariji je kleknuo pored mene. Uzeo lubrikant i ugurao kažiprst. Radio je kružne poteze. Bio je nježan, a zatim je stavio i drugi prst. U početku je bio nježan, a zatim je malo brže trzao rukom.
-„Mmm, kakva guza“, rekao je stariji i lupio me po desnom guzu. Za stenjao sam dok sam imao kurac u ustima.. Opet je gurnuo oba prsta i jebao me prstima. Udarao me je i po lijevom i po desnom guzu 3 četiri puta i to srednje jako.
-„Spremna je“, rekao je stariji stisnuvši mi desni guz.
Ustao je i stao ispred mene da mu pušim. Mlađi je otišao do stola po kondom i bacio jedan starijem koji je sad sjedio na tepihu. Pušio sam mu u doggy pozi, tako da sam već bio namješten za mlađeg. Prislonio je glavić i polako gurao. Malo me je bolilo, stenjao sam, nisam glasno jer sam opet imao kurac u ustima. Držao me je za kukove i lagano se nabijao u mene. Stariji me je gladio po glavi. Fantastičan osjećaj.
-„Daj da ga ja malo“, rekao je stariji mlađem.
Dok je stari navlačio kondom, mladi je ubrzao ritam. Kad je stari bio spreman, mladi je izvadio kurac iz mene i lupio me po guzu. Dopuzao sam to malo, a zatim polako sjeo na kurac starog, okrenut licem prema njema. Skako sam polako po njemu. Bilo je super, pomislio sam kako nije ovo ništa strašno. Stari me je privukao prema sebi i ljubio po vratu. Nisam skako više po njemu. Osjetio sam ruke mlađeg, a zatim osjetio da mi pokušava staviti ga u dupe. Jako sam jauknuo, na šta mi je stari stavio ruku preko usta.
-„šššš, opusti se“, umirivao me je stariji.
Mlađi je probao drugi put, a ja sam opet jaiknuo i trzno tako da ma mi je i kurac od starog izašao iz guze.
-„Boli me previše“, rekao sam, „ne mogu to“.
-„Ok“, rekao je mlađi i povukao me za ruku.
Odveo me je u sobu, i rekao „onda ćemo ovako“. Rekao mi je da legnem na leđa. Povukao me je po krevetu tako da mi je glava visila s kreveta. Zinuo sam i strpao mi je kurac u usta. Doslovno je karao u usta dok je stari gledao. Mladi me je uhvati za noge i stavio ih na svoja ramena, podmaza lubrikantom i počeo se nabijat u mene dok me je stari trpao u usta. Mladi je stao, a stari izvadio kitu iz usta. Podignuo me je sa kreveta, ruke sam stavio na krevet, raširio noge, a stari se je sjurio u mene. Stari me je držao za kukove i žestoko se nabijao u mene. Mladi je kleknuo ispred mene, uhvatio za glavu i nabio kitu u usta. Iz dupeta u usta, srećom pa sam se dobro očistio. Kada se je stari istrošio, opet su me vratili na krevet. Ovaj put me je mladi okrenuo na lijevi bok, savio mi desnu nogu u koljenu i nabijao se divljački u mene. Imao sam osjećaj da ćemo propast kroz krevet. Želio sam da ovo što prije završi.
-„Hoćemo ga još?“,pitao je mlađi.
-„Jel možeš?“, uzvrati je stariji.
-„Ne mogu više“, govori je mlađi kroz uzdahe.
Izgovorivši to, uhvatio me je za desnu nogu i okrenuo me na leđa, skvrčio mi je noge u koljenima i prebacio ih oko svojih leđa. Nogama sam osjetio da je cijeli mokar od znoja. Nabijao se u mene, još neko vrijeme, a zatim ga je izvadio. Kleknuo je iznad prsa i krenuo ga je drkati. Znao sam što slijedi i zatvorio sam oči. Prvi mlaz mi je pao preko čela, lijevog oka, nosa i usana, drugi preko desnog oka, nosa i usana, treći veliki na obraz i usta. Osjećao sam spermu na licu i udisao sam njezin miris. Obrisao je glavić od obraz, maknuo se je s kreveta, a ja sam ostao ležati zatvorenih očiju na krevetu. Došao je stari na krevet i kleknuo pored mene. Pomislio sam „još on i gotovo“. Uhvatio mi je glavu i podigao je.
-„Otvori usta“, rekao je.
Otvorio sam usta i očekivao da će mi svršiti u usta. Stavio mi je kurac u usta i opet sam mu pušio s mirisom sperme u nosu. Očvrsnuo mu je u ustima, prebacio mije noge preko moje glave i sjurio se u mene. Stenjao sam, uživao sam, sperma je počela izlaziti iz mene od uzbuđenja. Izvadio je kurac, i rukama raširio rupu. A onda ga opet sjurio u mene. Mladi je ušao u sobu i rekao:
-„Moram pišat“.
Stari ga je izvadio iz mene, uhvati me za ruku i odveo u kupaonicu. Ušli smo u walk-in kadu, namjestio se u doggy pozu, stari se je nabio u mene, a mladi je počeo pišati po leđima i guzi. Osjećao sam toplinu na svome tijelu i miris mokraće koji mi je izazivao grimase na licu. Pustili su tuš, i tup nas je polivao dok me stari jebao. A zatim je zatvorio tuš, još se nekoliko puta divljački nabio na mene. Ustao je i stao ispred mene. Počeo je silno svršavati po licu, bila su to četiri velika mlaza. Pusti je oonovno vodu s tuša, a ja sam stavio kitu u usta da mu ga još malo očistim. Zatvorio je vodu u tušu i izašao iz kade.
Ostao sam sam u kupaonici. Namazao sam se šamponom i isprao. Uzeo sam ručnik i pogledao sw u ogledalu. Bio sam crven u licu, koljena su mi isto bila crvena, guza crvena s otiscima prstiju, a rupica još uvijek bila malo otvorena. Obukao sam se i fopao u dnevni. Oni su goli pušili na kauču.
-„Oprosti na grubosti“, rekao je mlađi.
-„A slike?“, upitao sam.
-„Kakve slike? Nije bilo nikakvih slika. Pa to je kažnjivo i pokazao mi mobitele“, rekao je mlađi kroz smjeh.
-„A jeste me..stvarno…ali bilo je fantastično. Nešto novo, ali svakako nešto što treba ponoviti.“, bio sam iskren.
-„I da te jebemo obojica istovremeno“, rekao je stari.
-„A možda i to bude jednom. Nadam se da je i vama bilo dobro“, rekao sam.
-„Bio si super. Za poželjet.“, rekao je stari, a mlađi se klimajući složio.

Upoznavanje Hrvatska
Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Glatka uska mlada! 1 min čitanja
napunjena picka starije gospodje 5 min čitanja
potreban normalan momak 1 min čitanja

Licxni oglasi

Don`t copy text!