Pravi seks na školskom satu

Privatna srednja škola Edukacija 2001 iz Zagreba, dobitnica ovogodišnje nagrade Ministarstva spolnosti za inovaciju na polju srednjoškolskog obrazovnog programa, uvela je prvi puta zornu nastavu iz spolnog odgoja. Unatoč višemjesečnom najavljivanju da će polaznici Edukacije 2001, kao prvi u Hrvatskoj, biti suočeni s vizualnom demonstracijom osnova spolnih tehnika, nekoliko je roditelja na seks u učionici reagiralo ispisom svoje djece iz elitne privatne škole.

“Kad mi je sin ispričao što je vidio na satu biologije, naprosto sam se šokirala. Je li to škola ili javna kuća?” – izjavila je Katarina Đ (42), čiji je sin do jučer bio đak prvog C razreda Edukacije 2001.

Reakcije drugih roditelja pozitivne su. – “Barem kćerka više neće zapitkivati kod kuće o ‘onim stvarima.'” – s osmjehom kaže Martina S (39). Prvi je prikaz seksa uživo uzburkao duhove roditelja i medija, ali su učenici listom oduševljeni “nečim novim”, kako je svoje iskustvo opisao 15-godišnji Davor B., predsjednik prvog A, razreda koji je prvi ugostio jednu od dvije zasad angažirane ekipe za seksualne demonstracije.

“Čast mi je što sam baš ja vodila nastavu u turnusu.” – priznaje prof. Dinka Jakić, razrednica drugog A, ujedno i nastavnica biologije.

Ševa u odgojne svrhe?

Seks su demonstrirali Darko (23), Karlo (21) i Zdenka (24), sve studenti seksologije na privatnom sveučilištu u Novom Zagrebu. Tjelesno razvijeni crnomanjasti Darko, visoki plavokosi Karlo i vrckasta crnokosa Zdenka efektno su prikazali neke od najčešće korištenih pozicija prikladnih za mlađu generaciju, koja se tek sprema upustiti u aktivan spolni život.

Prof. Jakić rukovodila je demonstracijom te ukazivala đacima okupljenim oko strunjače postavljene u sredini učionice na bitne elemente snošaja. Dok je njeno pokazivanje palicom na spolne organe i druge dijelove tijele Darka i Zdenke izazvalo poneki kikot među đacima, žamor je zamro kad je najavljena spolna predigra.

“Sad će Zdenka pomoći Darku da mu se spolovilo ukruti, tako što će ga nadražiti ustima.” – objasnila je prof. Jakić, dok je zgodna, vrlo vitka kratkokosa apsolventica fiskulture počela gutati Darkov dotad mali i smežurani falus.

“Spužvasto tkivo Darkovog penisa sada se puni krvlju pa se spolovilo ukrućuje i raste. Uskoro će biti u stanju prodrijeti u Zdenkinu rodnicu.” – objavila je profesorica. Zdenka je, držeći studentov stvrdnuti penis u ruci, legla na zelenom dekom prekrivenu strunjaču i polako ga počela približavati ulazu u vaginu.

“Obratite pažnju na to kako penis lagano ulazi u njenu vaginu, koja se u međuvremenu navlažila da olakša prodiranje.” – usmjerila je prof. Jakić štap i ovlaš dotaknula Zdenkinu vanjsku lijevu usminu. Djevojka je imala obrijane usmine, dok je venerin brijeg bio uredno obrastao gustim, ali potkresanim crnim dlakama.

“Penis ne mora ući u vaginu sam od sebe; ako ne možete precizno nanišaniti, djevojka može pomoći mladiću, ili si ga on može sam uvesti rukom.” – govorila je profesorica, dok je Zdenka uvlačila penis, koji je za oko dvije sekunde u cijelosti utonuo u vaginu.

