Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Poziraj za mene Mama 3. Deo

7 min čitanja
mama analna jahačica

‘Imam super ideju, mama, možeš li kleknuti na tepih na sve četiri noge okrenuta prema kameri. Ja ću kleknuti iza tebe i podmetnuću svoj … penis ispod, ali kamera će misliti da je u tebi, a oboje možemo napraviti seksi lica kao da to radimo … bilo bi smešno i zabavno ‘ – čemu uopšte pitanje?? Ona je bila totalno u ulozi… ali kao da se deo mene ipak plašio da uradim nešto bez odobravanja koja su bez problema stizala svaki put nakon mog pitanja.

Upoznavanje Hrvatska

‘Pretpostavljam da je to u redu. Ufff… pretvaramo se… igramo se, zar ne…. ‘ Kamera je bljesnula dok se nameštala.

Kleknuo sam iza nje držeći se za penis. Gledala me preko ramena dok se moj penis približavao njenoj ribici.

„Pazite gospodine šta radite tamo.“ namignula je gledajući me u oči.

Gurnuo sam penis ispod nje. Trljao sam joj se po pičkici i pustio sam ruke da joj padnu na bokove.

‘U redu, pogledaj u kameru mama .. i napravi lice kao da si stvarno drolja … kao da voliš primati mladi kurac od pozadi”.

„Heeej, malo sada već preteruješ sa izrazima mladiću“, rekla je nasmejanog lica.

* Škljoc *

Nastavili smo da se “jebemo” gledajući pohotno u kameru. Gubio sam kontrolu i odlučio sam da pokušam sreću nameštajući kitu među njene mokre usmine.

‘Uhhh… pazi sine… ovo nije poput mojih usta …!!!’

Dolazim u položaj, držeći svoj čvrsti penis na samo nekoliko centimetara od njenog toplog ulaza. Snimio sam nekoliko slika. Prišao sam malo bliže, moj penis je lagano dodirnuo njen klitoris … ‘Darko, budi oprezan’, rekla je, osvrćući se prema meni, kose koja joj je lepršala, čineći da izgleda seksi, ali dok je to činila, pritisnula me je i moj penis joj je vrhom glavića ušao u pičku.

‘OHHHH Sranje !! Darko, sine… NE… nemoj !!! ‘ viknula je osvrćući se na mene, ali ne odmičući mi penis.

‘Prokletstvo, izvini mama, preblizu sam … ali kad sam već tu, možemo li dobiti nekoliko slika ??’

„Oh, ako moraš“ rekla je. Drhtao sam, prizivajući svu svoju snagu da je ne pojebem.

Ali nešto se događalo, mama se kretala polako .. napred-nazad na mom penisu … lagano, ali definitivno me je jebala. Radili smo u tihom ritmu, sve dok moj penis nije potpuno klizio i izlazio … svih 18 debelih centimetara. Namestio sam se za kameru. Ništa nisam želeo da propustim. Ali ž želeo sam da je nateram na najgadnije poze. Nevoljno sam izvukao penis. Dahtala je.

Pročitajte i ...  Topli Poklon Dobrodošlice

Niko od nas nije rekao ništa o nekoliko minuta jebanja koje smo upravo imali.

‘OK mama, imam još jednu seksi ideju, možeš li da držiš istu pozu, ali ovaj put napravi lice kakvo bi imala da ga primaš u dupe ….. Kao pravi seksi foto-set. ‘

„O, Bože, nisam sigurna … Nikad to ranije nisam radila“, rekla je, osvrćući se prema meni, „ne znam kakve bi izraze lica pravila.“

Već sam postavljao kameru, a njene oči su me pratile dok je govorila. „Pa, ako bi to pomoglo, mogao bih da ga istrljam po tvojoj guzi i da vidim kakve reakcije na licu imaš, a kamera ih može uhvatiti. Da bude stvarno, ali ipak samo za slike .. poput glumice ‘, dodah kroz smeh.

‘Ako tako misliš, ali budi vrlo oprezan … Nikada ranije nisam imal.. anal … Ne želim da me povrediš. ‘

Već sam klečao iza nje, držeći penis. Čitava njena pička i guza bile su prekrivene sokom od njenog uzbuđenja, tako da podmazivanje nije predstavljalo problem. Oboje smo teško disali kada sam joj vrhom kurca dodirnuo anus.

* Škljoc *

‘Trebaju nam realnija lica mama, pa ću malo jače pritisnuti OK ??’

‘O .. OH..OK ..’, uzdahnula je. Pritisnuo sam napred osetivši kako joj se rupica malo otvorila za moj penis …

‘Aaahhhhh…’ zastenjala je i stegnula svoju rupu odgurnuvši mi penis unazad.

* Škljoc *

‘Ja … mislim da će to izgledati sjajno Mama … još jednu grimasu napravi…’ Ponovo sam pritisnuo, ovaj put je počela teže disati, a njena rupa se malo otvorila za moj penis.

‘Ohhh… sine… !!!’ vrisnula je i opet stegnula svoju rupu odgurnuvši mi penis.