Fukanje pred učenicima

“Sada počinje spolni odnos u užem smislu. Darko uvlači i izvlači penis iz Zdenike rodnice, koja trenjem nadražuje njegov glavić, a penis i pubična kost ujedno nadražuju Zdenkin klitoris.” – rekla je predavačica, dok su đaci polagano kružili oko ljubavnog para da bi sagledali snošaj sa svih strana. – “Obratite pažnju na njihove izraze ugode dok ovo čine.” – isticala je Jakićeva. Zdenka je zatvorenih očiju stenjala, a usta je namjestila u izraz između smiješka i plača. Rukama je obgrlila Darka i stiskala mu lopatice, dok je gležnjevima obavila mladićeve potkoljenice. Darko se podbočio laktovima i lizao djevojku po vratu, dok je sve brže umetao penis u rodnicu do samih mošnji.

Profesorica je lagano položila štap između Darkovog i Zdenkinog torza i signalizirala momku da se malo nadigne. Ovaj je poslušno ispružio laktove i otkrio Zdenkine krupne, ali vrlo čvrste grudi. – “Nabrekle bradavice znak su velikog spolnog uzbuđenja i užitka.” – napomenula je prof. Jakić i pokretom palice naložila paru da izmijeni poziciju. – “Darko će sada prodrijeti u Zdenku odozada. Nije imao spolni odnos tri dana, zbog čega će svršiti brzo.”

Apsolventica se postavila u pseći položaj a Darko joj je u trenu ušao u vaginu, držeći je jednom rukom za bok, a drugom za sisu. – “Ovo je prekrasan položaj u kojemu muškarac jasno vidi svoje spolovilo u fazi prodiranja, dok može partnericu dodatno nadraživati po erogenim zonama, poput grudi. Usput” – pokazala je štapom – “ona može rukom trljati svoj klitoris.”

Prvo svršavanje: u usta!

Zdenka si je, oblizujući usne od zadovoljstva, malo trljala klitoris, malo stezala partnerove testise. On se sav uspuhao i zajapurio, očito se već približavajući orgazmu.

– “Darko će sada ejakulirati i to u Zdenkina usta. Posvetite pažnju na ovu vrlo djelotvornu metodu zaštite od trudnoće.”

Momak se odjednom povukao iz partnerice, a ona se okrenula na koljenima i ponovno progutala penis klečećeg partnera. Jednom ga je rukom držala za mošnje, a drugom ga masturbirala. On je isprva položio ruke na svoje bokove, ali je za par sekundi rukama zgrabio Zdenku za glavu i za rame. Iz usta mu se čulo sve glasnije krkljanje i tek što je profesorica uspjela reći – “sad će uslijediti ejakulacija”, nakrenuo je glavu, ukočio se na par trenutaka i zatim strahovito uzdahnuo. Kada mu ga je Zdenka izvadila iz usta, iz njih se već cijedilo sjeme, a iz njegovog je falusa štrcnulo još nekoliko mlazova u njenu nosnicu i lijevo oko. Svo to vrijeme, momak je od slasti curi čupao kosu.

“Kad muškarac ovako glasno zastenje, znači da je vrhunac užitka upravo minuo te da je nastupila faza olakšanja, odnosno faza ispuštanja sjemena. Zdenka ga je nažalost malo prekasno izvadila pa niste mogli vidjeti početak ejakulacije, a prvi su mlazovi ubrizgani njoj u usta.” – rekla je Jakićeva, a prisutnima se učinilo da je studentici uputila blago prijekoran pogled.

Kad je prvi snošaj bio dovršen, prof. Jakić je uperila palicu na netom svučenog Karla i objasnila njegovu ulogu. – “Sad je Darko doživio orgazam i trebat će mu nekoliko minuta da mu se penis opet ukruti. Dok to čekamo, Darko i Karlo jezikom i rukama dovest će Zdenku do orgazma.”

Spektakl ženskog orgazma

Pred 30 potpuno koncentriranih đaka, Karlo je, s vrlo dugim, već ukrućenim penisom, legao pored Zdenke, počeo je ljubiti i gnječiti grudi, dok se Darko spustio na njenu vaginu i stao izvoditi raznovrsne pokrete usnama i jezikom po njenom klitorisu i oko njega. Trebalo je oko 15 sekundi da Zdenka uđe u stanje uživanja.

Karlo joj je prelazio rukama po trbuhu, pa preko grudi do vrata i natrag, jezikom djelujući u njenoj usnoj šupljini, a Darko joj je lizao vaginu malo cijelim jezikom, malo samo njegovim vrškom ili bridom. Jakićka ga je lupnula štapom po ramenu te vršak štapa usmjerila ispod Zdenkine vagine – prema njenom anusu. On je shvatio mig i prstom desne ruke počeo doticati otvor čmara, a zatim i gurnuo vrh prsta u njega. Zdenka je cijelo vrijeme ispuštala sve glasnije uzdahe ženskog užitka, koje je povremeno prigušivao Karlov jezik. Jednom je rukom čupala Darkovu kosu, a drugom nekontrolirano strugala po strunjači.

Napokon je u jednom času odvojila svoja usta od Karlovih, savinula leđa u luk, izvila glavu unazad i zavrištala. Vrištala je gotovo trideset sekundi, ritmički šireći i skupljajući butine s obje strane Darkovog lica. Nakon što je glasno vrištanje prošlo, još je barem pola minute ispuštala duboke uzdahe, dok je Darko usporavao lizanje i napokon dignuo glavu s njenog međunožja.

“Evo, ovako izgleda ženski orgazam. Žena uživa čak i jače od muškarca, a najlakše ju je do vrhunca dovesti neposrednim nadraživanjem klitorisa, odnosno dražice, što se može činiti jezikom, prstima, aparatima ili kombinirano.” – glasilo je obrazloženje prof. Jakić.

Darko je već imao novu erekciju, a Karlu je penis bio na rubu pucanja od uzbuđenja. – “Sad ćemo prikazati na koji način jedna žena može zadovoljiti dva muškarca istovremeno. Načina ima mnogo, a ovaj je jedan od najdjelotvornijih.” – govorila je Jakićeva, dok se troje mladih namještalo tako da je Karlo ležao na leđima, Zdenka na njemu, a Darko klečao iza Zdenke, držeći joj ruku na stražnjici, drugom si rukom navlačeći penis. – “Zdenka će sada zajašiti Karlov vaginom, a Darko će joj polagano falus uvesti u anus, to jest debelo crijevo.”

Dvostruki prodor “na suho”

Zadihana je Zdenka lagano sjela na Karlov penis, te se okrenula ulijevo prema profesorici i tihim je glasom nešto upitala. Od njenih riječi dalo se razabrati samo “namazati” i “ulje”. Jakićeva se obratila Darku, koji je i dalje klečao, s penisom udaljenim oko 20 cm od stražnjeg djevojčinog otvora. Mladić je samo slegnuo ramenima i zatresao glavom, na što je Zdenka opet nešto promrmljala profesorici. Zatim je profesorica odrješito priopćila studentici da “to mora izvesti i gotovo”.

Ispostavilo se da je Darko zaboravio tubicu s maslinovim uljem za podmazivanje anusa pa je sad Zdenku čekao nešto tegobniji analni odnos, bez umjetnog sredstva za lakši ulazak muškog spolovila.

Studentica je još par sekundi tiho negodovala, da bi se onda do kraja nasadila na Karlov spolni organ, a rukama se podbočila očekujući da je Darko prodre straga. I onda je počelo. On je položio glavić penisa na otvor njenog čmara, sekundu ga dvije “škakljao”, a potom izveo jači trzaj zdjelice i uveo glavić u unutrašnjost rektuma. Zdenka je prigušeno zastenjala, dok je Darkov penis vrlo polako, uz njegovo stalno njihanje kukovima, nestajao u njenom čmaru. Ona je u grču, uz jauke, izbacila glavu jako prema gore, pa onda još jednom, a zatim spustila glavu duboko, već prema Karlovom pupku. Kad Darko više nije mogao ni milimetra naprijed, počeo se izvlačiti, a kad je unutra još bio samo glavić, opet je srnuo prema naprijed i ovaj puta brzo prodro kroz sfinkter sve do testisa. Držao ju je obim rukama za bokove, jače se raskrečio, i počeo joj ga uvlačiti i izvlačiti jednakom brzinom kao da penetrira u vaginu.