* Škljoc *

„U redu mama, idemo ponovo ..“ ovaj put se osvrnula, gledajući me. Oči su nam se zadržale dok sam je pritiskao. Usta su joj se otvorila u tihom vrisku, dok se šupljina još više otvorila, a zatim joj se lice okrenulo kameri, i kroz stisnute zube zastenjala je, trudeći se da što je više mogla opusti svoj čmar. Tada se to dogodilo. Moja debela mlada kurčina ‘uskočila’ je u majčinu usku rupu.

Pročitajte i ...  Velika i Prelepa 4. Deo

‘Aaaaaaaahhhhhhh…..’ Vrisnula je i pogledala me unazad, očiju napola punih molbe da prestanem, a pola punih da nastavim. Mirno sam držao penis u njoj, samo vrh, puštajući je da se navikne na nekoliko sekundi. Teško je disala ..

„UUHHH, UHHHH, UHHHH“.

„O mamice“, viknuo sam, „Moj ti je kurac u guzi. Jel ti se sviđa ?? .. Sviđa ti se osećaj sinovog kurca u dupetu ??? ‘

Počeo sam polako pritiskati penis, sve vreme dok je ona stenjala u toj mešavini jebanje mame u čmarzadovoljstva i bola zbog kojeg je anal tako primamljiv. Onda je progovorila … i to su bile najseksi reči koje sam ikad čuo ..

‘O, jebi me Darko … jebi me .. jebi me u guzu sine … jebi svoju mamu kurvu … volim to .. Obožavam imati tvoj kurac u dupetu … O bože, boli… ali jebeno prija! ‘

Zbog ovoga sam ubrzao ritam, dok sam je držao za sise … sve vreme kamera je blicala slikajući me kako jebem majku u dupe kao kurvu. Izvukao sam penis iz njene uske rupe i podigao je.

‘Sisaj mi ga mamice … ‘

Kleknula je između mojih nogu i unela celu prljavu kurčinu u svoja seksi usta. Kamera je uhvatila i njenu tek jebanu šupljinu i sinov penis u ustima. Glava joj se klatila gore-dole po mom penisu, sisala je što je jače mogla dok sam je držao za kosu.

‘Sedni mi u krilo, mamice … želim da mi sedneš guzom na kurac … da sve to vidi kamera.”

Izvukla mi je penis iz usta i dok sam ga drkao pogledala me je u oči i rekla. ‘To me toliko bolelo. Tako ti je debeo, zar stvarno moram ?? ‘

‘Ne, ne moraš, ali zar ne želiš??? Jesi li sigurna??’ Širom otvorenih očiju i puna bezobzirne požude, stavila je penis u usta na kratko, sisala ga, a onda se okrenula, stopala na kauču i zgrabila moj penis, držeći ga pred čmarom.

* Škljoc *

Pročitajte i ...  Prekrasne sestre

Nasela je dok sam je držao za sise. Moj penis počeo je tonuti u njenu sićušnu rupu. Jebote, bilo je tesno. Spustio sam se i počeo prstima jebati njenu pičku dok me je jahala.

‘O moj Bože Darko … Aaahhhh … ufff moja guza … jebi me … jebi me..’ mama analna jahačica

* Škljoc *

‘Ahh ahh ahh.. nadam se da će kamera sve to uhvatiti’, rekao sam sebi u bradu ..

Usta su joj bila puna gadnih bezobrazluka dok smo se jebali. ‘Ohhhh, jebi me sine u nevinu guzu, razvali me … Ja sam prljava drolja … jebena kurva … Želim to u guzicu … jebi me …”

Nisam mogao da verujem da takve grozote izlaze iz usta moje naizgled skromne, vredne, kulturne majke… i jasno je da nisam dugo izdržao. Uspeo sam samo da kažem. ‘Svršiću mama.”

Brzo sam ustao i bez odobrenja usmerio svoj mladi kurac prema majci. Držala je sise da bih na njih svršio.

„Otvori ta kurvanjska prljava usta mamice … daj da ti ih napunim“.

Pokorno se obavezala, isplažujući svoj bezobrazan jezik.

* Škljoc * svršio na mamino lice

Snažno sam se naprezao. Prvi dugački mlaz pogodio joj je lice, levo oko, kosu i dole pored usta, kapajući joj na sisu. Ostali su uglavnom pogađali njena otvorena usta. Nakon trećeg hica, zario sam joj penis u usta i jebao je dok je gutala.

Ubrzo je ostala zadihana sa kapima sperme po licu i telu. To je slika koju nikada neću zaboraviti, bez obzira što su i fizički slikane sa mojim novim aparatom. Realnost ju je pukla i tada se podigla, skupila stvario i krenula ka kupatilu.

Na izlasku je rekla, ‘Pogledaćemo slike zajedno ali zapamti, ovo je samo NAŠA tajna’.

 

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

1 thought on “Poziraj za mene Mama 3. Deo

  1. Fantastična priča. Sva tri dela. Nisam neki ljubitelj incesta, ali ovo je stvarno odlično napisano.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!