Đaci nisu znali gdje da prije gledaju, u Darkovu zdjelicu koja se nabijala o Zdenkinu stražnjicu, o njene potkoljenice koje su se grčile, ili o njeno lijepo, sad namršteno lice i glavu kojom je od muke vrtjela lijevo-desno. “Jo-oj Darko…jo-oj Darko”, stenjala je, kao da moli partnera da malo uspori to nesnosno struganje po njenoj analnoj membrani. No, on ga je gonjen silnom željom za orgazmom trpao sve žešće.

“Darko je još prije desetak minuta svršio, pa će mu sad trebati nešto duže da opet ejakulira. Zato on sada prodire u anus, koji je tješnji i pruža veće trenje. Karlo je sinoć imao ejakulaciju tako da su njih dvojica gotovo perfektno uigrani za istovremeno svršavanje.” – naglasila je Jakićeva podižući ton da se izdigne iz buke koju je pravila vesela trojka..

Zdenkina slatka muka

Dok su Darko i Karlo očito uživali, proizvodeći uzbudljive muške uzdahe sladostrašća, vitka je crnka između njih ječala od smjese bola i užitka. Bilo je dramatično gledati kako si grize donju usnicu i svako malo guta slinu. “Pozadinac” se iz klečećeg položaja prebacio prema naprijed, položivši dlanove pored Zdenkinih, i priljubio glavu uz njenu. Jako je dahtao, pumpajući otpozadi, dok je ona zabacila lijevu ruku i uhvatila ga za šiju, čupajući ga za kosu. Ovaj joj je mijesio jednu pa drugu sisu i nešto nerazgovijetno mumljao, jedva prigušujući slast koja ga je prožimala. Promatrači s djevojčine lijeve strane razabirali su njeno preklinjanje: “Uhhh, uspori… uhhh, uspori…” .

– “Mislim da će Darko ipak svršiti prvi.” – naslutila je profesorica, pokazujući štapom na studentove mošnje. Momak se opet pomaknuo unatrag u klečeći položaj, zgrabio partnericu za bokove i krenuo ga zabijati mahnitom brzinom. Izmučena je Zdenka čvrsto stisnutih usnica i šaka zgrčenih na strunjači molila nebesa da svrši. – “Uahh..ahh..evo ga…” – izbezumljeno se proderao Darko, izvukao ga van i počeo ga tresti. Nakon tri-četiri zamaha, pomolile su se prve kapljice na otvoru glavića, a zatim i prvi mlaz, koji je pogodio Zdenku u kosu. Zakrečući glavu polukružno, Darko je jako raskrečenih nogu skoro 30 sekundi vičući svršavao iznad Zdenkine stražnjice, lupkajući glavićem po njenom razvaljenom šupku.

Tek što se ovaj zadihan i oznojen odmaknuo, počeo se trzati Karlo i izvlačiti penis iz svoje kolegice. Kad se ova napokon oslobodila i drugog od dva klina koja su je probijala, nadvila se iznad Karlovog penisa i desnom ga rukom počela masturbirati, ne prejako, tako da mladić uživa što duže može. A on je, izvijajući leđa u visok luk, procurio jače i burnije čak i od Darka, dok mu je djevojka pojačavala užitak lizanjem glavića. Većina obilnog ejakulata tuširala je Zdenkino lice, no jedan je mlaz štrcnuo na kutu prof. Jakić, na što je ova za pedalj ustuknula.

Nakon serije orgazama, troje je studenata čučnulo jedno pored drugoga, tapšajući se međusobno zbog dobro obavljenog posla, a profesorica je ushićenog lica zapljeskala.. Učionicom se prolomio pljesak svih đaka i poneki usklik odobravanja. Čak se i Zdenka pokušala nasmiješiti, iako se na njenom licu odražavala analna muka kroz koju je upravo prošla. Prva seksualna demonstracija u hrvatskim školama uspješno je okončana, unatoč izvjesnim zastojima i nesporazumima, poput nedostatka maziva za anus. U Edukaciju 2001 najesen stižu još dvije trojke vanjskih suradnika, pa sadašnje dvije ekipe više neće imati tako naporan i zgusnut raspored

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *